Com flotar des d’Android fins a AirPlay

És possible reflectir un Android en un Apple TV mitjançant la funció AirPlay? AirPlay és un altre producte de l’estable d’Apple i és una suite / pila de protocols propietària que permet la transmissió sense fils entre vídeo & dispositius d’àudio, pantalles de dispositius i fotos amb els seus metadades relacionats. El concepte era aplicable originalment només als dispositius i programes fabricats per Apple i inicialment anomenats AirTunes, que només es podien utilitzar per a àudio.


Com flotar des d'Android fins a AirPlay

Com flotar des d’Android fins a AirPlay

Com utilitzar AirPlay

Per poder utilitzar Airplay, heu de connectar-vos amb la mateixa xarxa Wi-Fi que el vostre dispositiu iOS està connectat i amb el dispositiu al qual voleu ser AirPlay. Al dispositiu iOS, feu lliscar el botó des del fons de la pantalla i obriu el Centre de control. Un cop fet això, feu un clic horitzontal i entra a la pantalla Reproducció ara.

Tot i això, malgrat que AirPlay hagi facilitat la comoditat de compartir coses entre telèfons i televisors, era aplicable només als aparells Apple. Qualsevol esforç per compartir contingut amb un dispositiu Android va provocar un fracàs absolut i sovint frustrant. La bona notícia és, però, que amb l’arribada d’aplicacions de streaming de tercera part, Android i Airplay arriben a la mateixa pàgina.

Aplicacions per transmetre des d’Android a Airplay

A continuació, es mostra una llista de les millors aplicacions Android que podeu utilitzar per reproduir el telèfon intel·ligent Android a Apple TV:

1. LocalCast

Aquesta és la meva aplicació favorita quan es tracta de llançar vídeos, música i imatges a dispositius connectats a Internet de tota la casa. LocalCast us ofereix la possibilitat de llançar el vostre telèfon o tauleta, NAS (DLNA / UPnP o Samba), Google Drive, Google+, Dropbox o una pàgina web a un Chromecast, SmartTVs, Roku, Reproductor Nexus, Apple TV, Amazon Fire TV o Stick, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic i altres SmartTVs, Sonos, Xbox 360, Xbox One o altres dispositius DLNA.

Com utilitzar LocalCast per generar un streaming de Android a Apple TV mitjançant AirPlay

En definitiva, aquesta aplicació és força fàcil de configurar.

  1. Baixeu l’aplicació LocalCast de Google Play Store.
  2. Encén el teu Apple TV.
  3. Assegureu-vos que tant el vostre Android com Apple TV estiguin connectats a la mateixa xarxa WiFi.
  4. Inicieu LocalCast i feu clic a la icona de colat a la cantonada inferior dreta.
  5. Seleccioneu “Canvia” i activeu “Apple TV”
  6. Ara selecciona “D’acord”.
  7. L’aplicació analitzarà ara la vostra xarxa per a qualsevol televisor Apple.
  8. Un cop fet això, tria el teu Apple TV a la llista de dispositius que estiguin disponibles.
  9. Ara podeu emetre vídeos locals, imatges, música i, fins i tot, vídeos en línia des del dispositiu Android a Apple TV.

2. DoubleTwist 

No, això no té res a veure amb la dansa! DoubleTwist arriba amb una triple amenaça. Aquest gestor de suports gratuït serveix com a gestor de podcasts i reproductor de música unificat alhora que sincronitza la col·lecció personal d’iTunes que inclou música, llistes de reproducció, fotos i vídeo entre el Mac. & Ordinador d’escriptori de Windows i dispositiu Android.

Es pot pagar un cost nominal d’uns 5 dòlars per desbloquejar les funcions AirPlay i AirSync juntament amb el suport DLNA, la cerca d’àlbums, la igualació i la supressió dels anuncis de podcast. DoubleTwist es pot transmetre a qualsevol dispositiu compatible amb l’estàndard AirPlay de la xarxa Wi-Fi que ja existeix.

3. Allcast

Allcast transmet contingut amb alegria des de qualsevol dispositiu mòbil a diverses caixes de configuració per a la transmissió, així com també a la secció de comandes. És compatible no només amb Apple TV i altres dispositius compatibles amb AirPlay, sinó que també ofereix suport DNLA, que permet la comunicació amb Chromecast, Xbox 360, Amazon Fire TV, WDTV, Roku i també uns quants Sony, Samsung. & Televisors intel·ligents nets.

A més, Allcast trau contingut d’un compte de Google connectat, comptes Dropbox i dispositius per a emmagatzematge local. Tanmateix, la versió gratuïta d’Allcast s’ha bloquejat intencionadament, amb un límit de reproducció de 5 minuts en termes de vídeo i fotos a menys que es pagui un suplement de 5 dòlars per actualitzar-lo..

4. Allstream

Si només voleu reproduir música de música o si no voleu canviar-ho a un reproductor de música nou, Allstream és el que us convé. Ofereix tant connectivitat DNLA com AirPlay, aquesta aplicació que inicialment només serveix per a actes gratuïts com a transmissor.

És a dir, pot dir que podeu conservar el reproductor de música que preferiu i pot ser Spotify, Rdio, Google Play Music o TuneIn, a la vegada que podreu reproduir-vos a tots els AirPort Express, XBox 360, XBMC, PS3 existents. o Apple & Televisors intel·ligents Samsung.

Cal tenir en compte, però, que Allstream estipula que el seu dispositiu mòbil s’ha d’arrelar per funcionar sense problemes i també deixa de funcionar un cop s’hagi superat el termini predeterminat i s’haurà de pagar el seu equivalent en efectiu en altres països. per tornar a desbloquejar-lo. Sembla que també necessiteu arrelar el vostre dispositiu Android per aprofitar al màxim l’aplicació Allstream.

5. Reproductor multimèdia AppleTV AirPlay

Com el seu nom indica, el reproductor multimèdia AppleTV AirPlay de ZappoTV ha estat dissenyat específicament per utilitzar-lo amb Apple TV. Aquesta aplicació, que torna a ser gratuïta, permet que pugueu gravar qualsevol contingut basat en Android, contingut disponible a la xarxa local, així com Internet més gran a qualsevol AppleTV. 

A més d’això, també pot fer que el dispositiu o telèfon basat en Android funcioni com a control remot amb qualitats tot en un. Busqueu, busqueu i compartiu qualsevol contingut de nombroses fonts en línia que inclouen YouTube, podcasts de vídeo, Flickr, SHOUTcast, Picasa i Facebook (estigueu atents a aquestes notícies falses a Facebook!). Per descomptat, necessiteu executar Android 2.1 o les seves versions posteriors i també teniu un compte a ZappoTV per utilitzar el reproductor multimèdia AppleTV AirPlay..

6. Faixa Twonky

Twonky Beam està disponible tant a Android com a iOS per la seva doble capacitat AirPlay-DNLA. Es pot connectar a nombroses caixes i televisors de transmissió i no importa la transmissió i / o la marca. Aquests inclouen la Xbox 360, Apple TV, Rokus i AT&Sistemes T (vers U).

Utilitza l’estàndard UPnP per compartir contingut entre diversos dispositius de la xarxa domèstica. Per tant, us permet guardar fàcilment els suports de la vostra xarxa local al vostre dispositiu mòbil i també transmetre el contingut des d’un telèfon a qualsevol televisor. Per descomptat, això requereix iOS 6 o Android 4.0, com a mínim.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me