Se Kayo Sports uden for Australien – Bedste VPN’er

Hvis du bor i Australien, ved du sandsynligvis, at du ikke har så mange muligheder, når det kommer til at streame din yndlingssport online. Alt, hvad der løses, da Kayo Sports nu findes i regionen. Kanalen samler nogle af de mest populære sportsgrene under ét tag. Der er kun et problem. Kayo Sports er kun tilgængelig for brugere i Australien. Hvis du vil have adgang til kanalen i udlandet, skal du bruge en VPN. Derfor er her en omfattende guide, der fremhæver de bedste VPN’er til Kayo Sports.


Bedste VPN for Kayo Sports

Bedste VPN for Kayo Sports

Hvad er Kayo Sports?

Kayo Sports er en online live og on-demand streamingkanal, der drives af ingen ringere end Foxtel. Du kommer til at streame over 50 sportsgrene verden over, ikke kun i Australien. Kanalen er godt bygget til at hæve din sports streamingoplevelse. Med et enkelt abonnement, uanset om det er basic eller premium, får du en masse privilegier med kanalen.

Du kan streame op til 4 spil på én gang og springe til begivenhederne, der ændrede spillet, hvis du er ved at indhente det. Du kan også vælge en No-Spoilers-indstilling, hvor kanalen skjuler alle scoringer, så du kan streame udskiftninger uden at vide, hvad der skete. Det er kun halvdelen af ​​det.

Kayo Sports har to typer abonnementer, Basic og Premium. Den grundlæggende er 25 $ om måneden, mens præmien koster 35 $ / måned. Den eneste forskel er, at du i premium kan bruge op til 3 samtidige enheder. Når du bruger basic, får du kun 2. Andre privilegier er tilgængelige for begge.Kayo Pris

I begge abonnementsplaner drager du fordel af en 14-dages gratis prøveperiode. Du kan bogstaveligt talt tage kanalen til et testkørsel, inden du gør dig opmærksom. Hvem ved, det kan muligvis ende med at ikke tilfredsstille dine behov trods alt (som jeg meget tvivler på).

Bedste VPN til Kayo Sports – Et hurtigt kig

Hvis du skriver ordet VPN i en butik eller søgemaskine, finder du ud af, at der er hundredvis af udbydere. Vær forsigtig og brug ikke dem, der tilbyder deres service gratis. Disse er ikke pålidelige og kan kompromittere din identitet, mens du surfer på nettet. For ikke at nævne, at de fleste af dem sælger dine data til søsterselskaber for indtægter. Hvordan tror du ellers, at de betaler for de servere, du opererer på? Du bliver deres vigtigste indkomstkilde i sidste ende. Med det sagt er de følgende VPN-udbydere de toptestede VPN’er til Kayo Sports. Jeg vil tale om hver eneste af dem i detaljer senere i anmeldelsen. Så tjek dem her og rulle lidt videre for en dybdegående analyse.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Sådan fjernes blokering af Kayo Sports uden for Australien

Australien elsker sport, men det gør også hele verden. At holde en kanal som Kayo eksklusiv for den australske region er uretfærdigt. Kanalen henter din placering ved at undersøge din offentlige IP-adresse. Som du måske ved, er din IP det, der repræsenterer din faktiske fysiske placering. Hvis Kayo bestemmer, at du bor i udlandet og får adgang til dets service uden for dets dækningsområde, blokeres det for dig på stedet. Alt, hvad du får, er denne geo-fejlmeddelelse:

“Beklager, Kayo Sports er kun tilgængelig for sportsfans i Australien”

For at omgå problemet skal du bruge et virtuelt privat netværk. Det er et internetværktøj, der omdirigerer din trafik gennem en sikker server i det land, du vælger. Når du er tilsluttet, vil du modtage en IP-adresse i det område, hvor serveren er placeret og ser ud til at være på dit område. Hvis du f.eks. Opretter forbindelse til en australsk server, får du en australsk IP-adresse. Som et resultat vil Kayo Sports være tilgængelig til streaming på trods af at du er i udlandet. Sådan kan du fjerne blokering af Kayo Sports uden for Australien:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder. Jeg anbefaler, at du bruger ExpressVPN.
 2. Download og installer deres VPN-applikation på en kompatibel enhed som Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Log ind med din VPN-konto og opret forbindelse til en australsk server.
 4. Start Kayo Sports ‘websted eller dets dedikerede applikation.
 5. Se mere end 50 sportsgrene live eller on-demand, uanset hvor du er.

Som jeg nævnte, finder du hundreder af VPN’er til Kayo Sports. Jeg har allerede valgt de 4 bedste til at gennemgå i denne artikel. Du kan tage en kort oversigt over, hvad der skal komme næste i nedenstående tabel.

Bedste VPN til Kayo Sports – Fuld anmeldelse

Hvis du går til deres officielle websted, vil du bemærke en meget vigtig erklæring i betragtning af VPN’er. Dette er, hvad websiden har at sige: “Kayo understøtter ikke Virtual Private Networks (VPN). Hvis du har en VPN aktiveret på din enhed, skal du vælge at deaktivere den. ” Bare rolig, jeg foretog denne anmeldelse af en grund. Mens Kayo var i stand til at blokere VPN-adgang over tid, er der stadig VPN’er, der er i stand til at undgå kanalens forsvarsmekanisme. Jeg gik foran og testede en masse VPN-udbydere og fandt ud af, at nogle af de bedste i branchen stadig kan fjerne blokering af kanalen i udlandet. Lad os nu tage et dybere kig på de bedste VPN’er til Kayo Sports.

ExpressVPN

ExpressVPN-gennemgang

ExpressVPN er en VPN-tjeneste, der kommer direkte fra De Britiske Jomfruøer. Udbyderen fører ingen logfiler, hvis du er bange for, at 5-øjne spionerer over, hvad du gør. Hvis de kræver brugeroplysninger fra virksomheden, forlader de tomhændet. Hvordan kan de indsamle data om enkeltpersoner, hvis der ikke er noget at tage?

ExpressVPN har et enormt servernetværk, der dækker 128 placeringer. Vi taler om mere end 2000 servere i 94 lande, det er et rigtig stort antal i tilfælde af at du er en der kan lide at benytte geo-begrænset indhold overalt i verden. Du finder brugervenlige apps på de fleste større operativsystemer, herunder Android, iOS, PC, Mac samt Fire Stick.

Når det kommer til beskyttelse, kan abonnenter også vælge, hvilke VPN-protokoller de skal bruge fra en liste, der inkluderer SSTP, PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN. Dette er de bedste, hvis vi skal tale om sikkerhed og kryptering. Du kan også vælge, hvilken del af din trafik, du ønsker at kryptere med tilladelse af deres split-tunnelfunktion.

Et abonnement tillader brugen af ​​3 samtidige forbindelser. Ikke kun det, men ExpressVPN tilbyder også sin egen Smart DNS-funktion, MediaStreamer. Du får låst mere end 150 kanaler rundt om i verden uden at skulle miste din forbindelseshastighed under processen.

Denne VPN har meget mere at tilbyde sine brugere. Du kan tjekke, hvad denne VPN ellers har i butikkerne ved at gå igennem dette ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN anmeldelse

NordVPN er også en af ​​de største VPN-tjenester i branchen. Det har det største servernetværk blandt alle udbydere på vores liste. Netværket inkluderer mere end 5000 servere i mere end 60 lande, hvilket er meget i betragtning af at du har ubegrænset serverskift.

Denne VPN er baseret i Panama, hvilket betyder, at der ikke er nogen indblanding fra datatilsynsmyndighederne. Hvad angår sikkerhed, udmærker denne VPN sig i denne major. Du skal bruge eksklusive muligheder for at bruge, hvis du er NordVPN-abonnent. Først får du fordel af deres Double VPN-funktion. Denne giver dig mulighed for at omdirigere din online trafik gennem to servere i stedet for en.

Forestil dig dine data bliver krypteret to gange med sikkerhed i militær kvalitet. Det betyder, at det er umuligt for nogen cyberkriminel at få fat i dine oplysninger. Når dine data imidlertid er dobbeltkrypteret, falder din forbindelseshastighed drastisk. Så du ofrer hastighed for sikkerhed. Husk det.

Den anden sikkerhedsfunktion er CyberSec. Denne service beskytter din enhed mod virus, malware eller ondsindet software derude. Du kan gå online uden at skulle kigge over skulderen hele tiden. En ting til, NordVPN tillader op til 6 samtidige forbindelser. Det betyder, at du får fordel af et beskyttet netværk sammen med 5 andre personer under den samme konto. Hvis du vil vide mere, skal du læse dette omfattende NordVPN anmeldelse.

BulletVPN

BulletVPN anmeldelse

BulletVPN har ikke været i længe i branchen, men det havde bestemt betydning. Denne VPN tilbyder kun servere i 30 forskellige lande, inklusive Australien selvfølgelig. Men hvad det mangler i servere, det vinder i sikkerhed. BulletVPN giver dig valget mellem PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 og IKEv2. OpenVPN og IKEv2, som er dit bedste valg, når det kommer til sikkerhed

BulletVPN indsamler ikke logfiler over nogen brugeraktivitet, og den kan heller ikke knytte andre indsamlede oplysninger til nogen specifik bruger. Med andre ord kan du gøre hvad du vil online uden at frygte, hvem der skal samle det, du besøgte, mens du har forbindelse til BulletVPN.

VPN har hovedkontor i Estland, et land uden for 14 øjne, hvilket er meget for dem, der værner om deres privatliv. BulletVPN tillader 3 samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du muligvis kører det på din Windows-bærbare computer, iOS-telefon og Android-tablet på samme tid. Selvom det er nyt, er det en af ​​de få VPN’er, der tilbyder en Smart DNS-service. Hvis du ikke ved, hvordan du konfigurerer det på din enhed, kan du altid tjekke tutorials på webstedet eller bede deres supportteam om hjælp. For mere information, gennemgå dette BulletVPN anmeldelse.

SurfShark

SurfShark

Surfshark er en ny ny post i VPN-virksomheden sammen med BulletVPN. Først tilbød den Chrome og Firefox browserudvidelser, før den lancerede sin oprindelige Android-app. Med den nyligt lancerede iOS-app udvidede tjenesten sin dækning til alle de store platforme. SurfShark har anstændigt servernetværk på 800 servere i 50 forskellige lande. Det er et godt nummer for en VPN, der lige startede sine tjenester.

Lad os nu tale om hovedattraktionen for denne VPN, dens ubegrænsede samtidige forbindelser. Bogstaveligt talt betaler du for et abonnement, og alle, du kender, kan drage fordel af et sikkert netværk. Det er noget, ingen af ​​de øverste VPN’er i branchen har gjort indtil videre. De tilbyder en meget brugervenlig app til iOS, PC, Mac og Android for at hjælpe ikke-teknisk kyndige personer med at navigere let. Glem ikke, denne vedtager også no-log-policy-systemet og værner om brugernes behov for privatliv.

Når det kommer til DNS-lækage, har denne VPN din ryg. Når du er tilsluttet via Surfshark, vil dine DNS-adresser gå til Surfsharks egne DNS-servere og forhindre lækager, der kan udsætte din online aktivitet. Vil du vide mere? Tjek dette SurfShark anmeldelse.

Enheder, der er kompatible med Kayo Sports

Du kan streame dine foretrukne sportsbegivenheder live eller on-demand på følgende platforme:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Android TV

Hvad sker der i Kayo Sports?

Her er hvad du kan finde på den australske streamingtjeneste:

 • AFL
 • Cricket
 • Tennis
 • NRL
 • NFL
 • NBA
 • NBL
 • Formel 1
 • Supercars
 • Golf
 • Fodbold
 • Rugby Union
 • Surfing
 • Ishockey
 • Baseball
 • Boksning
 • WNBL
 • UFC
 • Brydning
 • Akrobatik-verdensmesterskaber
 • Rytmiske verdensmesterskaber
 • hurling
 • Super League Triathlon

Bedste VPN for Kayo Sports – Konklusion

Du har nu alt hvad du har brug for at vide om de bedste VPN’er til Kayo Sports. Kanalen er meget for dem der kan lide at streame deres yndlingssport live. Nu, selv hvis du bor uden for Australien, er Kayo Sports til din rådighed. Læs gennemgangen godt, og vælg den VPN, der passer til dine behov. Strøm derefter Kayo Sports overalt i verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map