Bedste VPN til qBitTorrent

Brugere, der er på udkig efter en let cross-platform-klient, der skal bruges til torrenting, burde kigge meget tæt på qBittorrent. Den meget populære klient er afhængig af en BitTorrent-protokol for at downloade store filer. Dette gør det muligt for det på en meget hurtig og effektiv måde. Sammenlignet med andre torrenting-udbydere fremgår qBittorrent, da det er open source. På trods af at den ikke har så meget af en tiltalende grafisk grænseflade, tilbyder tjenesten en bred vifte af funktioner og funktioner. Det er også et af få, der er gratis, og som ikke er afhængig af, at annoncesupport forbliver tilgængelig.


Bedste VPN til qBitTorrent

Bedste VPN til qBitTorrent

Er qBitTorrent noget godt?

Klienten er også tilgængelig på mere end 70 forskellige sprog; hvilket gør det til et virkelig globalt valg for brugere, der ønsker at torrent. Kompatibilitetsmæssigt kan du få klienten til at arbejde på din Mac, Linux, Windows eller Android uden meget besvær. Klienten giver dig også mulighed for at holde styr på dine downloads, da du får en e-mail-meddelelse, når en download er afsluttet. Alle disse funktioner placerer det godt foran mange andre torrent-klienter, du kan finde på Internettet. Men en ting, der stadig har brug for lidt ekstra support, er sikkerhedsniveauet.

Oftere end ikke, er det indhold, der torrent, tendens til at være i strid med visse copyright-politikker. Dette kan lande dig i problemer, hvis myndighederne formår at indhente dig. Hvordan ville de fange dig i handlingen? Enkel. De bliver nødt til at arbejde i samarbejde med din internetudbyder. Din internetudbyder eller internetudbyder har evnen til at aflyse dine aktiviteter online. De kan vælge at gøre det. Hvis de gør det, ville det være en klar krænkelse af dit privatliv. De er også i stand til at gashåndtere din hastighed og forhindre dig i at få adgang til bestemte torrent-websteder, hvis de bemærker, at en masse båndbredde går hen imod at støtte dine store volumen-downloads. Hvis du har mistanke om, at din internetudbyder muligvis gør noget af disse ting for dig, er det på tide at implementere en forebyggende foranstaltning. ved hjælp af en VPN.

Brug af en VPN med qBitTorrent

Et virtuelt privat netværk eller en VPN er et sikkert netværk af servere, som du kan oprette forbindelse til og få din internettrafik krypteret. Det gør det muligt at forhindre, at din browserhistorik spores af din internetudbyder. Derfor får du dit privatliv opretholdt, når du vælger at torrent fra det websted, du ønsker at gøre. Som udvidelse får du også et lag med anonymitet, som hjælper med at beskytte dig mod eventuelle krænkelser af ophavsret, du måtte have begået uden at vide det.

En VPN-service sikrer også, at du har et lag af sikkerhed, der holder dig beskyttet mod enhver form for detektion af tredjepart; hvilket gør det vanskeligt at blive sporet. Dine data vil blive sikret fra hackere og svindlere, hvilket giver dig selvtillid til at oprette forbindelse selv til et offentligt Wi-Fi-sted uden nogen bekymringer.

Bedste VPN’er til qBittorrent

At vælge hvilken VPN-service man vil abonnere på kan være en ganske afskrækkende udfordring, da der er så mange tjenester til stede i branchen. Nogle af dem er endda dristige nok til at dele dine data med tredjepart, hvor du har abonneret på dem hovedsageligt fordi de annoncerede deres tjeneste som gratis. Her er vores liste over de mest anbefalede VPN’er til qBitTorrent:

1. ExpressVPN

ExpressVPN topper listen, når det gælder driftssikkerhed og effektivitet. Efter at have været lanceret i 2009, har denne prisvindende udbyder gjort en masse gennem årene for at bevare sin service som den bedste i branchen. Deres hovedkvarter ligger i De Britiske Jomfruøer. Sikkerhed er en stor aftale med udbyderen, og det er derfor, de lover ikke at overvåge eller logge din aktivitet gennem deres nul-logging-politik. ExpressVPN tilbyder også 256 bit AES-kryptering for at holde din trafik sikker.

ExpressVPN understøtter fuldstændigt torrenting. Det har endda tilsløret servere til brugere i VPN-fjendtlige lande til at oprette forbindelse til og udføre deres aktivitet. Du får også adgang til over 200.000 IP-adresser såvel som ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift. ExpressVPN forsikrer dig om altid til stede kundesupport, der kan fås adgang via sociale medier, e-mail eller live chat. Dens VPN-app er også bedømt blandt de nemmeste at bruge, hvilket gør den fantastisk til begyndere, der lige er startet med VPN. Hvis du vil vide mere om tjenesten, skal du se på vores omfattende ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

En anden topkonkurrence, du burde overveje for fuldstændig beskyttelse, når du torrenser, er IPVanish. Denne velkendte udbyder har været med i spillet siden 1999. Dette giver teamet bag det masser af oplevelser med hensyn til hvad kunderne ønsker at bruge og opleve. IPVanish har også en særlig fordel i forhold til andre udbydere på grund af det faktum, at det ejer sit helt eget netværk på mere end 1500 servere. Dette betyder, at de altid har fuld kontrol over, hvad der sker inden for deres netværk, i modsætning til andre udbydere.

IPVanish er meget klar over sin støtte til torrenting og har endda godt lagt ud på sin hjemmeside. Tjenesten understøtter op til 10 samtidige forbindelser. For dem, der foretrækker en mere let løsning på online-privatliv, understøtter IPVanish både Chrome- og Firefox-browserudvidelser. En webbaseret SOCKS5-proxy-løsning er også tilgængelig. For at se, hvad der mere ligger i vente for dig, når du tilmelder dig, er du velkommen til at gennemgå vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

NordVPN er en perle for brugere, der ønsker at opleve den fulde kapacitet hos en seriøs VPN-udbyder, og stadig bevare en browsningshastighed, der ikke tager for lang tid, de fortsætter med deres online aktiviteter. Tjenesten er baseret i Panama. Denne VPN tilbyder mere end 4000 servere, der er distribueret over 62 lande. NordVPN er også den tjeneste, der har en dobbelt VPN-funktion, hvor dine data bliver dirigeret gennem to servere i stedet for en for øget 256 bit AES-kryptering.

NordVPN samarbejder med Tor for at forbedre din anonymitet online. Takket være intuitiv software som CyberSec holdes malware og uønskede annoncer væk fra at distrahere dig. NordVPN tilbyder også tilsløret servere til brugere, der ønsker at bruge VPN i hemmelighed, samt dedikerede IP-adresser til dem, der foretrækker mere specialiserede tjenester afhængigt af deres anvendelsesniveau. Indtil videre er NordVPN også den eneste udbyder, der giver dig mulighed for at vælge servere, du skal oprette forbindelse til, baseret på den type arbejde, du udfører på Internettet. De har servere optimeret til online spil, browsing, streaming samt torrenting. Der er meget mere, du kan finde ud af om denne udbyder. Alle disse oplysninger er tilgængelige på vores detaljerede NordVPN-gennemgang.

Afsluttende ord om den bedste VPN til qBittorrent

Brug af qBittorent eller enhver anden torrentingsklient uden at have et middel til at skjule din identitet er virkelig ikke tilrådeligt, fordi du muligvis ender med at blive forfulgt for en ophavsretlig fejl, som du ikke engang vidste, at du begik. For at undgå en sådan situation skal du bruge en VPN og få garanteret dit eget online privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map