Bedste VPN til Netgear Router

Brug af VPN er en af ​​de mest effektive ting, du kan gøre for at sikre, at dit arbejde online forbliver privat og fortroligt. Med de mange trusler, som internetbrugere fortsat står over for, når de er online, er det vigtigt, at de kommer til at bruge en VPN til at skjule deres trafik og sikre, at de er beskyttet mod skader, såsom at få deres oplysninger stjålet. For at sikre, at alle enheder i dit hjem eller kontor får den krævede beskyttelse, er det bedste at gøre at installere en VPN direkte på din router. I denne specifikke gennemgang vil vi se på hvilke VPN’er du skal installere, hvis du ejer en Netgear-router.

Bedste VPN til Netgear Router

Bedste VPN til Netgear Router

Liste over VPN, der er kompatibel med Netgear Router

Du kan installere en af ​​følgende VPN’er på din Netgear-router:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Sådan fungerer VPN’er

VPN står fuldt ud for Virtual Private Network, og det henviser til en gruppe servere, der tilhører en udbyder, der er godt spredt forskellige steder i verden. Ved at oprette forbindelse til disse servere kan du tilføje et lag af sikkerhed oven på din forbindelse gennem kryptering. Når dette er gjort, har du fuld beskyttelse uanset hvilke websteder, du opretter forbindelse til.

En VPN giver dig også adgang til geobegrænsede websteder, som du normalt ikke ville have adgang til, baseret på din placering, og dette er muligt, fordi en VPN også hjælper dig med at skjule din internetprotokol eller IP-adresse. Dette er den adresse, der bruges af sider og kanaler til at bestemme ting omkring din browseshistorik, da den indeholder oplysninger som din identitet og placering. For at få adgang til geobegrænsede websteder og kanaler giver en VPN dig mulighed for at skjule din IP-adresse og derved skjule detaljer om din placering. Du kan også beslutte, hvor præcist du hellere ser ud til at gennemsøge fra, og det er muligt, så længe den udbyder, du har abonneret på, har et bredt netværk af servere. At være tilsluttet en VPN-service sikrer dig også fuld sikkerhed, især når du handler online eller håndterer nogle banktransaktioner. Dette er for at forhindre, at nogen stjæler dine kontooplysninger eller adgangskoder og afpreser dig i fremtiden.

Brug af en VPN sikrer også, at du er i stand til at omgå enhver form for begrænsning, der måtte være blevet pålagt dig af din internetudbyder. Din internetudbyder kan muligvis placere nogle begrænsninger på din forbindelse, især hvis du har en tendens til at foretage en masse streaming eller tunge downloads meget af tiden. De gør dette for at begrænse og også prøve at afskrække dig fra at bruge for meget af båndbredden for ikke at ulempe andre brugere, der også er inden for det samme netværk.

Valg af en VPN den rigtige VPN til din Netgear Router

For at vælge den passende VPN til en NetGear-router er den første ting, du er nødt til at sikre dig, at den pågældende service har en version, der kan downloades direkte til din router. En af de største fordele ved dette er, at du vil være i stand til at forbinde meget flere samtidige enheder, end din udbyder muligvis angiver, så det giver dig mulighed for at beskytte endnu flere af dine enheder.

Bedste VPN’er til NetGear routere

Det er ikke let at vælge den bedste VPN til at arbejde specifikt på din router. Heldigvis for dig har vi en række forslag, som vi helt sikkert ikke vil give dig nogen problemer.

1. ExpressVPN

Fra vores liste har vi en udbyder, der allerede har vundet flere priser takket være sin pålidelige service, hvilket betyder, at det er en, som du ikke har nogen grund til ikke at stole på. Tjenesten er baseret på De Britiske Jomfruøer, som er langt væk fra indflydelsen fra eventuelle databegrænsende regulatorer. Tjenesten sikrer, at brugere er i stand til at gennemse uden nogen grund til alarm, da den sikrer dem, at der ikke føres nogen poster i deres historie takket være den nul logpolitik.

ExpressVPN tilbyder pålidelig sikkerhed takket være deres 256 bit AES-krypteringstjeneste, og med VPN-protokoller som OpenVPN, PPTP, SSTP og IKEv2, der tilbydes, har brugerne muligheden for at vælge baseret på deres præference. ExpressVPN har omkring 2000 servere inden for sin tjeneste, og det betyder, at du har adgang til en lang række kanaler og websteder fra hele verden. ExpressVPN tilbydes også en delt tunnelfunktion, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken trafik du vil have krypteret. Der er også software, der understøtter direkte installation til din router, så du skulle ikke behøver at bekymre dig om det. Hvis du vil finde ud af mere om denne udbyder, kan du kigge på vores ExpressVPN-gennemgang.

2. BulletVPN

BulletVPN er en anden udbyder, der er i stand til at holde dig sikker og tilsluttet, især hvis du selv ønsker at oprette forbindelse til en VPN-tjeneste, du stadig ønsker at opretholde en hurtig browsningshastighed. Baseret i Estland garanteres denne service, at der ikke føres nogen fortegnelser over din historie, og da dens hovedkvarter ligger i et område uden 14-øjne, er der ingen datareguleringstjeneste, der kan kræve brugeropkaldsinformation. BulletVPN tilbyder også OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec og IKEv2 VPN protokoller at vælge imellem.

Tjenesten har tilstedeværelse i omkring 20 lande, og hastigheden er ganske hurtigere end hvad der tilbydes af andre udbydere. BulletVPN tilbyder også en SmartDNS-service, som du kan bruge til at oprette forbindelse til geobegrænsede websteder uden at afsløre din placering. BulletVPN giver mulighed for op til 3 samtidige forbindelser, men du kan øge dette antal ved at downloade den version af dens software, der er kompatibel med din NetGear-router. Hvis du vil finde ud af mere om denne service, kan du se vores BulletVPN-gennemgang.

3. NordVPN

NordVPN afslutter vores liste over de bedste VPN’er til en NetGear-router og er også den eneste troværdige service, der tilbyder op til 4000 servere, som deres kunder kan oprette forbindelse til. Udbyderen har hovedkvarter i Panama og har en stram nul-loggingspolitik, der gør det muligt at føre registreringer af browseaktivitet. Abonnering på NordVPN betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om sikkerhed, da udover sin 256 bit AES-kryptering tilbyder udbyderen også en dobbelt krypteringsfunktion, hvor din trafik dirigeres gennem to servere i stedet for en.

Med tilladelse fra sit store servernetværk giver NordVPN sine brugere mulighed for at vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til, afhængigt af den type arbejde, de gerne vil udføre online. Tjenesten tilbyder også dedikerede servere til dem, der foretrækker mere individualiseret opmærksomhed, og har også CyberSec-software til at forhindre dårlige annoncer og malware fra din forbindelse. NordVPN har også en SmartPlay-funktion, der giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse og placering, så du har adgang til geobegrænsede streamingwebsteder og kanaler. Se vores NordVPN-gennemgang for at se, hvad mere servicen har at tilbyde.

Mest populære NetGear-routere

Her er en liste over NetGear-routermodeller, som folk normalt køber med det formål at opsætte VPN på dem:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 dobbeltbånd
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Konklusion om den bedste VPN til NetGear routere

Vi har netop gennemgået tre udbydere, som vi med sikkerhed er meget godt i stand til at sikre al den trafik, der går gennem din NetGear-router. Før du fortsætter og abonnerer på nogen af ​​dem, foreslår vi, at du gennemgår hver af de mere detaljerede anmeldelser, så du er i stand til at tage en informeret beslutning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me