Er ExpressVPN sikkert at bruge?

I denne dag er det vigtigt at have et sikkerhedsværktøj som en VPN i dit arsenal. Imidlertid er ikke hver VPN født lige. Mens nogle VPN kun lover privatliv og sikkerhed, leverer andre. Hvis du spørger dig selv, om ExpressVPN virkelig giver brugerne privatliv og sikkerhed, skal du læse videre for at få dit svar.


Er ExpressVPN sikkert?

Er ExpressVPN sikkert?

ExpressVPNs privatlivspolitik

For at starte med har ExpressVPN en af ​​de strameste og mest gennemsigtige privatlivspolitikker, jeg har læst igennem. De er meget klare over, hvordan de håndterer deres brugers data. De forklarer endda ethvert behov for at logge data for at vise, hvordan det ikke påvirker denne bruger:

Mens tjenesten tydeligt angiver, at de fører logfiler om registreringsprocessen, er de også klare i, hvordan dataene bruges. ExpressVPNs privatlivspolitik viser tydeligt, at selvom de måske ved, at en bruger har brugt tjenesten, har de ingen idé om, hvordan:

Privatlivspolitikken beskriver de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet af ExpressVPN for at holde sine servere og brugernes data sikre,

”Servere holder til i datacentre med stærk sikkerhedspraksis. Ingen af ​​disse datacentre kræver, at vi indsamler eller gemmer trafikdata eller personlige oplysninger i forbindelse med din brug af VPN-tjenester. Hvis et datacenter skulle bede os om at logge sådanne data, ville vi straks ophøre med at arbejde med det nævnte datacenter og finde alternative muligheder. ”

Med andre ord kan du stole på, at ExpressVPN tilbyder sine brugere privatliv, som de kan stole på. Faktisk viser jeg dig et ægte eksempel på deres privatlivspolitik i handling lidt længere i artiklen.

ExpressVPNs sikkerhedsfunktioner

Der er mange funktioner fra ExpressVPN, der aktivt arbejder for at opretholde sikkerheden for sine brugere. Her er nogle af de funktioner, der arbejder hen imod at sikre din internetforbindelse:

Split tunneling

En af funktionerne, som denne tjenesteudbyder tilbyder, er delt tunneling. Denne funktion giver brugerne mere kontrol over deres omdirigerede data. Specifikt kan brugere vælge den trafik, de vil omdirigere. Med andre ord kan du opretholde det nødvendige sikkerhedsniveau fra en VPN uden at gå på kompromis med din lokale netværksadgang eller dine internethastigheder.

krypteringer

VPN’er krypterer dine data, mens de rejser fra den sikre server til din computer og tilbage. ExpressVPN bruger AES-256-krypteringer, den “samme krypteringsstandard, der er vedtaget af den amerikanske regering”. Hidtil var ikke engang en supercomputer i stand til at bryde milliarder af kombinationsmuligheder for denne kryptering.

Med andre ord, ingen tredjepart, det være sig en internetudbyder, regeringsenhed eller WiFi-udbyder, kan få adgang til dine data, mens du bruger ExpressVPN.

IP-maskering

ExpressVPN skjuler din IP-adresse og giver dig en delt IP baseret på den server, du opretter forbindelse til. Det betyder, at du har den samme IP-adresse som (muligvis) tusinder af andre brugere. Med andre ord, den IP, du præsenterer, spores ikke tilbage til dig.

Nul-viden DNS

En af de store sikkerhedsfunktioner, der tilbydes af ExpressVPN er deres nul-viden DNS-funktion. En DNS er, hvordan en enhed “oversætter den URL, som en menneskelig type klikker til [en] streng med numre”, der kan læses af enheden. I modsætning til andre VPN-udbydere tilbyder ExpressVPN sin egen DNS-service med sin VPN-service. Da udbyderens DNS også er krypteret, fjerner den eventuelle sikkerhedssårbarheder, der tilbydes af en usikret DNS.

Med andre ord er ExpressVPN-brugere sikre mod “censur, DNS-filtrering, phishing og anden manipulation”. For at tilføje til det, da DNS-anmodningen aldrig forlader VPN-tunnelen, får du en hurtigere responstid.

Real-Life Proof – ExpressVPNs beskyttelse af personlige oplysninger

I 2016 blev den russiske ambassadør i Tyrkiet, Andrei Karlov, myrdet af den tyrkiske politibetjent Mevlüt Mert Altıntaş. Et år senere erklærede de tyrkiske medier, at nogen brugte ExpressVPNs servere til at slette beviserne i relation til mordet.

De tyrkiske myndigheder beslaglagde derefter en ExpressVPN-server i et forsøg på at finde data, der linker til identiteten af ​​den, der frigav beviset. I overensstemmelse med deres privatlivspolitik var ExpressVPN ikke i stand til at hjælpe de tyrkiske myndigheder, da der ikke blev fundet relevante data.

ExpressVPN frigav en erklæring, der diskuterede spørgsmålet, forklarede deres forpligtelse til deres nul-log-politik og fordømte brugen af ​​VPN-tjenester til ulovlige aktiviteter.

Er ExpressVPN sikkert? – Endelig dom

Kort sagt, ja. ExpressVPN er både en sikker og privat VPN-tjenesteudbyder. Du kan være sikker på, at den service, du får, vil matche kravene, der fremsættes på deres websted, til et T. Med ExpressVPN kan du være sikker på, at du til enhver tid får en sikker VPN-forbindelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me