Bedste VPN til online bankvirksomhed

Blandt de mange bekvemmeligheder, som teknologiske fremskridt har bragt os indtil videre, er fremkomsten af ​​online banker en, som vi alle kan være enige om, har hjulpet os med at spare en masse tid og energi. Folk er nu i stand til at bevæge sig rundt med penge med et klik på en knap, og gennemføre transaktioner, som ellers ville have krævet dem at komme fra A til B, kun for at stå i en kø, der ville tage det meste af en dag at komme igennem med . Hvad mange mennesker ikke ved, er, at du kan bruge virtuelt privat netværk alias VPN til at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til al din online transaktion. Med det sagt er her vores bedste VPN til online bankanmeldelse.


Bedste VPN til online bankvirksomhed

Bedste VPN til online bankvirksomhed

Bedste VPN til onlinebanking – resume

Her er de bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan stole på for sikre og krypterede online banktransaktioner:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. NordVPN
 6. VyprVPN

Online bank- og sikkerhedsproblemer

Da flere og flere mennesker fortsat nyder fordelene ved at være i stand til at flytte penge uden nødvendigvis at komme til en bank, har spørgsmål, der er baseret på sikkerhed, stadig et stort greb om dem, der endnu ikke er omfattet af online bank. Antallet af sager, hvor der er blevet erhvervet penge svigagtigt efter et vellykket hackingforsøg, er en for mange, og i al ærlighed er dette mere end nok bevis for, at naysayers kan løse deres sag.

VPN til Online Banking

Hvad de imidlertid ikke ved, er, at en lang række mennesker, der er afhængige af internetbank, gør det med nogle sikkerhedsforholdsregler i tankerne, da de også interesserer sig dybt for deres penge, ligesom alle andre gør. De sørger for at optage en troværdig VPN-tjeneste, der arbejder for at kryptere deres forbindelse, når de er online. Denne måde, hver gang de foretager en transaktion, er deres personlige oplysninger sikre, derfor er ingen i stand til at hente vigtige detaljer såsom deres kreditkortnummer og ulovligt få adgang til deres konti. Dette gælder især, hvis du ejer flytningen og skal bruge offentlige WiFi-hotspots til at gennemføre dine banktransaktioner online.

Bedste VPN til online bankanalyse

Brug af en VPN-tjeneste giver store fordele for en bruger, men man skal også sørge for, at den abonnerede tjeneste er en, der tilbyder service af høj kvalitet og optimal online sikkerhed. For at hjælpe dig med dette har vi foretaget en gennemgang af 4 udbydere, som vi synes er hæderlige og værd at være opmærksom på. Se de bedste VPN’er til online bank nedenfor:

ExpressVPN

Vores topanbefaling går til ExpressVPN, både for de foranstaltninger, de har truffet for at sikre, at alles data er sikre, og for den hurtige respons, som kunderne får, når de rejser en forespørgsel.

Deres netværk har en stærk 256-bit AES-kryptering, er SSL-sikret og understøtter L2TP, IPSec, OpenVPN og PPTP som dets sikkerhedsprotokoller. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at din trafikhistorik gemmes, da udbyderen har en stærk nul-logpolitik. Kunder får også glæde af en ubegrænset båndbredde og dataoverførselshastighed, hvilket betyder, at der ikke er nogen grænse for mængden af ​​streaming, download eller torrenting, som du måske ønsker at gøre.

Det er mere end 1500 servere spredt over 94 lande, så du altid har en kvalitetsforbindelse, når du er online. Du kan have op til 3 enheder tilsluttet på samme tid, alle faktureret under en konto.

Hvis du overvejer at skifte til bank på farten, har ExpressVPN alt hvad du behøver for at holde din transaktion sikker og dine data beskyttet. Det er fantastisk til første gangs brugere, og du kan altid konsultere med kundeplejeholdet, når du løber ind i et problem.

VyprVPN

Andet på vores liste er VyprVPN, en anden udbyder, der har masser af funktioner og værktøjer, der hjælper dig med at forblive beskyttet, når du foretager en online transaktion. De er faktisk et af de få firmaer, der direkte administrerer alle deres servere, og dette hjælper med at sikre, at der ikke forekommer brud eller lækager. Med hensyn til sikkerhed er du i stand til at vælge mellem PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSEC og Chameleon; den sidste er en protokol, der kun er unik for dem. VyprVPN har også en NAT-firewall, der holder ude af hackere, der muligvis prøver at få adgang til din enhed.

Et serverantal på 700+, der alle er baseret i mere end 50 lande, sikrer, at abonnenter har en lang række muligheder, de kan betragte som deres virtuelle placering. Muligheden for at forbinde op til 5 enheder under den samme konto gør det også muligt at have alle dine enheder sikret, og alle forbindelser til internettet anonym.

De specielle funktioner, som du kun kan få fra VyprVPN, gør dem til en af ​​de mest pålidelige udbydere, du kan stole på for dit privatliv og sikkerhed, når du er online.

IPVanish

Med en popularitet på markedet, der fortsætter med at vokse, er IPVanish en udbyder, der sørger for, at alle dens kunder får en uafbrudt og pålidelig forbindelse, hver gang de er tilsluttet internettet. En stærk 256-bit AES-kryptering kombineret med 5 af de vigtigste sikkerhedsprotokoller gør det muligt for dig at betale for dine varer og tjenester online uden behov for bekymring.

Dets netværk på mere end 500 servere i 60 lande betyder, at kunder aldrig behøver at overbelaste specifikke servere til en privat forbindelse. De kan også skifte mellem dem så mange gange, de vil, da tjenesten giver mulighed for ubegrænset serverskift. En bestemmelse på op til to samtidige forbindelser betyder, at kunder kan tilslutte en enhed mere til tjenesten, mens de er under en bestemt konto.

Gå videre og prøv IPVanish som din foretrukne VPN-tjeneste; du har ikke noget at bekymre dig om, når det kommer til bank online.

NordVPN

Afvikler vores liste, vi har NordVPN. Denne service skiller sig ud fra resten med det faktum, at den bruger dobbelt datakryptering for at sikre din trafik. Tjenesten opbevarer heller ikke alle logfiler over din browsing og giver kunderne mulighed for at aktivere Tor over VPN; en service, der gør det endnu sværere for nogen at infiltrere din forbindelse.

Incase din VPN-forbindelse bliver afbrudt af en eller anden grund, NordVPN har en indbygget Internet Kill Switch, der starter og logger dig fra nettet. Dette sikrer, at ingen engang har den mindste chance for at hacke din enhed og stjæle dine personlige oplysninger.

Fra det, vi har set hidtil, tillader NordVPNs service det højeste antal samtidige forbindelser, hvor deres grænse er 6 enheder. Du får også prøve deres service i 3 dage helt gratis og derefter under deres pengene-tilbage-garanti i de næste 30 dage. Dette giver dig mere end nok tid til at se, hvilke slags fordele du kan nyde med en sådan service.

Den bedste VPN til online bankvirksomhed – Yderligere tip

Vi har et par flere tip til dig for at sikre dig, at du ikke kommer til at fortryde dit skift til online bank:

 • Overvej at bruge en stærk adgangskode; gør det længe, ​​og lad det have forskellige karakterer.
 • Hold din antivirus-software altid opdateret.
 • Tjek din bankkonto regelmæssigt.
 • Gem din adgangskode med en adgangskodemanager.
 • Få en pålidelig VPN-udbyder for at forbedre din sikkerhed online.

Bedste Online Banking VPN Wrap-Up

På trods af de eksisterende trusler, vil det at følge med disse tip gøre meget for at sikre, at dine transaktioner er sikre, og at dine penge er sikre. Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du tilfældigvis påtager os en af ​​de fire VPN-tjenester, vi har gennemgået; vi vil virkelig sætte pris på din feedback.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me