NordVPN Review – Bedste VPN Service i 2020?

NordVPN er en Panama-baseret VPN, der ofte betegnes af dens avancerede sikkerhed, internetfrihed og komplette privatliv. NordVPN er en premium-service, der leveres med et væld af overordnede funktioner, der gør det til en komplet VPN. VPN fungerer udmærket med Netflix USA såvel som andre større streaming-forretninger – et stort plus.


Desuden offentliggjorde NordVPN i 2017 det offentligt, at det nu fungerer i Kina – kredit til dets tilslørende tech-funktion. Det er tydeligt, at VPN er kendt for at love et ”internet uden grænser”. Derudover tilføjede NordVPN for nylig en ny abonnementspakke, der ikke kun er overkommelig, men den kører i op til tre år.

NordVPN-anmeldelse - Den bedste VPN-service i 2020?

NordVPN Review – Den bedste VPN-service i 2020?

NordVPN er en af ​​de mest populære VPN-udbydere i 2020. I denne gennemgang vil jeg se på de forskellige funktioner, som NordVPN tilbyder. Jeg vil også sammenligne VPN-tjenesten med andre kendte VPN’er, f.eks ExpressVPN, IPVanish, HMA, PIA, og VyprVPN. Sammenligningen er baseret på pris, support, refusionspolitik, serverplaceringer, privatliv og sikkerhed. Lad os se på NordVPN-gennemgang 2020.

Hurtige statistikker

Money back-garanti30 dage
Tilladte samtidige forbindelser6 enheder
Understøttede streamingtjenesterNetflix US, BBC iPlayer, Hulu, HBO, Amazon Prime og mere
Ingen logfiler politikJa
KrypteringDHE-RSA-AES-256 SHA-kryptering
Særlige funktionerDobbelt VPN, løg over VPN, obfuscation tech, Kill Switch, SmartPlay tech, CyberSec, DNS Læk Resolver,
Kunde support24/7 live support
Serverplaceringer61+ lande
Antal servere5400+ servere
Server switchesUbegrænset
Understøttede enhederWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Apple TV, routere, Fire TV, Smart TV, Gaming konsoller
VPN-juridisk jurisdiktionPanama

Det tog os dage at udarbejde denne NordVPN-gennemgang, og vi fortsætter med at opdatere den, da tjenesten fortsætter med at foretage ændringer hver vågne daggry. I denne gennemgang forsøgte vi at se på alle de funktioner, der følger med VPN, fremhæve de områder, vi føler kan forbedres, mens vi præciserer, hvorfor NordVPN er værd at prøve.

NordVPN Pris og betaling

Prisfastsættelse

NordVPN har fire planer at vælge imellem. Ligesom alle top-rangerede VPN’er tilbyder dens planer de samme funktioner, men afviger i abonnementsperioden.

NordVPN betaling og prisfastsættelse

NordVPN betaling og prisfastsættelse

Vi gennemgik alle prisplaner, og her er, hvad de indebærer:

 • Der er den månedlige plan hvilket er det dyreste, og det går for $ 11,95 pr. måned.
 • At komme tæt er den årlige plan der går tilbage kl $ 6,99 om måneden, men du bliver det faktureres $ 83,88 hvert år. Kun det værd, hvis du har brug for tjenesten i et år.
 • Dets 2-årige plan sælger kl $ 3,99 hver måned og faktureres til $ 95,75 hver 24. måned. Det var tidligere den bedste plan, men du kan holde ud med den nyligt indførte plan.

Endelig, den 3-årige plan der blev for nylig tilføjet. Det er i øjeblikket den billigste plan, der er i gang $ 2,99 om måneden og er faktureres til $ 107,55 hvert 3. år. Desuden anbefaler vi denne plan meget.

Dom: Med hensyn til priser, NordVPN er meget billigere end andre top VPN-udbydere, især i det lange løb.

betalingsmetoder

NordVPN betalingsmetoder

NordVPN betalingsmetoder

Da de fleste top VPN’er i øjeblikket har begrænsede betalingsmetoder, tager NordVPN føringen med sine flere betalingsmetoder. Det er vel, at NordVPN har samarbejdede med Norton Security for sikkert at acceptere alle betalingsmuligheder inklusive alle større kreditkort, AliPay, UnionPay, Crypto Valutaer og andre mange flere. Bemærkelsesværdigt accepterer VPN ikke længere PayPal som en betaling, og efter at have konsulteret deres fremragende tekniske support, her er hvad Deacon [dengang agent] havde at sige:

”Desværre accepterer vi ikke længere PayPal-betalinger. Beslutningen om at indstille PayPal-support blev taget for at have fuld kontrol over vores kundekøbserfaring og mindske sikkerhedsrisikoen. Nu vil vi være i stand til at levere et samlet, selvhost-betalingssystem, styre alle kundedata og tilbagevendende abonnementer af os selv i stedet for at køre dem til tredjepart. Vi beklager, hvis dette har forårsaget ubehag. ”

Bemærkelsesværdigt var vi overdrevent imponeret over deres betalingsmulighed for cryptocurrency. Du kan betale for din plan ved hjælp af de forskellige kryptovalutaer, mens du opretholder dit online privatliv – ikke nødvendigt at indtaste personlige oplysninger.

Tilbagebetalings politik

NordVPN pengene-tilbage-garanti

NordVPN pengene-tilbage-garanti

NordVPN s 30-dages pengene-tilbage-garanti uden tvivl et betydeligt salgspunkt. Dette betyder, at du har hele 30 dage til at teste VPN, og hvis du inden for denne periode oplever et problem, der ikke kan løses, kan du altid bede om refusion. Takket være denne pengene-tilbage-garanti, du kan drage fordel af VPN’s prøve uden at risikere en krone.

Bemærk: Efter en langvarig diskussion med NordVPNs betalingssupportagent lærte vi, at 30-dages refusionspolitik ikke finder anvendelse, hvis du køber VPN’s plan via App Store eller Google Play Store. Det betyder, at du bliver nødt til at bede om en refusion fra butikkerne manuelt.

NordVPN-serverplaceringer

NordVPN kan prale af et omfattende netværk af servere og placeringer – flest antal af enhver top VPN i branchen. VPN har over 5413 servere godt distribueret over 61+ lande over hele verden. Desuden forudser vi, at serverdistributionen af ​​denne VPN kun vil stige.

Vi sammensatte en liste over serverdistributionen af ​​denne VPN:

 • 61 servere i Afrika, Mellemøsten og Indien
 • 513 servere i Asien og Stillehavsregionen
 • En rekord 2309 servere på både Nord- og Sydamerikas kontinent
 • Og et overvældende 2571 servere i hele Europa.

Navnlig understøtter alle NordVPN-servere både delte og statiske IP-adresser. Selv om NordVPN tidligere ikke havde identificeret de specifikke serverregioner, angiver de nu regioner, hvor serverne er placeret.

Specielle servere

NordVPN har en imponerende funktion, der tilbyder forskellige dedikerede servere afhængigt af den opgave, du vil udføre. Her er de specielle servere:

 • Anti DDoS: Disse servere har et forbedret stabilitetssystem, der tilbyder uafbrudt forbindelse
 • Dedikerede IP-servere: Disse servere er kun tilgængelige for brugere på dedikerede IP-adresser
 • Dobbelt VPN-servere: Disse servere leverer dobbeltkryptering. Betydning af, at din online trafik sendes gennem to servere – derfor dobbelt sikkerhed.
 • P2P-servere: Disse servere er optimeret til torrenting og sikret fildeling.
 • Løg over VPN: Denne type servere omdirigerer først din trafik gennem VPN, før den overføres til Tor-netværket – hvilket sikrer en ekstra anonymitet.
 • Tilsløret servere: Dette er servere dedikeret til brugere i stærkt censurerede lande. Serverne fungerer ved at forklare VPN-trafikken for at vises som almindelig HTTPS-trafik for at undgå begrænsninger.

NordVPN-funktioner

Hvis du leder efter en VPN-tjenesteudbyder, der tilbyder brugerne funktioner, der ikke er tilgængelige med andre, er NordVPN bestemt værd at tjekke.

SmartPlay-teknologi

SmartPlay er en speciel Smart DNS til NordVPN, der ofte tændes automatisk, når du kører en klient-app – hvilket giver dig adgang til blokerede websteder og censureret indhold. VPN’s SmartPlay-teknologi giver dig mulighed for at blande de mange fordele ved en VPN, supersnelle hastigheder og imponerende stabilitet af en Smart DNS. For ikke at nævne, funktionen er let at bruge. Desuden betyder det faktum, at funktionaliteten oprindeligt er integreret ved basen af ​​VPN-serveren, at du ikke behøver at opdatere eller aktivere manuelt.

DoubleVPN

Double VPN er en unik sikkerhedsfunktion fra NordVPN, der garanterer et dobbelt lag af sikkerhed. Når du opretter forbindelse til en VPN, omdirigeres normalt din trafik til en VPN-server til kryptering, før den er spændende på Internettet. Men med dobbelt VPN tunneles din trafik først til en første VPN-server, derefter omdirigeres den til en anden VPN-server, før den ankommer til sin endelige destination. Funktionen sikrer dobbelt kryptering.

Du skal dog vide, at med dobbelt VPN kommer reducerede hastigheder. Desuden er denne funktion ikke tilgængelig på alle NordVPN-servere, men den er tilgængelig på en begrænset liste med dobbelt-hop-kombinationer som Canada-USA, Holland-Rusland, Sverige-Holland, Frankrig-UK, Holland-UK og Hong Kong- Taiwan. Funktionen er især praktisk for brugere i tæt censurerede lande og områder, hvor strenge cyberreguleringer gælder.

CyberSec

CyberSec er en NordVPN-funktion, der automatisk blokerer mistænkelige steder for at sikre, at din forbindelse ikke er sårbar overfor cyberangreb. Funktionen beskytter dig også mod at falde for DDoS-angreb ved at holde dig væk fra botnet-kontrollen. Derudover fungerer CyberSec som en Ad-blocker ved at forhindre uønskede pop-ups, auto-play-indhold og andre irriterende annoncer på forskellige websteder.

Dræb switch

NordVPN har også en Kill Switch, der er tilgængelig i sine klient-apps. Funktionen fungerer ved at frakoble din enhed fra internettet, hver gang din VPN-forbindelse falder. En Kill Switch er praktisk, når du vil forlade din enhed uden opsyn, og du ikke ønsker at risikere at blive udsat. Desuden vil funktionen også gavne dig, når du skifter mellem VPN-servere.

Mens Kill Switch-funktionen er almindelig blandt VPN’er, har NordVPN taget det et hak højere. VPN giver dig mulighed for at dræbe internettet for bestemte apps og servere på din enhed.

DNS-lækager

En DNS-lækage kan være dødelig, hvis du følger det fulde online privatliv, mens du er tilsluttet en VPN. Hvis der skulle ske en lækage, betyder det, at din DNS sender ukrypterede data til din internetudbyder eller andre nysgerrige øjne – hvilket gør dig sårbar. For at løse problemet har NordVPN en speciel DNS Læk Resolver-funktionalitet, der er integreret i dens klient-apps. Funktionen garanterer, at der ikke lækker utilsigtede data via din DNS. Og selvom brugere muligvis har en klage over funktionens infektionsevne, så det ud til, at NordVPN havde løst problemet, i betragtning af at vi fik nul DNS-lækager i vores test.

Løg over VPN

Onion over VPN er en funktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Tor – en Onion Router – via en NordVPN-server. Funktionen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Tor-netværket uden nødvendigvis at skulle downloade Onion Browser. Derfor får du adgang til Onion Browser. Først skal du oprette forbindelse til en Tor-server i NordVPN-netværket.

Husk dog, at denne funktion reducerer forbindelseshastighederne. Derfor er løg over VPN kun nyttig, hvis du vil have adgang til blokerede websteder og censureret indhold.

Privatliv og sikkerhed

Privatliv og sikkerhed

Privatliv og sikkerhed

Sikkerhed

NordVPN er blandt VPN’erne, der bruger det, der betragtes som den bedste sikkerhedsinfrastruktur for en VPN af dens kapacitet. VPN bruger det trendy DHE-RSA AES-256 SHA-kryptering kombination på sin OpenVPN-protokol. Dette indebærer, at NordVPN ansætter RSA-2048-kryptering og HMAC SHA2-384 godkendelsesprotokol for at garantere integritet. Derudover bruger VPN den berømte 3072-bit Diffie Hellman nøgleudveksling (DHE) – perfekt til Perfekt fremadretthed.

For at forbedre din sikkerhed tilbyder NordVPN begrænset dobbelt-hop tech, som giver mulighed for dobbelt-kryptering af dine data.

Privatliv

NordVPN har lovlig jurisdiktion i Panama – en placering, der er bedst egnet til en VPN. Derudover er Panama-regeringen altid fortaler for cybersikkerhed og online-frihed. Dette betyder, at Panama-myndighederne er imod at indsamle brugernes data – derfor meget støttende for VPN’er. Landet er også uden for rækkevidden af ​​NSA, GCHQ og anden global agenturovervågning. Alle disse aspekter favoriserer den problemfri drift af NordVPN i sin søgen efter at overholde en streng no-logs-politik.

NordVPN ydeevne og hastighed

Vi var imponeret over præstationsniveauerne NordVPN. Bortset fra mindre fejl med Windows-klienten ved opstart, oplevede vi ikke bemærkelsesværdige problemer.

Speedtest

Sammenlignet med andre top VPN’er er NordVPN-hastighederne korte – men med god grund. De reducerede hastigheder tilskrives ofte de imponerende lag af sikkerhed, som VPN tilbyder. Ikke desto mindre måtte vi udføre flere hastighedstest for at lære præcist, hvordan hastighederne varierer på forskellige servere. For at give os et referencepunkt blev vores første hastighedstest udført uden en VPN-forbindelse. Her er et skærmbillede af de resultater, vi har fået:

NordVPN hastighedstest

Nu har vi oprettet forbindelse til en server, der ikke var for langt fra vores faktiske placering, og snapshotet nedenfor viser de resultater, vi registrerede:

NordVPN hastighedstest

Dernæst oprettede vi forbindelse ved hjælp af dobbelt-hop-funktionen. Og mens vi forventede reducerede hastigheder, viste resultaterne sig at være bedre:

NordVPN hastighedstest 4

Endelig sluttede vi os med Tor via VPN-servere, som vi forventede at tilbyde de langsomste hastigheder – dog var de hastigheder, vi registrerede, kun imponerende.

NordVPN hastighedstest 3

Husk på, at vi altid tager vores resultater med et saltkorn, er det ikke tid til at afskrive NordVPN. VPN tilbyder stadig ubegrænset båndbredde. Derfor er hastighedsregler ikke et emne, der tilskrives denne VPN. NordVPN tilbyder dog ikke delt tunneling, der kan give dig mulighed for at bruge VPN sammen med andre sikkerhedsværktøjer.

Brugervenlighed

NordVPNs websted er dynamisk, og de tilføjer stadig nyt indhold på webstedet. Et hurtigt kig på stedet og du vil opleve den præmiefølelse, der følger med det. Webstedet reklamerer altid for det, der sandsynligvis er deres bedste abonnementspakke om dagen – og det er altid på en tidskiosk. For at komme i gang skal du få adgang til ‘Min konto’ side i øverste menu. Hele processen med at registrere og købe en plan tager mindre end fem minutter.

NordVPN-klientapps

Desktop Client

NordVPNs desktopklient tilbyder en enkel og ligetil brugeroplevelse. I betragtning af det enorme ton af de funktioner, der leveres af klientappen, er dette meget imponerende.

NordVPN hastighedstest 3
Klik på ‘Hurtig forbindelse’ knappen forbinder dig automatisk til bedste server afhængigt af din faktiske placering. Det skal tage mellem 15 til 20 sekunder at oprette forbindelse til en server.

NordVPN Client 2

Hvis du ikke foretrækker det Hurtig forbindelse valgmulighed, så kan du altid vælge at oprette forbindelse manuelt. For at opnå det, skal du klikke på Servere side og rulle ned for at se den komplette liste over tilgængelige serverplaceringer.

NordVPN Client 3Du kan også åbne indstillingssiden, hvor du kan lege med de tilgængelige funktioner, der passer til din forbindelse. Desktopversionen tilbyder forskellige tilpasningsmuligheder, afhængigt af hvad du leder efter.

NordVPN Client 5

Mobil klient

Mobilklienten har et lignende design og stort set de samme funktioner som dens desktop-kolleger. At arbejde omkring det er ligetil som desktop-klient-apps.

Kompatibilitet

Kompatibilitet med forskellige platforme

NordVPN-kompatibilitet

NordVPN er blandt de bedste VPN’er, når det kommer til dens kompatibilitet med forskellige platforme og enheder. Blandt nogle af de almindelige understøttede platforme inkluderer Windows, Android, macOS, iOS, Linux, ChromeOS, DD-WRT og mere. Kompatible browserudvidelser inkluderer Chrome og FireFox. NordVPN understøtter også enheder som Raspberry Pi, spillekonsoller, Smart TV’er, Apple-enheder, routere og mere.

For at hjælpe dig med at forbinde så mange enheder som muligt under din konto tillader NordVPN nu op til 6 samtidige forbindelser.

NordVPN-kompatibilitet i Kina

Kina er uden tvivl et hårdt land til at bruge en VPN – og det er sandt, fordi de fleste VPN’er ikke fungerer i landet. Kina har en legendarisk ‘Stor firewall’ hvilket blokerer enhver OpenVPN-trafik – hvilket gør de fleste VPN’er ubrugelige.

Ikke desto mindre har NordVPN på en eller anden måde fundet en måde at gå rundt på den store firewall på. VPN introducerede for nylig tilsløret servere til Windows-klienten. De tilsløret servere har en integreret stealth mode-teknologi kombineret med en tilsløreteknologi, der fungerer ved at maskere sin OpenVPN-trafik for at fremstå som den normale HTTPS-trafik – og dermed overvinde firewalls.

Netflix US

Vi var meget glade for at høre, at NordVPN blokerede Netflix US uden udestående problemer. Du kan bruge VPN til at få adgang til det brede bibliotek med indhold, der tilbydes af det amerikanske Netflix, der ellers ikke er tilgængeligt på Netflix-bibliotek i resten af ​​verden. Derudover er indholdet også tilgængeligt i Ultra-HD-kvalitet. Imponerende, ret?

BBC iPlayer, Hulu og mange flere

NordVPN bruger ligeledes sin SmartPlay DNS-funktion til at streame BBC iPlayer, Hulu, HBO og andre større streamingtjenester. Husk dog, at du muligvis skal kontakte VPNs kundeservice for at finde ud af de bedste streaming-servere for at få adgang til indhold på disse forretninger.

Kunde support

NordVPN har et fremragende 24/7 kundesupportsystem. Især var imponeret over deres 24/7 live chat support, som har et faktisk menneske i den anden ende. I vores gennemgang chatte vi med en agent, der var hurtig, høflig og gav os et detaljeret svar på alle de spørgsmål, vi kastede på ham.

NordVPN Live Chat

Hvis du ikke ønsker at bruge live chat-værktøjet, kan du altid prøve deres billetsystem. Endnu bedre kan du sortere for at bruge VPNs kategoriserede guider afhængigt af hvilket problem du har brug for hjælp til. Nogle af deres vigtigste supportkategorier inkluderer fakturering, tilslutning, generel info eller komme i gang. Der er også et FAQ-afsnit, fejlfindingsguider og et søgepanel, hvor du kan søge efter stort set alt om VPN.

NordVPN FAQ-afsnit

NordVPN gratis prøveversion

I øjeblikket er der ingen måde, du kan drage fordel af en gratis NordVPN-prøve. Der var en tid, hvor denne populære VPN-tjeneste tilbød en gratis 7-dages prøveperiode. På grund af det faktum, at brugerne ville misbruge det, er en gratis prøveperiode ikke længere en mulighed. Men du kan drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bundlinie

Fordele

 • Komplet no-logs-politik
 • 24/7 kundesupport
 • Op til 6 strømstrømsforbindelser
 • 5400+ servere
 • Tilpasbar kill-switch
 • Dobbelt VPN
 • Tilsløringsteknologi
 • Arbejder i Kina
 • Fjern blokering af Netflix US
 • Fremragende hastigheder
 • Alt-i-en-kryptering
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Intet bemærkelsesværdigt

Konklusion

Hvad NordVPN tilbyder er en funktionspakke, premium service, der hovedsageligt er designet til en ultimativ online oplevelse, mens du holder dig privat og sikker. VPN lever op til hypen ved sin fremragende kombination af funktioner og funktionaliteter. NordVPN er baseret i Panama, hvilket er et stort plus for sin søgen efter at holde nul logfiler. Derudover er VPN også stabil, pålidelig og fungerer godt med Netflix US såvel som andre større streaming-forretninger.

Alle disse er fantastiske funktioner, der er nok til at give dig mulighed for at opleve internetets fulde potentiale. Derudover har NordVPN de billigste abonnementsplaner i VPN-branchen kombineret med en imponerende 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Kort sagt, NordVPN tikker en masse kasser, hvis ikke engang alle sammen. Uanset om du leder efter en rimelig pris, VPN-service, som omgår regionale begrænsninger på streamingkanaler som Amerikansk Netflix eller bare vil beskytte dit privatliv og online sikkerhed på samme tid har denne særlige VPN-udbyder du dækket. Hvis du leder efter en langvarig VPN, anbefaler vi bestemt at bruge NordVPN. Hvis du mener, at denne VPN-tjeneste ikke opfylder alle dine behov, kan du altid tjekke vores top-anbefalede NordVPN-alternativer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me