UK VPN-server

Jakten på britisk statsborgerskab er reel. Mange mennesker over hele verden fra udstationerede til rejsende er interesseret i at oprette forbindelse til en britisk VPN-server for at se ud som om de var en britisk lokal / bosiddende online. Behovet for en britisk VPN-server fortsætter med at stige med stigningen i geo-begrænsninger og censur også.

UK VPN-server

UK VPN-server

UK VPN-server

Her er en kort oversigt over nogle pålidelige og pålidelige VPN-udbydere med britiske servere:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Hvorfor har du brug for en britisk VPN-server?

Mange britiske udstationerede, der bor i udlandet, er interesseret i at genvinde adgang til indhold hjemmefra – hvilket er geobegrænset på grund af copyright-problemer. Internationale brugere kan på den anden side være interesseret i at lære det ægte engelske sprog gennem britiske-baserede websteder og tjenester, som de ikke kan få adgang til uden at være i Storbritannien. At søge uddannelse er ikke den eneste grund til, at internationale internetbrugere efter en britisk server. Underholdning spiller en stor rolle i, hvorfor onlinebrugere vil oprette forbindelse til en britisk VPN-server.

At kunne få adgang til BBC iPlayer eller det britiske Netflix-katalog er noget, som ingen af ​​os troede var muligt, før en VPN og dets store netværk af britiske servere kom på billedet. Med en VPN-tjenesteudbyder kan du forfalskning og praktisk talt ændre din placering til i England. På den måde bliver du behandlet ligesom en lokal britisk. At være en gør dig berettiget til at få adgang til alt det britiske indhold, fordi din IP-adresse er forbundet til din geo-placering.

Flere grunde

Få adgang til USA-kun onlineindhold

Hvis du er interesseret i UK-baseret indhold, skal du oprette forbindelse til en server baseret i England. Når du har oprettet forbindelse til det, bliver du ligesom en britisk lokal med al berettigelse til at få adgang til britiske baserede websteder, kanaler eller tjenester.

Rentabil shopping 

Du kan spare nogle kontanter med online grænse shopping. Hvis du ser ud til at bruge en IP-adresse til et land, hvor dine varer er placeret, skal du købe varerne til deres oprindelige priser. Lad os sige, at du er i USA, og den vare, du vil købe, er i England. Forbindelse til en britisk VPN-server giver dig mulighed for at vises som om du er i England. Den reelle pris, der tilbydes for beboere i Storbritannien, vises, og du får til at købe den uden grænseoverførselsafgifter. Kort sagt får du køb af den oprindelige pris for varerne uden forsendelsesomkostninger.

Gennemse Internettet Secertivt

Fordi en VPN omdirigerer din trafik gennem en britisk VPN-server, får du en britisk IP-adresse. Derfor ser du ikke længere ud til at oprette forbindelse til internettet, hvor du virkelig befinder dig. Faktisk vil websteder tro, at du er i England i modsætning til, hvor du virkelig er. Dette hjælper dig med at vinde noget anonymitet.

Forbedret sikkerhed

Den britiske VPN-server, du opretter forbindelse til, ender med at kryptere dine data. Som et resultat får du en ny IP-adresse og muligheden for at surfe på internettet anonymt. Ingen tredjepart kan få deres hænder på dine data eller ændre dem. En VPN formår at beskytte og beskytte dine data mod enhver online trussel, der resulterer i dig være sikker online.

Sådan opretter du forbindelse til UK VPN-server? Steps

VPN’er tilbyder den bedste balance med hensyn til hastighed, sikkerhed og global dækning. At have en VPN installeret på din enhed har mange fordele. Ud over at få muligheden for at få adgang til UK-baseret indhold er forbedret sikkerhed endnu en fordel, du får, når du abonnerer på en VPN-tjenesteudbyder. Det er mere end let at oprette forbindelse til en britisk VPN-server. Følg nedenstående trin for at lære hvordan.

 1. For det første skal du se efter en anstændig VPN-udbyder som ExpressVPN og tilmeld dig det.
 2. For det andet downloader og installerer du VPN-applikationen på den enhed, du bruger.
 3. Opret en VPN-konto, og start derefter applikationen på din enhed.
 4. Se efter serverne, der er placeret i Storbritannien, og opret forbindelse til en.
 5. Nu har du en Britisk IP-adresse, og du ser ud til at bruge internettet fra Storbritannien.
 6. Få alle privilegierne for en britisk lokal / bosiddende og nyd din ubegrænsede adgang til Storbritanniens indhold.
RankVPN ProviderLink
rangVPN-udbyder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset båndbredde
 • Apps til alle dine enheder
 • 24/7 Live Support

Besøg ExpressVPN

rangVPN-udbyderBesøg NordVPN

rangVPN-udbyderBesøg BulletVPN

4VPN-udbyderBesøg Surfshark

Bedste britiske VPN-server

Hvis du vil oprette forbindelse til en britisk VPN-server, er der mange ting, du skal overveje. Første ting først, ikke alle VPN-tjenester er pålidelige. Du kan ikke stole på enhver VPN-tjeneste, du får dine hænder på. Ikke alle stemmer overens med deres påstande, og ikke mange lever op til brugernes forventninger. Nogle har måske ikke engang britiske servere, som du kan oprette forbindelse til. Mens der er over 800 VPN-udbydere over hele verden, har vi formået at udarbejde en liste over de bedste VPN’er, der tilbyder britiske servere. Her er nogle af de bedste VPN’er på markedet:

ExpressVPN

ExpressVPN er vores top valg for en VPN-udbyder. Denne service er ideel for enhver online bruger, der søger at få adgang til UK-baseret indhold. Vi taler om en prisvindende, sikker VPN, der tilbyder fremragende tjenester i fremragende hastigheder. Virksomheden bruger de hårdeste krypteringsprotokoller for at sikre, at der oprettes en sikker forbindelse. ExpressVPN har mange britiske servere, du kan vælge imellem, som alle er superhurtige.

Udbyderen kører mange servere i 94 lande. Dette betyder, at du kan forfalde din IP-adresse til andre steder, du ønsker. Husk, at alle servere bruger delte IP’er, så du deler en IP-adresse med hundreder af andre brugere. Mange roser ExpressVPN og betragter det som det bedste i branchen. Virksomheden tilbyder 24/7 kundeservice samt en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er ingen risiko eller skade ved at abonnere på ExpressVPNs tjenester. Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse her.

 • ExpressVPN har britiske servere i:
  • East London
  • Docklands
  • Berkshire
  • London
  • Kent
  • Berkshire
  • Wembley
 • Virksomheden er baseret uden for Five Eyes Alliance.
 • ExpressVPN bruger hårde protokoller af militær kvalitet til at beskytte data.
 • Der er over 1000 supersnelle servere distribueret i over 90 lande
 • Udbyderen har en lang historie med vellykket fjernelse af blokering af indhold.
 • Du får ubegrænset download og en super hurtig forbindelse til streaming med ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN er en udbyder, vi varmt anbefale til dets sikkerhedsforanstaltninger og stealthfunktioner. Når du opretter forbindelse til en af ​​Nord’s servere (UK server, lad os sige), får du delte IP’er, Tor over VPN, DNS-lækagebeskyttelse og dobbelt kryptering. Dette betyder, at dine data bliver krypteret to gange i modsætning til kun én gang. Når vi taler om IP-adresser, er de fleste af dem delte, men nogle dedikerede IP-servere er tilgængelige efter behov.

Privatliv er et andet aspekt, som virksomheden ser efter. Ved at være baseret i Panama, hvor opbevaringslove ikke finder anvendelse, kan brugerne være sikre på, at deres data er i sikre hænder. Nord’s britiske servere er fantastiske. Kundesupport er også en opmuntrende faktor til at ønske at gøre brug af Nords tjenester. Som vi sagde, NordVPN er en af ​​de mest sikre VPN’er, du kan vælge. Læs det fulde anmeldelse her.

 • Virksomheden driver mange servere i England.
  • I Manchester: 201
  • I London: 508
 • NordVPN er baseret i Panama, hvilket betyder, at det er perfekt til privatlivsbevidste brugere, da der er en nul-logs-politik.
 • Virksomheden tilbyder god kundeservice og en 30-pengene-tilbage-garanti.
 • NordVPN har et stort netværk af servere spredt i 62 lande.
 • Denne provider har stor hastighedsydelse, hvilket betyder, at den er ideel til streaming.
 • Der er meget god kryptering, CyberSec anti-malware-beskyttelse, WiFiSec auto-WiFi-beskyttelse og et system Kill-switch.
 • Det faktum, at det har en dobbelt VPN-funktion, gør det desto mere sikkert.

BulletVPN

 Hvis du vil beskytte dit privatliv og fjerne blokeringen af ​​websteder med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, skal du abonnere på BulletVPN. Selvom den ikke er så erfaren som andre langvarige VPN’er i branchen, er det stadig en af ​​de bedste VPN’er, du kan få. Denne udbyder driver et anstændigt netværk af servere distribueret i alle dele af kloden. Derudover bruger BulletVPN brug af industristandardkrypteringsprotokoller for at sikre, at sikkerheds- og privatlivsstandarder opretholdes. Virksomheden sørger også for, at dets servere ikke er overbelastede. Virksomheden bruger også førende linjer i høj kvalitet til at give de højeste hastigheder som muligt. Desuden har BulletVPN også apps til alle platforme. Læs mere om anmeldelse af BulletVPN her.

 • BulletVPN driver 6 britiske servere i London.
 • Krypteringer i militær kvalitet og de nyeste VPN-protokoller.
 • Der er en Killswitch og en 24/7 live chat.
 • Udbyderen tilbyder en gratis Smart DNS-funktion.

Surfshark

Surfshark er bare den VPN, du har brug for for at være beskyttet og fri, når du får adgang til world wide web. Selvom Surfshark ikke har været på markedet i lang tid, har det fanget opmærksomheden hos mange VPN-brugere. Virksomheden kører over 800 servere i 50 lande over hele kloden. Nogle eksperter sammenligner Surfsharks tjenester med andre veletablerede industriledere, der har været på VPN-markedet i lang tid. Læs mere om Surfshark i denne gennemgang.

 • Surfshark har servere i London og Manchester.
 • Denne provider tilbyder 24/7 live chat support og understøtter P2P fildeling.
 • Surfshark kører en no-logs-politik og har en kill switch-funktion.
 • Der er ingen lækager eller vira registreret med denne udbyder.
 • Det er baseret på De Britiske Jomfruøer, væk fra de 14 Prying Eyes.
 • Virksomheden kører en nul-logs politik, hvilket betyder, at privatlivets fred er godt vedligeholdt.

IPVanish

Selvom IPVanish er baseret i USA, er det en af ​​de mest efterspurgte udbydere i VPN-branchen. Det refererer til sig selv som den hurtigst og hurtigst voksende top-niveau VPN i verden. IPVanish hjælper dig med at oprette forbindelse til en britisk VPN-server uden besvær. Det er perfekt til at få en britisk IP-adresse, da oppetiden er stor, og udbyderen har et udvalg af britiske servere, der alle er meget hurtige. Faktisk er IPVanish’s britiske VPN-server ideel til at se BBC iPlayer såvel som mange andre britiske indhold. VPN’s interface er enkel, og softwaren er super nem at bruge. IPVanish følger en nul-logs politik og anvender hårde krypteringsprotokoller for øget privatliv og sikkerhed. Få mere information om IPVanish i denne anmeldelse.

 • IPVanish har britiske servere i følgende byer:
  • Glasgow: 2
  • London: 89
  • Manchester: 9
  • Nottingham
 • Udbyderen tilbyder 24/7 live chat og P2P support.
 • Der er en kill switch til Windows og MacOS for ekstra sikkerhed.
 • IPVanish driver over 1000 servere i 60 lande.

VyprVPN

VyprVPN er en pålidelig VPN-tjenesteudbyder, der hjælper dig med at få adgang til en sikker og ubegrænset verdensweb. Virksomheden har hovedkontor i Schweiz og følger en nul-logs-politik, som hverken registrerer eller opbevarer nogen brugerdata, når du bruger tjenesten. Denne udbyder tilbyder sine kunder adgang til nogle imponerende sikkerhedsfunktioner, et stort servernetværk og hjælpsom kundeservice. VyprVPN giver en hurtig og stabil forbindelse med 700 servere i 70 lande. Få mere information om denne VPN i dette VyprVPN anmeldelse.

 • Det har en britisk server i London.
 • VyprVPn har brugervenlige apps til enhver enhed.
 • Denne VPN forhindrer og besejrer throttling.
 • VyprVPN bruger flere protokoller til kryptering.

Liste over populært britisk indhold

Her er en liste over nogle af de mest viste og tilgængelige kanaler og tjenester i England.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Kanal 4
 • Kanal 5
 • Sky UK
 • itv
 • BBC nyheder
 • Sky one
 • E4
 • Lille pop

UK VPN-server – Afslutende tanker

Selvom vi varmt anbefaler, at du abonnerer på ExpressVPN for at oprette forbindelse til en britisk server, skal du ikke overse de andre fantastiske VPN’er, vi har nævnt ovenfor. Alle af dem har anstændige servernetværk, der leverer lynhastigheder og fremragende tjenester. Plus, alle disse VPN’er er sikkerhedsorienterede; kryptering er branchestandard. Desuden sigter alle mod at give deres brugere det ultimative privatliv og anonymitet.

Hovedfunktionen med disse VPN’er er at tunnel ind i Storbritannien med en britisk IP-adresse, som de leverer. Uanset hvad du muligvis har brug for en britisk VPN-server til, vil nogen af ​​ovenstående være til stor service for dig. Med alt taget i betragtning er det op til dig at vælge, hvilken VPN der passer dig bedst. Hvilken vil det være? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Relaterede indlæg

 • Bedste TunnelBear-alternativer

  Bedste alternativer til TunnelBear VPN

  Ingen kommentarer | 30. juli 2018

 • Bedste VPN til Microsoft Surface Pro

  Bedste VPN til Microsoft Surface Pro

  Ingen kommentarer | 17. nov. 2017

 • Bedste VPN Reddit-brugere foretrækker

  Bedste VPN Reddit-brugere stemte for i 2020

  5 kommentarer | 7. juli 2017

 • Bedste VPN for Egypten

  Bedste VPN for Egypten

  Ingen kommentarer | 28. maj 2018

Om forfatteren

Razan K

Razan er en entusiastisk blogger for internetsikkerhed og talsmand for online-privatliv. Hendes artikler drejer sig hovedsageligt om, hvordan VPN’er er blevet en nødvendighed i nutidens digitale verden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me