Hvorfor bruge en VPN med VoIP-tjenester? Hvilke er bedst?

Hvad er VoIP præcist? Det er ikke overraskende, at de fleste ikke ved, hvad dette udtryk betyder, selvom de bruger denne teknologi hver dag.


Bedste VPN'er til VoIP-opkald

Bedste VPN’er til VoIP-opkald

Der var en tid, hvor fjernafstandskommunikation slet ikke var let, fordi Internettet ikke eksisterede, og telefonopkald var dyre. Dette var før den private sektor regnede ud med løsninger på disse spørgsmål.

Spillet ændret

Telefonopkald på lang afstand var ganske ufattelig, fordi de var ublu. Det var grunden til, at breve derpå var så almindelige. Men “Voice over Internet Protocol” -tjenester ændrede kommunikationens hele ansigt.

VoIP står for voice over internetprotokol. Lyder kompliceret? Det er det ikke, for hver eneste dag bruger de fleste af os en form for den anden af ​​VOIP-opkald. Skype, Google Hangouts, WhatsApp er alle former for VoIP-opkald.

De har været populære i årevis, fordi de er nemme at bruge. De er også ekstremt overkommelige end konventionelle telefonopkald. For eksempel kan det koste $ 1 pr. Minut at foretage et normalt telefonopkald fra USA til Storbritannien.

Men hvis du bruger Skype til at foretage et sådant opkald, koster det dig så lidt som en cent per minut, hvilket er en god handel. Fordi Internettet er let tilgængeligt i dag, og de fleste mennesker er udstyret med smartphones og bærbare computere, er det nemt og billigt at foretage langdistanceopkald via VoIP.

Kort sagt, ‘Voice over Internet Protocol’ er en telefontjeneste, der leveres over internettet og konverterer stemmesignaler til et digitalt signal. Hvis den, der ringer, og modtageren taler på den samme platform, er opkaldet gratis.

I nogle lande er VoIP-opkald imidlertid forbudt. Dette gælder for eksempel De Forenede Arabiske Emirater. Mennesker der skal ty til et virtuelt privat netværk for at få adgang til tjenester som Skype, Hangouts og WhatsApp. Før vi diskuterer de bedste VPN’er, der kan bruges til at få adgang til VoIP, skal vi se, hvorfor VoIP-teknologi er så populær.

Popularitet af VoIP

Der er millioner af grunde til, at VOIP-teknologi er blevet bredt anvendt af millioner af mennesker over hele verden. VoIP tilbyder funktioner, der ikke er mulige ukonventionelle telefonopkald. VoIP-teknologi kan bruges til at foretage tale- og videoopkald.

Denne revolutionerende teknologi har gjort det muligt at holde kontakten, uanset hvor lang afstand der er. Nogle af de definerende funktioner ved VoIP-teknologi er:

Omkostningseffektivitet

Vi ved alle, at det ville være dyrt at foretage et regelmæssigt telefonopkald til nogen på den anden side af verden. Dette er dog blevet gjort lettere med VoIP-teknologi, som er let tilgængelig overalt, hvor der er en internetforbindelse.

Det betyder ikke noget, hvor langt det sted, du ringer til; så længe din internetforbindelse er stærk, vil opkaldet være problemfrit. For eksempel, hvis du og den person, du ringer til, er på Skype, koster opkaldet dig intet.

Men hvis du foretager et opkald fra Skype til et almindeligt mobiltelefonnummer, vil omkostningerne til opkaldet være så lave som en cent per minut. En sådan overkommelig pris er ufattelig i almindelige telefonopkald.

overførselsret

VoIP-opkald har ingen geobegrænsninger. Hvis du bruger en almindelig teleoperatør til at foretage et telefonopkald, skal du aktivere roamingtjenester, hvis du vil have adgang til tjenesten i noget andet land.

Men hvis du bruger Skype Hangouts WhatsApp eller en anden tjeneste, der bruger VOIP-teknologi, kan du foretage opkald fra og til enhver del af verden uanset din placering.

Så længe du har en bærbar computer eller en mobil enhed, der kan oprette forbindelse til internettet, kan du nemt og problemfrit nyde opkald fra ‘Voice over Internet Protocol’. I de fleste tilfælde forbliver dine datafgifter de samme, uanset hvor du foretager opkaldet.

Sikkerhed

VoIP-teknologi er meget mere avanceret end almindelige telefonopkald, og sikkerheden, de tilbyder, er også bedre. VoIP-opkald er sikre, fordi forbindelsen er krypteret og ikke kan hackes. De apps, der bruges til at foretage disse opkald, er meget krypterede og beskyttet mod uautoriseret adgang.

Bedste VPN’er til at fjerne blokering af VoIP-tjenester

Mange er VPN-udbydere ude på markedet i dag. Hver af dem lover stærk sikkerhed, høje hastigheder, hurtige downloads og førsteklasses tjenester. At finde den bedste VPN, der kan bruges til VoIP, betyder, at du giver visse funktioner større betydning i forhold til de andre, herunder ting som hastighed og serverdistribution. Når det er sagt, lad os se på nogle af de bedste VPN’er til VoIP-tjenester.

1. ExpressVPN

ExpressVPN gør vidunderlige ting for VoIP-brugere. Virksomheden har et stort netværk på 145 servere i 94 forskellige lande, masser at vælge imellem. Hvis du overhovedet er bekymret for at miste opkaldskvalitet, er ExpressVPN bestemt vejen at gå. Derudover har ExpressVPN en nul trafikregistreringspolitik til at hjælpe med at holde dine data fra tredjeparters hænder. En 256-bit AES-kryptering forhindrer internetudbydere og hackere i at snuppe på private samtaler, så du kan bruge en hvilken som helst VoIP, du kan lide, uden at bekymre dig om sikkerhedsproblemer. Læs mere om ExpressVPN i denne artikel.

2. IPVanish

Ligesom navnet antyder, IPVanish gør dig usynlig online. Tjenesten findes for at fremme et gratis og åbent internet, så brugerne let kan omgå censurfilter og overgå regeringsblokader let. Tjenestens netværk dækker 850 servere i 60 forskellige lande med over 40.000 IP-adresser imellem. Dette giver en enorm mængde frihed for VoIP-brugere, der har brug for en solid forbindelse uden forsinkelse. For mere information om denne udbyder skal du læse dette genstand.

3. NordVPN

NordVPN er en VPN-udbyder af ekstremt høj kvalitet, der er egnet til at fjerne blokering af VoIP. Virksomheden driver et stort netværk på over 1.000 servere i 56 forskellige lande. NordVPN konfigurerer også mange af disse servere til optimal hastighed. Denne udbyder gør nogle gode ting med privatlivets fred og online sikkerhed, specifikt med sin dobbelte VPN-funktion. VoIP-samtaler, der drager fordel af denne dobbeltindpakede kryptering er uknuselige, selv for massive supercomputere. Mere om NordVPN her.

4. BulletVPN

Den bedste ting ved BulletVPN‘S service er det privatliv, du får at nyde som et resultat af, at din forbindelse er krypteret. Hvis du interesserer dig for dine personlige oplysninger og ikke får tredjeparter til at lytte til dine samtaler, er BulletVPN det, du har brug for. Hvis du også overvejer andre udbydere, skal du sørge for at se godt på de funktioner, de tilbyder, og sammenligne dem også med den type krav, du har. Udnyt Bullet VPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti. For flere funktioner om BulletVPN, skal du læse følgende artikel.

Hvorfor bruge en VPN til VOIP-service?

Mens VoIP-service i nogle lande er en del af folks hverdag, er andre tjenester ikke tilladt i andre lande. Normalt er lande med et undertrykkende regime normalt de, der forbyder brugen af ​​sådan teknologi.

Nogle af de lande, hvor VoIP-tjenester er forbudt, er Kina, UAE, KSA, Oman, Nordkorea, Kuwait, Libyen og Mexico.

Hvis du vil bruge video- eller stemmekaldsapps i disse regioner, skal du få adgang via et virtuelt privat netværk. VPN’er har muligheden for at fjerne blokering af alle slags apps og tjenester, uanset om de er regionelåst eller under regeringskontrol.

I disse dage foretrækker folk at bruge en VPN-tjeneste sammen med en VPN-service, fordi de to kombinerede giver væsentligt større fordele.

Sådan blokerer VPN’er for VOIP-tjenester

Virtuelle private netværk ophæver ikke kun VoIP-tjenester, men giver også et ekstra lag af sikkerhed. ‘Voice over Internet Protocol’-tjenester er krypterede, og opkaldene er normalt beskyttet mod uautoriseret adgang. Stadigvis findes der sikkerhedstrusler altid. Forekomster af VoIP-opkald, der bliver hacket, er ikke uhørt.

Derfor sikrer en VPN kommunikation lettere, mens den giver let tilgængelighed i alle regioner.

I lande som Kina er både VPN og VoIP-tjenester ikke tilladt. Selvom dette bestemt gør det svært at få adgang til de tjenester, du ønsker, er det ikke umuligt at finde en VPN, der giver dig mulighed for at fjerne blokering af tale- og videoopkaldstjenester.

Omtalte VPN-udbydere som ExpressVPN har stadig muligheden for at fjerne blokering af begrænsede tjenester i lande som UAE, Kina og Rusland. Inden du vælger en VPN-tjeneste til at fjerne blokering af VoIP-apps, skal du kortere finde ud af, om de fungerer i alle regioner.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me