Bedste VPN til TCL Smart TV

På trods af at de er nye i markedet for Smart TV, kommer TCL Smart TV’erne med stor kraft. TCL TV-leverandørerne har tilknyttet deres tv’er til Roku for deres smarte funktioner. Alle TCL Smart TV’er bruger Roku TV, fordi det er intuitivt og har alle de apps, de fleste ønsker. Disse tv’er er langt den billigste pris Smart TV-mærke, da de fleste af dem findes for under $ 500. For at gøre at se på dette tv lidt mere interessant kan du overveje at tilføje en VPN til det. Med en VPN på dit TCL TV kan du fjerne blokeringen af ​​websteder, få apps, der ikke er tilgængelige i dit land, omgå begrænsninger og adgang til alle slags streamingtjenester. Du bliver dog nødt til at fortsætte med at læse for at finde ud af det hvilke VPN’er, der betragtes som de bedste for TCL Smart TV.


Bedste VPN til TCL Smart TV

Bedste VPN til TCL Smart TV

Bedste TCL Smart TV VPNer opsummeret

Efter at vi kørte et par tests, har vi fundet de 3 bedste VPN’er til dit TCL Smart TV:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost VPN
  6. VyprVPN

Sådan ændres TCL Smart TV Region?

I betragtning af at de fleste TCL Smart TV’er er Roku-baserede, skal du følge de samme trin, der kræves for at ændre din Roku-region for at få adgang til geobegrænsede streamingkanaler på dit TCL Smart TV.

Bedste VPN’er til TCL Smart TV

TCLs tv’er tilbyder fantastiske funktioner og god billedkvalitet til en lav pris. De fleste tv’er på dette prispoint viser dog fald i ydeevnen sammenlignet med dyre modeller. Uanset hvad er TCL-tv’erne svære at slå, når det kommer til budget-tv’er, hvilket giver dem en smule fordel. For at forbedre din TCL Smart TV-brugervenlighed skal brugerne installere en VPN på den. Så uden yderligere problemer er her nogle af de bedste VPN’er til TCL Smart TV:

ExpressVPN

ExpressVPN opkræver 12,9 $ pr. Måned i bytte for fremragende tjenester. Deres brede vifte af funktioner betyder, at deres tjenester er designet til alle slags mennesker. Denne tjenesteudbyder tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti og en 24/7 venlig kundeservice klar til at besvare alle dine forespørgsler og spørgsmål gennem live chat. Det mest imponerende aspekt af ExpressVPN er dens intuitive brugergrænseflade. Du kan beskytte dig selv mod hacking og overvågning med 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6-lækebeskyttelse, kill-switch og delt tunneling. For ikke at nævne sin generøse Smart DNS-mulighed, der følger med, når man abonnerer på den. Du kan tilslutte op til tre enheder samtidigt, og det blokerer næsten alt hvad du ønsker, inklusive Netflix. For at lære mere om alle de funktioner, ExpressVPN har at tilbyde, skal du sørge for at tage et kig på vores ExpressVPN-gennemgang.

BulletVPN

BulletVPN koster 10,9 $ pr. Måned og er en af ​​de få tjenesteudbydere, der tilbyder en gratis Smart DNS-service med deres abonnement. Hvis du er en streamer og en torrenter, er BulletVPN en god mulighed for dig. Denne tjenesteudbyder tillader op til 3 samtidige forbindelser og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. BulletVPN er meget stolte af deres streamingkapacitet for denne udbyder har evnen til at omgå geo-blokke til amerikanske Netflix, Amazon Prime, CBS, HBO GO og HBO Now, Hulu, Pandora og mange andre amerikanske og europæiske kanaler. BulletVPN tilbyder lynhurtige hastigheder og host-servere i niveau 1-lande. Betydning, du vil ikke opleve hastighedstab med dine forbindelser. Alle disse funktioner kvalificerer BulletVPN som en fantastisk mulighed for dit TCL Smart TV. For mere information om denne tjenesteudbyder, se vores BulletVPN anmeldelse.

NordVPN

Nord VPN koster $ 11,95 pr. Måned. Men hvis du abonnerer på en længere periode, får du deres præmiebeskyttelse og betaler bare 5,75 $ på årsbasis. Med NordVPN kan du sikre dit online privatliv på alle dine enheder, fordi det giver mulighed for op til 6 samtidige forbindelser. Derudover kan du beskytte din internettrafik på farten med NordVPNs brugervenlige mobile apps, der er tilgængelige på Android- og iOS-enheder. Tag din TCL Smart TV-streamingoplevelse til et helt andet niveau med NordVPN. Med det får du adgang til dine foretrukne websteder og tjenester, uanset hvor du befinder dig. De bruger en dobbeltkryptering, det betyder, at NordVPN krypterer din trafik to gange. det bliver ikke mere sikkert end dette. så du kan glemme geobegrænsninger og båndbreddegrænser. For mere information om denne tjenesteudbyder, se vores NordVPN anmeldelse.

Sådan installeres VPN på TCL Smart TV?

TCL Smart TVs understøtter ikke VPN’er oprindeligt, hvorfor vi er her for at give dig måder omkring dette:

  • Installer VPN på din router: Ved at installere din VPN på din router modtager alle enheder, der er tilsluttet WiFi, VPN’s forbindelse. Selvfølgelig bliver du nødt til at bruge en VPN-kompatibel router, ellers fungerer den ikke. Læs denne vejledning for at lære mere om installation af VPN på din internet router.
  • Del din pc- eller Mac-netværksforbindelse med dit Smart TV: Du kan også dele dit netværk fra en pc eller en Mac, der kører en VPN-forbindelse. Her er en guide, der forklarer, hvordan du deler din forbindelse på windows.
  • Brug en Smart DNS-proxy: Hvis alt andet mislykkes, kan du ty til en Smart DNS-proxy, der tilbydes med de ovenfor nævnte tjenesteudbydere. En Smart DNS er dog intet som en VPN med hensyn til sikkerhed og brugervenlighed. Det fantastiske ved en Smart DNS er, at den kan konfigureres direkte på dit Smart TV.

Bedste VPN til TCL Smart TV – Endelige tanker

Vi ved alle, at tv’er er attraktionen i husholdningen. De er en stor kilde til underholdning for brugerne. Et TCL smart TV gør allerede et stort stykke arbejde med at holde os firma og holde os travlt med, hvad det har at tilbyde. Forestil dig de uendelige muligheder, der følger med en VPN på TCL Smart TV. Installer ikke bare VPN, sørg for at vælge en VPN, vi har nævnt ovenfor for at sikre en komplikationsfri og fremragende streamingoplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me