Bedste VPN til Raspberry Pi

Raspberry Pi er en af ​​de bedste måder at opbygge dine egne projekter og have det så sjovt mens du er på det. Der er så meget, du kan gøre med den lille computer, og det er en fantastisk måde at introducere sig selv i programmeringsverdenen. På grund af enhedens enorme popularitet vender mange mennesker sig for at bruge det som et læringsværktøj, da undervisning gennem handling er en af ​​de mest effektive metoder til overførsel af viden. Brugere, der ønsker at få adgang til mere indhold såvel som at nyde en stærkere beskyttelse, finder ofte sig selv på udkig efter en VPN-service til brug med deres Raspberry Pi, da de gør det for et udvidet lag muligheder. Problemet, som de ofte støder på, er det faktum, at der ikke er så mange VPN’er, der er kompatible med denne innovative enhed. Selv VPN-tjenester, der understøtter Raspberry Pi, leverer ikke ofte tilstrækkelig kundesupport, der tilbydes brugere. Du kommer til at udføre en masse ukonventionelt arbejde, så du har ikke råd til at abonnere på en VPN-service, der har en kundeservice, der er vanskelig at kontakte. Så det er bedste VPN til Raspberry Pi? Læs videre for at finde ud af det.

Bedste VPN til Raspberry Pi

Bedste VPN til Raspberry Pi

Bedste VPN til Raspberry Pi VPNer opsummeret

Hvis du allerede ved, hvad VPN er, og hvordan du installerer det på din RPi, kan du måske springe over at læse den dybdegående gennemgang nedenfor. Her er en liste over de bedste VPN’er, du kan bruge på enhver Raspberry Pi:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. PureVPN

Sådan installeres VPN på Raspberry Pi

Da vi forstår, hvor frustrerende det kan være at prøve at søge efter disse tjenester, troede vi det bedst at skære en stor del af arbejdet ud på din ende for at gøre det meget hurtigere at få en VPN oprettet på din Raspberry Pi. Vi har samlet en liste over de bedste Raspberry Pi VPN’er, du kan henvende dig til, men før det skal vi se på, hvordan du kan konfigurere din VPN på Raspberry Pi.

Opsætning af VPN på Raspberry Pi

Der er to forskellige metoder, du kan bruge til at få din Raspberry Pi oprettet:

  1. Brug af din router: Installation af din VPN-service på din router er en sikker brandmåde til at sikre, at din Raspberry Pi også drager fordel af den krypterede forbindelse. Dette skyldes, at alle dine data får adgang gennem din VPN-udbyder. Dette er den mest foretrukne mulighed, da det er meget lettere at konfigurere sammenlignet med manuelt at konfigurere en Raspberry Pi-mini-computer. For at sikre, at brug af VPN på din router fungerer, er det bedst at blinke det med firmware, der understøtter VPN’er. Alternativt kan du også bare finde en router, der allerede er indstillet til at fungere godt med VPN’er. En ting, du skal huske, er, at det virkelig ikke er muligt at have en VPN-opsætning på en router, som du muligvis har modtaget fra din internetudbyder, da de normalt ikke tillader nogen manuel konfiguration.
  2. På din Raspberry Pi: Den anden mulighed ville være at kigge efter en VPN-udbyder, der tilbyder det komplette sæt shell eksekverbare filer, der kræves for at installere OpenVPN på Raspberry Pi-platformen. At gøre tingene på denne måde vil kræve, at du sikrer, at den udbyder, du vælger, tilbyder support til Raspberry Pi. Når du har valgt den relevante service, ville det næste trin være at kontakte tjenestens kundesupport og bede om instruktioner om, hvad du skal gøre for at konfigurere VPN på Raspberry Pi. Denne proces er egentlig ikke den samme for alle udbydere, så du får forskellige instruktioner afhængigt af hvem du har tilmeldt dig. Sørg for, at du også har et SD-kort på din enhed, der ikke har mindre end 8 GB plads, og at NOOBS også er aktiveret.
  3. Brug af Zomboided VPN Manager-tilføjelse: I tilfælde af at du har installeret OSMC eller OpenElec på din Raspberry Pi, er Zomboided Kodi-tilføjelsen den bedste måde at konfigurere en VPN-forbindelse på din lille enhed. Zomboided er kompatibel med OSMC, LibrElec, OpenElec, Raspbian, Linux, og Windows-baserede platforme.

De bedste Raspberry Pi VPN’er

Nu hvor du ved, hvad det kræver for at blive konfigureret, lad os gennemgå nogle af de bedste Raspberry Pi VPN’er.

1. ExpressVPN – Vores topanbefaling

ExpressVPN er let en af ​​de bedste tilgængelige Raspberry Pi VPN’er, og dette er hovedsageligt på grund af den store kundepleje, du får, når du begynder at bruge tjenesten. Alle på deres team er veluddannede og klar til at hjælpe dig med installationsprocessen. Bortset fra den fremragende support tilbyder ExpressVPN også let at bruge, kvalitetssoftware, som du let skal være i stand til at navigere igennem, selvom du ikke betragter dig selv som en teknik. Tjenesten har supersnelle, pålidelige servere og en garanti for, at der ikke gemmes nogen poster over din online aktivitet.

2. NordVPN

At denne tjeneste har sit hovedkvarter i Panama betyder det NordVPN brugere har ikke noget at bekymre sig om vedrørende deres browserhistorik, da regionen ikke er direkte under nogen lov om dataopbevaring, der kan gælde for udbydere med base i USA. Deres store netværk af servere vil let sikre dig, at du ikke har problemer med at starte en forbindelse, og dens dobbelt hop-service skal gøre det endnu sværere for nogen at tænde på dine aktiviteter online. Kundesupport er også top, og med muligheden for at have op til 6 samtidige forbindelser under en konto, er du fri til at opsætte et par Raspberry Pi-enheder mere med tjenesten.

3. IPVanish VPN

IPVanish er en af ​​de få udbydere, hvis politikker uden logs faktisk er lufttæt, på trods af at de har base i USA. Deres servernetværk er også imponerende, hvoraf 850 af dem er godt fordelt i over 60 lande. Deres service rummer også flere brugere med kapacitet til at understøtte op til 5 enheder, der opretter forbindelse samtidig. Det inkluderer også en driftsafbryder, hvis din forbindelse lukker uventet, såvel som fuld support til iOS-, Mac-, Windows-, Android-, FireStick- og Raspberry Pi-brugere. Deres refusionspolitik er imidlertid kortere end hvad vi havde forventet af de fleste tjenesteudbydere, så deres potentielle kunder kun kan afprøve tjenesten i 7 dage.

4. PureVPN

Med servere spredt i op til 141 lande, PureVPN er en anden stærk konkurrent, som du burde overveje, når du får konfigureret din Raspberry Pis VPN. Udvalget af internationalt indhold, som du får adgang til, er stort, og deres krypteringsniveauer er høje nok til at sikre, at du har det rigtige sikkerhedsniveau, mens du er online. Hvis du har brug for nogen form for kundesupport, er teamet hos PureVPN til rådighed for at tilbyde enhver form for nødvendig hjælp. Med denne service får du mulighed for at nyde funktioner såsom en automatisk internet-kill-switch og delt tunneling, hvilket gør den ideel til enhver form for avanceret brug.

Den bedste VPN til Raspberry Pi

Udvalget af udbydere, som vi har gennemgået som de bedste Raspberry Pi VPN’er, burde ikke sprøjte dig med bare at tilmelde dig en service uden at vide nøjagtigt, hvad du vil betale for. Den bedste metode ville være at først prøve dem gennem deres pengene tilbage-garantier og derefter tage beslutningen om, hvilken service der passer bedst til dig. Har du spørgsmål eller kommentarer, du gerne vil have besvaret? Tal med os ved at forlade dit spørgsmål eller kommentar i afsnittet herunder. Vi var glade for at svare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me