Bedste VPN til Mikrotik Router

Hvad er den bedste VPN at bruge på en Mikrotik-router? Det er et spørgsmål, vi bliver stillet meget ved VPN Guru. Mikrotik er et velkendt firma, der er specialiseret i netværkssoftware og -udstyr. Virksomheden har eksisteret siden 1996 og blev grundlagt i Riga, Letlands hovedstad. Siden etableringen har MikroTik været i stand til at vokse til et respektabelt brand, som millioner af mennesker stoler på for deres netværksbehov. Blandt de mange netværkssystemer, som virksomheden producerer, er de velkendte for deres routere, som tilfældigvis er blandt de bedst fungerende mærker i verden. 

Bedste VPN til Mikrotik Router

Bedste VPN til Mikrotik Router

Hvorfor du skal bruge VPN på din router

Ved hjælp af en VPN på din router kan du gøre en række ting, som bare det at have det installeret på din computer eller bærbare computer ville gøre det. Nogle af de faktiske fordele inkluderer:

Du vil ikke komme til at slå VPN til / fra

Den første åbenlyse fordel er, at du virkelig ikke behøver at være nødt til at tænde eller slukke din VPN nu og da. På denne måde har du automatiseret processen, og du behøver ikke at logge på din VPN-konto, når du opretter forbindelse til internettet. Dette giver dig også mulighed for at indstille dine internetsikkerhedsforanstaltninger en gang for alle uden at kræve yderligere indgreb.

Du bruger VPN på en lang række enheder

Når du opsætter din VPN-service, betyder du, at du vil bruge den på en lang række enheder uden at skulle direkte konfigurere eller forberede individuelle enheder til VPN. Det er et helt andet niveau af automatisering. Dette giver dig mulighed for at gøre ting som at se geobegrænset indhold på dit tv og forfalsk din identitet, når du kommer online med din enhed. Dette sikrer også, at grænsen for antallet af enheder, du kan sikre, kun er angivet af routeren og ikke din VPN-service.

Det vil være lettere at forbinde enhederne via VPN

Når du har VPN-konfigureret på din router, er enhver enhed, der er tilsluttet den, automatisk beskyttet. Dette sparer dig for besværet med at skulle registrere hver enhed en efter en hos din VPN-udbyder.

Den bedste VPN til MikroTik Router

Der er masser af VPN-udbydere derude. Dog ikke alle af dem støtter MikroTik-routere officielt. Her er vores liste over top-anbefalede VPN’er, du kan bruge på din Mikrotik-router:

ExpressVPN – Vores topanbefaling

ExpressVPN står hoved og skuldre over de fleste af de andre udbydere på markedet, og af meget gode grunde også. Tjenesten har været kendt for at tilbyde det bedste med hensyn til kundesupport, hvilket gør den til en af ​​de mest pålidelige tjenester, især for første gang VPN-brugere. Disse kunder har også deres behov godt taget hånd om, når det kommer til ExpressVPN-appen.

Med support til platforme, der kører på Windows, Android, Linux og iOS, lægger deres app meget vægt på brugervenlighed og muliggør enkel navigation gennem alle dens funktioner. Med hensyn til sikkerhed tilbyder tjenesten militær klasse 256-bit AES-kryptering til alle dens abonnenter på tværs af alle sine 1000+ servere med base i 90+ ​​lande. Brugere bør forvente at kunne bruge alle de populære VPN-protokoller og betale anonymt gennem tjenester som Paypal, Bitcoin og andre tredjeparts betalingsportaler. ExpressVPN tilbyder en pengene-tilbage-garanti på 30 dage, så enhver, der tænker på at tilmelde sig denne service, har rigelig tid til at teste udbyderens ydelse.

NordVPN

Baseret i Panama lover denne funktionsrige service at levere alt det, du har brug for fra en VPN-service og derefter nogle. Det store netværk af 3000+ servere er mere end nok til at sikre dig en stærk forbindelse, uanset hvor de servere, du vil oprette forbindelse til, er baseret. 3000+ serverne hjælper en hel del med at lette deres dobbelt VPN-tjeneste, hvor brugere kan få deres trafik transmitteret gennem to servere for at næsten fordoble krypteringsniveauet.

En anden inkluderet funktion er den automatiske internet-kill-switch, hvor brugerne drager fordel af forbedret beskyttelse, da hver gang VPN-forbindelsen forstyrres, forbindelsen til internettet bliver afbrudt. Endelig, NordVPN er også i stand til at optimere den type service, du modtager fra dem ved at have dedikerede servere, der er tildelt udbydere baseret på arten af ​​deres arbejde online. Tjenesten har dedikerede servere til torrenting, streaming af video og endda online gameplay. Alle, der håber at få en forsmag på NordVPN-oplevelsen, er velkomne til at prøve tjenesten i 3 dage gratis.

IPVanish

IPVanish er en af ​​de få udbydere, der er stolte af at eje al sin hardware, hvilket betyder, at de let vil være i stand til at komme til bunden af ​​tingene, i tilfælde af, at deres servere af en eller anden grund holder op med at fungere fuldstændigt. Dette er meget anderledes end mange andre udbydere, der lejer servere og muligvis har meget at gøre med, hvis deres netværk går ned.

Appen er let kompatibel med platforme som iOS, Windows, Mac og Android samt Fire TV og lignende. På over 1000+ servere i mere end 60 lande har IPVanish en imponerende tilstedeværelse på verdensplan, så du skal ikke have nogen bekymringer for, at et bestemt sted eller kanal er uden for din rækkevidde. Tjenesten tilbyder en kort 7-dages pengene-tilbage-garanti for brugerne at afprøve tjenesten og beslutte, om den passer til deres præference eller ej.

Konklusion om den bedste VPN til MikroTik Router

De tre tjenester, vi har gennemgået, er let de mest efterspurgte VPN-udbydere på markedet i dag, og det er på grund af deres forpligtelse til service af høj kvalitet og deres urokkelige beslutning om altid at forblive pålidelige overfor deres kunder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me