Den bedste VPN til alle enheder

Antallet af enheder, gennem hvilke brugerne er i stand til at få adgang til deres konti, fortsætter med at stige med meget mere at vælge at have flere konti åben på næsten alle deres enheder. Som et resultat bliver det meget lettere for virtuelle kriminelle at logge på blot et af de enheder, der bruges til at etablere en forbindelse og få adgang til næsten alle konti for et specifikt individ. Dette øger kun risikoen for at bruge et offentligt punkt af forbindelse, hvor intetanende brugere er endnu mere tilbøjelige til angreb, hvor troværdige oplysninger som bankoplysninger og kontoudgangskoder sandsynligvis vil blive stjålet. Uanset om du bruger din pc, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV eller Xbox One, har forbindelse til en VPN enorme fordele. Så hvad er? bedste VPN til alle enheder?

Den bedste VPN til alle enheder

Den bedste VPN til alle enheder

Behovet for VPN

Uden tvivl gør de mange enheder, der leveres med Wi-Fi-forbindelse, det meget praktisk for os at gøre så mange ting online, mens du er på farten. Denne bekvemmelighed har imidlertid også en ulempe, som ikke mange ser ud til at anerkende. Som brugere, der er tilbøjelige til at få adgang til den samme e-mail, sociale medier eller endda bankkonto ved hjælp af enten vores telefoner, laptops eller tablets, gør de mange adgangspunkter, som vi lader åbne, et meget vellykket online angreb, hvis nogen opdager deres eksistens.

En idiotsikker måde at sikre, at du som bruger er i stand til at få din forbindelse sikret på flere enheder er at tilmelde sig en VPN-udbyders tjenester. En VPN-service fungerer ved at kryptere din forbindelse, hvilket gør det vanskeligt for nogen, inklusive din internetudbyder, at vide, hvad du præcist har ope, mens du er online.

Den bedste VPN til alle enheder – Sådan fungerer en VPN

Når du abonnerer på en VPN-udbyder, indtaster du din faktiske IP-adresse, til gengæld for en virtuel, der forbinder dig til en ekstern server. På denne måde kan du vælge at oprette forbindelse til den server, du vil have, og når du åbner et websted eller en kanal, ser det ud til, som om du får adgang til det fra det pågældende land.

Brug af VPN giver mulighed for en lang række fordele, hvoraf nogle inkluderer:

  • Forøget privatliv & sikkerhed: Forbindelse til en VPN-tjeneste betyder, at din adgang til Internettet er krypteret og derfor ikke kan blive opsnappet af nogen, din ISP inkluderet. Du kommer til at udføre dit arbejde online uden at bekymre dig for, at nogen tider på dig.
  • Adgang til geo-blokerede websteder: Alle de sider, som du tidligere ikke kunne få adgang til, vil nu være tilgængelige for dig gennem alle dine enheder.
  • VPN-apps: Brugervenlige VPN-apps gør det muligt for selv første gangs brugere at navigere gennem enhver form for app uden at føle, som om de ikke er sikre på, hvad de skal gøre.
  • Øget anonymitet: Brug af en VPN betyder også, at du er i stand til at få adgang til forskellige sider og kanaler uden at skulle bekymre dig om, at de sporer dig ned.

Den bedste VPN til alle enheder

At vælge det bedste VPN-netværk at abonnere på kan undertiden være en hindring, da der tilfældigvis er en lang række sådanne tjenester at vælge imellem, som en simpel søgning online muligvis afslører. For at hjælpe med at nedskalere din søgning har vi gennemgået de fleste af de udbydere, der er tilgængelige online, og vi har foretaget en gennemgang af de tre bedste, som vi synes, du skal overveje:

1. ExpressVPN – Vores topanbefaling

ExpressVPN sætter standarden med hensyn til hvad du kan forvente af en VPN-tjenesteudbyder i øverste niveau. Deres sikkerhed er uovertruffen med støtte til alle de populære VPN-protokoller samt 256-bit AES-kryptering. Deres service er fokuseret på kundetilfredshed, og dette er tydeligt gennem kvaliteten af ​​deres kundebehandling svar via e-mail, live chat såvel som via billetopkøb. Brugere opfordres til at tilmelde sig en ven, og som et resultat får begge to at nyde en måned med at bruge tjenesten gratis. Den software, der følger med pakken, gør det muligt for det at arbejde på forskellige platforme som Windows, iOS og Android. Serverne tillader også ubegrænset båndbredde, ubegrænset serverskift samt ingen datakapsler. Din browserhistorik registreres ikke også, da tjenesten har en stram politik uden logfiler.

2. IPVanish

IPVanish har også en række funktioner, der tilbydes sammen med en samling på over 40.000 IP’er, som deres kunder kan vælge imellem. Kryptering er også militær kvalitet ved 256-bit AES, såvel som komplet support til alle de populære VPN-protokoller. Tjenesten har et netværk på over 500 servere til stede i mere end 60 lande, og det giver også mulighed for ubegrænset serverskift. Tjenesten giver mulighed for op til 5 samtidige forbindelser, så kunderne kan få alle deres enheder til at fungere under et abonnement. IPVanish tillader dog sine kunder kun at afprøve tjenesten i 7 dage, hvorefter de skal beslutte, om de vil komme videre til at købe et abonnement eller ej.

3. NordVPN

NordVPN er en unik udbyder i den forstand, at ikke mange andre har kapacitet til at levere den slags funktioner, de gør. Et perfekt eksempel ville være dens dobbelte VPN-funktion, hvor en brugers trafik transmitteres gennem to separate servere for at øge sikkerhedsniveauet. Tjenesten tilbyder også den højeste kapacitet til samtidige forbindelser, der står højt på 6. Deres prøvetjeneste er også ganske unik, da du får prøve tjenesten gratis i de første 3 dage, derefter under deres pengene-tilbage-garanti for de næste 30 Du vil være sikker på, at ingen af ​​dine logfiler vil blive opbevaret, du vil også have muligheden for at aktivere Tor over VPN. Derudover har NordVPN også en automatisk Internet Kill Switch, der aktiveres, når din VPN-forbindelse bliver forstyrret.

Afvikl på den bedste VPN til alle enheder

Det siger sig selv, at den bedste VPN til alle enheder også skal give mulighed for et anstændigt antal enheder til at oprette forbindelse til tjenesten på en gang. Når NordVPN har det højeste niveau af support til samtidige forbindelser, præsenterer de en stærk sag for at overbevise brugere, der ønsker at sikre alle deres enheder til at tilmelde sig dem. Du kan gå foran og gøre det her. Har du spørgsmål eller kommentarer, du gerne vil have os til at adressere? Efterlad dem i kommentarfeltet nedenfor, så svarer vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me