Sådan omgås den store firewall i Kina

Kinesiske borgere såvel som udenlandske udstationerede, der bor i Kina, må ikke besøge websteder som Google, Facebook, Twitter og mange andre. Denne form for internetcensur implementeres ved hjælp af Kinas store firewall. For at komme omkring disse blokke er mange begyndt at bruge virtuelle private netværk, almindeligt kendt som VPN. VPN’er er dog forbudt i Kina fra og med 2017. De udsendte også tidligere en advarsel til deres borgere om, at alle VPN-tjenester vil blive blokeret i april 2018. Heldigvis er der masser af VPN’er, der stadig giver brugerne mulighed for at omgå Great Firewall of China. Disse inkluderer nogle af de mest kraftfulde og robuste VPN-tjenester, der har været på markedet i mere end 5 år og har gjort en betydelig indsats for at undgå den kinesiske regerings VPN-blok. Alle disse VPN-udbydere tilbyder ubegrænset båndbredde, og deres servere spænder over forskellige lande over hele verden.


Bedste VPN'er, der stadig omgås den store firewall i Kina

Bedste VPN’er, der stadig omgås den store firewall i Kina

Bedste VPN’er, der stadig omgås den store firewall i Kina

At finde en VPN, der stadig fungerer i Kina, er blevet ret vanskeligt. Vi har testet mange VPN-tjenesteudbydere, og mange af dem fungerer ikke længere i Kina. I nedenstående anmeldelse har vi listet de bedste VPN’er, der stadig giver dig mulighed for at undgå den store Firewall i Kina.

ExpressVPN

ExpressVPN er den foretrukne VPN for kinesiske brugere i 2018. Det brugervenlige design af ExpressVPN-mobile og desktop-apps har tiltrukket det kinesiske publikum, og ExpressVPN-webstedet er også meget let at bruge. For begyndere og ikke-tekniske brugere betragtes ExpressVPN som det ideelle valg på grund af disse grunde:

  • ExpressVPN-appen er enkel at konfigurere.
  • ExpressVPN har VPN-servere spredt over hele kloden.
  • De giver også en 30-dages pengene-tilbage-garanti til deres brugere.
  • ExpressVPN fungerer stadig i Kina.

NordVPN

NordVPN har været en dominerende aktør på VPN-markedet i Kina i flere år. De bruger visse aggressive teknikker til at tackle VPN-blokeringsbegrænsninger, der er pålagt af den kinesiske regering. Årsagerne til, at folk foretrækker NordVPN frem for andre VPN-tjenesteudbydere, er som følger:

  • De har godt designet software med intuitiv GUI til både mobile platforme og desktops.
  • De tillader brugere at køre 6 samtidige forbindelser ved hjælp af en enkelt VPN-konto, som ikke tilbydes af andre konkurrenter. (De fleste VPN-tjenesteudbydere tillader kun 3-5 forbindelser ad gangen)
  • De giver også 30-dages pengene-tilbage-garanti.

VyprVPN

VyprVPN tilbyde mere gennemsigtige VPN-tjenester sammenlignet med andre udbydere. Deres produkt bruger “Chameleon” -protokol, som er deres velstandskoncept til forbedret sikkerhed. Denne teknologi er den ultimative krypteringsprotokol, da den betragtes som en af ​​de få, der nogensinde har været i stand til at bryde igennem Kinas uknuselige firewall. Det bruger umodificeret OpenVPN af 256-bit kryptering og forhindrer DPI, VPN-blokering og throttling ved at kryptere metadata. Andre ting, som du måske beundrer over VyprVPN inkluderer:

  • De tilbyder mere gennemsigtige og pålidelige tjenester med brugervenlig software.
  • Du kan installere VyprVPN-appen på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed,
  • Du kan teste VyprVPN gratis takket være en 3-dages prøveperiode.

De har været i VPN-branchen siden 2009, og GoldenFrog, som er deres moderselskab, har tilbudt forskellige onlinetjenester i mere end ti år. Virksomheden fokuserer stærkt på det kinesiske marked og har tilpasset sig forskellige forskrifter foreslået af den kinesiske regering.

PureVPN

Med mere end 1 million brugere over hele verden, PureVPN er endnu en berømt VPN-udbyder blandt kinesiske borgere. De har en hurtigt voksende brugerbase i Kina, og de har opdateret deres software-design for at gøre det mere effektivt og brugervenligt. De tilbyder fremragende downloadhastigheder og foretrækkes af brugere, der kan lide at se streamingvideoer online.

De leverer også et værktøj til at vælge en VPN-server afhængigt af dine præferencer. Ved at give specifikke instruktioner til softwaren om, hvilken slags service du forventer, såsom streaming af amerikansk eller britisk indhold, download af videoer eller adgang til forbudte websteder, foreslår det en VPN-server, der er den mest passende til dit krav.

PureVPN tilbyder et omkostningseffektivt produkt, og deres priser er billigere sammenlignet med andre konkurrenter. Dette skyldes hovedsageligt, at de foretrækkes af kunder, der leder efter overkommelige VPN-tjenester.

BulletVPN

BulletVPN er en enkel og pålidelig VPN-tjenesteudbyder, der fungerer fejlfri i Kina. BulletVPN har dedikerede apps tilgængelige til Android, Mac, Windows PC, Amazon Fire TV Stick og iOS platforme.

De leverer også SmartDNS-tjenester sammen med deres VPN-produkt. Du kan bruge deres DNS-tjeneste til at fjerne blokering af streamingtjenester som Netflix og Hulu i høje hastigheder uden at skulle oprette forbindelse til VPN-server.

Hvilke VPN’er skal du undgå i Kina?

Du skal forstå, at den kinesiske regering foretager konstante ændringer med hensyn til de regler og regler, der blokerer deres folk for at bruge enhver VPN-service i Kina. Du skal nøje vælge en VPN-udbyder, der hurtigt kan tilpasse sig disse pludselige ændringer.

Valg af gratis VPN-tjenester eller små udbydere kan være en grund til, at du har problemer. De vil ikke have nok ressourcer til at ændre deres software til at omgå internetsensorer fra Great Firewall of China. Du har måske svært ved at prøve at oprette forbindelse til deres VPN-servere fra Kina, som et resultat.

Du skal også spørge om den kundesupport, de tilbyder, og om de kræver et telefonnummer med henblik på godkendelse. Dette kan være risikabelt, da regeringen kan spore forholdet mellem dig og VPN-udbyderen. Du skal nøje evaluere alle fordele og ulemper ved hver VPN-service, inden du vælger.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me