TunnelBear VPN Anmeldt i 2020

Gå tilbage otte år nu, TunnelBear har været i drift fra Toronto, Canada. Den canadiske VPN, der begyndte i 2011, har vundet popularitet overalt i verden med sit fremspringne løfte om et “enkel, privat, gratis adgang til det åbne internet.”TunnelBear er godt designet til brugere med ringe eller ingen kendskab til VPN’er, hvilket forklarer, hvorfor det tilbyder grundlæggende funktioner. Bemærkelsesværdigt har den canadiske VPN en sans for humor, det er tilskrives bjørne og deres miljøer – nok sætninger til at få din blodpumpe.


Tunnelbear Anmeldt i 2019

Tunnelbear Anmeldt i 2020

Hurtige statistikker

Money back-garantiIkke tilgængelig
Tilladte samtidige forbindelser5 enheder
Understøttede streamingtjenesterIkke understøttet
Ingen logfiler politikJa
P2P tilladtIkke understøttet
SmartDNSIkke tilgængelig
KrypteringAvanceret 246-bit AES
GodkendelseSHA-256
VPN-protokollerOpenVPN, IPSec, IKEv2
Særlige funktionerGhostBear, VigilantBear (Kill switch), Stealth-teknologi
Kunde supportIkke tilgængelig
Serverplaceringer22+ lande
Antal servere355+ servere
Understøttede enhederWindows, macOS, iOS, Android
VPN-juridisk jurisdiktionToronto, Canada

Vi var nysgerrige efter VPN i betragtning af dens driftsbase. TunnelBear fremsætter dristige påstande om dets alt-i-klasse sikkerheds- og privatlivets evner. Derfor besluttede vi at gennemføre denne omfattende gennemgang for at finde ud af, hvad VPN har at tilbyde. Hold os med os i hele denne TunnelBear-gennemgang for 2020, og find ud af, hvorfor TunnelBear er et besøg værd.

Pris- og betalingsmetoder

Pris- og betalingsmetoder

Pris- og betalingsmetoder

TunnelBear tilbyder tre forskellige abonnementsplaner inklusive Lille, kæmpe, og Grizzly.

Den lille plan

Den indledende ‘Lille’ plan giver dig en gratis VPN-tjeneste. Vi lærte også, at du ved at tweeting om VPN ville få en ekstra 1 GB båndbredde. Sammen med dets begrænset båndbredde, TunnelBears ‘Lille’ plan giver dig ikke adgang til at oprette forbindelse til deres australske servere. Ikke desto mindre kan du det nyd alle funktioner det skib med TunnelBear – huske på, at det er gratis.

Den kæmpe plan

TunnelBear s ‘Giant’ plan er tilgængelig for $ 9,99 om måneden. Planen giver dig ubegrænset båndbredde plus alle funktioner og servere distribueret over 22 lande jorden rundt. Det er også værd at fremhæve, at planen giver mulighed for op til fem samtidige forbindelser.

Grizzly-planen

Det ‘Grizzly’ plan er en årlig plan, der går tilbage kl $ 4,17 per måned, som oversættes til en i alt $ 49,88 faktureres hvert år. Planen giver dig mulighed for at nyde alle de avancerede funktioner der er tilgængelige i dens ‘Giant’ -plan – men til en reduceret langvarig pris. Vi vil gerne påpege, at dette er tilfældet det billigste og mest gunstig plan tilbudt af TunnelBear overvejer det sparer dig op til 50% af dine penge. Desuden giver ‘Grizzly’-planen mulighed for fem samtidige forbindelser – ligesom dens kolleger.

Tunnelbear for hold

På sidelinjen tilbyder den Toronto-baserede VPN en ekstra speciel “Tunnelbear for hold”Plan for dets private brugere. Planen er tilgængelig for institutioner og virksomheder der har brug for at sikre deres team uanset deres placering. Det siges denne plan koster $ 69 per person, ogdet er faktureres årligt.

Gratis prøveversion

TunnelBear tilbyder ikke en gratis prøveversion af dens tjeneste direkte, men de har deres ‘Lille’ plan tilgængelig for dens private brugere i stedet. Dog dens “Tunnelbear for teams” tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode.

Betalingsmetoder

Den canadiske VPN accepterer en begrænset, men pålidelig betalingsmetode. Bortset fra at acceptere alt større kreditkort, og en sikker Bitcoin betalingsmetode, TunnelBear har deres særlige betalingsmåde kaldet ‘Jars of Honey. ‘ Desværre kan du ikke betale via ‘Krukker af honning’ i øjeblikket.

Penge-tilbage-garanti

TunnelBear giver ikke en pengene-tilbage-garanti da de antager, at det er dækket af deres fuldt udstyrede gratis ‘Lille’ plan. Før du skal sikre dig, at du har testet den gratis version grundigt, før du forpligter dig til deres præmieplan.

Servere

Servere

TunnelBear giver en netværk på 355+ servere godt fordelt over 22+ lande jorden rundt. Det er dog et relativt mindre netværk sammenlignet med de fleste top VPN’er i branchen.

Uanset det begrænsede antal tilgængelige servere har den canadiske VPN et jævnt distribueret netværk i alle større regioner globalt. En premium TunnelBear-plan giver dig mulighed for at oprette forbindelse til alle disse servere i betragtning af Australsk server er kun tilgængelig for premiumbrugere kun. Derudover giver alle betalte planer dig 5 samtidige forbindelser, ubegrænset server skifte, og ubegrænset båndbredde såvel. Husk, at alle servere bruger delte IP-adresser til anonymitet.

Funktioner

VigilantBear (Kill Switch)

VigilantBear er TunnelBears unikke kill switch-funktion. Det er et værdifuldt sikkerhedsværktøj, der kobler dig fra internettet i tilfælde af, at din VPN-forbindelse falder. Dette sikrer, at dine data ikke lækkes, og at din identitet udsættes.

GhostBear

GhostBear er en speciel tilsløringsteknologi det betragtes normalt som “stealth mode.”TunnelBear bruger funktionen til at maskere sin OpenVPN-trafik for at fremstå som en normal HTTPS-trafik i tæt censurerede lande som Kina. Denne funktion fungerer ved implementering af en off proxy, at lave TunnelBear’s OpenVPN-trafik mindre detekterbar ved at være nysgerrige ISP’er, virksomheder såvel som regeringer.

GhostBear kan antagelig sænke dine forbindelseshastigheder, og derfor foreslår vi, at du kun tænder for den, når det kræves. Ellers har du muligheden for at bruge det normale OpenVPNs Bruger Datagram Protocol (UDP), hvilken tilbyder superhurtige hastigheder og en sikker forbindelse.

Ikke-understøttet P2P-fildeling

Desværre understøtter den canadiske VPN ikke P2P-fildeling. Dette skyldes hovedsageligt sin driftsbase – Canada – som har strenge love mod torrenting. Derfor, hvis du er en torrent-elsker, er dette muligvis ikke dit VPN-valg.

Privatliv og sikkerhed

Privatliv

TunnelBear har juridisk jurisdiktion i Toronto, Canada. Og da Canada er et af ”Five Eyes” -landene – giver det VPN det dårlige image. Canada har adskillige love, der strider mod privatlivets fred – ligesom USA – såvel som online-frihed, der ikke er garanteret, medmindre TunnelBear overholder virkelig en streng no-logs-politik.

På hovedet fremsætter TunnelBear dristige påstande om, at de giver en “hård politik uden logning.”Vi gennemgik deres privatlivspolitik detaljeret og opdagede, at de kun gemmer‘ minimumslogfiler ’. I henhold til deres udsagn opbevarer den Toronto-baserede VPN følgende oplysninger:

 • Kontooplysninger
 • Personlige data indsamlet mod betaling
 • Driftsdata

Ifølge dem [TunnelBear]:

“TunnelBear indsamler eksplicit IKKE, gemmer eller logger følgende data:

 • IP-adresser besøger vores websted
 • IP-adresser ved serviceforbindelse
 • DNS-forespørgsler, mens de er tilsluttet
 • Alle oplysninger om de applikationer, tjenester eller websteder, som vores brugere bruger, mens de er tilsluttet vores service. ”

At følge deres påstande om, at de aldrig indsamler din IP-adresse, når du opretter forbindelse til deres tjeneste, betyder, at TunnelBear ikke kan afkode din identitet.

Vi er overbeviste om, at deres privatlivspolitik er så robust, som den bliver. Da TunnelBear ikke indsamler nogen brugers data, betyder det, at uanset hvad du er op til, mens du surfer, ikke kan knyttes tilbage til dig. Af en eller anden grund anser privacy buffs, at den Toronto-baserede VPN ikke er sikker at bruge og som sådan betragter det som en ikke-starter.

Sikkerhed

Hver gang implementerer TunnelBear ekstra foranstaltninger for at forbedre sine robuste sikkerhedsstandarder for brugerne. VPN bruger en All-in-Class 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) krypteringsteknik, der er forbundet med den berømte SHA-256-godkendelse. Krypteringsteknikken tilbydes på alle klient-apps bortset fra iOS 8 og dens tidligere udgivelser – hvor er 128-bit AES-kryptering bruges ved siden af SHA-1-godkendelse.

Ligesom sine konkurrenter tilbyder TunnelBear tre forbindelsesprotokoller inklusive OpenVPN, IKEv2, og IPSec. OpenVPN er tilgængelig i Windows-, macOS- og Android-klienterne, hvor det fungerer sammen med det trendy RSA-4096-håndtryk. Mens iOS-version 9 og nyere bruger både IPSec- og IKEv2-protokoller kombineret med RSA-2048-håndtryk. IOS-version 8 og tidligere bruger IPSec sammen med RSA-1548-håndtryk. Perfect Forward Secrecy bruges også gennem Diffie-Hellman Key Exchange (DHE).

TunnelBear tilbyder ikke PPTP – som betragtes som en forældet krypteringsprotokol og ofte meget usikker. For at bevise deres sikkerhed og niveauer af privatlivets tillid afsluttede TunnelBear for nylig deres første VPN-branchenrevision for forbrugere – som det ses på deres websted.

Ydeevne

Alle TunnelBear-klientapps er ret effektive og pålidelige. Under vores test oplevede vi ikke bemærkelsesværdige forbindelsesproblemer. Imidlertid, skrivebordsklienten tog ca. 20 sekunder at oprette forbindelse sammenlignet med mobilklient, der tog mindre end fem sekunder.

Hastighedstest

For at finde ud af de faktiske hastigheder, der tilbydes af TunnelBear, gennemførte vi en faktisk hastighedstest. I vores første test, der dannede vores baseline, testede vi uden en VPN-forbindelse.

Hastighedstest

Vi udførte vores første TunnelBear-hastighedstest, hvor vi sluttede os til en server tæt på os. Resultaterne vises nedenfor var imponerende:

Hastighedstest 2

I vores sidste TunnelBear-hastighedstest tilsluttede vi os en fjern server og registrerede følgende resultater:

Hastighedstest 3

Du kan se, hvordan hastighederne faldt, da vi brugte TunnelBear, og hvor markant de faldt, da vi tilsluttede en fjern server. Årsagen til dette er den involverede kryptering og afstand, hver gang vi brugte den Toronto-baserede VPN. Vi opdagede imidlertid, at servere i nogle lande presterede bedre end andre. For eksempel var både amerikanske og britiske servere mættede på tidspunktet for denne gennemgang.

Brugervenlighed

Brugervenlighed

TunnelBear har et nemt at navigere, veludviklet websted. Oplysningerne på hjemmesiden er temmelig ligetil og har begrænsede links og kategorier; hvilket gør det mindre forvirrende for normale brugere.

I det nederste afsnit af webstedet finder du nyttige links, der vil omdirigere dig til vitale områder som f.eks Funktioner, apps, og Hjælp sektioner.

Kom godt i gang med TunnelBear

At komme i gang med TunnelBear kunne ikke være lettere. Når du navigerer til startsiden, kan du vælge at trykke på ‘Prøv TunnelBear gratis ‘ for at komme i gang. Webstedet har en unik mulighed for at identificere den type enhed, du bruger, og det foreslår derfor downloadlinket til den rigtige klient. Registrering, download og installation af klienten skal tage mindre end 10 minutter.

Når du er klar til at registrere dig, bliver du bedt om at bekræfte din konto via et link, der sendes til din e-mail. Bortset fra kreditkort kan du vælge at betale for din plan ved hjælp af Bitcoin – altid anbefalet, hvis du ønsker at forblive anonym.

TunnelBear-klient-apps

Desktop klient

Desktop-klienten som et tiltalende look og er forenklet for forbedret brugeroplevelse. Du har også muligheden for at minimere appen for kun at vise forbindelsesområdet.

Desktop Client

Log ind med det samme på din desktop-klient, TunnelBear identificerer automatisk din fysiske placering og viser dig et kort. Du kan vælge at oprette forbindelse automatisk, eller du kan vælge serverlisten ved at trykke på rullemenuen ud for ‘Auto‘Forbinde sætning på oversiden. Valgfrit kan du også navigere den nøjagtige serverplacering ved hjælp af kortet. Kortet kan imidlertid ikke zoomes ind. Hvis du har synsproblemer, kan processen muligvis vise sig at være besværlig.

Desktop Client

Betjening af desktop-klienten er ret underholdende, da TunnelBear udfører enhver proces med et strejf af humor. VPN’en opdages ofte til at bruge ‘bære‘Relaterede sætninger, såsom’grizzly hilsener, ‘tunnelgraving ‘ og så videre.

Desktop Client 3

TunnelBear giver dig også muligheden for at tilpasse din VPN-forbindelse – men tilbyder begrænsede muligheder. Du kan beslutte at køre desktopklienten ved opstart. Der er også muligheden for at slå ‘TCP tilsidesættelse ‘ funktion, som vil forbedre stabiliteten på mindre sikre forbindelser. Derudover kan du under sikkerhed vælge at aktivere Kill Switch-funktionen og GhostBear også. Du har også muligheden for at tilføje funktioner som Trusted Networks og mere.

Desktop Client 4

Hele forbindelsen til en server tager maks. 20 sekunder.

Mobil klient

Mobil klient

TunnelBear-mobilklienten er også ganske udsøgt. Appen er let at arbejde med; selv normale brugere kan gå rundt i klienten uden problemer. Du kan få adgang til serverlistesektion ved at klikke på pil op ikon ved nederst på appen. Når du har valgt din foretrukne server, skal du klikke på Forbinde for at komme i gang.

Du kan også få adgang til Indstillinger side gennem menuikon på den øverste venstre side og gå derefter til Trusted Networks. Desværre testede den mobile klient [iPhone-klient], vi testede med tilbydes begrænsede forbindelsesfunktioner.

Kompatibilitet

Kompatibilitet med klient-apps

TunnelBear leverer VPN-klienter til alle større platforme inklusive Windows, Android, iOS, macOS såvel som browserudvidelser for begge Chrome og Opera. Du kan downloade disse apps før eller efter at du er registreret hos VPN. Derudover kan du bruge din TunnelBear på forskellige streaming-tv-bokse.

Kompatibilitet i Kina

Ikke alle top VPN’er kan undgå de solide firewalls i stærkt censurerede lande som Kina, Rusland og Iran også. TunnelBear har dog en tilslørringsteknologi, der findes på dens GhostBear-funktion. Funktionen er designet til at hjælpe brugere i den kinesiske jord med at gå rundt i landets store firewall. Og selvom funktionen er mindre pålidelig, fungerer den muligvis ikke til tider. Heldigvis har TunnelBear en gratis plan, som du altid kan teste med, før du opgraderer til en af ​​premiumplanerne.

Kompatibilitet med Netflix

Desværre fungerer TunnelBear ikke med Netflix US. I vores gennemgang forsøgte vi at oprette forbindelse til en amerikansk server, men vi fik en streamingfejl.

Kompatibilitet med BBC iPlayer

TunnelBear låser ikke BBC iPlayer også. Vi oprettede forbindelse til den britiske server og forsøgte at streame et tilfældigt show, men vi blev også præsenteret for en streamingfejl.

Kunde support

Det var vi skuffede over at få at vide TunnelBear har ikke en live chat-service. Det betyder, at den eneste måde, du kan kontakte deres kundeservice på, er gennem billetsystem.

For at få adgang til videnbase såvel som support side, Klik på Hjælp link fundet i øverste menu eller sidefod på hjemmesiden. Når du er på siden, kan du få adgang til oplysninger som Meddelelser, hvordan man kommer i gang, Faktureringsoplysninger, fejlfinding, og kontakt os link.

Kunde support

Til denne gennemgang åbnede vi en supportbillet til hjælp, men resultaterne var utilfreds. I mere end 24 timer fik vi ingen kommunikation fra supportteamet. Vi blev derfor ført til at konkludere, at TunnelBear har en næsten inaktiv kundesupportafdeling. Og da VPN mangler et live chat-system, håber vi, at TunnelBear endnu skal investere mere i afdelingen.

Bundlinie

Fordele

 • Streng no-logs-politik
 • Let at bruge
 • Stealth-teknologi
 • Automatisk dræberafbryder
 • Arbejder i Kina
 • 5 samtidige forbindelser
 • Solid privatliv og sikkerhed
 • Hurtige hastigheder

Ulemper

 • Dårlig kundesupport
 • Ingen P2P-fildeling
 • Låser ikke Netflix, BBC iPlayer og mere op
 • Baseret i Canada
 • Begrænset server netværk

Konklusion

TunnelBear er alt for meget en imponerende VPN, der arbejder hårdt for at yde den bedste service til sine brugere. Hvis du imidlertid er en torrent-elsker, kan du muligvis synes, at TunnelBear er upålidelige, da de ikke understøtter P2P-fildeling. Derudover låser TunnelBear ikke op for større streamingtjenester, hvilket betyder, at det muligvis ikke er en go-to for streamere. Du er velkommen til at tjekke vores liste over TunnelBear-alternativer, hvis du leder efter en mere robust VPN.

På hovedet lover TunnelBear en solid privat og sikker forbindelse. Uanset deres driftsbase hævder VPN at overholde en streng politik med nul-logs. VPN tilbyder også en gratis version, som giver dig en chance for at teste tjenesten, før du forpligter dig til en betalt plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map