Bedste VPN til UC Browser

UC Browser er tilfældigvis den øverste favorit for en udvalgt stor gruppe internetbrugere fra hele verden takket være dens fremragende databesparingsfunktioner såvel som dens tilpassede og unikke funktioner. Browser blev udviklet og lanceret af UCWeb i 2004 og fortsætter med at vinde verdensomspændende opmærksomhed og nyder popularitet især blandt brugere med base i Indien & Asien. Den kendsgerning, at softwaren tilbydes på syv sprog, betyder, at den bliver tilgængelig for en bredere gruppe af brugere, og de regelmæssige opdateringer, den fortsætter med at nyde, betyder, at du ikke skulle have problemer med at køre den på din iOS, Android, BlackBerry eller Windows-baserede enheder. Hvis du vil tilføje et ekstra lag med privatliv og sikkerhed, mens du bruger UC Browser, er en VPN et must. Se på bedste VPN til UC Browser i 2019.


Bedste VPN til UC Browser

Bedste VPN til UC Browser

Bedste UC Browser VPN

Bare i tilfælde af at du ikke ønsker at gennemgå en dybdegående gennemgang nedenfor, kan du finde en liste over bedste VPN’er til brug med UC Browser her:

Den bedste VPN til UC-browser

Som UC Browser-bruger er det vigtigt, at du ikke tager nogen chancer med sikkerheden af ​​dine data, mens du gennemser, og en af ​​de bedste måder at gøre det er at få din forbindelse krypteret af en troværdig VPN-tjenesteudbyder. Det er kendt, at browseren fungerer bedst på Android-platforme, så i vores UC Browser VPN-gennemgang vil vi prøve og fokusere på udbydere, der helt sikkert fungerer godt på Android-enheder.

1. ExpressVPN

Det fremragende niveau af kundeservice, der tilbydes af ExpressVPN, såvel som deres velkendte ry for at tilbyde den bedste form for online-beskyttelse, gør meget for at placere dem langt foran andre udbydere i spillet. Hastighedsmargenen, der reduceres af deres VPN-tjeneste, er så lille sammenlignet med andre udbydere, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at føle så meget af en forskel i belastningstider, når du gennemser internettet. Du kommer også til at bruge nogle smarte værktøjer og funktioner såsom pålidelige serveranbefalinger og en automatisk Internet Kill-switch, hvis din forbindelse er kompromitteret. Det eneste, der måske udsætter dig lidt ved ExpressVPN, er prisfastsættelsen. Deres priser er lidt høje end hvad de andre udbydere antyder, men hvis du tilmelder dig under deres 30-dages pengene-tilbage-garanti for at prøve prøven, får du se nøjagtigt, hvad du betaler for.

2. NordVPN

Kapaciteten til at håndtere op til 6 samtidige forbindelser under en konto har gjort meget at placere NordVPN på kortet for brugere, der leder efter effektivitet og bekvemmelighed i deres tjenesteudbyder. Appens evne til at arbejde godt med Android-enheder betyder, at du ikke skal forvente at beskæftige dig med kompatibilitetsproblemer. Tjenesten lover ikke at gemme nogen af ​​dine data, og de har en no-logs-politik for at sikre det samme. At være baseret i Panama gør det også ganske vanskeligt for Five Eyes-gruppen at håndhæve strenge retningslinjer for data. Med denne service får brugerne mulighed for at nyde sikkerhedsfunktioner i topniveau såsom Tor over VPN og en dobbeltforbindelse med flere hop. Potentielle kunder kan prøve tjenesten gratis i tre dage og derefter beslutte, om de kan arbejde med denne service eller ikke.

3. Privat internetadgang

Touted som en af ​​de mest overkommelige VPN-udbydere rundt, Privat internetadgang gør meget for at sikre, at kunder får glæde af online-beskyttelse mod et subsidieret gebyr. Dets brugere får adgang til et stort servernetværk på over 3000 spredt i 24 lande og kapaciteten til at understøtte op til 5 samtidige forbindelser. Tjenesten har en prisværdig track record for at sikre aktiviteterne for sine brugere online, og en no logs-politik, der sikrer, at ingen af ​​deres aktiviteter overvåges eller registreres til fremtidig brug. De accepterede betalingsmetoder er forskellige, og de inkluderer Bitcoins for brugere, der gerne vil være anonym.

Er UC-browser hurtigere end Firefox og Chrome?

Et af de områder, hvor de fleste browsere ikke er i stand til at konkurrere med UC-browseren, er belastningstider. Browseren anvender datakomprimering og cloud-accelerationsteknikker, der sikrer, at du får hurtigere adgang til dit indhold og mere pålidelig app-ydeevne. Browseren tillader også meddelelser fra dine yndlingssider, såsom dine sociale mediaprofiler, at dukke op gennem den og sørge for, at du altid er ved om hvad der foregår i din sociale cirkel. Dette kan være meget nyttigt, især hvis du ikke hellere vil have den sociale medie-app gemt på din enhed.

Browseren gør download af indhold meget mere effektivt takket være dets downloadfunktioner i multi-filformat såvel som dets cloud-synkroniseringsfunktion. Dets skysynkroniseringssystem fungerer ved at sende og indfange data fra de nærmeste servere, hvilket resulterer i en betydelig reduktion i belastningstiden. Hvis du befinder dig i et område, hvor du har det som om internetforbindelsen ikke er så stærk nok, kan du også sætte din download på pause og fortsætte den, uanset hvor du finder en stærkere forbindelse. Den samme arbejdsmekanisme giver dig også mulighed for at gemme et par sider til offline-læsning.

Er det sikkert at bruge UC-browser?

Med hensyn til online sikkerhed har UC Browser ikke rigtig været i forkant for at sikre, at deres kunders aktiviteter forbliver sikre online. I 2015 afslørede resultaterne af et forskningsprojekt, der blev udført af en gruppe kendt som Citizen Lab, at UC Browsers kinesiske engelske versioner indeholdt smuthuller, der blev udnyttet af Australian Signals Authority (ASD) til at spionere på brugernes online-aktiviteter. ASD arbejdede i samarbejde med de andre medlemmer af dets Five Eyes Partners, som er Storbritannien, USA, Canada og New Zealand, for at inficere browsernes brugere med software, der kan hjælpe med at aflyse deres aktiviteter.

Citizen Lab fortsatte med at afsløre, at de personlige oplysninger, der blev indsamlet fra sådanne udnyttelser, blev overført til flere kommercielle værktøjer, og dette blev gjort muligt gennem den alvorlige mangel på kryptering, som browseren ikke gjorde en indsats for at implementere. Som en reaktion på sådanne påstande foretog Alibaba et par opdateringer til browseren og bad endda Citizen Lab om at gennemføre en anden testrunde. Forsøgene blev udført, og det blev konstateret, at browseren havde taget sig af de smuthuller, der tidligere plagede dem.

Sådan installeres VPN på UC-browser

Der er virkelig ikke behov for en VPN-udvidelse til UC Browser. Du kan blot køre VPN-appen i baggrunden og derefter starte UC-browseren til anonym og gratis internet-surfing. Her er hvordan man opsætter VPN til UC Browser:

 1. Tilmeld dig først en af ​​de VPN’er, vi har anbefalet ovenfor.
 2. Download og installer derefter VPN-appen på den samme enhed, som du vil bruge UC Browser på. PC, Mac, Android og iOS understøttes alle.
 3. Start VPN-appen og opret forbindelse til en VPN-server.
 4. Hold VPN-forbindelsen etableret i baggrunden, og åbn UC-browseren.
 5. Surd internettet anonymt og frit.

Den bedste VPN til UC-browser – Konklusion

De tre VPN-tjenester, der er nævnt ovenfor, er sikker på at give sikkerhed i topklasse til enhver, der er en loyal UC Browser-bruger, og for at holde dine oplysninger væk fra alle, der har dårlige intentioner.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map