OpenELEC: Bedste VPN’er til brug og hvordan man installerer dem

Bruger du OpenELEC til at køre Kodi? Har du problemer med at installere en VPN på OpenELEC? Dreng, har vi løsningen til dig. Læs videre for at lære (1) hvordan man installerer en VPN på OpenELEC og (2) de bedste VPN’er, du kan bruge.Hvad er OpenELEC for Kodi?

Dette er faktisk ret cool. OpenELEC er et Linux-baseret operativsystem. Faktisk er det et “lige nok operativsystem”. En JeOS er et operativsystem, der har “lige nok” ressourcer til at køre en bestemt software. En JeOS bruges til at understøtte mindre, hurtigere og mere sikre applikationer. OpenELEC er det for Kodi.

Med andre ord kan du installere OpenELEC på din pc og få dig din egen hjemmebiograf ved at omdanne din computer til et Kodi-mediecenter.

Sådan installeres OpenELEC på din HTPC

OpenELEC er helt åben, hvilket betyder, at du kan downloade det fra dets officielle site gratis. I modsætning til “gratis software” kan du komme af Internettet, open-sourced software er software, der er udviklet og frigivet til verden ikke for profit, men til forbedringer. Udviklere er i stand til at downloade OpenELEC og tænke over det, men de vil. Normalt frigiver de samme mennesker ofte de opdateringer, de har foretaget til softwaren, så andre mennesker også kan bruge den.

Dette er en fantastisk mulighed i den teknologiske verden. Det fremmer hurtigere fremskridt og en følelse af fælles inden for den akademiske og teknologiske verden. Det eneste problem med åben teknologi er, at det er lidt vanskeligt for ikke-teknisk kyndige mennesker at arbejde med.

Heldigvis har OpenELECs websted en liste over hjælpelinjer, der hjælper dig med at installere operativsystemet på en række enheder. Den generelle installationsproces er relativt enkel, alt hvad du virkelig skal gøre er:

 1. Installer OpenELEC på et USB-drev fra din computer.
 2. Sæt USB-drevet i det system, du vil have OpenELEC til at køre på.
 3. Installer OpenELEC ved at starte dit system efter tilslutning af USB.

Lyder enkelt, ikke? Hvad du dog skal huske på er, at OpenELEC stadig er et åbent produkt.

Normalt betyder dette, at softwaren er meget konfigurerbar og vil have forskellige installationsmetoder baseret på det udstyr, du bruger. Hvis du bruger et Nvidia eller et AMD grafisk chipset, eller vil bruge noget til at overføre andre data end en USB, foreslår jeg, at du følger instruktionerne, der findes i denne vejledning.

Bedste VPN’er til OpenELEC – Kort version

Hvis du allerede er klar over, hvad en VPN kan gøre for dig, er det ikke nødvendigt at læse den “lange” version. Her er en liste over bedste VPN’er, du kan bruge til OpenElec:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish

Bedste VPN’er til OpenELEC – lang version

Jeg vil starte dette afsnit med at sige, at grundene til, at du skal bruge en VPN (forkortelse til Virtuel privat netværk), udelukkende er for dit online privatliv og for at få adgang til geo-blokeret indhold. Denne artikel understøtter på ingen måde brugen af ​​en VPN af ulovlige grunde. Du skal bruge en VPN, fordi:

 • Det krypterer dine data og beskytter dig mod trusler og angreb.
 • En VPN omdirigerer din trafik gennem en sikker tunnel, hvilket gør det vanskeligt for tredjepart (ISP’er og regeringsovervågningsorganer inkluderet) at spionere efter din trafik.
 • Det forhindrer ISP-throttling og DNS-lækager.

Af alle disse grunde og mere skal du bestemt bruge en VPN på alle tidspunkter. Hvad angår de bedste VPN’er, der kan bruges med OpenELEC, her er den detaljerede “lange” version af listen ovenfor:

ExpressVPN

Kendt som markedets bedste VPN er ExpressVPN det første forslag til bedste OpenELEC VPN’er. Det har over 2000+ servere placeret i mere end 94 lande, hvilket giver dig ægte adgang til næsten ethvert geo-blokeret websted, du støder på. Hvad angår sikkerhedsaspektet ved ExpressVPN, kan du være sikker på, at du altid er beskyttet med dens militære grad 256-AES bitkryptering og deres seneste i VPN-protokoller. ExpressVPN har også:

 • Hurtige downloadhastigheder
 • Stealth-servere til regioner med tung online-censur
 • En smart DNS-funktion
 • En streng nul-log-politik
 • 3 samtidige enhedsforbindelser
 • En 30-dages pengene-tilbage-garanti

Du kan få et bedre billede af alt, hvad ExpressVPN har at byde på i vores dybdegående gennemgang her.

BulletVPN

Den anden VPN, som jeg foreslår, er BulletVPN. BulletVPN er kendt som en streaming og P2P, der understøtter VPN, hvilket betyder, at du kan stole på deres optimerede servere til en hurtig internetforbindelse. Selvom BulletVPN har et lavere serverantal end andre udbydere (47 servere i 30 lande), har det stadig en række funktioner, der gør det til en VPN-top-niveau:

 • En smart DNS-funktion
 • En nul-log-politik
 • 5 forskellige VPN-protokoller
 • Krypteringer i militær kvalitet
 • En 30-dages refusionspolitik

Du kan læse den fulde BulletVPN-gennemgang her for at få en bedre idé om, hvad denne udbyder har at tilbyde.

NordVPN

Hvis du er interesseret i ekstra funktioner, har NordVPN nogle overraskelser til dig. Med 4000+ servere i mere end 60 lande sørger NordVPN for, at alt indhold med en geo-blok let kan fås adgang til. NordVPN har også udpegede servere, der er specifikt optimeret til uafbrudt streaming. Dens andre funktioner inkluderer:

 • Tor integration
 • Andi-DDOS angreb-beskyttelse tilføjelse
 • Ad-blocker-tilføjelse
 • 6 Samtidige enhedsforbindelser
 • Dobbelt VPN
 • 2048-bit SSL-kryptering

Du kan finde NordVPNs fulde anmeldelse her.

IPVanish

Det sidste forslag på denne liste er IPVanish. IPVanish har 750 servere til sit navn med Tier 1-netværk til bedre streaming. Denne provider har også optimerede servere til P2P-fildeling og kommer med flere funktioner som:

 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • nul-log-politik
 • Anonyme IP’er
 • SOCKS5-proxy
 • 7-dages refusion politik

Du kan læse IPVanishs fulde anmeldelse her.

Sådan installeres en VPN på OpenELEC

Der er to måder for dig at installere en VPN på OpenELEC. Den første måde er at køre en VPN-app på din HTPC i baggrunden, og den anden er at få Zomboided-tilføjelsen til Kodi.

Husk, OpenELEC er et Linux-baseret operativsystem, hvilket betyder, at der er brug for lidt arbejde for at installere en VPN. Med andre ord vil du kun være i stand til at installere en VPN-app på OpenELEC, hvis den VPN, du bruger, understøtter native Linus-applikationer. ExpressVPN er en af ​​de få VPN-udbydere, der har en indbygget VPN-app til Linux-enheder.

Hvis dit VPN-abonnement ikke tilfældigvis har en oprindelig VPN-app til Linux-enheder, kan du bruge den anden metode: ved at få Zomboided. Vores VPN-ekspert Charles har allerede diskuteret, hvordan du installerer Zomboided på din Kodi-afspiller, og det ligner meget at installere det på OpenELEC. Alt det, der ændrer sig, er et trin: Du behøver ikke at installere OpenVPN først, da OpenELEC allerede har det som en standardprotokol..

OpenELEC – Afsluttende tanker

Det er vigtigt at have en VPN, der fungerer sammen med Kodi. Du vil være i stand til at fjerne blokering af geobegrænset indhold, mens du drager fordel af den sikkerhed, en VPN giver dig. Jeg vil dog gerne påpege, at selvom brugen af ​​en VPN er fuldstændig lovlig (og det samme er brugen af ​​Kodi), er det stadig ulovligt at bruge en af ​​software af ulovlige grunde. Hverken VPN Guru eller nogen af ​​de tjenester, vi diskuterer, understøtter brug af en VPN eller anden software til ulovlige formål.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me