Bedste VPN til tabletter

Flere og flere mennesker i dag vender sig mod tabletter som en bedre og mere bæredygtig mulighed, der giver dem mulighed for at tage sig af deres arbejde, mens de er på farten. De nyere versioner giver dig endda mulighed for at tilslutte et tastatur, og med Microsofts nyeste Surface Pro er du i stand til at køre den fulde Windows-version, som du normalt har brugt på din pc eller bærbare computer. På trods af alle disse fremskridt forbliver risikoen for, at dine private oplysninger bliver stjålet, stadig en primær bekymring. Den eneste sikre måde at sikre din Android-, iOS- eller Microsoft-tablet fra hackere er ved at abonnere på en troværdig VPN-service.

Bedste VPN til tabletter

Bedste VPN til tabletter

Hvorfor din tablet har brug for en VPN

Ligesom de fleste computerenheder på markedet i dag, kan din tablet eksternt få adgang til personer med dårlige intentioner. For dem, der har tendens til at bevæge sig meget, er chancerne for, at de er afhængige af offentlig Wi-Fi. Dette udsætter dem for en lang række cyberkriminelle.

En VPN giver dig mulighed for at gøre to store ting; skjul din identitet online og krypter din trafik, så ingen er i stand til at finde ud af de websteder, du besøger online. Din VPN-udbyder tildeler dig en helt ny IP-adresse, og dette giver dig adgang til geobegrænset indhold fra websteder og kanaler som Netflix og HBO. Din internetudbyder er også fritaget for at overvåge din trafik, så dette giver dig adgang til indhold, der kan være begrænset i dit land.

Takket være brugervenlige apps, der er tilgængelige i Google Play Store såvel som Apple Store, er installation af VPN blevet ekstremt let.

Hvordan en tablet-VPN kan hjælpe dig

En tablet-VPN sikrer, at alle de følsomme oplysninger, du gemmer på den, holdes sikre fra hackere, når du får adgang til Internettet, og giver også et ekstra lag af sikkerhed, især når du handler nogen forretning online.

Du kan også downloade, torrent eller dele mediefiler anonymt, da du opererer under en virtuel IP-adresse. Dette giver dig mulighed for at omgå alle begrænsninger, der er indstillet til at downloade apps eller få adgang til blokerede websteder.

Lad os se på et antal udbydere, som du måske vil overveje som din tablet-VPN.  

De 3 bedste tablet-VPN’er

1. ExpressVPN – vores bedste anbefaling

Efter at have været på markedet så længe, ExpressVPN har etableret sin troværdighed som en af ​​de bedste VPN-udbydere omkring takket være deres forbilledlige kundeservice og pålidelige VPN-forbindelse. De er gået den ekstra mile for at sikre, at deres Android- og iOS-kunder begge er godt tilgodeset ved at introducere apps, der fungerer meget godt på begge platforme.

ExpressVPN-appen er ret nem at bruge med en grænseflade, der er meget behageligt at interagere med. Deres 256 bit SSL-forbindelse fungerer også godt til at forhindre nogen i at aflyse med din aktivitet. Med hensyn til kundeservice har ExpressVPN et supportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan få problemer, du måtte have med tjenesten, sorteret ud, så snart de opstår. Der er altid nogen i den anden ende af live chat-tjenesten, og dette giver dig mulighed for at bevare kontakten, når du implementerer de nødvendige trin for at løse dit problem.

For dem af jer, der ikke er helt overbeviste, tilbyder ExpressVPN et 30-dages abonnement, hvor hvis du har betalt for tjenesten, men du ikke er virkelig imponeret, kan du få en fuld refusion og gå videre for at prøve en anden udbyder. Hvis du dog finder ud af, at deres service tager sig af dine behov, opfordres du til at henvise ExpressVPN til en ven. Hvis de tilmelder sig, kan du begge bruge tjenesten i en måned gratis.

Hvis du har flere enheder, der skal være beskyttet, mens du er på Internettet, tager ExpressVPN sig af det ved at give dig mulighed for at få en anden enhed tilsluttet under den samme konto. Dette fungerer godt for folk, der også ønsker at bruge ExpressVPN på deres tablet og deres telefon eller bærbare computer. Log på deres websted her.

2. IPVanish

Da ExpressVPN er kendt for at være lidt dyrere, IPVanish er et andet alternativ, som du måske vil overveje. Deres service er virkelig ikke så fantastisk som ExpressVPN, men hvis du ikke helt stoler på din tablet så meget, er det en betydelig mulighed.

Sammenlignet med de fleste af de andre VPN-udbydere er deres 7-dages pengene-tilbage-garanti en ganske kort periode til at beslutte, om tjenesten lever op til dine forventninger eller ej. Det er virkelig ikke for en første gang bruger, der bare bliver bekendt med VPN-tjenester, og hvordan de fungerer.

Deres app fik kun arbejde på den tablet, vi testede den på efter lang tid. Det tog meget tid at få alt oprettet, men i sidste ende var vi i stand til at få tingene i gang. Ikke dårligt, hvis du har lidt erfaring med VPN’er. Se på deres side her.

3. BulletVPN

BulletVPN er en udbyder, der prøver meget på konstant at forbedre sine tjenester og niveau op til ExpressVPNs og lignende position. Indtil videre gør de et godt stykke arbejde.

Efter at have installeret BulletVPN-appen på vores tablet, blev vi præsenteret for en brugervenlig grænseflade. Appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til VPN-servere fra hele verden. Mens VPN-netværket ikke er så stort som IPVanish, er alle større lande dækket.

Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at afprøve tjenesten for at se, om det er en, som du ville være komfortabel med at betale for. Gå gennem deres hjemmeside selv fra her.

Top 3 VPN’er til tabletter: Konklusion

Nu hvor du kender den type udbyder, du skal henvende dig til, er der ingen grund til at gå rundt i din virksomhed online uden den rigtige form for beskyttelse. Som tommelfingerregel, prøv ikke at abonnere på nogen af ​​disse gratis VPN-tjenester, som vi ser blive annonceret over hele internettet. De kommer med så mange annoncer og hastigheder, der er langsomme nok til ikke at give dig mulighed for at få gjort noget. Nogle af dem sælger endda dine trafikdata til tredjepart for at holde sig flydende. Stol på en troværdig udbyder som ExpressVPN for at holde dig ude af skades måde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me