Bedste VPN til spektrum ISP

Charter Communications erhvervede Time Warner Cable i 2016, men dette var efter en række afviste tilbud og en masse nådeløse overtalelser. Den aftalte pris var bestemt højere end forventet, men det var stadig noget, Charter var parat til at skille sig ud med for at købe det næststørste kabelselskab i USA ved indtægter. Da dette udkøb har fundet sted, fungerer virksomhedens internettjeneste nu under spektrum-mærkenavnet.  


Bedste VPN til spektrum ISP

Bedste VPN til spektrum ISP

Er spektrums internet godt?

Charter Spectrums internetpakker inkluderer indstillinger, der har din tv- og telefonregning dækket, og som også har separate pakker, der også tager højde for disse tre separat. Priserne, der følger med hver pakke, er også godt fordelt, så det vil være lettere at finde en mulighed, der ikke vil skade så meget på lommen. Virksomhedsejere har også deres egne specielt fremstillede pakker, så de har en rigtig god sort at vælge imellem.

Med hensyn til hastighed skuffer Charter Spectrum ikke. Tjenesten tilbyder ubegrænsede data, men med antallet af rapporter, der angiver, hvor meget internetudbydere der regulerer deres brugers browsing, kan du virkelig ikke være sikker. Før buyout havde Time Warner en detaljeret historie med ISP-throttling. Throttling sker, når tjenesten enten nedsætter din browsningshastighed eller begrænser adgangen til bestemte websteder, og den implementeres, når internetudbydere kan se, hvad du laver online. For at håndtere denne situation og forhindre, at din forbindelse bliver smalt, er dette smuthul, som du bliver nødt til at udnytte.

Bedste VPN til spektrum ISP – Hvorfor bruge en VPN

Den bedste måde at sikre, at din internetudbyder ikke har nogen registrering af, hvad du laver online, er at kryptere din forbindelse ved at tilmelde dig et virtuelt privat netværk. En VPN er simpelthen en række servere spredt i forskellige dele af verden, og de krypterer din forbindelse ved hjælp af en række nøgler til at kode den trafik, der transmitteres fra din enhed. Når du abonnerer på en udbyder og har forbindelse til en af ​​deres servere, vil din internetudbyder have svært ved at spore dine online aktiviteter og vil således ikke være i stand til at anvende nogen throttling-mekanismer.

Som et resultat af kryptering garanteres dit privatliv online, og din sikkerhed bliver ramt op til et helt nyt niveau. Du kan være i stand til at udføre online-transaktioner uden at skulle bekymre dig og endda få adgang til dine bankoplysninger uden nogen grund til bekymring. Dette skyldes, at en VPN hjælper dig med at holde dig væk fra hackere eller svindlere, der kan forstyrre din forbindelse.

Forbindelse til eksterne servere betyder også, at du kan ændre dig, uanset hvor du ser ud til. Detaljer som denne videresendes via din IP-adresse, men når du først linker din enhed til din valgte server, får du din IP-adresse ændret til at matche den på den nye server. Dette skal give dig mulighed for at arbejde omkring alle geobegrænsende blokke, som et websted eller en kanal måtte have placeret.

Bedste VPN’er til spektrum

Med alle disse fordele, bør det at få en VPN være en prioritet for mange, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker, der giver op på det tidspunkt, hvor de skal vælge, hvilken service de vil abonnere på. For at sikre dig, at du ikke løber den samme vanskelighed, er her en liste over top-notch-udbydere, der er sikre på at levere den bedste service.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er virkelig den bedste service, du kan overdrage din online sikkerhed til. Udbyderen har en liste med omkring 2000 servere, der er distribueret i over 90 lande, og fra sin base på De Britiske Jomfruøer er det for langt fra dataregulerende myndigheder til at være reguleret af deres politikker. Tjenesten er især kendt for deres kundeplejepolitikker, da de altid er tilgængelige døgnet rundt via live chat eller e-mails for at imødekomme dine bekymringer.

ExpressVPN tillader kun op til 3 samtidige forbindelser, men hvis du direkte er i stand til at installere en VPN-app på din router, kan dette antal øges. Tjenesten er i stand til at skjule din forbindelse, selv når du gennemser indhold i lande med høj censur takket være dens udvalg af stealth-servere. Tjenesten tilbyder 256 bit AES-kryptering og har en række VPN-protokoller, der inkluderer OpenVPN, PPTP, IKEv2 og L2tP / IPSec, som brugerne kan vælge imellem. Tjenesten har også en app, der understøttes på en lang række enheder, og har en unik split tunneling-funktion, der giver dig mulighed for at beslutte, hvad du skal kryptere. Der er meget mere, du burde vide om ExpressVPN og hvad du kan forvente, og du kan gøre dette ved at se på vores ExpressVPN-anmeldelse.

2. BulletVPN-gennemgang

ISP-throttling drejer sig primært om hastigheden på din forbindelse. Med en udbyder som BulletVPN skal du dog ikke behøver at bekymre dig om noget af det. Tjenesten leverer hastigheder hurtigt nok til at give dig mulighed for at streame musik eller film i HD, mens du passe på din online sikkerhed. Tjenesten er baseret i Estland, som er langt væk fra enhver indflydelse, der kan pålægges af dataregulerende myndigheder.

Tjenesten har en server-tilstedeværelse i lidt over 20 lande og giver også mulighed for op til 3 samtidige forbindelser. Det er VPN-appen som er ganske velbygget og let at navigere igennem, men hvis du løber ind i problemer, er det kundeserviceteam altid til rådighed for at hjælpe dig med dit problem. BulletVPN tilbyder også en SmartDNS-funktion, som du kan bruge til at forfalde din placering, og har ingen grænser for hverken serverskift eller brug af båndbredde. Tjenesten kan arbejde på din iOS, Android, PC, Mac eller Fire Stick, og hvis din enhed ikke understøttes, er der muligheden for at downloade VPN-appen direkte til din router for at kryptere alle dine internetforbindelser. Hvis du gerne vil vide mere om udbyderen, skal du tage et kig på vores mere detaljerede BulletVPN-gennemgang.

3. NordVPN

For dem, der virkelig ønsker at nyde internetbrug, der ikke kondonerer grænser for, hvilke websteder du har adgang til, er NordVPN den service, du kan tilmelde dig. Udbyderen har mere end 4000 servere til sit navn, spredt over mere end 60 lande. NordVPN sikrer brugere af sikkerhed i militær kvalitet takket være sin 256 bit AES-kryptering og et bredt udbud af VPN-protokoller, som den er kompatibel med. At være baseret i Panama betyder, at det kan forsikre sine kunder om fuldstændig anonymitet, og dette understøttes gennem deres nul-logging-politik.

Udbyderen tilbyder mange funktioner for at sikre, at din online sikkerhed er godt taget af, med en af ​​deres mest produktive funktioner er dobbelt VPN-beskyttelse. Dette anvendes, når din trafik dirigeres gennem to servere i stedet for en, og dermed fordobler dit beskyttelsesniveau. NordVPN tilbyder også en automatisk kill-switch for at forhindre din forbindelse i at blive opfanget, hvis din VPN-service bliver kompromitteret, samt CyberSec-software til at holde alle disse uønskede annoncer eller malware væk fra din enhed. For at se, hvad NordVPN ellers har at tilbyde, se på vores mere omfattende NordVPN-gennemgang.

Konklusion om de bedste VPN’er til Time Warner Cable ISP

Hvis du altid har betalt dine internetregninger til tiden, er der ingen grund til, at du bør få din internetbrug reguleret uden for din kontrol. Den bedste måde du kan omgå ethvert forsøg på at gashåndtere din forbindelse er at få en VPN-udbyder. De tre, vi har taget i stikprøven ovenfor, er sikre på, at du altid holder dig sikker og sikrer, at du får det bedste ud af det, du betaler for.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me