Bedste VPN til NFL Game Pass Blackout Bypass – 2019/2020 anmeldelse

Bedste NFL GamePass VPN - 2017/2018 anmeldelse


Bedste NFL GamePass VPN – 2019/2020 anmeldelse

Sådan omgås NFL Game Pass Blackouts med VPN

Den første ting, du skal huske, er, at dit amerikanske NFL GamePass ikke vil gøre dig meget godt, selv med en VPN. Den amerikanske version udsender ikke live kampe, hvorfor du er nødt til at abonnere på en international NFL GamePass. Oh! Og glem ikke at bruge din VPN, mens du gør det.

Jeg gjorde den samme ting for at se Dallas Cowboys fra udlandet, så lad mig vise dig reberne.

 1. Du skal abonnere på en VPN-tjeneste. Men ikke bare enhver service, det skal være hæderligt ExpressVPN.
 2. Download og installer derefter appen på din enhed. Den seje ting ved ExpressVPN er, at det er kompatibelt med de fleste operativsystemer og enheder. Det inkluderer PC, Mac, Android og iOS.
 3. Dernæst, og dette er meget vigtigt, skal den server, du opretter forbindelse til, være i et område, hvor der er ingen NFL-blackouts. Gør hvad jeg gjorde, og vælg servere i større europæiske lande.
 4. Når du har gjort det, skal du gå til International NFL GamePass websted og tilmeld dig.
 5. Glem ikke at gøre det Brug altid en VPN når du vil se en live fodboldkamp. Hvis du ikke opretter forbindelse til en VPN-server, er alt hvad du ser, en fejl besked.

Jeg bruger personligt ExpressVPN til at følge de seneste NFL-kampe, når jeg er i udlandet, og jeg må sige, at jeg er temmelig imponeret. Denne service skærer gennem blackouts som en kniv gennem smør. Det er dog ikke den eneste.

Bedste NFL Game Pass VPN – dybdegående revision

Når du vælger en VPN-tjeneste til at omgå NFL-afbrydelser, skal du dybest set sørge for, at tjenesten har VPN-servere på steder, hvor afbrydelser ikke finder anvendelse. VPN-serverhastigheder er en anden ting at overveje. Endelig og sandsynligvis vigtigst af alt, skal din VPN-service have ordentlig 24-timers live chat support, bare hvis du har brug for en hjælpende hånd i at omgå NFL GP-afbrydelser. Med alt det i tankerne, her er de bedste NFL GamePass VPN’er i 2019.

ExpressVPN – Bedste VPN for NFL GamePass på markedet

ExpressVPN har et meget veluddannet team af fagfolk, der er klar til at hjælpe dig til enhver tid. Dette gør det til et af de bedste mærker i branchen med hensyn til kunde support.

Bare kig på disse fremragende funktioner:

 • 24/7 kundesupport team.
 • Live Chat-funktion til øjeblikkelig hjælp.
 • 20-minutters svartid på e-mail.

Jeg ved ikke om dig, men hvis jeg vil købe en jakke, vil jeg gerne prøve den og se, hvordan den ser ud på mig først. Det gælder også min VPN-udbyder. Jeg mener, vil du ikke gerne prøvekørsel af de tilbudte tjenester, før du indgår en fuld forpligtelse?

I så fald er du glad for at høre dette. ExpressVPN tilbyder dig 30 dage at prøve alle dets funktioner og tage dem ud for et spin. I slutningen af ​​denne periode, hvis du beslutter dig for ikke at abonnere og gå et andet sted, vil du gøre det få dine penge tilbage. Det er rigtigt, du kan få en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. De har også en cool henvisningsprogram hvor hvis du overbeviser en ven om at blive med, får du begge en måned med gratis service.

Og når det kommer til hastighed, vil ExpressVPN sprænge dig væk med dets flammende hurtige servere. Dette gør streaming film, shows, sport eller uanset program en fornøjelig oplevelse. Nyd også så mange downloads, som du vil, fordi der er ingen båndbreddegrænse. 

Lad os ikke glemme det tre samtidige forbindelser du kan oprette ved hjælp af en enkelt konto. Dette betyder, at du kan beskytte op til tre enheder på én gang.

Med alt dette i tankerne og mere, er det ikke underligt, hvorfor ExpressVPN er øverst på min VPN-anbefalingsliste.

BulletVPN

Hvad gør “kugle‘Ind BulletVPN stå for, undrer jeg mig? Du har gættet det: det er hastighed. Denne udbyder har en af ​​de hurtigste hastighedstakster i branchen, hvilket gør det til et godt valg, hvis du er en binge-ser tv-elsker.

Virksomheden er måske ikke så berømt som nogle andre navne på listen, men det får stadig arbejdet gjort. Jeg taler om omgåelse af online restriktioner selvfølgelig. Med servere i USA, UK, Canada, Tyskland, Australien, og meget mere, kan du fjerne blokering af dine foretrukne streamingkanaler hvor som helst.

BulletVPN har endda en kompatibel app med FireStick, en af ​​de få VPN’er, der tilbyder en sådan funktion. Tilføj en 30-dages pengene-tilbage-garanti til samvandet, og du har en ret god service i dine hænder.

IPVanish

Hvis du vil opsummere IPVanish i en sætning ville det være gode tjenester til en overkommelig pris. Så hvis du leder efter en velkendt, hurtig og sikker VPN, denne udbyder er din go-to destination. En ulempe er imidlertid, at det ikke rigtig fungerer med Apple-produkter.

IPVanish-brugere kan nyde ubegrænset båndbredde, ud over fem samtidige forbindelser ved hjælp af en enkelt konto. Men desværre, hvis du har problemer og vil bede om hjælp, er der det ingen live chat-funktion. Du skal nøjes med e-mails for ethvert spørgsmål, du måtte have.

Desuden giver virksomheden dig mulighed for kun at teste sine tjenester i kun en uge, hvilket er tid nok til at gøre dig opmærksom, men ikke nok sammenlignet med andre udbydere. I denne periode kan du kræve refusion hvis du ikke kan lide tjenesterne.

HideMyAss

HideMyAss er en anden mulighed, du kan overveje, men kun hvis ovennævnte mærker ikke fungerer, hvilket ville være meget mærkeligt.

Problemet med denne udbyder er, at hastighed ikke er en af ​​dens bedste funktioner. Ikke kun det, men nogle gange vil du gøre det mister forbindelsen helt, hvilket gør live streaming virkelig frustrerende.

Og lad mig ikke starte med kundesupporttjenesten. Hvis du vil komme i kontakt med supportpersonalet, skal du gøre det vent i lange perioder. Det inkluderer live chat-kanaler og e-mails.

Generelt er det bedre, hvis du holder dig til de andre udbydere på denne liste for at omgå NFL GP-afbrydelser og forlader HideMyAss som en sidste grøftervej.

Smart DNS Proxies – VPN-alternativ til omgå NFL GamePass Blackouts

Du kan også omgå Blackout-begrænsninger ved hjælp af en Smart DNS-proxy.

Husk dog, at disse proxies ikke bruger kryptering eller skjuler din IP-adresse. Så hvis du er bekymret for dit online privatliv, skal du undgå dem.

 • Hvis du stadig vil gennemgå med en smart DNS for at få adgang til NFL GamePass, skal du vælge en god service synes godt om Unlocator først.
 • Du kan konfigurere din tjeneste på enhver streamingenhed. Det inkluderer PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Smart TV, Xbox, PS4, PS3 og Wii.
 • Når du har installeret på din enhed, har du adgang til NFL GamePass og masser af andre begrænsede kanaler som MLB.tv, NHL.TV, og NBA League Pass.
 • Smart DNS-proxies kan ikke fjerne blokering af nogen kanal du vil have. Hver service har en liste over websteder, den kan få adgang til, så det hele afhænger af, hvilken service du bruger.
 • Og vær opmærksom på, om din internetudbyder bruger gennemsigtige proxies eller DNS-kapring, fordi disse proxies ikke fungerer godt, hvis det gør det. Jeg skete en gang med mig, og jeg gik glip af en meget vigtig kamp, ​​hvorfor jeg skiftede til VPN’er.
 • Smart DNS-proxies giver dig mulighed for at vælge din nye virtuelle placering.

Unlocator er en af ​​de få tjenester, der understøtter NFL GamePass, hvilket betyder, at du kan bruge det til at omgå blackout-begrænsninger. Det tilbyder en gratis 7-dages prøveperiode uden behov for kreditkort. Med Unlocator, Du kan fjerne blokering af omkring 220 forskellige kanaler fra hele verden.

Bedste VPN til NFL Game Pass – The Wrap Up

Så her går I folkens. De bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan henvende dig til for at omgå NFL GamePass-afbrydelser, er alle nævnt ovenfor. Har du brugt nogen af ​​disse tjenester, og var du tilfreds med, hvad de havde at tilbyde? Del din oplevelse nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me