Bedste VPN til rejse – gennemgangsvejledning til 2020

Hvad er den bedste VPN til rejser i 2020? Rejse er en fantastisk stress-buster og et middel til afslapning for millioner af mennesker over hele verden. For et afsnit af folk er det en del af deres job! Ligegyldigt hvad grunden til at rejse til dig er – du har brug for adgang til visse faciliteter og bestemmelser, når du rejser. Ikke alle vil have det!


Når du rejser, skal du få adgang til og bruge internettet til forskellige formål. Fra at holde kontakten med dem derhjemme til at kontrollere kontor-e-mails, bliver du nødt til at komme online, mens du rejser. Imidlertid kan det være vanskeligt og til tider usikkert at få adgang til nettet på farten. For at sikre, at du ikke går på kompromis med datasikkerheden, mens du bruger internettet på farten, er det at bruge en VPN-tjeneste eller en app forsigtig.

Bedste VPN til rejse i 2020 - Ultimate Review Guide

Bedste VPN til rejse i 2020 – Ultimate Review Guide

Bedste VPN til rejser – hurtig oversigt

De bedste VPN-tjenester, du kan bruge under rejsen, er:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Bedste VPN til rejse i 2020 – Detaljeret analyse

Inden du vælger en VPN, der skal bruges, mens du er i udlandet, skal du sørge for, at den service, du vil tilmelde dig, faktisk blokerer for streamingkanaler eller websteder, du vil bruge. En anden ting at overveje er, om denne VPN faktisk beskytter dit privatliv online. Endelig skal du sikre dig, at VPN-udbyderen tilbyder en 30-dages refusionsgaranti. På den måde kan du altid få dine penge tilbage, hvis tingene ikke helt fungerer. Her er vores liste over de bedste VPN-udbydere, du kan bruge i udlandet.

Vores bedste VPN til rejseliste inkluderer ikke gratis VPN’er. Sådanne tjenester er notorisk langsomme og fungerer ikke som beregnet i de fleste tilfælde. Afskalning på ca. 10 dollars for en premium VPN-service er det værd, når du overvejer alle de frynsegoder, du kommer ud af det. For ikke at nævne, at korrekte VPN’er giver dig mulighed for at beskytte dit privatliv online og få adgang til alle de websteder, der kun er tilgængelige derhjemme.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-gennemgang

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer og tilbyder op til 2000 servere over hele verden. Det er temmelig vigtigt for alle, der ønsker at fjerne blokering af geobegrænset indhold. Hvad angår sikkerhed, bruger ExpressVPN 256 bit AES-militærkryptering og understøtter OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP og SSTP som VPN-protokoller. Så med andre ord kan du garantere, at du altid er sikker, når du surfer på nettet.

Denne VPN vedtager også et strengt nul-loggingsprincip, som hjælper brugere med at surfe på internettet med fuldstændig anonymitet. Ikke engang din internetudbyder eller din regering kan lytte til, hvad du gør online, når du opretter forbindelse til ExpressVPNs private servere.

Udbyderen har også en Internet Kill Switch-tjeneste, der holder din forbindelse sikker igennem. Ikke kun det, men når du abonnerer på deres service, vil du kunne drage fordel af en VPN-forbindelse på tre enheder på én gang. For at finde ud af hvad ExpressVPN ellers har at byde på, skal du tage lidt tid til at gennemgå vores ExpressVPN-gennemgang.

2. NordVPN

NordVPN anmeldelse

NordVPN er en af ​​de bedste VPN-udbydere derude, når det kommer til serverdistribution. Det har mere end 4000 servere i over 60 lande. NordVPN er baseret i Panama, hvilket betyder, at det helt sikkert er sikkert, da det ikke svarer til nogen datatilsynsmyndigheder. Ikke at det er nødvendigt, da de har en 100% garanteret nul-logging-politik.

Denne provider bruger også 256 bit AES-kryptering. Det suppleres af nogle af dets unikke funktioner, der inkluderer dobbelt VPN-kryptering. Denne service dirigerer din internettrafik gennem to servere i stedet for en, dvs. fordobler dit sikkerhedsniveau.

NordVPN tilbyder software kaldet CyberSec. Denne særlige funktion beskytter din enhed mod at blive inficeret af vira, malware eller anden ondsindet software, der kommer din vej. Smart Play er på den anden side denne VPN-udbyders egen Smart DNS-service. Du kan få adgang til geobegrænset indhold uden at miste din internethastighed eller adgang til lokale kanaler. Du krypterer dog ikke dine data under processen. Hvis du vil lære mere om denne udbyder, så tjek dette NordVPN anmeldelse.

3. BulletVPN

BulletVPN - anmeldelse

Selvom det er nyt, BulletVPN betragtes som en troværdig VPN-udbyder, som enhver abonnent skal se frem til at operere med. Det tilbyder et højt niveau af online sikkerhed og en masse andre smarte privilegier.

Lad os først starte med en af ​​de vigtigste ting, som en VPN skal tilbyde kunder, forskellige IP-adresser i forskellige lande. Nå, BulletVPN har en bred vifte af servere, du kan benytte til for at få forskellige IP’er. Disse servere er spredt over hele verden, inklusive lande som Tyskland, Australien, USA, Brasilien og Canada.

Deres app er på den anden side temmelig ligetil og let at bruge. Du behøver ikke være teknisk klar til at navigere gennem dens funktioner. Du kan finde BulletVPN-klienter på pc-, Mac-, iOS- og Android-enhed, ingen forlades ubeskyttet.

VPN tilbyder også en 30-dages refusionspolitik, som er temmelig sjælden blandt VPN-udbydere. Derfor sætter BulletVPN blandt andre giganter som ExpressVPN eller Nord. Du kan også let fjerne blokering af amerikanske Netflix med tilladelse fra deres lynrige hurtige servere i USA. Det er ikke alt sammen. Sammen med en Kill Switch og 3-enhedens samtidige forbindelse kan du finde ud af mere om denne VPN i det fulde BulletVPN anmeldelse.

4. SurfShark

SurfShark VPN-gennemgang

Vi ved alle, at størrelse ikke er alt. Det er godt, når det kommer til en udbyder som f.eks SurfShark. Hvis du sammenligner det med de andre på vores liste, finder du ud af, at denne nye ikke er en chance. Jeg beder om at afvige. Selvom der er 9 millioner download-forskel mellem SurfShark og ExpressVPN, så lad mig fortælle dig, hvorfor denne fortjener at få en plads blandt giganterne.

For det første tilbyder SurfShark et fremragende servernetværk på mere end 500 servere i 50 lande. Det tilbyder også indbyggede apps og browserudvidelser, der er meget let og intuitivt at bruge. De har en ren og minimal grænseflade, som enhver kan navigere.

Nu vil du elske dette. Selvom den er ny, har den en over de andre. Denne VPN giver dig muligheden for at forbinde ubegrænsede enheder pr. Konto. Det betyder, at du kan dele din konto med alle de mennesker, du kender, så de kan drage fordel af en sikker VPN-forbindelse.

Andre funktioner i SurfShark inkluderer en automatisk Kill Switch, support 24 timer i døgnet, Bitcoin-betaling, Zero Log-politik og meget mere. Er dine spørgsmål stadig ikke besvaret? Se på dette SurfShark anmeldelse og lær mere.

Valg af den rigtige VPN til brug i rejser

VPN-tjenester bruges af generelle og virksomheds webbrugere af grunde som online anonymitet og datasikkerhed. Disse tjenester kan være af fantastisk brug, når du vil have adgang til internettet, mens du rejser, på en sikker måde. Imidlertid er ikke alle VPN’er ideelle til brug, når du rejser. Analyser følgende aspekter for at finde ud af, hvilken VPN der passer til dine behov, mens du rejser.

Sikkerhed, mens du bruger offentlige WiFi-hotspots

Dette er faktisk den vigtigste grund til, at du skal bruge en VPN-tjeneste, mens du rejser og får adgang til Internettet! Du kan blive fristet til at bruge gratis Wi-Fi-zoner i lufthavne, jernbanestationer og sådanne steder, mens du rejser. Dette sparer dig for at bruge på datapakker, mens du roaming. Men husk, at disse Wi-Fi-hotspots ikke altid er sikre. En bærbar computer, der er tilsluttet sådanne netværk, kan let målrettes af hackere og andre ondsindede brugere. Når du bruger disse netværk via en VPN, krypteres de data, der er sendt og modtaget fra internettet, dog. Tryk på knappen for en VPN-tjeneste, der tilbyder et anstændigt niveau af datakryptering. Disse tjenester, der tilbyder 128 bit AES-kryptering er anstændige, og alt derover er en bedre indsats.

Adgang til regionbegrænset indhold

Med en VPN kan du nemt få adgang til webindhold, der normalt er begrænset til bestemte territorier. For eksempel kan du ikke se indholdet på flere streamingtjenesteudbydere, såsom Hulu uden for Japan og USA. Med en VPN er din pcs rigtige IP-adresse imidlertid skjult, og du er tildelt en virtuel ID. Dette gør det nemt at få adgang til video- og lydindhold, uanset hvor du går. Dette kan være praktisk, når du venter på en flyvning og suger på noget underholdning. Denne funktion er en ægte velsignelse, når du rejser til et land, hvor visse sociale mediesider er blokeret. Hårdt, som det kan lyde, er endda Google forbudt i visse lande. Brug af en VPN giver dig mulighed for at omgå disse begrænsninger og firewalls og få adgang til oplysninger mens du er på farten.

Serverplaceringer

Dette er en afgørende faktor, når du vælger en VPN til din næste udlandsrejse. Ikke alle VPN-tjenester tilbyder det samme antal servere. Nogle gratis VPN-tjenester har kun et par servere placeret i specifikke lande. Dette kan betyde, at du vil have begrænset tilgængelighed, selvom du bruger VPN. På den anden side tilbyder de fleste betalte VPN-tjenester dusinvis af servere. Dette kan være praktisk, når du kun vil have adgang til indhold, der kun er tilgængeligt i udvalgte lande. VPN’er med mere antal servere har også en tendens til at være hurtigere sammenlignet med andre i sidste ende.

Arbejder i så mange lande som muligt

Nogle VPN-software er lette at blokere, mens andre simpelthen er for svære at knække. Hvis du rejser meget, vil du gøre det godt med at vælge en VPN, der fungerer i så mange lande som muligt. Se efter en VPN, der har evnen til at arbejde i lande som Kina, der arbejder utrætteligt med at blokere VPN’er. Hvis den VPN, du vælger, fungerer i Kina, fungerer den også andre steder!

Online anonymitet på farten

Du kan være involveret i et erhverv, der kræver, at du rejser meget og bliver usynlig online. Dette er et mandat for dem, der er involveret i journalistik og aktiviteter inden for radikal aktivisme. Og selvom du ikke er journalist og stadig ønsker at bevare anonymitet, maskerer en VPN dine aktiviteter uden at begrænse din adgang til information. Sørg for at vælge en VPN, der ikke opbevarer nogen brugerlogfiler, især når du rejser. Dette vil hjælpe dig med at bevare online anonymitet og give dig mulighed for at arbejde på farten.

Let at installere og bruge

Selv den bedste software er ikke til nogen nytte, hvis det simpelthen er for svært at installere og bruge. Det samme gælder VPN’er. Vælg en VPN, der er let at bruge på både Mac og Windows. Der er flere VPN’er, som du blot har brug for at downloade, køre og bruge. Nogle kan bede dig om at oprette en konto.

24/7 Live Chat Support

Dette er en funktion, der ofte overses, når folk vælger en VPN-tjeneste, de skal bruge, mens de arbejder i udlandet. Du vil dybest set tilmelde dig en VPN, der tilbyder en hjælpende hånd på ethvert tidspunkt af dagen. Uanset om du har problemer med opsætningen, ophæver blokeringen af ​​et bestemt sted eller blot har brug for en ekspertudtalelse om noget, der er relateret til virtuelle private netværk, er professionel kundesupport et must.

Andre ting at kontrollere

Der er et par ting at analysere, når det gælder valg af en VPN-service til rejser. Ikke alle har samme behov for internetforbrug. Mens nogle måske kun bruger internettet til at kontrollere e-mail, kan andre streame film, musik eller endda spille spil på nettet. Hvis du bruger P2P-tjenester til fildeling og tunge downloads, skal du kontrollere, om den VPN, du har valgt, understøtter dette. Ikke alle VPN’er er kompatible med P2P- og torrent-apps. Du er også nødt til at kontrollere aspekter såsom begrænsning af båndbredde i denne henseende.

Bedste VPN til rejse i 2020 – Endelige tip og tricks

Det anbefales at konfigurere din VPN-forbindelse eller VPN-app på PC, Mac, iOS eller Android, inden du rejser. På den måde kan du teste, at alt fungerer som det skal, før du forlader hjemlandet.

Opsætning af mobile VPN-apps kan til tider blive vanskelige. Installer prøveversioner, læse anmeldelser, og sørg for, at den valgte tjeneste ikke kun er brugervenlig, men også rejsevenlig.

Forhåbentlig gav denne bedste vejledning til VPN til rejserevision dig en bedre idé om, hvilken VPN-service du skal tilmelde dig, og hvilke du bestemt bør undgå.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me