Bedste VPN til T-Mobile

T-Mobile er tredje blandt de mest abonnerede til mobilnetværksudbydere i USA med et imponerende abonnentantal på omkring 74 millioner. Dette placerer det blandt de netværksvalg, du bliver nødt til at overveje at tilmelde dig, uanset om du vil rejse til USA for forretning eller fritid. Mobiltelefonoperatøren tilbyder konkurrencedygtige pakker, og tilbød på et tidspunkt endda at betale op til $ 650 af ubetalte gebyrer, som du muligvis har samlet på din tidligere mobiloperatør. Disse tilbud tilbyder alle lyd rettet mod din bedste interesse som mobilbruger, men der er nogle problemer med hensyn til deres internetforbrugspolitik, som måske ikke sidder godt sammen med brugere i håb om fuldstændig internetfrihed.

Bedste VPN til T-Mobile

Bedste VPN til T-Mobile

Top T-Mobile VPN’er i et nøddeskal

For at spare dig tid og kræfter har vi opsummeret de bedste VPN’er til T-Mobile her:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost

T-Mobile-forbudssider?

Tilbage i 2012 var der meget snak om T-Mobils webcensurværktøj, døbt Web Guard. Tjenesten fik betydelig medieopmerksomhed, efter at det blev opdaget, at i stedet for at tjene dets oprindelige formål (hvilket var at forhindre, at transportørerne yngre kunder kunne se voksenindhold), havde internetfilterplatformen ved forskellige lejligheder tilfældigt blokeret websteder, der var helt fri for enhver voksen materiale. Denne opdagelse blev foretaget af et organ kendt som Open Observatory Network Interference, og det udløste et svar fra T-Mobile, hvor de forklarede, at funktionen fungerer sammen med en tredjepartsleverandør til at identificere uegnede websteder og blokere dem. De indrømmede også, at funktionen ikke var så perfekt på det tidspunkt, og at de ville arbejde for at forbedre deres levering af service.

Disse typer af funktionsfejl er ikke kun almindelige for T-mobile alene, og for dem, der er tilbøjelige til at udføre meget følsomt arbejde online, er det en risiko, der kan have en masse alvorlige konsekvenser, som de ikke er parat til at møde. For at undgå at blive fanget af disse usikkerheder, abonnerer du på en VPN-service, den bedste måde at sikre din internetforbindelse ude af uanset hvilke politikker der bruges på internettet, som din udbyder implementerer..

Bedste VPN til T-Mobile

En VPN-service giver dig mulighed for at fortsætte med dit arbejde online uafbrudt takket være dets evne til at kryptere din forbindelse. Når du opretter forbindelse til et VPN-netværk, bliver din trafik krypteret, og det betyder, at din trafik er skjult for enhver form for overvågning. Din internetudbyder vil ikke være i stand til at aflyse dine browseaktiviteter, og din mobiloperatør vil heller ikke. Abonnering på en VPN-service giver dig også mulighed for at nyde en følelse af sikkerhed, da dine personlige oplysninger vil blive skjult for dem som spammere og hackere, der er kendt for at få adgang til din enhed og sifon dine detaljer derfra.

Som et resultat af at have personlige oplysninger som din adresse eller placering skjult, sikrer en VPN-service også, at du er i stand til at få adgang til geobegrænsede websteder baseret uden for USA, da sådanne websteder ikke kan konstatere din faktiske placering. Dette er muligt, når du først har oprettet forbindelse til en af ​​din udbyders fjernservere, byttes din faktiske IP-adresse til en ny, der peger på fjernserverens placering. Så hvis du ønsker at få adgang til et geo-blokeret websted, der er baseret et eller andet sted som Europa, skal du blot oprette forbindelse til en server, der er der, og du kan få adgang til ethvert begrænset europæisk websted eller kanal, som du kunne ikke lide det.

Bedste VPN til T-Mobile – Valg af VPN

Det skal ikke være en vanskelig opgave at vælge, hvilken leverandør man tilmelder sig, så længe du ved, hvad du skal kigge efter. Da vi har at gøre med en amerikansk operatør, er det bedst at se efter en service, der ikke har hovedkvarter i USA, da landet har nogle meget invasive politikker, der er rettet mod at overvåge, hvad deres borgere har op til online.

1. ExpressVPN – Vores topanbefaling

Vi vil prøve at hjælpe dig med dette ved at angive et antal VPN-tjenester, som vi anbefaler, at du kigger på. Her er vores liste:

ExpressVPN starter fra listen over Bedste VPN’er til T-Mobile med vores højeste anbefaling, da det er en udbyder, der har vundet adskillige priser for både det prisværdige serviceniveau. Udbyderen er baseret på De Britiske Jomfruøer, og dette inspirerer tilliden til sin nul-logningspolitik, da landet ikke abonnerer på nogen politik for datalagring. Deres servernetværk består af ca. 2000+ servere, der er baseret i over 100 lande over hele verden. Når du tilmelder dig, bliver din forbindelse beskyttet gennem deres 256 AES-bit-krypteringsprotokol, og med et udvalg af stealth-servere, som du også kunne vælge at oprette forbindelse til, vil du kunne bruge VPN uopdaget samt arbejde omkring alle firewalls der kan være oprettet for at forhindre dig i at opretholde en forbindelse. ExpressVPN tillader også op til 3 flere forbindelser, hvilket betyder, at du vil være i stand til at have op til 3 enheder mere sikret under en konto. Hvis du henviser nogen til udbyderen, og de tilmelder sig, får du og din dommer begge en måned gratis brug af tjenesten. Der er mange flere funktioner, som ExpressVPN stadig har at tilbyde, og du kan prøve dem, hvis du tilmelder dig deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

NordVPN er blandt de første udbydere, der nogensinde har introduceret en dobbelt krypteringstjeneste, hvor en brugers trafik overføres via to servere i stedet for en. Selvom dette kan være en meget udfordrende funktion, som andre udbydere kan tilbyde, benytter NordVPN det ganske let takket være deres enorme netværk på mere end 4000 servere. Dette enorme netværk gør det også muligt for NordVPN-brugere at vælge nøjagtigt, hvilke servere de vil have forbindelse til, baseret på den slags arbejde, de gerne vil udføre online. Med alle disse frynsegoder tillader NordVPN også brugere at have op til 6 flere forbindelser, så hvis du har andre enheder under T-mobil-operatøren, ville du let være i stand til at forbinde dem. En praktisk Internet Kill Switch er også inkluderet i NordVPN-pakken, og denne funktion sparker ind, hver gang din VPN-forbindelse kompromitteres ved at lukke dit internetlink. Derudover er der også en DNS Læk-beskyttelsestjeneste, der forhindrer tab af privatlivets fred ved uretmæssig transmission af DNS-forespørgsler over usikre links. For alle, der overvejer at tilmelde sig denne service, er der ingen risiko involveret takket være en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Find ud af mere om denne VPN-udbyder i vores NordVPN-gennemgang.

3. VyprVPN

VyprVPN er en anden udbyder, som du ikke bør tage meget let. Deres 700+ servere er alle fuldt ejet af virksomheden, hvilket betyder, at de ikke behøver at samarbejde med tredjepart om at sortere nogen af ​​dine serverrelaterede problemer. Fra deres hovedkvarter tilbage i Schweiz forsikrer denne udbyder sine kunder, at der altid er et team, der er klar til at sortere deres forespørgsler enten via telefon, e-mail eller direkte meddelelser. Tjenesten er også stolt af at tilbyde en af ​​de mest alsidige løsninger i VPN-branchen; deres kamæleon-protokol. Denne funktion giver abonnenter mulighed for at bryde igennem firewalls, der er oprettet i nogle af de mest restriktive online-regioner i verden, uden at deres VPN-brug bliver fundet. Dette betyder at kunne få adgang til websteder eller kanaler baseret i regioner som Kina og Mellemøsten uden meget besvær. VyprVPN tilbyder også en app, der er kompatibel med alle dine Android-, Windows- eller iOS-baserede mobile enheder. Udbyderen tillader kun en kort periode på 3 dage, at vi vil råde dig til at tage op og observere meget nøje for at se, hvad udbyderen kan gøre for dig. Få nedsænkning af denne VPN-service i vores VyprVPN-gennemgang.

Konklusion om den bedste VPN til T-Mobile

Du kan nu få glæde af internetfrihed og retten til privatliv online, selv som en T-Mobile-kunde ved at abonnere på enten ExpressVPN, NordVPN eller VyprVPN. Disse tre tjenester er garanteret at holde din browsing sikker og skjule din aktivitet for alle med ondsindede intentioner.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me