Hola VPN-anmeldelse – Hvorfor du bør undgå det

Uanset hvilket sikkerhedswebsted, VPN-gennemgangswebsted og fællesskabsbaseret sikkerhedsforum vi gik til, kom der intet positivt ud, hvornår Hola VPN søges efter. Hola tilbyder både gratis og premium-tjenester og har nu mere end 200 millioner brugere i over 190 lande over hele verden. Men er de opmærksomme på VPN’s ineffektivitet? Svaret er nej. Derfor tog vi det på os at gennemgå hver enkelt funktion Hola VPN har. Her er hvad vi har.


Hola VPN-gennemgang

Hola VPN-gennemgang – Indholdsindeks

Hurtige statistikker

Money-back-garanti31 dage
Tilladte samtidige forbindelsertre / gratis, ti / præmie
Understøttede streamingtjenesterNetflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime og mere.
Ingen logfiler politikIndsamler nogle data
KrypteringIngen kryptering, peer-to-peer-proxy-tunneling
protokollerIngen protokoller.
Særlige funktionerUnblocker
Kunde supportE-mail support
ServerplaceringerIngen servere
Understøttede enheder & webudvidelserWindows, Linux, Mac, iOS, macOS, Routere Chrome, Firefox
VPN-juridisk jurisdiktionIsrael
Gratis prøveversion3-dages gratis prøveperiode for mobilbrugere

Fordele og ulemper

Der er næppe behov for dette afsnit som Hola VPN har mere ulemper end vi kunne tælle. Dog har det et par proffer værd at nævne, og alligevel gør det ikke værd at abonnere på. Her er hvad vi har:

Fordele:

 • Freemium-service.
 • Meget god hastighed.
 • Fjernelse af større streamingkanaler.
 • Understøtter et flertal af platforme.
 • Ad-blocker.

Ulemper:

 • Indsamler brugerdata.
 • Bruger ikke kryptering (ikke en VPN)
 • IP-lækager blev registreret.
 • Det understøtter ikke torrenting.
 • Brugere får brug af hinandens forbindelse og IP-adresse.
 • Ikke anbefalet af eksperter.
 • Dyrt præmieplan.
 • Meget dårligt support system.
 • Sælger brugerbåndbredde.

Applikationer og udvidelser

Hola VPN havde dedikerede applikationer til Android og iOS og bruger browserudvidelser til at understøtte lignende Linux, Mac og Windows.

Vi måtte se, hvad denne udbyder har at tilbyde med hensyn til klienter og deres brugervenlighed. Apps var ikke så dårlige. Faktisk havde vi ikke svært ved at navigere gennem dem, da der ikke er noget meget at gøre.

Opretter forbindelse til Forenede Stater tog bare sekunder. Vi forventede ikke noget mindre som Hola VPN kodede ikke vores data, det giver os bare en IP-adresse.

Det Android applikation giver brugerne mulighed for at vælge et bestemt program, de vil fjerne blokering af eller omgå regionale begrænsninger på.

For eksempel, da vi lancerede appen, havde vi alle vores apps på hovedskærmen, inklusive Netflix, Hulu, Amazon Prime og BBC Player med deres respektive lands flag på dem. Her er billederne af vores forbindelsesproces:

Hola Android 2


Som set ovenfor valgte vi Dinsey+ for at afslutte processen. Hola VPN valgte straks USA og lancerede appen, når den oprettede en forbindelse.

Igen er applikationen ikke dårlig, men alligevel ikke så stor. Det er enkelt og nemt at bruge, men det mangler de funktioner, der gør en VPN, ja, en VPN.

Browserudvidelse

Ved hjælp af vores Mac-enhed downloadede vi Chrome-udvidelse for at se, hvor let det er at bruge det. I det øjeblik, vi lancerede det, præsenterede udvidelsen en liste over websteder, vi kunne fjerne blokering af i vores land.

Det, der virkelig var spændende, er, at hver gang vi besøgte et websted, trykede på udvidelsen, Hej opdagede det og spurgte os, om vi vil fjerne blokering af det.


Det er ganske ligetil, intet for storslået ved det. Hvis det ikke er en Plus-service, angiver udvidelsen, at hvis brugere vil skjule deres IP-adresse, skal de opgradere.

Vi havde ikke noget problem med at bruge apps og udvidelsen. Men under brug af tjenesten underrettede Hola os om, at det vil ske indsamle logfiler og personlige data, hvilket vi altid fraråder.

App Store-vurderinger

Vi vurderer VPN-udbydere baseret på vores ekspertise, viden og naturligvis vores erfaring med udbyderen.

Brugeroplevelse er meget vigtig, når det kommer til at vurdere, hvad en VPN har at tilbyde, hvilket bringer os til App Stores ‘bedømmelse af udbyderen.

Vi måtte se, hvad 180 millioner havde at sige om Hola VPNs tjenester. Først tjekket vi ud af iOS Store.

Ifølge Apple butik, udbyderens klient har en 3.5 / 5 vurdering baseret på 1.1K anmeldelser.Hola iOS-vurdering

Bedømmelsen markerer det som gennemsnit, og vi måtte se hvorfor. Vi kom på tværs af denne kommentar:

”Jeg installerede dette program, så jeg kunne få adgang til min e-mail-konto fra et andet land. Det var let at installere og fungerede fejlfrit for mig. ”

Der er mere, hvor det kom fra, men alligevel fokuserede brugerne kun på dets blokering af evner. Årsagen til, at dens ratings ikke er så gode, er, at det ikke tilbyder den sikkerhed, en VPN skal.

Android Store viste mere popularitet for kunden, da den har en 4.5 / 5 vurdering, hvilket er temmelig godt i betragtning af at 1 million brugere har gennemgået det.Android Hola

Android-klienten har mere end 50 millioner downloads, men vi kunne antage, at disse brugere alle søger at omgå geografiske begrænsninger. For ikke at nævne, drage fordel af en gratis service.

Endelig vil vi tale om Chrome Store. En udvidelse med en 5/5 vurdering er bestemt ikke en miss. En udvidelse, der høster dine data, skal dog ikke være så godt modtaget. Chrome Store-vurdering

I henhold til de brugere, der downloadede udvidelsen, er det mere end godt modtaget som mere end 7 millioner mennesker har installeret udvidelsen i deres Chrome-browser.

Trustpilot

Trustpilot er en af ​​de mest pålidelige kilder, vi går til, når vi ønsker at gennemgå et bestemt produkt. Det har de mest ærlige anmeldelser på nettet.

Nogle VPN’er prøvede at øge deres ratings ved at indsætte falske anmeldelser på webstedet. Men Trustpilot fangede dem med hænderne i cookie jar, og i stedet blev de nedrygt.

Hvis et websted som Trustpilot straffer en VPN, kan du være sikker på, at deres omdømme er ødelagt. Når vi taler om omdømme, er tilsyneladende Hola VPN meget populær.

Den har en 4.5 / 5 bedømmelse baseret på 35 anmeldelser på Trustpilot. Der er ikke mange anmeldelser at stole på, men ifølge kommentarerne er brugerne tilfredse. Nogle af dem er det.Trustpilot Hola

Vi nævnte allerede, hvor upålidelig Hola VPN er, og vi vil gerne bemærke, at dette ikke bliver en positiv anmeldelse. Hvorfor?

Her er nogen på Trustpilot, der er enig i vores meninger:

”Jeg anbefaler dig kraftigt at holde dig væk fra dette. – Meget uhøflig adfærd. Gør dit system sårbart og åbent for alle mulige ting, du virkelig ikke gerne vil se på dig selv. Din computer overtages let af indtrængende. Stjæler båndbredde. ”

Fyren ved hvad han taler om, da Hola VPN gør alt det ovenstående. Vi vil kaste mere lys over sagen senere i Privatliv og sikkerhed sektioner.

Serverdistribution

Ironisk nok måtte vi medtage denne del på trods af, at Hola VPN ikke har nogen. Som vi nævnte før, er Hola en selvudnævnt VPN, hvilket ikke nødvendigvis betyder, at det er det.

Teknisk set er det ikke, som det omdirigerer brugerdata gennem en Peer-to-Peer-netværk bestående af dets gratis brugere eller abonnenter.

Det tilbyder ikke servere, du kan oprette forbindelse til. I stedet forbinder en bruger via en anden enhed i et andet land, det er det.

Da VPN har mere end 180 millioner brugere, vi kan antage, hvor mange lande der er inkluderet på deres liste. For at være nøjagtig kan Hola-abonnenter forfalske deres placering til næsten 190 lande jorden rundt.

At ændre vores IP-adresse var et besvær med Hola. Da vi brugte indstillingen Protect, som er et andet navn til at skjule IP-adressen, bad Hola os om at opgradere til premium.

Også, når vi har forbindelse til nogle lande, vores IP-adresse forblev den samme – overhovedet ingen ændring. Imidlertid lykkedes det os at ændre vores IP-adresse efter et par forsøg.

Hola Plus-versionen lover privatliv og anonymitet, men det er ikke, hvad vi så under vores evaluering.

Speed ​​Performance

For en service der krypterer ikke dine data og bruges udelukkende til at omgå restriktioner, bør det opretholde anstændig forbindelseshastighed.Hvad er Peer-to-Peer

Teknisk bruger vi Hola til at omgå geo-begrænsninger og få adgang til indhold fra udlandet, så streaming er en mulighed, der skal hurtige hastigheder.

Vi gik videre og vurderede tjenesten for at se, om den giver de nødvendige hastigheder til at streame online-indhold med en fejl, og det er, hvad vi fik:

 • For det første er dette vores internetforbindelse uden at oprette forbindelse til Hola VPN.Ingen Hola forbindelse
 • Dernæst har vi forbindelse til Det Forenede Kongerige. Vores hastigheder var vidne til et lille fald, hvilket kan ske med vores normale forbindelse. EN 4% fald er et godt tegn på en hurtig præstation.Det Forenede Kongerige Hola
 • Endelig har vi oprettet forbindelse til Forenede Stater, og det er her ting faktisk gik sydpå. EN 60% fald i vores internetforbindelse blev tydeligt vist, og det er sandsynligvis på grund af ruteprocessen, da USA er en langt destination fra vores placering.Amerikas Forenede Stater Hola

For at opsummere det, leverede Hola fremragende hastigheder samlet set. Teknisk set er det ikke en overraskelse, i betragtning af at den bruger en proxytunnel uden nogen anvendt kryptering for at bremse den.

Hvad angår den amerikanske forbindelse, var vi meget skuffede, da resultaterne kom ud. Hvis det var en VPN-tjeneste, ville vi forstå et sådant fald. Men vurderet efter, hvordan Hola fungerer, er der ingen undskyldning for de langsomme hastigheder.

Det betyder ikke noget, hvor langt placeringen er fra hvor vi er baseret, dette fald kan kun være forårsaget af kryptering, og Hola mangler det.

Fjernelse af muligheder

På trods af at markedsføre sig selv som en VPN-udbyder, der tilbyder en gratis og en premium-plan, vi vil stadig ikke kalde det sådan.

Imidlertid har en VPN evnen til omgå regionale begrænsninger og få adgang til indhold over hele verden. Kan den selvudnævnte VPN gøre det?

Nogle tests viste potentiale, men det er ikke på den måde, nogen VPN fungerer. Det er forresten ikke en god ting.

Vi vil nævne dette senere i artiklen, men lad os forklare lidt her. Når brugerne opretter forbindelse til et bestemt land, opretter de forbindelse via en beboers enhed, at få deres IP-adresse midlertidigt.

Sådan kan Hola VPN klare at omgå regionale begrænsninger. Vi kørte deres tjenester (gratis og premium) gennem et par tests i overensstemmelse med store streamingtjenester verden over.

Disse tjenester er svære at få høflighed af deres VPN-blokke. Hvordan klarer Hola VPN sig, når det kommer til at omgå disse blokeringsmekanismer? Lad os finde ud af det.

Netflix

Vi starter med den mest populære af dem alle, streaminggiganten, Netflix. Kanalen er tilgængelig over hele verden. Dog er det geo-blokerende metoder involverer tildeling af visse kataloger til specifikke regioner.

Med andre ord, hvis brugere er placeret i Forenede Stater (Har en amerikansk IP-adresse), de har andre titler end dem, der bor i Det Forenede Kongerige (UK IP-adresse).

Indtil videre er det største bibliotek det i Amerika, og det har været hovedmålet for streamere i ganske lang tid nu.

Først prøvede vi det gratis Forenede Stater option Hola VPN tilbyder. Inde i Android-appen, da vi klikkede på Netflix-applikationen, havde USA en præmie tegn ved siden af.

Men vi gik videre og prøvede den gratis under alle omstændigheder. Resultaterne var som vi forventede, ingen amerikansk katalog. Faktisk kunne vi ikke finde Star-Crossed (kun USA-titel), til at starte med.

Det er på mobilklienten. På Mac blev adgang til Netflix afsluttet på hovedsiden af ​​tjenesten. Dette er, hvad vi fik:

Hola Log på Netflix

Så vi loggede ind med vores premium-konto, og alt ændrede sig. Vi oprettede forbindelse til USA, fik en amerikansk IP-adresse, og Hola formåede at gøre det fjern blokering af amerikansk Netflix i vores region.

Her er et skærmbillede af vores oplevelse, mens du streamer Star-Crossed uden for USA ved hjælp af Hola VPN:

Hola Netflix er ikke blokeret

Teknisk set er vi praktisk talt i USA ved hjælp af nogens IP-adresse. Men sandheden skal siges, Hola VPN er mere end i stand til at fjerne blokering af amerikansk Netflix, men kun hvis brugere har et premiumabonnement.

Hulu

Hulu er en anden topkonkurrent i den igangværende strømningskrig. Det har millioner af abonnenter i Forenede Stater indtil nu.

I modsætning til Netflix er den imidlertid kun tilgængelig i USA, intet andet sted. Hulu bruger også en hård VPN-blok til at afslutte brugernes adgang, hvis deres opererende en til at streame dens indhold.

Igen prøvede vi først den gratis version af Hola VPN. Men denne gang var der ikke noget premiummærke på valgmuligheden i USA.

Vi tilsluttede, fik IP-adressen, og Hola VPN lancerede vores Mobile Hulu-app direkte. Fik det kanalen til at fungere? Svaret er ja, og det vises på billedet herunder (selvom det er en sort skærm på grund af ophavsretlige årsager).Hulu Hola VPN Free

Hvis den gratis version lykkedes det fjern blokering af Hulu, vi var ikke så chokeret over at se, at dens præmie gør det samme. Følgende er et skærmbillede, der viser, hvordan vi var i stand til at streame, mens vi var forbundet til USA fra premium version af Hola VPN.Premium Hola Hulu

Så dybest set er Hola VPN også kompatibel med endnu en top streaming-kanal og var i stand til at omgå dens VPN-blokeringsmetoder.

Amazon Prime Video

Denne falder i Netflix-kategorien, da den tildeler bestemte kataloger for hvert land, den understøtter. Som sædvanligt er det amerikanske bibliotek det rigeste og mest efterspurgte af alle.

I den gratis Android-app var der ikke noget premium-tegn ved siden af ​​USA, så vi prøvede det. Når vi oprettede forbindelse, lancerede Hola vores Prime Video ansøgning, vi valgte showet og streamet det uden problemer.Hola Prime Video

Igen, hvis den gratis version var i stand til at gøre det, skulle den præmie ikke have noget problem, hvad så nogensinde. På vores Mac, vi brugte premium-serveren til at oprette forbindelse til USA.

Resultaterne var de samme, dvs. Amazon Prime US blev streamet normalt i vores region.

BBC iPlayer

Nu gav denne os nogle problemer med at bruge vores gratis Android Hola VPN. På trods af at der var mulighed for Det Forenede Kongerige, blokerede det ikke BBC iPlayer.

Billedet herunder viser den fejl, vi fik:

“Dette indhold er ikke tilgængeligt i dit land.”Hola BBC iPlayer blokeret

Da vi klikkede på BBC Player-app selv blev UK-forbindelsen mærket som premium, hvilket tog os til Mac Premium Service.

Vi besøgte BBC iPlayer’s websted, klikkede på Hola VPN og trykede som sagt på Unblock. Som et resultat var vi i stand til det stream BBC iPlayer’s indhold let. BBC iPlayer Hola er ikke blokeret

Hola VPN er en meget god mulighed, hvis brugerne er villige til at streame geo-begrænset indhold i udlandet. Da vi kørte testene, afspilningen gik også glat med alle ovenstående kanaler.

Der blev ikke set nogen buffering, kvalitetsproblemer eller noget lignende. Det er temmelig grundlæggende. Vores trafik omdirigeres via andre brugers enheder, der ikke manipulerer med vores internethastighed, som der er ingen kryptering til stede.

Det har dog sine drastiske ulemper, men vi overlader det til afsnittet om privatlivets fred senere i artiklen.

Smart DNS

Som nævnt er Hola et godt værktøj til at fjerne blokering af geobegrænsede kanaler, men de bør ikke kalde sig selv VPN.

På trods af at de har dedikerede apps på mobile enheder og udvidelser til pc’er, udvider Hola dets kompatibilitet til PS4, Xbox, Chromecast, Apple TV og endda Smart TV’er høflighed af dets Hola PLUS DNS-proxy.

Denne service kan let konfigureres på enhver enhed, og den hjælper med at omgå regionale begrænsninger let. Det tilføjer ikke et ekstra lag af beskyttelse, men Hola VPN gør det ikke, også til at begynde med.

Så får du bare ekstra enhedskompatibilitet i processen, som faktisk ikke er dårlig.

P2P Support

Vi afskærer det. I henhold til deres FAQ-afsnit:

“Brug af Bittorrent på vores netværk er ikke tilladt, og vi blokerer Bittorrent-trafik.”

Det handler ikke om at være tilladt eller ikke. Selvom Hola tillader det torrenting – Brug af dens ubeskyttede service udsætter brugerne for forskellige risici.

Torrenting er en peer-to-peer-tjeneste, ligesom Hola. Det er præcis, hvad der gør det effektivt og ekstremt farligt på samme tid.

Sikker P2P-handlinger kræver en VPN-kryptering, en solid en, og Hola har ikke det. Alle kan se IP-adressen, som brugerne bruger, da de deler den samme fil.

Så som en dom er det en god ting der Hola tillader ikke torrenting. Brugere gør sig selv mere skade end gavn med tjenesten. De har det bedre med at bruge en VPN, der har dedikerede servere til torrenting og P2P-handlinger.

Hola VPN – Privatliv

Brugers, der ikke er så teknisk kyndige, overvejer måske ikke det meget, når de vælger den gratis version af Hola. Vi er her for at kaste lys over sagen.

Først skal vi tale om tjenestens hovedkvarter. Hola VPNs hovedkvarter er baseret i Israel. Nu ved vi, at landet ligger uden for Fem øjne forening, men der er et loop-hole til det.

Det er velkendt, at Israel ikke er det bedste sted at være vært for en VPN i, da landet stadig samarbejder med lande, der finder anvendelse love om opbevaring af data.

Hvad betyder det? Internetudbydere og regeringen i landet indsamler brugerdata og del det med andre lande.

Hola kommer ikke med en politik uden logning, hvilket er en grund til at se den anden vej. Tjenesten indsamler faktisk data (Flere detaljer nedenfor) fra sine brugere.

Når en bruger er tilsluttet, får han / hun en anden brugers IP-adresse – delte ressourcer. Nu, hvis nogen beslutter at gøre noget ulovlig, hvem har skylden, når en efterforskning finder sted? Den der giver IP-adressen.

Brug af Hola gør brugere modtagelige for alle slags it-kriminalitet uden engang at vide det. Vi behøver ikke at antage ting, for det skete allerede før.

Den uheldige hændelse

Tilbage i 2015, Hola misbrugte sine frie brugere, da det delte deres data med den betalte Luminati-proxyservice. Kunderne blev behandlet som et massivt botnet, mens Hola solgte dem til Luminati-abonnenter.

Hvad fik brugerne? Intet andet end problemer og pricy invasion. Hvad fik Hola VPN? Store penge. Udbyderen blev i sidste ende fanget, men det var lidt for lidt for sent.

En Luminati-bruger havde allerede draget fordel af situationen og lanceret en botnetangreb på 8chan, det populære online billedbræt.

De fleste brugere er stadig i mørke, da de stadig betjener tjenesten, som om der ikke sker noget. Faktisk bruges Hola VPN stadig til at begå ondsindede såsom botnets, DDoS-angreb og mere. Hola bruges stadig til lette botnets, DDoS-angreb og meget mere.

Der er flere problemer, der skal løses, hvilket bringer os til de kommende sektioner i guiden.

De indsamlede data

Da vi lancerede appen, Hej underrettede os om, at det kommer til at indsamle nogle af vores data. Vi var meget nysgerrige efter at se, hvilken slags oplysninger Hola indsamler fra os, og som førte os til deres privatlivspolitik.

De indsamlede data inkluderer:

 • Logdata: Browsertype, websider, tid brugt på disse sider, adgangstider og datoer.
 • Personlige oplysninger: Personlige oplysninger er oplysninger, der kan være af privat eller følsom art, og som identificerer eller kan identificere dig. Dataene inkluderer IP-adresse, navn og e-mail-adresse, skærmnavn, betalings- og faktureringsoplysninger eller andre oplysninger
 • Installerede applikationer: Detaljer om applikationer, der er installeret på brugerens enhed.
 • Registrering via konto på det sociale netværk: Hola VPN har adgang til brugernes grundlæggende information, herunder konto på det sociale netværk, fuldt navn, hjemmeadresse, e-mail-adresse, fødselsdato, profilbillede, venneliste, personlig beskrivelse og mere.

Grundlæggende er det, vi leverer til Hola, mere end hvad vi forventer af det med hensyn til service af høj kvalitet.

Vi har tidligere opfordret brugere til ikke at bruge gratis tjenester, da de indsamler deres data og kompromitterer deres online privatliv. Men Hola tog det til et andet niveau.

De har adgang til apps installeret på en brugers enhed, konti på sociale medier, hjemmeadresse, og så meget mere, der kan hjælpe med at identificere dem.

Efter vores standarder krydser det linjen.

Hola VPN – Sikkerhed

Igen er Hola ikke en VPN, så der er ingen ekstra sikkerhed, når hun er tilsluttet. Der er ikke nogen slags kryptering nuværende, hvilket gør brugere modtagelige for enhver online trussel derude, der kan målrette mod deres enhed.

Desuden kan enhver enhed på internettet se en brugers IP-adresse, hvad de laver online, og så mange flere.

De fleste VPN-udbydere i branchen bruger AES 256-bit kryptering, hvilket er den stærkeste kryptering i dag, der bruges af den amerikanske regering til at sende følsomme oplysninger sikkert.

Uden det kan hackere eller cyberkriminelle let se, hvad du sender eller modtager let. Da der ikke findes nogen kryptering, a dræb kontakt vil ikke være så godt.

Vi kan forstå, hvorfor Hola ikke har denne funktion, da den ikke er en rigtig VPN, til at begynde med. Men det gør ikke tjenesten mindre uklar.

Et positivt ved at have denne såkaldte VPN er, at den har en annonce-blokker, hvilket er der, fordi kryptering ikke er. På trods af at have det, er tjenesten stadig meget dårlig, når det kommer til privatliv.

Ingen tjenester kan kalde sig selv a Virtuel privat netværk når Privat ikke er inkluderet i ligningen.

I vores evalueringsproces er ovenstående ikke nok. Vi udfører andre test og tjekker for flere funktioner for at hjælpe med at vurdere det mere. Tjenesten er stadig dårlig, uanset hvilket resultat vi får under de følgende test.

Virusscanning

Tjenesten har ikke nogen virus da vi scannede deres app, hvilket er en god ting i betragtning af at den ikke beskytter dig mod kommende.

Vi kørte applikationen gennem en virusscanning, og den lyser med grønt baseret på 58 troværdige kilder.Virus Scan Hola

Så dybest set er Hola VPNs app sikkert at installere, men det gør det ikke sikkert at bruge.

DNS-lækagetest

Denne var langt den værste DNS-lækagetest vi optrådte lige siden vi begyndte at gennemgå VPN-udbydere. Lad os forklare hvorfor.

Først prøvede vi en lækagetest på vores Mac ved brug af Hola VPN Plus. Ved at oprette forbindelse til et britisk sted, skulle vi have fået en britisk IP-adresse.

Af en eller anden grund gjorde vi det ikke. I stedet fik vi en Russisk IP og vores DNS-servere gik helt til Holland.Hola VPN DNS-lækage

Vi prøvede den mobile applikation for at se de resultater, vi får. Først tilsluttede vi os et amerikansk sted. Tilsyneladende lækkede det vores IP-adresse. Vores placering er præsenteret ovenfor, men alligevel vises den DNS-servere i USA.

Vi prøvede en anden gang, og resultaterne blev endelig gode. Du kan se begge resultater nedenfor:


Det tager megen tid at sikre, at vores IP-adresse ikke udsættes for, hvilket markerer Hola VPN, igen, ikke pålidelig.

Tredjepartsrevision

Sikkerhedseksperter kan kaste mere lys over, hvad en VPN mangler, og hvad den er god til. Derfor tager vi det til uafhængig revision for at hjælpe os i vores anmeldelser.

En VPN bruges til at skjule Internet-trafik, og med Hola er det slet ikke tilfældet, især når forskere fra Trend Micro forsket i Hola VPN.

Ifølge Trend Micro:

”Hola VPN markedsføres som en VPN fra lokalsamfundet: Internetbrugere får at vide, at de kan hjælpe hinanden med at få adgang til websteder frit og uden censur ved at dele deres internetforbindelser. Dette lyder muligvis som et ædle initiativ, men i virkeligheden udgør Hola VPN-tjenesten alvorlige risici for internetsamfundet på flere måder. ”

Gruppen oplyser også, at tjenesten giver tredjepart mulighed for at udføre kode på en brugers system, hvilket hjælper dem med at spore deres online aktiviteter, og værre, overtage hele deres enhed uden dem at vide det.

De opsummerede det også og sagde:

“Hola VPN er ikke en sikker VPN-løsning – snarere er det en ikke-krypteret web-proxy-service.”

Det er ikke kun websteder og samfundsfirmaer, men også sikkerhedsundersøgelser angiver det Hola er ikke sikkert at bruge.

Warrant Canary

Vi siger normalt, at denne del ikke er meget vigtig, hvis en udbyder overholder en streng politik, der ikke logger over.

Men i Hola VPN’s tilfælde fungerer alt, hvad der kan hjælpe lidt, muligvis. Warrant Canaries er en måde at informere brugerne om, at deres udbyder har modtaget en regering stævning.

Dette kan kompromittere deres privatliv, da udbyderen skal indsende deres data til retshåndhævelse. Hvis Hola ikke indsamlede data, ville det ikke være et problem, da de ikke ville have noget at give væk.

Det er dog ikke tilfældet, og brugerne er altid underlagt sådanne trusler om beskyttelse af personlige oplysninger med eller uden regeringens indblanding.

Kunde support

Mellem Hola VPN’s forskellige problemer, risici og trusler forventer vi, at deres kundesupport mindst skal udjævne tingene.

Teknisk set skal dette være mindst vores bekymringer sammenlignet med de andre problemer, men udbyderens kundesupport er en anden stort svigtet.

Vi kunne ikke finde deres support sektion, det er ikke præsenteret på en sådan måde, at nogen kunne finde det ligesom andre VPN’er gør.

Faktisk er den gemt væk på bunden af ​​deres officielle hjemmeside i håb om, at ingen besøgende klikker på det.

For kundesupport kan brugere sende Hola VPN en e-mail. De inkluderede endda et telefonnummer, hvis de nogensinde har været brug for hjælp.Support Hola

Naturligvis tilbyder tjenesten ingen live chat eller dedikeret billetsystem. Derudover ser det ud til, at de anførte numre ikke har noget at gøre med kundesupport. Så det er endnu en stor fiasko.

Prisfastsættelse

Hola VPN annonceres som en gratis service, men den tilbyder også en betalt Plus-pakke, der lover anonymitet og privatliv (hvilket ikke er tilfældet forresten).

Hvis brugerne vil vælge Hola’s Plus-service, de finder fire forskellige tilgængelige muligheder. Her er Hola VPNs tilgængelige abonnementsplaner:

HolaVPN-abonnement

 • Månedligt: ​​$ 11,95 / måned
 • Årligt: ​​$ 83,88 pr. År ($ 6,99 / måned).
 • Toår: $ 95,75 faktureres hvert andet år ($ 3,99 / måned)
 • Treår: $ 107,55 faktureres hvert tredje år ($ 2,99 / måned)

Plus-planen er meget dyrt sammenlignet med hvad tjenesten har at tilbyde. Faktisk er tjenesten en dollar mindre end en af ​​de bedste tjenester i branchen – ExpressVPN.

I det mindste ExpressVPN har topkrypterings- og privatlivsfunktioner samt muligheden for at fjerne blokering af enhver streamingtjeneste.

betalingsmetoder

Betalingsmetoder inkluderer kreditkort og Paypal, såvel som andre muligheder såsom Alipay, GiroPay, SOFORT og iDEAL.

Betalingsmetoder Hola

Helt ærligt forventede vi ikke, at Hola VPN ville tilbyde cryptocurrency. Det er bare det, at privatlivets fred ikke er dens ting, og det ville ikke begynde at bekymre sig om brugernes privatliv nu.

Money-Back-garanti og gratis prøveperiode

At nå denne del er ganske alarmerende, da brugerne stadig tænker, at det er en god ide at vælge Hola VPN.

At betale penge for en service er en ting, og det er en anden at betale med både penge og personlige data.

Trods at være en forfærdelig tjeneste indtil videre tilbyder Hola en 30-dages refusion politik for nye abonnenter. De kan altid bede om deres penge-tilbage, hvis Hola ikke var god nok, hvilket det slet ikke er.

Hvad angår en gratis prøveversion er der ikke, medmindre du bruger gratis version sig selv. Ikke alle funktioner og funktioner er inkluderet, men der er ikke mange, du vil savne.

Hola VPN Review – Den endelige dom

For at opsummere det, Hola VPN må være undgås for en hver pris. Hola VPN er en proxytjeneste, der maskerer sig selv som en VPN.

Som vi nævnte glemmer Hola den private del i Virtuelle private netværk og alligevel handler det om at markedsføre sig selv en VPN.

Det er en alvorlig risiko for online privatliv og sikkerhed, og vi anbefaler bestemt ikke det. Hvis du leder efter pålidelige / faktiske VPN-udbydere, skal du kontrollere top Hola Alternativer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me