Bedste VPN til Usenet 2020 anmeldt

Når det kommer til fildeling, tænker vi på Usenet som et bedre alternativ til BitTorrent for folk, der håber at få adgang til onlineindhold gratis. I reel forstand er de to tjenester meget forskellige. Med Usenet kan du nyde nogle meget gode fordele, men på bekostning af at skulle betale for dem. Tilbage i dag var Usenet egentlig ikke så kendt som BitTorrent. Derfor var der ikke så meget indsats for at begrænse adgangen til deres servere. Organisationer som RIAA betragtede simpelthen ikke Usenet som en skyldige. Så deres service gik faktisk uden meget interferens. Denne situation har ændret sig. Mens Usenets SSL-kryptering beskytter den faktiske download af filen, skjules dine søgninger på NZB-filer ikke, medmindre du bruger en VPN. I denne omfattende guide tager vi et kig på den bedste VPN for Usenet fra 2020.

Bedste Usenet VPN 2017 anmeldelse

Bedste VPN til Usenet 2020 anmeldt

Skal jeg bruge en VPN med Usenet?

I al ærlighed ville du ikke have helt forkert at tro, at sikring af din forbindelse med SSL ville tilføje et betydeligt niveau af beskyttelse og sikkerhed til din forbindelse. Men igen, ved at få en VPN-tjeneste sikret, at din internetsikkerhed er garanteret så meget, at din netværksadministrator ikke engang kan se, at du opretter forbindelse til en Usenet-server. Noget, som de let ville være i stand til at gøre, hvis du helt stoler på SSL for at sikre din forbindelse.

Brug af VPN anbefales stærkt af Usenet-tjenester, i det omfang nogle af dem endda tilbyder det som en del af deres pakke. Dette skal tjene som en stor fordel for dig. Du får at sikre al din internettrafik ved at forhindre ondsindede angreb og aflytning fra hackere, spammere, tyve og regeringsorganer. Bortset fra at udføre dine downloads anonymt, vil du også kunne fjerne blokering af Usenet-servere, der er geobegrænset. VPN fungerer som en løsning mod mekanismer, som din ISP muligvis har indført for at forhindre dig i at downloade fra Usenet-servere.

Nu hvor du ved, hvor meget en VPN-tjeneste kan gavne dig, her er en liste over de bedste VPN-virksomheder, du skal overveje, hvis du ønsker at få service af god kvalitet.

Bedste VPN’er til Usenet

Jeg valgte den bedste VPN, du kan prøve, til Usenet og gennemgik hver enkelt af dem. Tjek dem nedenfor.

ExpressVPN

ExpressVPN - Bedste VPN for 2017

ExpressVPN – Bedste VPN for Usenet 2020

Øverst på vores liste har vi ExpressVPN. Det er sandsynligvis en af ​​de bedste VPN-tjenesteudbydere i verden takket være en velprøvet track record med hensyn til kvalitet og god servicelevering. ExpressVPN forsikrer sine kunder all-round kundesupport, der er tilgængelig døgnet rundt, og et veludviklet netværk af VPN-servere i omkring 78 lande. I tilfælde af at du ikke er meget imponeret over deres service ved første kig, giver deres 30 dages pengene-tilbage-garantipolitik dig mulighed for at teste dem med Usenet-downloads og bekræfte, om det ville være værd at betale $ 8,32 for tjenesten hver måned.

BulletVPN

BullletVPN gør sit bedste for at forsøge at sikre, at du har adgang til de fleste nærliggende Usenet-servere. Dette skal give dig mulighed for at udføre dine Usenet-filoverførsler på alle dine enheder. Du kan bruge et BulletVPN-abonnement på 3 enheder samtidigt. alle registreret under en konto. Du kan tilmelde dig så lavt som $ 7,50 pr. Måned.

IPVanish

Top VPN for Kodi

På nummer tre på vores liste over bedste VPN til Usenet er IPVanish. Denne populære VPN-tjeneste er en anden stærk konkurrence for brugere, der ønsker at stole på Usenet for downloads. Dette skyldes, at deres enorme serverkapacitet og VPN-placeringer distribueres over hele verden. Dette giver dig flere muligheder for at oprette forbindelse. Hurtigere forbindelser betyder, at det er mindre sandsynligt, at deres servernetværk bliver overbelastet. Et abonnement giver også brugere mulighed for at oprette forbindelse til op til 5 enheder via en konto. Alt dette er tilgængeligt for en anstændig $ 6,49 om måneden, hvis du vælger et helt års abonnement.

NordVPN

NordVPN s VPN-ansøgning til iPhone, iPad, Android, PC og Mac er muligvis den nemmeste og mest venlige jeg har brugt. Det tager et par minutter at indstille dem. Derefter og ind i starter du simpelthen app og opretter forbindelse til en VPN-server efter eget valg. Det er sikkert at sige, at der var en stor indsats i at oprette disse apps. Ligesom ExpressVPN tilbyder NordVPN en 30-dages refusion periode, mere end nok tid til at teste deres VPN-server fuldt ud.

For brugere, der håber at overføre massive filer fra Usenet-serverne, garanterer NordVPN, at din forbindelse ikke går i stykker på grund af vægten af ​​din store filoverførsel.

Usenet forklaret

Usenet kom i slutningen af ​​70’erne og begyndelsen af ​​80’erne som det, du vil kalde en instant messaging-tjeneste, der gjorde det muligt for tilsluttede værter at sende og modtage tekster gennem et netværk af decentrale servere. Det var virkelig før Internettet og World Wide Web tog os med storm. Dengang var det et godt system for computere at bruge til at sende og modtage filer inden for et netværk. I dag fortsætter Usenet stadig med det samme formål; for at muliggøre lettere fildeling. Filoverførsler, der blev vært af peers derefter, er nu hostet af Usenet-servere.

Som nævnt ovenfor er serverne decentraliserede, hvilket betyder, at der ikke er nogen server, der har alle de tilgængelige filer på Usenet. Dette gør det vanskeligt for copyright-organisationer at kræve, at de fjernes af overtrædelsesårsager, fordi de ikke kan finde ud af, nøjagtigt, hvor disse filer er vært.

Det kan være lidt vanskeligt at vikle hovedet rundt, hvordan nøjagtigt Usenet plejede at arbejde. Anstrengende opgaver som at gå gennem en samling filer og mapper, én efter én, mens du ser efter en bestemt mediefil kan muligvis lyde ganske usædvanligt, da vi er vant til at indeksere websteder som Google, der giver dig det, du leder efter i mindre end et anden. Til sidst blev søgningen lettere for Usenet-brugere med ankomsten af ​​websteder som Newzbin, der ville spille den samme rolle som Google gør for websteder. Hele processen ligner, hvordan Bit Torrent-trackere fungerer. Så snart du downloadede NZB-filen, afslører det, hvor filen er vært.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me