Bedste VPN til Skype i 2020 – Fjern blokering af VoIP-tjenester

Skype er sandsynligvis den mest populære og mest anvendte messaging- og VoIP-service i verden. Det er go-to-appen til videoopkald og meddelelser, når de pågældende personer er for langt fra hinanden, eller når organisationer bare ønsker at afholde et videokonferencemøde i stedet for fysisk at vises et sted. På trods af sin popularitet er der lande, hvor brug af Skype ikke er tilladt, såsom Brasilien, UAE, Kina og Cuba. Hvis du vil bruge det i sådanne lande, bliver du nødt til at lære om nogle af de Skype VPN-udbydere, du kan stole på. Læs følgende anmeldelse for at finde ud af mere om den bedste VPN til Skype i 2020.

Bedste VPN til Skype i 2017

Bedste VPN til Skype i 2020

Bedste VPN til Skype

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

Skype – Den bedste VoIP-service

Det ved Skype, der gør det så populært, kan være muligheden for at tale, sende tekstbeskeder og foretage videoopkald gratis. Virksomheden har eksisteret siden de tidlige dage, hvor folk plejede at bruge opkaldsinternet og har set hele verden udvikle sig til det tidspunkt at bruge højhastighedsinternetforbindelser.

De fleste mobiltelefonselskaber var mere end bange da Skype annoncerede & lancerede sin VoIP-tjeneste. De var bekymrede over, at deres fortjenstmargener faldt på grund af folk, der brugte appen til at foretage så mange internationale telefonopkald. De troede, at disse opkald ville koste så meget på grund af stor brug af båndbredde, og derfor fortsatte de fleste internetudbydere med at forbyde deres kunder at bruge Skype. Senere kom det frem, at internetudbydere forbød dem for at omdirigere trafikken mod deres egne VoIP-initiativer.

Alt dette skete i en periode, hvor Skype stadig var en ny spiller på markedet. Fra i dag har de fleste lande tilladt deres borgere at bruge Skype som deres vigtigste kommunikationsform. Der findes dog stadig lande, der stadig har et forbud mod Skype, og de er ikke interesseret i at tillade dens borgere at bruge det som deres vigtigste meddelelsesapp.

Brug en VPN til at fjerne blokering af Skype

Hvis du ender i et sådant land, skal du henvende dig til et alternativ som VPN for at fjerne blokering af Skype. En Skype VPN fungerer dybest set som en sikker kanal, gennem hvilken alle dine anmodninger sendes igennem. Brug af en VPN til at fjerne blokering af Skype giver dig mulighed for at omgå al regerings- og ISP-overvågning samt opbevare dine online data & Internetidentitet sikkert og anonymt.

Brug af Skype med en VPN-service giver dig også mulighed for at gemme på telefonopkaldsafgifter. Dette kan gøres ved at vælge en server, der er baseret i USA, da Skype-satserne er markant lavere derovre. At gøre et stemmekald i stedet for et videoopkald gør tingene langt billigere.

Hvis du stadig vil insistere på at foretage et stemmekald eller et videoopkald, skal du kigge efter en server, der er tættere på, hvor du er. Et par eksempler på udbydere, du kan overveje, inkluderer ExpressVPN, NordVPN, og BulletVPN.

Sådan fjernes blokering af Skype i fire nemme trin

Fjern blokering af de tjenester, du elsker med en Skype VPN. Sådan gør du:

  1. Tilmelde til en ExpressVPN-konto.
  2. Hent og installer dine VPN-apps på alle dine enheder.
  3. Forbinde til en af ​​ExpressVPNs 145 VPN-serverplaceringer over hele verden.
  4. Brug Skype uden begrænsninger.

Nationer, der forbyder Skype & Andre VoIP-tjenester

Som tidligere nævnt værdsætter en lang række lande ikke brugen af ​​Skype inden for deres grænser. De fleste af dem har deres egne grunde til at gøre det. Lande i det centrale & Syd for Amerika blokerer for eksempel Skype, så befolkningen kan henvende sig til lokale tjenesteudbydere for begge telefoner & internettjenester. Der er også telekomfirmaer, der presser på for, at Skype blokeres på grund af deres gratis telefonopkaldstjeneste. Dette sker normalt, hvor telekomfirmaet er så stort, at det har indflydelse til at lobbye for en international service som Skype for at blive forbudt, og det til sidst gør det.

De lande, der har fuldstændigt forbudt Skype, inkluderer Kuwait, Guyana, Libyen, Qatar, Syrien, UAE, Oman og Nordkorea. Dem, der har implementeret en slags geografisk begrænsning, inkluderer Mexico, Kina, Cuba, Brasilien, Caribien, Pakistan, Myanmar, Syrien, Tunesien, Venezuela, Panama, Jordan og andre.

Top Skype VPN-udbydere

Med den ekspansive liste over VPN-udbydere, der kan fås, kan det være en smule skræmmende at gøre dig opmærksom. Derfor har jeg sat en liste over top VPN’er at vælge imellem, hvis du ønsker at bruge Skype bedst. Husk, at der er andre premium-tjenester, du kan bruge. Disse skiller sig imidlertid ud baseret på deres specifikationer og funktioner. Her er de.

ExpressVPN

For at starte det, begynder vi med en af ​​de bedste tjenester i verden, ExpressVPN. Denne VPN-udbyder lever bestemt op til sit ry, når den udfoldes, hvor mange priser den vandt, siden den debuterede på markedet. Ikke kun det, du kan måske sige, at et produkt har sine grænser. Nå, denne fortsætter med at dominere branchen med hvad den har at tilbyde. Først op, lad os tale om dets servernetværk. Denne VPN tilbyder mere end 2000 servere i 90+ ​​lande over hele verden. Dette betyder, at du kan få adgang til hundredvis af streamingkanaler ved at trykke på forbindelsesknappen baseret på den server, du ønsker at oprette forbindelse til. Mere end 200.000 IP-adresser kan nås. Vent, der er mere.

ExpressVPN tillader op til tre forbindelser pr. Konto. For ikke at nævne, at du vil være i stand til at dele en VPN-forbindelse til utallige enheder, hvis du opsætter VPN på din router. Lad os nu tale om, hvad en VPN eksisterede for at forbedre din sikkerhed. Denne VPN-udbyder er afhængig af 256 bit AES-kryptering for at holde brugerdata beskyttet og vedtager også den strenge nul-loggingspolitik. Du får valgt protokoller baseret på dine behov, inklusive OpenVPN, PPTP, SSTP og IKEv1 / v2. OpenVPN er altid det rigtige valg, hvorfor ExpressVPN indstiller det som en standardindstilling. Se på vores ExpressVPN-gennemgang for flere detaljer om, hvordan denne VPN kan drage fordel af din online oplevelse.

NordVPN

NordVPN kommer på andenpladsen på vores liste. Det betyder dog ikke, at det er andet end nogen anden VPN-software. Baseret på statistikker har denne VPN det største servernetværk blandt alle. Jeg mener 5000+ servere i 62 lande, det er et nummer, man skal huske. NordVPN giver dig sikkerhedstjenester, som ikke mange andre tjenester er i stand til. En af sådanne er dens dobbelte VPN-tjenester. Denne funktion dirigerer din forbindelse gennem to servere i stedet for en, hvilket betyder, at du vil være i stand til at fordoble beskyttelsen på din internettrafik. Desværre sænkes også din tilslutningshastighed.

Der er også dens CyberSec-funktion, der holder annoncer og malware væk fra din enhed. Desuden giver SmartPlay-funktionen brugere adgang til geobegrænsede websteder og tjenester, det er Nords egen Smart DNS-proxy i tilfælde af at du spekulerer på det. Hvis du vil finde ud af mere om denne robuste VPN-udbyder, skal du tage lidt tid og skumme gennem vores NordVPN anmeldelse.

BulletVPN

BulletVPN fokuserer mere på brugernes sikkerhed og privatliv. Jeg nævnte det, fordi du ikke finder så mange servere i dets netværk. Det dækker 30 lande, hvilket er lidt lavt i forhold til hvad andre VPN’er tilbyder. Den har dog understøttelse af VPN-protokoller, såsom OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec og IKEv1 / v2. Disse er temmelig vigtige, hvis du er en, der værner om online-sikkerhed.

Udbyderen er i stand til at sikre sine kunder med en streng nul-logging-politik. Uanset hvor du måtte være, kan din internetudbyder eller din regering ikke få fat i dine browseroplysninger. Hvordan får de dine data, hvis der ikke er noget at hente?

Lad os ikke glemme, at BulletVPN ikke har eksisteret længe. Men det er i stand til at gøre meget mere end andre VPN’er, så det er værd at din tid. Se på vores BulletVPN anmeldelse og kom med en egen dom.

SurfShark

Endelig har vi det SurfShark, den nye VPN på markedet. På trods af at han er helt ny, lover denne VPN at levere den bedste service til kunderne. Hvis du vil have noget til at fange din opmærksomhed, er den første ting, du ser, at det tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser. Ikke kun det, men SurfShark har også en bred vifte af servere i mere end 50 lande. Serveren indeholder mere end 800 servere, hvilket er mere end nok til at fjerne blokeringer af hundredvis af kanaler over hele verden.

Desuden bruger SurfShark CleanWeb, en funktion, der holder væk annoncer og annoncer, hver gang du surfer på Internettet. For at se, hvad tjenesten ellers har ærmerne, skal du tage et kig på vores SurfShark Review.

Bedste VPN til Skype – Wrap Up

Bortset fra en VPN-tjeneste er der virkelig ingen anden metode, der er så effektiv nok til at fjerne blokering af Skype i et land, hvor det er forbudt at bruge det. VPN til Skype giver dig mulighed for at kryptere dine data og skjule dine personlige oplysninger, så ingen kan finde ud af, at du bruger Skype, eller hacke ind i de meddelelser, du sender.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me