Den bedste VPN til shopping online

Når e-handelsbranchen fortsætter med at vokse, henvender sig flere og flere til bekvemmeligheden ved at shoppe online og få deres varer leveret lige uden for døren. Det er en fantastisk måde at spare tid på, og du får til at bestille produkter fra stort set overalt i verden. På trods af den voksende succes med online shopping er der stadig en række problemer, der fortsat flaskehalsens vækst. Spørg en hyppig shopper, der får sine produkter fra aliexpress.com, og han vil fortælle dig om den manglende tillid til overførsel af penge, når han betaler for hans produkter. En anden, der bruger Alibaba.com, kan måske tale om, hvordan priserne er forskellige, afhængigt af hvilket land du køber fra. Sådanne problemer kan give kunderne en masse frustration, og de kan endda ende med at miste dem penge i processen.


Den bedste VPN til shopping online

Den bedste VPN til shopping online

VPN til en bedre og sikrere online shoppingoplevelse

For at undgå alt dette opfordres shoppere til at henvende sig til en løsning, der vil holde deres transaktioner sikre, og beskytte deres kreditkortoplysninger mod at blive opfanget af personer, der ikke har til hensigt. Dette ville være en troværdig VPN-tjeneste.

Hvad er VPN?

Initialerne ‘VPN’ står for Virtual Private Network. I lægmandsmæssige vilkår er dette en samling servere, der tilhører en bestemt udbyder, der giver dig mulighed for at surfe på internettet anonymt og kryptere din browsertrafik på en sådan måde, at ikke engang din internetudbyder vil kunne aflyse dine aktiviteter online.

En troværdig VPN-service kan hjælpe dig med at skjule din placering og dermed gøre det muligt for dig at handle for dine varer til lavere priser. Dette kan spare dig for en god penge på lang sigt. Du åbnes også for nye metoder til at betale for abonnement. Du kan vælge at betale via kryptovalutaer, og betalingerne kan foretages til at være anonyme.

Du kan også bruge VPN til at fjerne blokering af onlineshoppingwebsteder, der normalt ville være geoblokeret i dit land. Du får adgang til websteder som Target.com, Walmart, Amazon og BestBuy.

Bedste VPN til shopping online – resume

Hvis tilmelding til en VPN-tjeneste lyder som en god idé, her er en liste over nogle af de udbydere, som vi mener er de bedste VPN’er til shopping i 2017:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. HideMyAss

Bedste VPN til shopping online anmeldelse

Nedenfor kan du finde en detaljeret gennemgang af alle de bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge til at udføre din online shopping sikkert og anonymt.

ExpressVPN

Når det kommer til VPN, ExpressVPN er eksperterne. De har VPN-placeringer overalt i verden og er en af ​​de få VPN-tjenester, der faktisk stadig giver dig mulighed for at ændre din Netflix-region til USA. Derudover kan du køre tre samtidige VPN-forbindelser. ExpressVPN følger a ‘No-logs policy’ og tilbyder fremragende 24/7 support for alle dets brugere. De er en af ​​de få VPN-udbydere på markedet, der tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du få en fuld refusion af de penge, du havde betalt i starten.

IPVanish

Næste op er IPVanish, en udbyder, der er stolt af at have en betalingsplan, der ikke diskriminerer med hensyn til de funktioner, der er tilgængelige i alle dens pakker. Du kan betale $ 10 for at prøve tjenesten i løbet af den første måned og til sidst $ 8.99 pr. Måned, hvis du er sikker på, at du vil bruge tjenesten i de kommende 3 måneder. Senere kan du opleve, at det er meget billigere at betale for hele året, hvor en måned kun faktureres $ 6,49. For en service, der har over 500 servere i over 60 lande, er dette virkelig god værdi for pengene. Udbyderen lover ikke at føre nogen logfiler over din trafik, og der er en politik for at sikre, at løftet opretholdes. Alle spørgsmål er sikkerhed holdes tæt, og der er en form for 256-bit kryptering for at sikre det. Overhovedet ikke dårligt for en VPN-udbyder af højeste niveau.

CyberGhost Pro

Med et marked så stort som VPN’erne kan det at vise sig at være ganske vanskeligt at finde en udbyder, der er både troværdig og ikke for dyr, da der ikke er så mange tjenester som den der findes. CyberGhost VPN tilhører denne lille kategori af udbydere, der er opmærksomme på kundernes behov såvel som hans lomme. Dets 500 servere i over 30 lande udgør et hævdet lille netværk, men dette er ingen grund til, at nogen antager, at deres forbindelser er langsomme eller upålidelige. Du kan teste det ud gennem dig selv gennem deres 30 dages pengene-tilbage-garantiperiode. Kryptering er også af branchestandard med et 256 bit AES-system, der fungerer hånd i hånd med en OpenVPN-sikkerhedsprotokol for at sikre, at dit privatliv opretholdes på alle tidspunkter.

SaferVPN

Som en relativt gammel aktør på markedet har SaferVPN længe etableret sig som en fantastisk løsning for alle, der ønsker at abonnere på en service, der holder kundernes interesse i hjertet. Deres priser varierer fra så lavt som $ 4,99 per måned, op til $ 7,50 om måneden; relativt overkommelig for den gennemsnitlige internetbruger, der kun er på udkig efter lidt privatliv. Udbyderen har også den samme 256 bit-kryptering, og den tilbudte periode for potentielle kunder til at prøve deres tilbud er 14 dage. Med over 400 dedikerede servere i mere end 30 lande er det sandsynligvis svært at finde en region, hvor du ikke kan shoppe fra.

HideMyAss

Sidst på vores liste er en anden værdifuld udbyder, der garanterer fuld beskyttelse og total privatliv, når du betaler for dine købte varer. HideMyAss har en ret anstændig 820 servere spredt over over 190 lande, hvilket gør det muligt for dig at bestille fra alle online butikker, du måtte ønske dig, uanset hvor du måtte være. Tjenesten krypterer din forbindelse gennem protokoller som OpenVPN, PPTP og L2TP, så din trafik forbliver utsporbar og din identitet skjult. Med denne service forbliver du uopdaget, når du har adgang til noget på Internettet.

Bedste amerikanske online shopping sites

 • Ebay
 • Amazon
 • Walmart
 • Bedste køb
 • Mål
 • Hjemmedepot
 • Etsy
 • Jet

Shopping sikkert online – Ekstra tip

Følgende video, høflighed af NordVPN, giver yderligere oplysninger om, hvordan du udfører din online shopping i en sikker sag.

Konklusion om den bedste VPN til shopping online

På trods af de få problemer, som holder online-shopping tilbage fra at være en helt fejlfri proces, mener vi, at en VPN-service let er i stand til at løse de fleste af de problemer, som købere måtte gennemgå. Det giver også et ekstra lag af sikkerhed, der holder detaljer, såsom dit kreditkortnummer private og sikre.

Hvis du tilfældigvis vælger nogen af ​​de tjenester, vi har nævnt ovenfor, vil vi meget gerne høre dine tanker som abonnent, og hvor meget din shoppingoplevelse har ændret sig. Efterlad en kommentar i afsnittet herunder, så svarer vi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map