DDoS-beskyttelse: Hvilken VPN skal du få?

DDoS-angreb er angreb, der forsøger at tage en onlinetjeneste offline ved at overvælde den med trafik fra forskellige kilder. Denne form for angreb udgør en tredjedel af alle downtime-hændelser og er en “service”, der tilbydes af hackere mod et minimalt gebyr. Med andre ord er DDoS-angreb alvorlige, og du har brug for en VPN, der tilbyder DDoS-beskyttelse for at holde dig selv og dit websted sikkert.


Denne artikel forklarer, hvad DDoS-angreb gør, hvordan en VPN kan beskytte dig mod disse angreb, og hvad er de bedste VPN’er, du kan bruge, der tilbyder en DDoS-beskyttelse.


Hvad er et DDoS-angreb?

DDoS er en forkortelse for Distribution Denial of Service, som stort set siger, hvilken slags angreb dette er. Et DDoS-angreb er, når en hacker oversvømmer en server, netværk eller service med så meget trafik, at normal trafik ikke længere kan komme igennem.

Med andre ord overvælder et DDoS-angreb et mål til det punkt, hvor det er tvunget til at “nægte service” til legitime anmodninger. DDoS-angreb er meget almindelige, de forårsager op til en tredjedel af al “nedetid” online og er en af ​​hovedårsagerne til, at tilfældige internetbrugere ender med malware. Du kan få en bedre idé om de forskellige typer DDoS-angreb, hvordan de er konfigureret, hvordan de er henrettet, og hvorfor i denne artikel, men nu skal du vide:

 • DDoS-angreb sigter mod at lukke onlinetjenester i et stykke tid.
 • Et DDoS-angreb kan udføres på en personlig enhed / websted.
 • Det er meget muligt for dig at deltage i et DDoS-angreb uden selv at vide det.
 • Online-spillere har en høj risiko for DDoS-angreb.

Som du kan se, er et DDoS-angreb meget alvorligt, hvorfor du har brug for en levedygtig måde at beskytte dig selv og din virksomhed mod det.

Hvordan kan en VPN tilbyde DDoS-beskyttelse?

Nu hvor du ved, hvad et DDoS-angreb er, er det tid til at lære lidt om DDoS-beskyttelse. Nogle VPN’er tilbyder beskyttelse mod DDoS-angreb, uanset om det er ved at filtrere for store anmodning oversvømmelser eller ved at tilbyde anti-DDoS servere for deres brugere at oprette forbindelse til.

Selv en VPN-basefunktion, der forfalsker din IP og krypterer din trafik, fungerer som en form for forebyggende beskyttelse mod DDoS-angreb. Et DDoS-angreb kan ikke finde sted, hvis IP-serveren til serveren / webstedet / netværket ikke er kendt af dens angriber. Af denne grund tilbyder nogle VPN’er dedikerede IP-adresser, som du kan købe / leje.

For at tage det et skridt videre kan VPN’er, der har tilføjelser mod malware, beskytte dig mod at være en del af et DDoS-angreb. Hvis en hacker har formået at hacke ind på dine enheder med malware, er det meget muligt for din enhed at blive en del af trafikfloden i et DDoS-angreb. En VPN, der kan blokere for denne slags hacks, eller en VPN med en anti-malware-tilføjelse, forhindrer det.

Bedste VPN’er med DDoS-beskyttelse – Kort version

Som sædvanlig, hvis du er bekendt med verdenen af ​​VPN’er, her er en kort version af de bedste VPN’er, du kan bruge mod et DDoS-angreb:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. VyprVPN

Bedste VPN’er med DDoS-beskyttelse – lang version

Den triste sandhed er, at ikke alle VPN’er har en DDoS-beskyttelsesfunktion. Hvis du f.eks. Går efter en gratis VPN-tjeneste, er dette bestemt en funktion, du skal glemme. Faktisk skal du sandsynligvis glemme gratis VPN’er generelt, da de normalt er meget farlige (hej, malware). For at gøre tingene lettere for dig er her en liste over troværdige VPN-udbydere, der tilbyder en form for DDoS-beskyttelse:

ExpressVPN

Jeg vil starte med at sige, at ExpressVPN er kendt for at være den førende VPN-udbyder på markedet, så der er lille chance for, at du går galt med denne.

Du spekulerer måske på, hvorfor ExpressVPN topper denne liste, når den ikke eksplicit har en anti-DDoS-funktion, men “eksplicit” er nøgleordet her. ExpressVPN har en indbygget beskyttelse mod DDoS-angreb på al dens infrastruktur, og udbyderen filtrerer rutinemæssigt oversvømmelser af anmodninger. Med ExpressVPN får du også:

 • 2000 servere i 94 lande, som alle har den indbyggede anti-DDoS-teknologi.
 • Krypteringer i militær kvalitet med de nyeste i VPN-protokoller.
 • Hurtige internethastigheder.
 • En 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • En streng nul-log-politik, du kan stole på.

Fuld ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN-abonnenter har dedikerede anti-DDoS-servere, de kan oprette forbindelse til. Faktisk har NordVPN 3 DDoS-beskyttelsesservere i USA, 1 i Canada, 1 i Tyskland og 1 i Italien.

Disse servere bruges normalt af online-spillere, da de er mest udsat for et DDoS-angreb (naturligvis uden for gennemsnitlige internetbrugere). Når du tilmelder dig NordVPN, får du også:

 • 2048-bit SSL-krypteringer og 5 VPN-protokoller.
 • Dobbelt VPN-funktion.
 • Over 3000 servere på mere end 60 placeringer.
 • Ad-block og malware-block add-ons
 • 30-dages refusion politik.

Fuld NordVPN-gennemgang.

PureVPN

Den tredje VPN på denne liste, PureVPN, var en af ​​de første VPN-udbydere, der tilbyder DDoS-beskyttelse. PureVPN tilbyder en anti-DDoS-tilføjelse, hvor du betaler for en dedikeret IP-adresse med DDoS-beskyttelse. De dedikerede IP’er kommer fra Canada, USA, Frankrig og Holland og er udstyret til at håndtere angreb, der når op til 400 Gbps. Med PureVPN drager du også fordel af:

 • Ozon tilføjelse til proaktiv beskyttelse.
 • Web RTC lækagebeskyttelse.
 • Delet tunnel for øget sikkerhed.
 • Indbygget annonceblokering
 • over 300.000 IP-adresser (fra 140 lande)
 • 31-dages pengene-tilbage-garanti

Fuld PureVPN-gennemgang.

 VyprVPN

Ligesom ExpressVPN har VyprVPN DDoS-beskyttelse på alle sine servere som standardprotokol. VyprVPN bruger også delte IP-adresser, der minimerer risikoen for DDoS-angreb og en NAT-firewall. Med VyprVPN får du også:

 • Cyphr-krypteret meddelelse.
 • Kameleon-protokol.
 • Over 700 servere i mere end 50 lande.
 • Den ekstra bonus fra en VPN, der ejer og driver alle dens servere.
 • En gratis 3-dages prøveperiode.

Fuld VyprVPN-gennemgang.

Sådan installeres en VPN

Nu ved du, hvad DDoS-angreb er, hvordan en VPN kan beskytte dig mod det, og hvilken VPN du skal få til det. Lad os nu tale om, hvordan du installerer din VPN på din enhed (er):

 1. Gå til VPN-udbyderens websted, og tilmeld dig tjenesten.
 2. Download VPN-appen, der matcher din enhed. Normalt finder du en indbygget app til Windows, Mac, iOS, og Android enheder. De fleste VPN’er har guider til, hvordan man installerer VPN på ikke-oprindelige enheder. (Se ExpressVPN’s guider her).
 3. Installer appen, og start den. Log ind med dine legitimationsoplysninger.
 4. Opret forbindelse til Anti-DDoS-serverne (hvis specifikke er tilgængelige) eller en hvilken som helst server (hvis DDoS-beskyttelse findes på alle servere).

Og der har du det! Enkelt, ret?

Bedste DDoS-beskyttelses VPN’er – Endelige tanker

DDoS-angreb vokser konstant i antal, målrettet mod alt fra personlige brugere (spillere) til onlineudbydere. Det kan være umuligt at stoppe et angreb, mens det sker, men en VPN er din bedste forebyggende foranstaltning. Med en VPN kan du fjerne muligheden for et angreb i første omgang.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map