Bedste VPN til streaming i HD eller 4K UHD

Hvad er den bedste VPN til streaming? Streaming i High Definition havde længe været et privilegium for kun dem, der havde råd til de højeste bredbåndspakker for næsten to årtier siden. Nu er det imidlertid enhver, der beskæftiger sig med en troværdig ISP-udbyder, at kunne pakke deres pakke op til en bredbåndstjeneste uden at forårsage så meget af en bule i lommen. Da højhastighedsinternetadgang fortsat reducerer omkostningerne, gør det det lettere for et flertal at komme til at undgå den slags problemer, der er forbundet med en langsom internetforbindelse. På trods af disse fremskridt tiltrækker streaming i High Definition en høj privatlivsrisiko, svarende til de fleste af de andre bredbåndsintensive aktiviteter, du sandsynligvis udfører online. Det er muligt at beskytte dig selv mod disse risici, men kun hvis du kan identificere en værdifuld VPN-udbyder at abonnere på.

Bedste VPN til streaming i HD eller 4K UHD

Bedste VPN til streaming i HD eller 4K UHD

Overvinde ISP-throttling gennem en troværdig VPN

Bortset fra risikoen for dit privatliv, kan din forbindelse muligvis også forstyrres af din internetudbyder i et forsøg på at begrænse dit båndbreddeforbrug. Dette resulterer i, at dine videoer tager længere tid at indlæse eller endda downloade, uanset om du streamer fra YouTube, Amazon Instant-videoer eller Netflix.

En pålidelig VPN-service skal være i stand til at hjælpe dig med at overvinde dette, og et af de elementer, der tillader det, er kryptering. Hvis dit VPN-abonnement er aktivt, vil din internetudbyder ikke være i stand til at skelne mellem din trafik og den fra dens andre brugere, hvilket gør det vanskeligt for det at blive set som om du streamer HD-videoer, hvilket forhindrer nogen form for throttling fra deres ende.

Hvis din internetudbyder af en eller anden grund stadig er i stand til at dechiffrere den type trafik, der går gennem din enhed, har vi et antal tip, som du måske vil prøve at forhindre det samme:

  1. En ideel løsning, skønt lidt mere teknisk, ville være at inkludere et andet krypteringslag. Dette kan gøres ganske hurtigt på Linux, selvom det vil tage lidt længere tid at oprette en SSH-tunnel på Windows.
  2. Du kan prøve at skifte havne, for eksempel til enten TCP-port 80 eller TCP-port 443. Disse porte er ofte uovervåget, så dette ville være dejligt at forhindre enhver form for throttling.
  3. Hvis du ikke er for sikker på SSH, kan en SSL-tunnel måske være mere en bedre mulighed. De to er ikke så forskellige, men SSL-tunneler tilbydes lettere af et antal VPN-udbydere, såsom NordVPN. Hvis det ikke medfølger din, kan du lige så godt downloade stunnelsoftwaren og fortsætte derfra.

Hvad skal man gøre for at styrke din bufferhastighed

Hvis ISP-throttling ved en chance ikke er den nøjagtige årsag til din forbindelses reducerede hastighed, er der stadig et par flere ting, du kan gøre for at fremskynde tingene:

  1. Det er ikke ualmindeligt at finde ud af, at din enhed ikke har nogen støtte til High Definition-visning, og dette er sandsynligvis problemet, hvis din enhed tilfældigvis stammes i stedet for buffer, når du streamer sådanne videoformater. Du ønsker måske at spille det samme format på din pc eller bærbar computer, hvis du virkelig skal se disse videoer.
  2. Der er et par VPN-protokoller, der betragtes som mere avancerede end andre, og deres fremskridt hjælper med at reducere den hastighedsmargin, der bliver skåret ned i kraft af at bruge en VPN. Du finder ud af, at standard for de fleste udbydere er OpenVPN, men hvis du har det godt med at gå på kompromis med lidt af dit privatliv for bedre hastigheder, anbefaler vi, at du prøver PPTP eller L2TP / IPSec som dine foretrukne protokoller.
  3. Et andet problem, der kan være at bremse tingene ned, kan være en upålidelig trådløs forbindelse. Hvis din signalstyrke fortsætter med at ændre sig, kan din hastighed også fortsat svinge. Den bedste måde at løse dette på ville være at tilslutte direkte til en router, eller om muligt bruge en Ethernet-forbindelse. Disse to har været kendt for at være langt mere stabile end trådløse forbindelser.
  4. Selvom dette er mere en sidste mulighed, kan det at ændre din VPN-udbyder faktisk løse dit problem. Din langsomme hastighed med din nuværende udbyder kan skyldes, at deres servere ikke er så tæt på din placering. Et VPN-netværk med en tættere server kan resultere i øgede hastigheder.

Bedste VPN til streaming

Nu hvor vi har dækket hvad du skal gøre for at få en bedre streaminghastighed, så lad os se på den slags VPN-tjenester, du skal kunne stole på for ikke at holde din hastighed på den lave:

1. ExpressVPN – Vores topanbefaling

ExpressVPN er en udbyder, der har nogle af de mest distribuerede servere blandt alle spillere på VPN-markedet. ExpressVPN har over 1.500 servere i omkring 94 lande. Dækningen er ganske pålidelig, og hastighederne er faktisk gode nok til at streame ultra HD-indhold. Du kan også måle hastigheden på den server, du har forbindelse til, og beslutte, om du vil ændre eller ej. Spørgsmålskryptering er også godt tilgodeset, hvor brugere får glæde af en 256-bit AES-kryptering. Der er også en nul-logging-politik, DNS-lækagebeskyttelse og en internet-dræbskontakt for at holde forbindelsen sikker.

2. NordVPN

NordVPN er meget populær blandt internetbrugere, især på grund af dens kapacitet til at håndtere op til 6 samtidige forbindelser. Dette betyder, at du får glæde af HD-visning på din tablet, mobil, bærbar computer, smart TV eller enhver anden enhed, du måtte have, forudsat at de understøtter sådanne formater. NordVPN-brugere kan oprette forbindelse til over 2.000 servere, der er distribueret over hele verden. Sammen med en respekteret politik for nul-logging bør NordVPN-brugere ikke have noget at bekymre sig om i forbindelse med deres privatliv. Tjenesten tilbyder også dedikerede servere, der giver mulighed for dobbeltkryptering, forbedrede P2P-downloadhastigheder og adgang til amerikanske Netflix.

3. IPVanish

Med et beskedent servernetværk på 850+ servere i mere end 60 lande, IPVanish er godt rustet til at sikre hurtige belastningshastigheder for brugere, der ønsker at bruge det meste af deres tid på online streaming af HD-videoer. De har også omkring 40.000 IP-adresser, som brugere kan vælge imellem, og en avanceret 256-bit AES-kryptering for at beskytte alle dens brugere mod hackere og spammere. Du kan også drage fordel af deres nul-logging-politik og uforstyrret torrent-download-support. DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch til at lukke din internetforbindelse, hvis din VPN mislykkes, kommer som standard.

4. VyprVPN

Nemt en af ​​de mest innovative udbydere på vores liste, VyprVPN tager en masse foranstaltninger for at øge dit online privatliv, sikkerhed og anonymitet. Det faktum, at de fuldt ud ejer al deres hardware, gør dem desto mere pålidelige. Brugere drager fordel af en unik række funktioner såsom Chameleon, der arbejder omkring former for dyb pakkeinspektion, ofte anvendt af regeringer og internetudbydere. Deres servernetværk er også beskedent, omkring 700 i mere end 70 forskellige lande. Kryptering er helt i top, hvor brugere kommer til at arbejde under 256-bit AES-datakryptering.

5. PureVPN

Sidst men ikke mindst har vi det PureVPN, en sund internetsikkerhedsløsning, hvor du får opleve funktioner, som du sandsynligvis ikke finder udbudt af andre udbydere. Nogle få inkluderer webfiltreringsmuligheder, antivirusscannere, malware-beskyttelse, anti-phishing-funktioner og en indbygget annonceblokerer. 256-bit kryptering kommer som standard på alle deres supersnelle 750 servere, spredt over mere end 141 lande. PureVPN-appen har versioner, der passer til de forskellige populære platforme, og deres nul-loggingspolitik overholdes strengt af VPN-tjenesten.

Bedste VPN til streaming – bundlinje

Hvis du griber ind på et par af de punkter, som vi har tilbudt i denne gennemgang, vil ting som buffering og afbrudt streaming være fortiden. Nu hvor du ved, at din internetudbyder meget godt er i stand til at bremse din hastighed efter at have infiltreret dit privatliv, er der ingen bedre grund til at blive abonneret på en troværdig VPN-service. Hvis du gør det, forbedrer du dine streaminghastigheder kraftigt og holder din aktivitet og dine personlige oplysninger skjult for alle, der ønsker at aflytte din forbindelse. Hold dig sikker, få dig en troværdig VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me