Mest sikre VPN-tjenester i 2020

De fleste mennesker er enige om, at i betragtning af den stigende trussel om terrorangreb og usikkerhed, gør regeringer overalt i verden rigtigt ved at træffe foranstaltninger til at overvåge og spore terroraktiviteter i et forsøg på at forhindre katastrofale begivenheder. Derfor har vi Storbritanniens regeringskommunikationshovedkvarter, USAs NSA, kineserne med deres store firewall og endda indianernes centrale overvågningssystem. Så godt tilsigtet, som dette kan være, ringer det muligvis ikke godt med dem af os, der føler dybt omkring online-privatliv og anonymitet. Dette er grunden til, at flere og flere mennesker fortsætter med at henvende sig til VPN. Hvilken er den mest sikre VPN i 2020? Læs nedenstående anmeldelse for at finde ud af det.


Mest sikre VPN-tjenester i 2020

Mest sikre VPN-tjenester i 2020

Mest sikker VPN i 2020

Den slags VPN-service, der kræves for at forblive beskyttet, selv under regeringsovervågning, skal være af topkvalitet med forskellige krypteringsniveauer. På dagens marked er der forskellige tjenester, der hævder at tilbyde det høje krypteringsniveau, men meget få af dem gør det faktisk. For at hjælpe dig med at tage denne beslutning besluttede vi at foretage en gennemgang af de mest krypterede VPN-tjenester på markedet. Læs videre.

1. ExpressVPN

Som udbyder der har været på markedet i næsten 8 år nu, ExpressVPN har været i spidsen for alle de krypteringsteknologier, der fortsat vises, og gør deres bedste for at benytte dem til deres kunder, så snart de er i stand til det. Deres flere niveauer af kryptering kommer på grund af de forskellige VPN-protokoller, de understøtter, hvoraf nogle inkluderer SSTP, PPTP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP og L2TP / IPSec. Alle disse sikrer militær beskyttelse over din forbindelse.

ExpressVPN tilbyder en prispakke, som mange andre VPN-udbydere ikke ville være i stand til at sammenligne med, men hvis du har den bedste form for kryptering på markedet, er det, hvad du skal kæmpe med. De tre prisplaner, der tilbydes, giver dig mulighed for at betale i intervaller på 1, 6 og 12 måneder, og deres ekspansive netværk på over 97 servere i mere end 75 lande sikrer, at din forbindelse forbliver aktiv i hele dit abonnement.

Tjenesten har også software, der er kompatibel med din Mac-, Android-, Linux- eller iOS-enhed, hvilket betyder, at du vil være i stand til at køre den på en bred vifte af elektronik. Hvis du ikke er sikker på, om dette er tjenesten for dig eller ej, er du bedst med at teste den først, inden du træffer en beslutning. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvor du kan se, hvor godt deres service passer til dine præferencer. Hvis du støder på eventuelle problemer, vil deres kundeserviceteam altid være til rådighed for at hjælpe dig 24/7.

2. IPVanish

Med en liste over mere end 25.000 IP’er, IPVanish brugere har en hel masse virtuelle placeringer at vælge imellem. Dette garanterer dem, at de altid vil have deres placering skjult, og at deres identitet er skjult. Protokoller som OpenVPN, PPTP og L2TP sikrer, at alles forbindelse er godt sikret, og til $ 7,50 for en måned, $ 20,24 for 6 måneder eller $ 59,49 for året, er den værdi, du får, ikke så slem.

I modsætning til de fleste andre udbydere tilbyder IPVanish kun 7 dage på sin pengene-tilbage-garanti. Varigheden er lidt kort for at finde ud af, hvor godt deres service fungerer, men vi opfordrer alle til at få mest muligt ud af det ved at teste alt sammen. De apps, der følger med tjenesten, giver det mulighed for at arbejde på Android, iOS, Windows, Mac og Mac OS X uden fejl, selvom der endnu ikke er noget for dem, der håbede at køre det på Linux. Opsætningsproceduren er temmelig ligetil, og for alle, der ikke er sikre på, hvad de skal gøre, er der et antal tutorials og video guider, der hjælper dig med at komme på din vej.

3. NordVPN

Med 1.1015 servere og tælling, NordVPN fortsætter med at arbejde på øget pålidelighed for deres kunder, og det ser ud til at fungere rigtig godt for dem. De tilbyder også op til 6 samtidige forbindelser, og der er en legion mennesker, der tilmelder sig dem baseret på denne kapacitet. Deres toårige tilbud til $ 3,29 om måneden skiller sig også ud på markedet, og deres 2048-kryptering sikrer alle, der abonnerer med fortsat beskyttelse. Funktioner såsom en internet-kill-switch og stærk DNS-beskyttelse føjer til sin liste over sikkerhedsmekanismer.

4. CyberGhostVPN

At være baseret i Rumænien betyder CyberGhost behøver ikke at overholde nogen lov om dataopbevaring, som det er tilfældet med mange andre VPN-tjenester, der er baseret i USA eller England. Dette sikrer kunderne, at de vil være i stand til at fortsætte med deres browsing uden at skulle bekymre sig om, at deres historie bliver opbevaret. At det sammen med de forskellige VPN-protokoller, de understøtter (PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec) giver dem mulighed for at kryptere deres kunders data og garantere dem fuldstændig online beskyttelse.

Deres forholdsvis store servernetværk på over 1045 servere fordelt over 30 lande får dig til at tænke på deres prisplaner som temmelig retfærdige, i betragtning af at der er så mange andre udbydere, der opkræver meget mere og har et meget mindre netværk. For et måneds abonnement debiteres du $ 10,49, for 6 måneder, $ 35,40 og for 2 år 69,60 $. Vi bliver nødt til at kreditere CyberGhost VPN for at komme med den 2-årige plan, da vi ikke har set den blive tilbudt af nogen anden udbyder.

Konklusion om de mest sikre VPN-tjenester i 2020

På trods af det faktum, at de fleste VPN-tjenester bruger relativt den samme teknologi til at levere deres tjenester, er det de unikke funktioner og avancerede funktioner, der adskiller dem fra hinanden, selv når man overvejer, hvilken af ​​dem der har det mest pålidelige krypteringsniveau. Hvis du har valgt din udbyder på vores liste, så fortæl os, hvordan det gik ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me