Com amagar l’adreça IP a Windows 10

Com amagar l’adreça IP a la finestra 10? Hi ha qui vol fer negocis en línia ininterromputs i sense tocar, i té tot el dret a fer-ho. No obstant això, sempre que la seva adreça IP es detecti en línia, no dista gaire de ser privats. Amagar la propietat intel·lectual és un acte defensiu, però necessari, perquè Internet pot ser un lloc espantós. Si la privadesa no és la vostra prioritat principal, com pot sonar la llibertat d’Internet i l’accés il·limitat? Hi ha avantatges, molts d’ells, i ocultar la vostra IP a Windows 10 seria simplement un truc. Un procediment com a tal es pot realitzar mitjançant una VPN. Si Windows 10 es fes càrrec del sistema operatiu de Microsoft, seria convenient instal·lar una VPN al sistema. Estem aquí per explicar-vos com podeu ocultar la vostra adreça IP a Windows 10 mitjançant una VPN.


Com amagar l'adreça IP a Windows 10

Com amagar l’adreça IP a Windows 10

Amagueu una adreça IP a Windows 10 mitjançant una VPN

Cada ordinador connectat a Internet té assignada una adreça IP. Aquest mètode ajuda a fer un seguiment dels equips i a diferenciar-los. És a dir, que en línia es pot detectar fàcilment a causa de l’adreça IP que us ha estat assignada. Però, podeu evitar ser rastrejable amagant la vostra IP mitjançant una xarxa privada virtual. Una VPN funciona a través d’una xarxa privada i acaba canviant la vostra adreça IP. Al mateix temps, protegeix el trànsit d’Internet un cop passa pel túnel digital. Quan les dades surten de l’ordinador, s’encaminen al servidor VPN on s’envien amb una IP diferent. La que us ha proporcionat una que pertany al servidor (al país on es troba el servidor al qual heu connectat), que normalment és difícil de localitzar.

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN.
 2. Baixeu i instal·leu la vostra VPN al vostre PC.
 3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
 4. Seleccioneu un dels servidors VPN i connecteu-vos a ell.
 5. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos que s’ha fet un canvi.
 6. Heu amagat correctament la vostra adreça IP.

Si no voleu que el vostre proveïdor d’identificació intel·lectual, els pirates informàtics o els llocs web que facin ús de les vostres activitats a Internet, aleshores una VPN us ofereix la protecció que necessiteu. No només qualsevol VPN us pot protegir contra atacs maliciosos i espiació rampant, sinó que ExpressVPN llauna. Aquest proveïdor de serveis amaga la vostra adreça IP substituint la vostra IP per una de nova que us fa anonimats en línia. També xifra les vostres dades abans que surti del vostre equip, i és que sigui il·legible per a tercers. Hi ha altres proveïdors de serveis capaços d’amagar la vostra IP, i es mostren a la taula següent. Per obtenir un anàlisi detallat de les VPNs que millor utilitzar al PC Windows, llegiu el nostre VPN complet per a la revisió de PC.

Per què amagar la seva adreça IP de Windows PC?

És possible que la majoria de les persones no en siguin conscients, però es pot fer un seguiment i controlar tot el que fan en línia. Tot això es fa mitjançant l’adreça IP assignada als seus equips. És el tipus de manera en què les xarxes d’anuncis saben el que vau cercar i prediuen quins productes o articles us interessen. També és com els llocs web saben quan neguen l’accés al contingut a causa de restriccions geogràfiques. En el fons, els tercers ho saben, tot gràcies a la vostra adreça IP. Així, ocultar-lo és el que millor us convé i la vostra seguretat en general. Feu un cop d’ull als principals motius pels quals és important amagar l’adreça IP a Windows 10:

 • Emmagatzema de forma segura informació confidencial al vostre PC.
 • Navegar per la web de forma anònima.
 • Eviteu que tercers usin la vostra adreça IP en contra.
 • Obteniu la llibertat a Internet.
 • Eviteu els filtres de contingut, les prohibicions o la llista negra.
 • Eviteu l’empremta digital.
 • Amagueu la vostra activitat del proveïdor de serveis d’Internet.
 • Protegiu les vostres dades de vigilància del govern.
 • Resolveu els blocs d’accés a Internet pràcticament canviant d’ubicació.
 • Accediu a llocs i contingut restringits amb geo.
 • Amagueu la vostra ubicació geogràfica.

Amagueu l’adreça IP a Windows 10

No tothom sent la necessitat d’amagar la seva adreça IP, però aquells que solen desitjar-se una idea quan estan a la xarxa. No volen preocupar-se per possibles amenaces en línia o robatori de dades. Només volen gaudir de la navegació pel web. Així que si teniu una mica conscient de la vostra seguretat, ocultar la vostra adreça IP pot ser el que cal fer. Assegureu-vos que trieu un proveïdor de serveis que millori la vostra seguretat que no la posa en perill. Quin creieu que és la millor VPN per ocultar l’adreça IP a la finestra 10? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map