Bedste VPN til SoundCloud

Der er så mange musikapps og websteder, som du kan vælge at kilde eller streame din musik fra. Sagen er, at de fleste af dem vil bede dig om at abonnere og betale et gebyr af og til. Soundcloud er imidlertid anderledes. Det er faktisk mere en social medieplatform, hvor kunstnere og musikelskere er i stand til at interagere, dele og gennemgå spor fra en lang række genrer. Det er også nemt at bruge hjemmesiden. Når du har registreret din konto, kan du følge andre brugere og blive underrettet, når de tilføjer en ny strøm. På denne måde kan du holde styr på hver nye strøm fra din yndlingsartist.

Bedste VPN til SoundCloud

Er SoundCloud tilgængelig overalt?

Siden oprettelsen i 2007 har tjenesten hjulpet med at opdage mange talentfulde individer. Webstedet er tilgængeligt i de fleste dele af verden. Det er dog ret svært at logge på Soundcloud, hvis du er i et land som Kina, Tyrkiet og senest Kirgisistan. Årsagerne bag blokeringen er bedst kendt af regeringerne i de respektive lande, men uanset hvad de er, skal du kigge efter en måde at arbejde omkring blokke på, hvis du agter at streame fra SoundCloud under dit ophold.

Hvorfor du skal bruge en VPN med SoundCloud

En VPN eller et virtuelt privat netværk giver en bruger mulighed for at skjule deres identitet online ved at kryptere deres forbindelse. Denne form for kryptering sker normalt, når brugerne opretter forbindelse til en række fjernservere. For at få adgang til Soundcloud, mens du for eksempel er i Kina, skal du bare oprette forbindelse til en amerikansk baseret server.

Din faktiske placering forbliver skjult på grund af det faktum, at din IP-adresse ændres, når du opretter forbindelse til en ekstern server. Din faktiske adresse bliver erstattet med en virtuel adresse. I processen, visse detaljer, der formidles gennem det, såsom din placering og identitet. En VPN sikrer også, at du forbliver anonym under hele din brug af Internettet. Dette giver dig mulighed for at gå omkring din virksomhed med den sikre viden, at ingen kan spore din forbindelse.

Brug af en VPN er også vigtig, idet brugerne undgår enhver aflytning, der måtte ske med tilladelse fra deres internetudbyder. Chancerne er meget høje for, at din internetudbyder muligvis holder øje med din online aktivitet. Internetudbydere gider endda din forbindelse, hvis de aktiviteter, du har tendens til at udføre online, forbruger meget båndbredde. Dette reducerer dine browsningshastigheder.

Bedste VPN’er til SoundCloud

Der er så mange VPN’er derude. Nogle distribuerer endda dine oplysninger til tredjepart. For at forhindre sådanne uheldige begivenheder har vi fundet en liste over pålidelige VPN-tjenester. Se vores kortliste over de bedste VPN’er til SoundCloud.

1. ExpressVPN

ExpressVPN står højt som go-to-udbyderen for dem, der søger en afrundet beskyttelse. Tjenesten er baseret på De Britiske Jomfruøer. Det har tæt på 2000 servere =. ExpressVPN er også en prisvindende udbyder. Dette styrker sin holdning som en af ​​de mest dygtige udbydere i branchen. Tjenesten er endda tilgængelig i lande, hvor VPN-brug er forbudt takket være dens udvalg af tilsløret servere.

Med en tilladelse på op til 3 samtidige forbindelser giver ExpressVPN dig mulighed for at streame musik fra Soundcloud fra op til 3 enheder. Et abonnement betyder også, at du kan bruge deres split tunneling-funktion, hvor du kan vælge, hvilken type data der skal krypteres eller ej. Der er også en Internet Kill Switch, der starter til handling, hver gang din VPN-klient bliver kompromitteret. DNS-lækagebeskyttelse for at holde din placering skjult for alle de websteder, du får adgang til. Hvis du vil lære mere om, hvad ExpressVPN kan gøre for din forbindelse, kan du se vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

Etableret i 1999 har teamet bag IPVanish helt sikkert fået en masse erfaring i forbindelse med online sikkerhed og privatliv. Udbyderen har fået et ry for at være en af ​​de hurtigste til at oprette forbindelse til. IPVanish har mere end 1500 servere, som du kan oprette forbindelse til. De ejer også dem alle, så du behøver ikke at bekymre dig om, at nogen tredjeparter får adgang til nogen af ​​dine browseroplysninger.

IPVanish opretholder også en nul-logging-politik, så ingen af ​​dine browsingsinfo er registreret. Tjenesten sikrer din forbindelse gennem 256 bit AES-kryptering. Du kan også have op til 10 samtidige forbindelser under en konto; derved sikres, at alle dine enheder holdes godt beskyttet. Hvis du ikke er klar til at have den fulde VPN-klientversion af appen, der kører på din enhed, er der lette alternativer, såsom browserudvidelser, som du kan henvende dig til. For en mere detaljeret gennemgang af denne udbyder er du velkommen til at gennemgå vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

NordVPN opsummerer vores liste over de bedste VPN-udbydere til Soundcloud, og det gør et ret godt stykke arbejde for at holde din forbindelse privat og dine strømme anonym. Udbyderen har sit hovedkvarter i Panama, og baserer det der blev gjort for at forhindre enhver form for indblanding fra datatilsynsmyndighederne. Tjenesten har et voksende netværk på over 4000 servere samt sikkerhed i militær kvalitet leveret gennem deres 256 bit AES-kryptering.

NordVPN er generøs nok til at tillade op til 6 samtidige forbindelser og har en række funktioner til at holde sine kunder gennemsynsdata sikre og sikre. Til at begynde med er der dens dobbelt VPN-funktion, der dirigerer din forbindelse over 2 servere i stedet for en, og dermed fordobler krypteringsniveauet. NordVPN-brugere vil også være i stand til at øge deres anonymitet gennem Tor over VPN og bruge tjenesten i lande, hvor VPN’er er begrænset gennem deres tilsløret servere. For at se, hvad tjenesten ellers har i vente, skal du tage noget tid til at gennemgå vores mere omfattende NordVPN-gennemgang.

Konklusion om den bedste VPN til SoundCloud

Den enorme mængde kvalitetsmusik, som du kan finde fra både kendte og kommende kunstnere, gør Soundcloud til en af ​​de mest premium-platforme til underholdning. For brugere, der foretrækker at holde ørerne på jorden med hensyn til ny musik, skal adgang til webstedet garanteres uanset hvilket land han eller hun måtte være i. Den eneste måde at få ubegrænset adgang på trods af din placering er via en VPN service. De tre, vi har anført i denne anmeldelse, er mere end i stand til at sikre din adgang til webstedet, og oven på det giver de også sikkerhed for at beskytte dine data, når du er online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me