Bedste VPN til Microsoft Edge

Efter frigivelsen blev Microsoft Edge godt modtaget af Windows-entusiaster og bredt set som den længe ventede opgradering til en af ​​de længst betjente webbrowsere på markedet, Internet Explorer. Den nyligt lancerede browser fik så stor kærlighed fra sine brugere, at Microsoft også besluttede at udvikle og frigive versioner til Android og iOS-enheder. Med sin hurtige lanceringsfunktion og den integrerede browseroplevelse bliver Edge langsomt den valgte browser for et flertal af internetbrugere.


Bedste VPN til Microsoft Edge

Bedste VPN til Microsoft Edge

VPN til forbedret Microsoft Edge-sikkerhed

Microsoft Edge har en masse sikkerhedsfunktioner og forbedringer indbygget, men hvis du leder efter fuldstændig beskyttelse mod alle de trusler, der findes online, er dit bedste valg at tilmelde dig en troværdig VPN-udbyder. Ved hjælp af en VPN sammen med din Edge-browser sikrer du dig at forsegle alle mulige smuthuller, gennem hvilke dine data kan blive stjålet og gå rundt om alle dine online aktiviteter uden at bekymre dig.

Bedste Microsoft Edge VPN afsløret

Hver gang du surfer på internettet, har du brug for en VPN-tjenesteudbyder, der kan levere både anonymitet og sikkerhed online. Her er vores mest anbefalede VPN’er til Microsoft Edge-browser:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

Valg af en VPN-tjeneste

VPN-branchen er mættet, og så vidt anbefalede VPN’er til browsere går, er der et betydeligt beløb at vælge imellem. Der er så mange udbydere, der hævder at tilbyde en række forskellige tjenester. Dette gør det ret vanskeligt for en ny bruger at beslutte, hvem han skal tilmelde sig. For at redde dig fra al denne frustration har vi fundet et par nøglefaktorer, som du burde være opmærksom på, når du søger efter en troværdig udbyder. Et par af dem inkluderer:

 • Serverantal: Et VPN-netværk er kun så godt som antallet af servere, det har inden for sit netværk. Jo højere antal servere, jo stærkere er dets netværkspotentiale.
 • Softwarekompatibilitet: Tilmelding med en VPN-tjeneste, der tilbyder forskellige versioner af dens software til forskellige systemer, er vigtig. Dette betyder, at det vil være i stand til at integrere godt og beskytte alle dine enheder.
 • Hastighed: Du vil kigge efter den service, der reducerer din hastighed med den mindste margin. VPN’er er kendt for at spise ind i din båndbredde, så se efter en service, der ikke reducerer den så meget.
 • Registreringspolitik: Tilmelding med en VPN-tjeneste betyder, at du leder efter beskyttelse og ikke for nogen at føre en log over alle de sider, du har adgang til. Gå til en udbyder, der har en streng politik for ingen logføring, og som har deres hovedkvarter et sted, hvor der ikke gælder nogen form for dataregistreringsregler.
 • Samtidige forbindelser: Hvis du har mange enheder, du gerne vil beskytte, skal du kigge efter en service, der giver mulighed for så mange uden at fortynde kvaliteten af ​​din oplevelse.
 • VPN-protokoller: Det er altid godt at holde dine muligheder åbne, så prøv at gå efter en udbyder, der har alle VPN-protokoller leveret.

Bedste VPN’er til Microsoft Edge

Uanset om du leder efter en VPN til dig Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome browser, er der 4 top VPN’er, som du altid kan stole på for anonym, sikker browsing:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​verdensklasse VPN-tjenester, der er tilgængelige på planeten. Det er i det mindste det, de hævder på deres websted, og de har de faktiske forhold til at støtte denne erklæring. Tjenesten har et netværk af servere, der findes i mere end 94 lande, og 256-bit AES-kryptering for at holde dig beskyttet mod hackere og spammere. Deres nul-logging-politik er godt fastholdt, og tjenesten har apps, der er kompatible med al din iOS, Android, Mac eller Windows-baseret enhed. App-softwaren er også let at navigere igennem, hvilket gør den meget velegnet til første gangs brugere. ExpressVPN tillader op til 3 forbindelser på samme tid og har et loyalitetstilbud, hvor du og din dommer begge får en måned gratis umiddelbart efter tilmelding. For at afprøve tjenesten kan du tage deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvor du, hvis du afmelder dig inden udløbet af 30 dage, får en fuld refusion. Se hvad du ellers får ud af et ExpressVPN-abonnement ved at læse vores ExpressVPN-anmeldelse.

2. IPVanish

IPvanish har et meget pålideligt netværk, der er befæstet af sine over 950 forskellige servere spredt over mere end 60 forskellige lande. Dette oversættes til en lang række IP-adresser at vælge imellem kombineret med en superhurtig tilslutningshastighed. Når du tilmelder dig, kan du også nyde ubegrænset serverskift og ubegrænset båndbredde. Dette er gode nyheder, især hvis du planlægger at bruge din tid til online streaming, torrenting eller download af store lydstyrke filer. IPVanish VPN-pakken leveres også med funktioner som en automatisk kill-switch, 256-bit AES-kryptering, nul-logging, DNS-lækagebeskyttelse samt en app, der er kompatibel med alle de populære operativsystemer. En særlig ting, der isolerer dem fra de andre tjenesteudbydere, er deres pengene-tilbage-garanti. De lader dig kun teste deres service i syv dage, og hvis du ved udgangen ikke er overbevist, kan du stadig vælge at få refunderet. Vil du finde ud af mere? Kontroller denne komplette IPVanish-gennemgang.

3. CyberGhost

Med mere end 1200 servere online på ethvert tidspunkt, er CyberGhost en udbyder, som du altid kan stole på for at forblive tilsluttet. Deres sikkerhed er branchestandarden 256-bit AES-kryptering, og deres nul-logging-politik er sikker på, at du ikke afslører din browserhistorik. Tjenesten leveres med en automatisk dræbningsafbryder og DNS-lækagebeskyttelse som standard. Det har også en af ​​de højeste kapaciteter til samtidige forbindelser, der understøtter op til 7 enheder ad gangen og alt sammen under en konto. Deres kundeservice kan også nås via chat eller e-mail for at sikre, at du får den hjælp, du har brug for, når du støder på et problem. Potentielle kunder er velkomne til at prøve deres service gennem deres 30-dages pengene-tilbage-garantiservice for at se, hvad de skal forvente, når de tilmelder sig tjenesten. Som illustreret i denne gennemgang har CyberGhost kontinuerligt forbedret deres service i det forløbne år.

4. NordVPN

NordVPN er en anden serviceudbyder, der har op til 3.300 servere spredt over mere end 59 forskellige lande over hele verden. Et sådant enormt netværk giver dem mulighed for at tilbyde tjenester som DoubleVPN, hvor en abonnent får overført deres data gennem to servere, hvilket forbedrer sikkerhedsniveauet. Tjenesten kan også prale af support til torrenting, streaming af film og store filoverførsler, og dens app giver dig mulighed for at optimere din forbindelse til sådanne funktioner. NordVPNs nul logningspolitik er desto mere pålidelige takket være det faktum, at tjenesten har sit hovedkvarter i Panama; et område, hvor loven om datakompetence ikke finder anvendelse. NordVPN har den korteste prøveperiode på 3 dage, men så behøver du ikke igen at betale noget, da det er gratis at prøve tjenesten. Her er alt andet, du kan forvente, når du tilmelder dig NordVPN.

Konklusion om den bedste VPN til Microsoft Edge

Nu hvor vi har kigget på fire VPN-udbydere i top-tier, håber vi, at du har en god idé om, hvad du skal kigge efter, når du vælger, hvilken service du vil abonnere på. Eventuelle spørgsmål eller kommentarer, du gerne vil have os til at adressere, lad dem være under i kommentarafsnittet, og vi er sikker på at vende tilbage til dig med et svar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me