Bedste VPN til TeamSpeak

At tale med mennesker baseret på forskellige steder rundt om i verden er blevet meget let i dag. Via Internettet giver en lang liste med apps og tjenester dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige individer, beliggende på forskellige kontinenter, i realtid. Dette er fantastisk især til arbejdssamarbejde eller bare for at holde kontakten med dine venner. En af de løsninger, der giver folk mulighed for at gøre dette effektivt, er TeamSpeak.

Bedste VPN til TeamSpeak

Bedste VPN til TeamSpeak

Hvordan fungerer TeamSpeak?

Via sin Voice over Internet Protocol (VoIP) giver Teamspeak forskellige mennesker mulighed for at kommunikere med hinanden ved at oprette forbindelse til forskellige servere. TeamSpeak kan også licenseres til servere mod et gebyr, så længe firmaet eller gruppen, der bruger det, ikke gør det for fortjeneste.

TeamSpeak er også meget populært i online gaming community. Tjenesten giver spillerne mulighed for at koordinere bedre, når de udfører en holdmission, alt uden at skulle tage deres hænder fra deres konsoller. Den leverede lydkvalitet er i top, og ydelsesniveauet er også meget højt sammenlignet med andre alternativer.

TeamSpeak regionale begrænsninger

Dette er den service, du gerne vil bruge til at holde kontakten med dine arbejdskolleger i udlandet, eller for at fortsætte med dine teammissioner, selv når du er i et andet land. Problemet er, at tjenesten ikke har servere baseret over hele verdenen, som du kan oprette forbindelse til. Derudover blokerer nogle lande som Kina, KSA og UAE for de fleste VoIP-tjenester.

Dette kan være en enorm hindring især for brugere, der konstant er på farten. Det, de har brug for, er en løsning, der kan skjule deres faktiske placering for at omgå dette. Dette vil gøre det muligt at oprette forbindelse til deres respektive servere, uden at de er uden for landet, der opdages. Dette kan kun ske effektivt ved hjælp af en VPN.

Sådan fjernes blokering af TeamSpeak, når du er i udlandet – Brug af en VPN

En VPN eller et virtuelt privat netværk giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til eksterne servere placeret rundt om i verden for at skjule og kryptere deres forbindelse. Adgang til TeamSpeak via en VPN giver brugerne mulighed for at få adgang til deres specifikke TeamSpeak-servere ved at skjule deres IP-adresse. Tænk på din IP-adresse som dit online digitale fingeraftryk. Det formidler vigtige detaljer, som f.eks. Din placering og undertiden din identitet til det websted, du prøver at få adgang til.

Gennem en pålidelig VPN-tjeneste kan du vælge at have disse oplysninger skjult eller endda manipulere dem til din egen fordel. For at oprette forbindelse til en TeamSpeak-server, der er baseret i f.eks. USA, skal du bare identificere en VPN-server, der er der, og når du først har oprettet denne forbindelse, ser du ud til, at du er baseret i USA.

Takket være brugervenlige VPN-apps er hele processen også ret nem. Men først skal du tilmelde dig en VPN-udbyder.

Bedste VPN’er til TeamSpeak

For at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning har vi angivet de bedste 3 VPN-tjenester til at få adgang til TeamSpeak uanset din placering. Se nedenfor:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de mest efterspurgte tjenester i branchen takket være sit førsteklasses serviceniveau og et godt opretholdt omdømme. Der er omkring 2000 servere i sit netværk, der er baseret i mere end 90 lande. Tjenesten har vundet adskillige kundepriser takket være sin kundeservice, som kan kontaktes døgnet rundt via e-mail, live-meddelelser såvel som sociale medier. ExpressVPN anvender også 256 bit AES-kryptering for at gøre det vanskeligt for brugere, der ikke har til hensigt at få adgang til tjenesten. Brug af ExpressVPN betyder også at være i stand til at vælge, hvad der skal krypteres takket være dens split-tunnelfunktion.

Tjenesten er også baseret på De Britiske Jomfruøer, og det er fantastisk, fordi regionen ikke abonnerer på nogen datatilsynsmyndigheder. Abonnering på ExpressVPN giver dig også mulighed for at have op til 3 samtidige forbindelser. Disse kan bruges til at beskytte din Android-, iOS-, Windows- eller Linux-baserede enhed mod onlinetrusler. Der er også muligheden for at forbinde tjenesten til din router. Med dette alternativ får du forbindelse over 3 enheder til din konto, hvilket sikrer, at alle dine data bliver godt beskyttet. Hvis du vil lære mere om ExpressVPN, skal du tage et kig på vores mere detaljerede ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish er en anden god tilføjelse til denne liste med over 1500 der holder sine abonnenter godt beskyttet uanset hvor de måtte være. Tjenesten har sit hovedkvarter i USA og bruger også militær klasse 256 bit AES-kryptering for at holde sine brugerdata sikret. IPVanish garanterer, at dens brugere får glæde af både ubegrænset båndbreddebrug og ubegrænset serverskift. Dette gør det muligt nemt at få adgang til din TeamSpeak-server uden besvær og let skifte mellem VPN-servere for en bedre forbindelse.

Med kapacitet til at holde op til 10 forbindelser samtidig giver IPVanish brugere mulighed for at have alle deres gadgets godt sikret mod enhver farlig onlineaktivitet. Tjenesten har også enorm support til brugere, der gerne vil torrent. Dette skyldes, at det understøtter både ubegrænset peer-to-peer-filoverførsel og anonym torrenting. IPVanish giver også mulighed for at ignorere sin dygtige VPN-klient og gå efter dens mere lette alternativer. Disse inkluderer browserudvidelser til både Chrome og Firefox samt dens SOCKS5 web-proxy, som er fantastisk til at skjule din placering. Hvis du vil finde ud af mere om, hvad IPVanish har at tilbyde, skal du se på vores IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN indtager den tredje position på denne liste, da den også har funktioner, der gør det til en af ​​de bedste VPN’er til brug med TeamSpeak. Fra sin base i Panama leverer tjenesten op til 4000 servere, som brugerne kan oprette forbindelse til, til stede i mere end 60 lande. Den kendte udbyder tillader også op til 6 flere forbindelser og tilbyder også 256 bit AES-kryptering til online sikkerhed. NordVPN har også værktøjer og funktioner, der også forbedrer dens service, og et af deres bedste tilbud er deres dobbelt VPN-funktion.

Den dobbelte VPN-funktion betyder, at brugere skal omdirigere deres trafik gennem to servere, hvorved det nuværende sikkerhedsniveau fordobles. Tjenesten giver også brugere mulighed for at vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til takket være deres ekspansive netværk. Udbyderen har optimeret sine servere til online spil, torrenting, store volumen-downloads og HD-streaming. Abonnenter får også fuld support til Tor over VPN samt dedikerede IP’er til dem, der ikke foretrækker at fortsætte med at skifte. For en bedre indsigt i, hvad du kan forvente, skal du tage et kig på vores veludviklede NordVPN Review.

Om VPN’er

Brug af en VPN har også sit eget sæt af andre fordele. De inkluderer virkelig at øge niveauet for dit online privatliv. En VPN-tjeneste krypterer dine data og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til websteder uden at efterlade dem med nogen af ​​dine oplysninger. Dette hjælper med at holde dig anonym og forhindrer dig også i at blive aflyttet af din internetudbyder. Du kommer også til at undgå enhver form for throttling, som din internetudbyder kan anvende, såsom grænser for din båndbredde og online-censur.

Oversigt over den bedste VPN til TeamSpeak

De tre topudbydere, vi har set på i denne anmeldelse, er mere end i stand til at have din ryg, når du håndterer online sikkerhed. For at vide, hvilken af ​​de tre man skal vælge, anbefaler vi, at vi gennemgår hver af de individuelle anmeldelser. I tilfælde af spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at forlade dem i afsnittet nedenfor, og vi er glade for at vende tilbage til dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me