Bedste VPN til Sling TV i 2020 afsløret

Hvad er den bedste VPN til Sling TV i 2020? Hvis du er ny til at streame dine yndlingskanaler uden for dit hjemland, ser Sling uden for USA kan give dig en smule hovedpine, især da du ikke er bekendt med teknologier, der tillader det omgå de regionale begrænsninger opsat af kanalen. Så hvad sker der, hvis du er en amerikansk udstationeret, der vil fjern blokering af Sling TV mens du er i Tyskland, Frankrig, Spanien, Australien, England, eller Canada? Du lærer mere om kendte løsninger som Smart DNS & VPN. Bare rolig, denne artikel gør alt let nok for dig ved at afsløre bedste Sling VPN i 2020.


Bedste VPN til Sling TV i 2017 afsløret

Bedste VPN til Sling TV i 2020 afsløret

Bedste Sling TV VPN’er i et nøddeskal

Hvis du ikke har tid til at gennemgå en dybdegående gennemgang nedenfor, skal du blot vælge en af ​​VPN-tjenesteudbydere fra listen over de bedste Sling TV VPN’er nedenfor:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost
 7. PrivateVPN
 8. StrongVPN
 9. PureVPN
 10. PIA VPN

Slynge uden for USA’s Geo-Location Error

Du har sandsynligvis set denne fejl mere end nok gange nu:

“Vi er kede af det. Sling TV er kun tilgængeligt i USA. Tak for din interesse.”

Det kan være fordi:

 • Du prøver at fjerne blokering af Sling TV ved hjælp af en service, der ikke længere fungerer med Sling.
 • Du prøver at få adgang til Sling TV uden for USA uden VPN.

Begge tilfælde har brug for dig til at tænke over, hvilken VPN-udbyder du vælger fjern blokering af Sling TV uden for USA. Jeg har et forslag, som jeg tror, ​​du gerne:

Bedste VPN til Sling TV i 2020

VPN er noget, som flere og flere mennesker fortsat sætter pris på, fordi det giver brugerne mulighed for at bevare deres privatliv, mens de bruger Internettet. På trods af dette er de fleste VPN-udbydere ikke helt i stand til at opfylde alle dine forventninger, og dette inkluderer overraskende nogle få, som du måske overvejer premiumudbydere. For at skrive en velinformeret guide har jeg testet en masse af disse udbydere og fundet det ExpressVPN er det bedste at bruge til at fjerne blokering af geoblokerede kanaler som Slynge-tv uden for USA. Her er hvorfor:

 • ExpressVPN har support døgnet rundt, hvilket betyder, at du aldrig mangler nogen til at hjælpe med at ordne dit problem.
 • Du får let at bruge software til Mac, iOS, Android, Windows, og Linux. Dette giver dig mulighed for at konfigurere din forbindelse meget hurtigt.
 • Du får adgang til det meget populære Amerikansk Netflix med ExpressVPN.
 • Du står op til 5 samtidige VPN-forbindelser.

Det ved ExpressVPN, der får det til at skille sig ud fra de fleste, er dets 30-dages pengene-tilbage-garanterede refusionspolitik. Det betyder, at du er berettiget til refusion, hvis du udtrykker utilfredshed med produktet inden for de første 30 dage efter brug. Det er en reel tillidsforøgelse for folk, der er meget bevidste om deres udgifter. Andre udbydere, du kan bruge til se Sling uden for USA omfatte:

Bedste Sling TV VPN-gennemgang – Smart DNS Proxy-alternativ

Smart DNS og VPN er meget ens, da de tillader det stream geo-begrænsede kanaler uanset hvor du måtte være. Smart DNS gør det nemt for dig at fjerne blokering og se kanaler som Slynge uden for USA ved at afskære den del af din URL, der sender oplysninger om din placering. Her er nogle andre nyttige tip, du skal vide om Smart DNS:

 • Smart DNS ændrer ikke din IP-adresse. Du har stadig adgang til dine lokale kanaler.
 • Smart DNS kan konfigureres på alle streaming-enheder, så du kan se Sling TV på din Mac, PC, Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Apple TV, Xbox, iPhone, iPad, PS3 og PS4.
 • Da smart DNS ikke krypterer din trafik, kan din internetudbyder let se, hvad du laver online.
 • Smart DNS er ikke noget for dig, hvis din internetudbyder bruger gennemsigtige fuldmagter.

Hvis disse funktioner sidder godt sammen med dig, og du gerne vil give Smart DNS en prøve, så Unlocator ville være en god udbyder at starte med. Deres 7-dages gratis prøveperiode giver dig mulighed for at blive fortrolig med deres service og beslutte, om det passer godt.

Den bedste VPN til Sling TV VPN 2020 – Konklusion

En tommelfingerregel, når du leder efter en Smart DNS- eller VPN-udbyder, er at kigge efter en, der giver dig mulighed for at afprøve tjenesten, inden du abonnerer på den. ExpressVPN s 30-dages refusionspolitik er en mulighed, og det er det også Unlocator s 7-dages gratis prøveperiode. Denne praksis vil altid ende med, at du får den bedste værdi for dine kontanter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me