Bedste VPN til Playstation Vue

PlayStation har været et husholdningsnavn for spilentusiaster i lang tid nu. Faktisk er så populær enheden, at den hidtil har solgt over 40 millioner konsoller – denne enhed bringer glæde til folks hjerter. Der har været nyere versioner af PlayStation gennem årene, såsom PlayStation 4 Slim og PlayStation Pro. Microsofts Xbox har været en tæt konkurrent lige siden lanceringen, men den har ikke været i stand til at stjæle opmærksomheden fra PlayStation. Hvis noget, har konkurrencen kun gjort PlayStation mere populær. Sony har endda lanceret deres egen streamingtjeneste i USA, kaldet PS Vue. I tilfælde af at du er en amerikansk udstationerede, der i øjeblikket bor i udlandet, har du brug for en VPN for at fjerne blokering af Playstation Vue uden for USA. I nedenstående gennemgang tager vi et kig på bedste VPN til Playstation Vue.

Bedste VPN til Playstation Vue

Bedste VPN til Playstation Vue

Hvad er Playstation Vue?

PlayStation er kommet med nye tjenester for at holde trit med skiftende tider. PlayStation Vue er en af ​​dem, som er en helt egen streamingtjeneste for PlayStation. Spilelskere, der også elsker at streame deres yndlingsshows, er nu i gang til en dobbelt godbit. Disse shows kan være The Shield, House of Cards, The Wire, House, The Good Wife, 24, Two in a Half Men, Friends, og så videre.

Streamingtjenester er stigende og kan erstatte traditionelt kabel-tv på kort tid. Med hvert større firma, der frigav deres egen streamingenhed, var det på høje tid, at PlayStation gjorde det samme. Selvom markedet er fyldt med konkurrenter, giver Sony ikke op. Sony sprang ind i streamingtjenester trods konkurrencen, fordi den ved, at den har en enorm PlayStation-brugerbase, og også fordi PS Vue er en af ​​de mest overkommelige streamingtjenester, der er tilgængelige lige nu.

For at kunne se Vue online, skal brugerne vælge en af ​​sine mange pakker. Den billigste pakke starter ved $ 30, men den kommer ikke med større netværk som NBC, Fox og ABC. Selvom dette er en stor ulempe, planlægger Sony at tilføje disse netværk til alle pakker så hurtigt som muligt.

For at få alle de store netværk skal brugerne betale en ekstra $ 10. Til $ 55 kan brugerne få Elite-pakken, der giver adgang til 100 kanaler. Disse kanaler kan ses fra ethvert sted og når som helst.

Brug af en VPN med PlayStation Vue

På trods af PlayStation Vue’s popularitet og overkommelige pris har den sin egen ulempe. En af de største klager, som Vue-brugere uden for USA har, er geoblokering. Ja, ligesom alle streamingtjenester er PlayStation Vue også geoblokeret uden for USA. Nogle af de andre lande foruden USA, der har adgang til Vue, er Australien, Tyskland, UK, Canada, Frankrig, Mexico og Tyskland.

Men de får meget begrænset indhold. Kun dem i USA får adgang til alle netværk. Dette er en væsentlig årsag til klage blandt brugerne af streamingtjenesten.

Men der er løsninger. De, der bruger en VPN, kan nemt få adgang til den fulde stribetjeneste og omgå geoblokken. En VPN er et virtuelt privat netværk, der krypterer al trafik, der passerer mellem computeren og den sikre VPN-server, og gør den uleselig for alle uden for serveren. En anden fordel ved en VPN er den proxyserver, den forbinder brugere til. Denne server tillader omgåelse af geoblocks.

For eksempel, hvis du vil se Vue i Indien, Storbritannien, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland osv., Skal du vælge en amerikansk server, du vil oprette forbindelse til. Når du gør dette, kan PlayStation Vue ikke se din originale IP-adresse og giver dig adgang til tjenesten. Sammen med Vue blokerer en VPN også for flere andre streamingtjenester.

PlayStation Vue kan fås på alle streaming-enheder, herunder pc og Mac, Android, iPhone og iPad, PS4 / PS3, Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku og Apple TV.

Bedste VPN til Playstation Vue

Mens nogle enheder understøtter VPN oprindeligt, gør andre ikke det. F.eks. Understøtter PS4-, PS3- og Roku-streamingenheder ikke VPN oprindeligt, så du kan ikke installere VPN direkte på dem. For at kunne bruge en VPN på disse enheder skal du bruge en VPN-aktiveret router. Når enheden er tilsluttet et netværk, der er konfigureret til at bruge en VPN, kan du manuelt konfigurere din router til at fjerne blokering af PlayStation Vue. Du kan også forbinde mere end en enhed til en enkelt router og se Vue på hver enhed.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle VPN-tjenesteudbydere er i stand til at arbejde med PlayStation Vue, med eller uden en router. ExpressVPN er den eneste VPN, der gjorde det muligt for os at fjerne blokeringen og se PS Vue uden for USA.

PS Vue-kompatible streamingenheder

Over tid har Sony tilføjet Playsation Vue til flere og flere enheder. Her er en liste over alle større enheder, du kan se PS Vue på i øjeblikket.

 • PS4
 • PS3
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Fire Stick
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Webbrowsere (PC / Mac)
 • Chromecast
 • Android TV Box

Bedste VPN til Playstation Vue – Wrap Up

Ud over at fjerne blokering af streamingtjenester og lade dig få adgang til indhold fra andre lande, beskytter en VPN også dine oplysninger fra udenforstående. Når du bruger en VPN, reducerer du drastisk chancerne for malware-angreb og tyveri af private oplysninger. Selv hvis du kun installerer en VPN til at se PlayStation Vue, kan du nyde flere ekstra fordele. Ikke en dårlig aftale!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me