Billigste VPN i 2020 afsløret!

Selvom det er umuligt at shoppe i disse dage uden at forstyrre banksaldoen, er online sikkerhed / privatliv værd disse dyre transaktioner. Det betyder ikke, at jeg lægger alle de dyre VPN’er på det marked. Jeg ville ikke gøre det mod dig. Du er her for at spare nogle kontanter, mens du beskytter vores privatliv og sikkerhed, jeg har dig. Du vil blive overrasket over, hvor billige nogle VPN’er er sammenlignet med de tjenester, de tilbyder. Når det er sagt, så lad os se på den billigste VPN-service, du kan tilmelde dig for at få det ekstra lag af privatliv og sikkerhed, når du surfer på nettet.


Billigste VPN i 2017-anmeldelse

Billigste VPN i 2020-anmeldelse

Billigste VPN i 2020

Før jeg går nærmere ind på detaljerne, skal jeg nævne, at i de fleste tilfælde dyrere VPN-udbydere simpelthen er bedre. Du får adgang til bedre VPN-servere, mere pålidelige VPN-apps og bedre kundesupport. Det er dybest set et tilfælde af ‘du får det, du betaler for’. For dem, der leder efter billigere alternativer, er der stadig masser derude. Se de billigste VPN-tjenester i nedenstående tabel.

RankProviderLink

2

3

3

Hvad er VPN?

Du kom hit og søgte efter ‘Billigste VPN for 2020’, dette skal betyde, at du allerede har en idé om en VPN-funktion. Selv hvis du ikke gjorde det, vil vi stadig fortælle dig alt om det. Opdater din hukommelse, eller lad os introducere dig VPN, det virtuelle private netværk.

 • Dette VPN-værktøj er det perfekte beskyttelse af dit online privatliv.
 • EN VPN opretter dette krypteret privat digital tunnel. Når du opretter forbindelse til en af ​​VPN’s servere, kører hele din trafik gennem den tunnel. Takket være denne forbindelse kan ingen, ikke engang din internetudbyder, få adgang til dine data eller overvåge din online aktivitet.
 • Hvis du vil komme omkring geo-blokke, en VPN fungerer som en effektiv og sikker metode til at opnå det.
 • Få adgang til geo-blokerede streamingkanaler som f.eks  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, nu TV, blandt andre.
 • Få forskellige IP-adresser fra hele verden for at fjerne blokering af alle begrænsede kanaler.
 • En VPN er også nyttig for amerikanere, der oplever blackout-begrænsningerNFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv og MLS. 
 • VPN’er hjælper dig omgå blackouts så du kan se dine yndlingssport live online.
 • Download torrentfiler uden at blive sporet med en sikker VPN-forbindelse.

4 grunde til, at alle skal bruge VPN

Hver online bruger skal have en VPN. Hvis du ikke allerede har gjort det, her er en ExpressVPN-abonnement link. Ikke overbevist? Læs hvorfor du har brug for en nedenfor.

Omgå censur online

Der er online begrænsninger og censur næsten overalt, hvor du går. Hvis ikke for ophavsretlige grunde, de er der for blokerer upassende materiale. Nogle lands censur er dog højere end andre som Kina, Saudi-Arabien og Indien. Ved at abonnere på en VPN-server kommer du til få adgang til et gratis og ubegrænset internet uanset hvor du er.

Ultimate online privatliv

I tilfælde af at du ikke vidste det, er du ikke alene over Internettet. Google, Facebook og regeringen er på dit skridt. Din ISP overvåger naturligvis også hver eneste detalje. Det ved, hvilken enhed du bruger, de websteder, du besøger, og hvilke filer du downloader. Nu, hvis du bruger en VPN, du sætte en stopper for overvågningen og hold alle nysgerrige øjne væk fra dine online aktiviteter.

Opdage din Geo-placering

For en person, der konstant rejser eller bor i udlandet, kan det være noget vanskeligt at få adgang til bestemt indhold. Alt, hvad de modtager, er en geofejl ved forsøg på at få adgang til oversøiske tjenester. VPN’er fungerer som de perfekte værktøjer til at hjælpe dem med at få adgang til disse tjenester ved spoofing deres geo-placering og give dem en ny IP-adresse. Tilslutning til en VPN giver dig mulighed for det fjern blokering af materiale det er ikke tilgængeligt, hvor du er.

Få adgang til offentlige WiFi-hotspots med sikkerhed

Brug af gratis gratis wifi på restauranter, skoler, lufthavne, biblioteker eller caféer kan være farligt. Det, du ikke ved, er, at disse forbindelser er udsatte og udsat for ondsindede angreb. Dine data er i fare for denne forbindelse, inklusive dine bankkonti, adgangskoder, e-mails og sociale webstedskonti. Faktisk kan de blive stjålet. Derfor skal du sikre dig, at du til enhver tid er tilsluttet en VPN-server. Grundlæggende hjælper dette kudsæt cyberkriminelle og hackere væk fra dig. 

Billigste VPN til 2020 – Dybdegående gennemgang

Privat internetadgang VPN

Når det kommer til de billigste VPN-tjenester derude, er Privat internetadgang eller PIA oven på de billigste VPN-tjenester. Du kan få et årligt abonnement på så lavt som $ 3,33 pr. Måned. Det er en næsten uovervindelig pris. Abonnementet inkluderer adgang til over 3000 VPN-servere distribueret i 25 lande verden over. Du får også en VPN-app til Windows PC, Linux, Mac, Android og iOS. PIA har endda introduceret en Chrome-udvidelse. Alt i alt, hvis du søger efter en billig, pålidelig VPN, er det den, vi anbefaler.

PIA-funktioner

   • Ingen logfiler
   • SOCKS5-proxy inkluderet
   • OpenVPN, PPTP og IPSEC / L2TP VPN-tunneler
   • 7-dages pengene-tilbage-garanti

BulletVPN

Som en nyetableret VPN udfører BulletVPN et ret imponerende stykke arbejde. Selvom de ikke tilbyder et VPN-netværk så omfattende som PIA, er VPN-klienter til alle platforme, inklusive Windows, Mac, PC og Android, ekstremt ekstreme brugervenlig. Tilføj det faktum, at de tilbyder en 30-dages refusionspolitik. Det betyder, at du kan prøve deres service i en hel måned uden risiko. Da vi testede deres amerikanske VPN-servere, kunne vi også få adgang til det meget efterspurgte Netflix USA. Et månedligt BulletVPN-abonnement koster normalt omkring $ 7,50, men takket være en eksklusiv rabat for VPN Guru-læsere kan du drage fordel af 25% rabat. Det betyder, at du kan tilmelde dig BulletVPN for så lavt som $ 5,60 om måneden. Brug blot kuponkode BULLET25OFF når du tilmelder dig.

BulletVPN-funktioner

   • 30-dages pengene-tilbage-garanti
   • Fjernelse af amerikansk Netflix
   • Apps til iOS, Mac, Android og Windows
   • 24/7 support

StrongVPN

30-dages pengene-tilbage-garanti

En anden amerikansk og britisk Netflix-blokering af VPN er StrongVPN. Denne udbyders funktioner er ikke så mange eller eksklusive som de fleste af de førende VPN’er på markedet. Dog deres billigt abonnementsgebyr og pålidelige tjenester tjener dem et sted på vores liste.

Deres største ulempe er 5-dages pengene-tilbage-garantipolitik. Fem dage er ikke så mange som 30! Brugere sætter pris på at tage deres tid, når de er i færd med at tage en beslutning. Du kan stadig gøre brug af disse 5 dage til at teste deres tjenester og beslutte selv, om StrongVPN er en stærk pasform. Tilmeld dig med stærk VPN med en 5,83 $ månedligt abonnement.

StrongVPN-funktioner

   • billig og rimelig pris
   • fjern blokering og adgang til USA og Storbritannien Netflix i udlandet
   • få en gratis Smart DNS-proxy-service.

Unlocator

Unlocator er ikke en VPN-service i traditionel forstand. De krypter ikke din trafik eller skjul din rigtige IP-adresse, så du ikke får et ekstra lag med privatliv. I stedet omdirigerer Unlocator kun bestemte geobegrænsede URL’er, så du kan få adgang til geoblokerede websteder som Hulu, HBO GO, Amazon Prime eller ABC Go fra hvor som helst i verden. Du kan endda bruge Unlocator til at omgå blackout-begrænsninger i USA og Canada. Tilmelding til en gratis 7-dages prøveperiode kræver intet kreditkort. Hvis du beslutter at abonnere på Unlocator, kan du få pengene tilbage 14 dage også. Et unlocator-abonnement sætter dig kun tilbage lidt tilbage $ 4 om måneden.

Unlocator-funktioner

   • Kompatibel med alle streaming-enheder.
   • Ingen hastighed falder.
   • Fjern blokering af over 220 kanaler fra hele verden.
   • Gratis 7-dages prøveperiode.
   • 14-dages pengene-tilbage-garanti

Den billigste VPN-service i 2020 – Konklusion

Uanset hvilken VPN-udbyder du ender med at underskrive med, er det bedre at surfe på nettet med en VPN-forbindelse end uden det. Du får adgang til et gratis grænseløst internet såvel som beskyttelse mod nysgerrige øjne, såsom din internetudbyder, hackere og copyright-trold.

Hvis du kender til andre billige VPN-udbydere, der skulle oprette vores liste, så fortæl os det i kommentarerne.

Relaterede indlæg

 • Bedste VPN til Vodafone

  Bedste VPN til Vodafone

  5 kommentarer | 5. juli 2018

 • Bedste VPN for august 2019

  De 10 bedste VPN’er, der skiller sig ud i august 2019!

  12 Kommentarer | 22. juli 2019

 • Bedste VPN til download

  Bedste VPN til download

  Ingen kommentarer | 23. nov. 2017

 • Bedste VPN for Ghana

  Bedste VPN for Ghana

  Ingen kommentarer | 16. august 2018

Om forfatteren

Charles

Streaming gadgets nørd. Interesseret i enhver lille ting der er at vide om at omgå regionale restriktioner. En ivrig tro på retten til at beskytte online privatliv. Charles har også gennemgået masser af VPN-tjenesteudbydere og ved, hvordan man adskiller de gode æbler fra de dårlige.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map