Safest VPN for online privatliv og sikkerhed

Cyberkriminalitet er stigende, og at dem, der ikke har tilstrækkelig beskyttelse på plads, kan finde sig selv betaler dyrt i den nærmeste fremtid. I så meget som Internettet har skabt et medium, der giver mulighed for hurtig kommunikation, omfattende forskning og endnu bedre netværk gennem sociale medier, er det også blevet en jagtplads, hvor spammere og hackere udarbejder taktik, som de får brug for på intetanende individer. Antallet af kyndige cyberkriminelle fortsætter med at stige om dagen, og disse dårligt tilsigtede individer kommer med ganske sofistikerede måder at fleece individer og virksomheder af deres private data.


Safest VPN for online privatliv og sikkerhed

Safest VPN for online-privatliv & Sikkerhed

Medierne har heller ikke været genert for at rapportere om begivenheder, hvor folks private oplysninger er blevet ulovligt indsamlet, hvor en af ​​de største sager hidtil er Facebook-Cambridge Analytica-dataskandalen. Når både store multinationale virksomheder og småkriminelle tænker hårdt på at forestille sig de metoder, de kunne bruge til ulovligt at indhente brugerdata, er risikoen for at forblive ubeskyttet online større end nogensinde før. Denne slags trusler kræver forebyggende handling, og vi har lige den rigtige løsning for dig at implementere og beskytte dine data, når som helst online.

Brug af en VPN for at forblive sikker online

Et virtuelt privat netværk, bedre kendt som VPN, er et formidabelt svar på dette problem. Dette er en service, der fungerer ved at kryptere din forbindelse, så snart du tilmelder dig et netværk ved at tilmelde dig en udbyder. Når din forbindelse til nogen af ​​deres fjernservere er etableret, overføres dine data fra derefter på en sikker, krypteret måde. Dit VPN-abonnement gør det også muligt at få adgang til geobegrænsende websteder, da når du først har oprettet forbindelse til en fjernserver, ser det ud til, som om du er baseret, uanset hvor den server, du har oprettet forbindelse til er placeret.

Det kan være meget udfordrende at vælge en VPN-tjeneste at abonnere på, især hvis du gør det for allerførste gang. For at sikre, at du får det rigtigt, har vi en liste over faktorer, som du burde tjekke for, når du undersøger de tilgængelige VPN-tjenester på markedet:

 • Sikkerhedsfunktioner og privatliv: Se efter alle unikke funktioner, der gør det muligt for din udbyder at tilbyde en forbindelse, der er mere sikker sammenlignet med hvad du får med andre tjenester.
 • Kundesupport: At være i stand til let at nå ud til din udbyders kundeservice er et stort plus.
 • Downloadhastigheder: Det er kendt, at VPN’er bremser din internetforbindelse lidt. For at imødegå dette ville det være bedst at kigge efter en udbyder, der har virkelig hurtige servere.
 • Logningspolitik & Jurisdiktion: Forskellige udbydere har forskellige politikker vedrørende datalogning. Sørg for at krydstjekke med din udbyder for at finde ud af, hvad deres er.
 • Forbløffende support: Hvis du vil lave en masse fildeling og downloading, har du brug for en udbyder, der er konfigureret på en måde, der understøtter denne form for aktivitet.

Sikreste VPN’er til online-privatliv & Sikkerhed

Hvad angår de mest sikre VPN’er, du kan tilmelde dig, er der virkelig ikke så mange muligheder. Hold dig væk fra gratis VPN’er, da disse ofte kan kompromittere din online sikkerhed i stedet for at beskytte den. Her er de sikreste VPN’er fra og med 2018:

1. ExpressVPN

Dette er en udbyder, der har ført markedet næsten siden starten. ExpressVPN blev grundlagt på De Britiske Jomfruøer tilbage i 2009 og har siden da vundet adskillige priser for sin servicekvalitet. ExpressVPN tilbyder 256 bit AES-kryptering, der er afhængig af OpenVPN som dens vigtigste VPN-protokol. Tjenesten har adgang til omkring 2000 servere, og en nul-loggingspolitik, der sikrer, at dine oplysninger forbliver private og ukendte for endda ExpressVPN selv. Deres servere er også blandt de hurtigste i branchen, og med en kundeservice, der er tilgængelig 24/7, vil det aldrig være for sent eller for tidligt at nå ud til dem med dine problemer. Deres pakke inkluderer også en DNS-service, som du kan vælge i stedet for en VPN, skønt du skal vide, at denne kun skjuler din placering uden nogen kryptering. Deres servernetværk inkluderer også en række stealth-servere, der giver dig mulighed for at bryde igennem selv de hårdeste firewalls, afhængigt af hvor det sted, du har adgang til, er vært. Listen over ekstra funktioner, som tjenesten har at tilbyde, inkluderer en internet-kill-switch, der lukker dit Internet i tilfælde af, at din VPN-service bliver forstyrret, og en DNS-lækagebeskyttelsestjeneste, der forhindrer, at nogen af ​​dine DNS-anmodninger transmitteres via den forkerte liste . Hvis du vil lære mere om tjenesten, skal du se på vores ExpressVPN-gennemgang. Når det er gjort, kan du også undersøge deres 30-dages prøveperiode, der leveres med en pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

Denne Panama-baserede VPN giver adgang til omkring 4000 servere inden for sit netværk. Dette alene garanterer adgang til en så bred vifte af websteder, hvilket betyder, at brugere ikke har noget at bekymre sig om, når de opretter forbindelse til. Tjenesten har en masse værdifulde funktioner, der tilbydes, og de fleste af dem er koncentreret om at maksimere deres abonnents beskyttelse online. Tag for eksempel deres dobbeltkrypteringsfunktion. Denne funktion giver brugerne mulighed for at videresende deres trafik gennem to servere i stedet for en, hvorved beskyttelsesniveauet fordobles. Derudover kan brugerne også vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til på baggrund af det arbejde, de laver online. NordVPN tilbyder servere, der er optimeret til online spil, torrenting, HD-streaming og også store filoverførsler. Hvis du overvejer at beskytte mere end en enhed, har NordVPN fået dig dækket, da de understøtter op til 6 flere forbindelser. Du er velkommen til at gennemgå vores omfattende NordVPN-gennemgang for at lære meget mere om NordVPN.

3. CyberGhostVPN

At have en abonnentliste på mere end 15 millioner brugere, CyberGhost VPN får bestemt nogle ting gjort rigtigt i deres servicetilbud. Udbyderen har en imponerende liste med tæt på 1.300 servere, der alle er baseret på mere end 61 lande. Sikkerhedsmæssigt er kunderne i stand til at surfe under 256 bit AES-kryptering, hvilket er godt nok til at holde både deres forbindelse og private oplysninger væk fra rækkevidde fra ondsindede personer. Deres base i Rumænien er også langt væk fra indflydelsen fra ethvert datareguleringsorgan, og dette inspirerer en tillidsafstemning i virksomhedens nul-logningspolitik. CyberGhost VPN understøtter også torrenting blandt sine brugere, og det har specielle servere afsat til at lette dette. Udbyderen tilbyder også forskellige versioner af sin VPN-app, og dette gør det muligt for brugere at køre tjenesten på deres Windows, iOS, Linux eller Android-baserede enheder. VPN-udbyderen implementerer også brugen af ​​perfekt fremadrettshemmelighed, hvor du skal bruge en nyligt samlet privat nøgle, hver gang du logger ind. For at få et mere detaljeret kig på, hvad denne udbyder kan gøre for dig, skal du tage dig tid til at gå igennem vores Cyberghost VPN-gennemgang.

Oversigt over de sikreste VPN’er

Når man taler om, hvor ”sikker” en VPN-service er, er det, der undersøges, niveauet for troværdighed. Vi har gennemgået nogle af de mest troværdige VPN-tjenester på markedet, så vi er sikre på, at alle de tre garanteres fuldt ud at beskytte din online sikkerhed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map