Com instal·lar VPN a iPhone o iPad

Com instal·lar i configurar VPN en dispositius iOS com iPad o iPhone? Gràcies a les mesures de seguretat integrades que Apple sempre han inclòs en els seus dispositius, la majoria dels seus iPads i iPhones estan configurats amb protocols L2TP / IPSec i Cisco IPSec ja integrats. També permeten connectar-se a xarxes OpenVPN o connexions VPN de tercers. L’únic que tenien els problemes d’Apple abans que s’introduís iOS 8 va ser el fet que els iPhones es desconnectessin automàticament de les VPN quan passaven al mode de suspensió. Aquest problema, però, s’ha resolt des del llançament de la seva versió de programari iOS 8. A iOS 8 i versions posteriors, ha estat cada vegada més fàcil establir una connexió VPN al vostre iPhone, i hi ha fins i tot més que una instal·leu VPN a iPhone o iPad. En aquesta guia, anem a veure un parell d’aquests mètodes, i el primer utilitzant una aplicació VPN.

Com instal·lar VPN a iPhone o iPad

Com instal·lar VPN a iPhone o iPad

Instal·leu VPN a iPhone o iPad mitjançant una aplicació VPN

Qualsevol persona que desitgi millorar la seva seguretat en línia té el luxe de triar entre una àmplia gamma de proveïdors. Els millors proveïdors de VPN per a dispositius iOS del mercat tenen punts forts que els fan atractius als usuaris d’una manera única i això s’assegura que qualsevol tipus de client pugui tenir les seves necessitats específiques de seguretat ben ateses. Seguiu aquests passos per instal·lar VPN al vostre iPhone o iPad de la manera més senzilla:

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN que ofereix aplicacions VPN per a iOS.
 2. Dirigeix-te a la botiga d’aplicacions d’Apple.
 3. Baixeu i instal·leu l’aplicació del proveïdor de serveis VPN al vostre iPhone / iPad.
 4. Inicieu l’aplicació i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte VPN.
 5. Finalment, amb l’aplicació, connecteu-vos a un servidor VPN que escolliu.

Millor VPN per instal·lar a iOS

ExpressVPN, per exemple, se sap que té una de les interfícies d’usuari més senzilles del mercat, de manera que facilita la navegació a través de la seva aplicació per als usuaris de VPN per primera vegada. El servei d’atenció al client també és de primera qualitat, ja que sempre hi ha suport disponible en cas que tingueu problemes més enllà de les vostres capacitats. La seva forta xarxa de més de 1500 servidors basats en més de 145 països segurament proporcionarà una connexió estable per a tots els que s’inscriguin. Els usuaris potencials tenen l’opció de provar la garantia de devolució de 30 dies d’ExpressVPN que els permetrà provar el seu servei abans de decidir si s’hi subscriu o no.

NordVPN És també una altra bona elecció, sobretot per la seva assequibilitat i capacitat per suportar fins a 5 dispositius simultanis. El seu servei està integrat amb un commutador per matar a Internet i també ofereixen una doble VPN per millorar la seguretat dels usuaris. El servei també té una política de registre de zero estricta on no s’emmagatzema cap de les seves històries de navegació d’usuaris. El fet que l’empresa tingui la seu a Panamà significa que el servei està fora de l’abast de qualsevol jurisdicció de retenció de dades.

Un altre proveïdor que voldríem consultar és IPVanish. Com a proveïdor que ofereix suport per a protocols com OpenVPN, IPSec, IKEv2, L2TP i fins i tot PPTP, els usuaris poden triar qualsevol protocol per connectar-se. El servei ofereix més de 25.000 IP, i cada servidor pot suportar més de 10 IP. El seu servei de VPN xifrat AES-256 garanteix que tota la vostra informació personal es manté oculta a possibles pirates informàtics i spammers, alhora que proporciona anonimat i la possibilitat de desbloquejar llocs geo-restrictius..

Connexió a una VPN OpenVPN

El suport d’OpenVPN encara no s’ha afegit a iOS fins ara, però no us preocupeu. Hi ha tones d’aplicacions de tercers a l’App Store que poden facilitar la connexió entre el vostre iPhone o iPad i OpenVPN. OpenVPN fins i tot té una aplicació oficial OpenVPN Connect que podeu utilitzar per connectar-vos a la seva VPN.

Un cop hàgiu configurat el compte, el següent pas és configurar el servidor VPN al qual us connectareu. Podeu optar per fer-ho manualment, on connecteu el vostre iPad o iPhone a un ordinador, inicieu iTunes i seleccioneu el dispositiu connectat. Haureu de ser capaç de copiar el fitxer .ovpn i altres fitxers de certificats i claus relacionats a l’aplicació OpenVPN, i això ha de facilitar que la vostra connexió VPN tingui lloc..

És bo tenir en compte que l’aplicació de connexió d’OpenVPN i aplicacions similars no són “només una aplicació” que utilitzeu ja que proporcionen una connexió VPN a nivell del sistema per permetre que totes les aplicacions del dispositiu arribin a Internet..

Connexió a VPNs IKEv2, L2TP / IPSec i Cisco IPSec

Si suposeu que preferiu utilitzar protocols diferents d’OpenVPN o que la vostra VPN de tria no ofereix cap aplicació iOS, encara podreu configurar una VPN fent alguns canvis en la configuració d’iOS. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

 1. Desplaceu-vos a l’aplicació Configuració del vostre iPhone o iPad.
 2. Toqueu la categoria General,
 3. A continuació, toqueu VPN a la part inferior de la llista.
 4. Al final de la llista, apareixerà un botó “Afegeix configuració VPN”.
 5. Toqueu-lo i seleccioneu l’opció IKEv2, IPSec o L2TP segons el protocol VPN al qual vulgueu connectar-vos.
 6. En aquest moment, només cal que introduïu les dades de connexió de la vostra VPN per connectar-vos. Malauradament, el suport a VPNs PPTP es va reduir a iOS 10 perquè PPTP és un antic protocol insegur.

Si el procediment de configuració requereix que necessiteu fitxers de certificats per establir una connexió amb la VPN, haureu d’importar-los abans fins i tot d’iniciar tot el procés. Si obteniu el certificat per correu electrònic, només cal que els importeu. Tant els iPhones com els iPads poden funcionar amb certificats en els formats PKCS # 1 (.cer, .crt, .der) o PKCS # 12 (.p12, .pfx)..

Connectant & Desconnexió de la vostra VPN

Després d’haver configurat la vostra VPN, també podeu obrir la finestra Configuració per moure el control lliscant VPN per connectar-vos i desconnectar-vos de VPN. Si us sembla que heu configurat múltiples VPN al vostre iPad o iPhone, és més fàcil canviar-les entre elles i navegar per Configuració, general, i després VPN a la mateixa pantalla on havíeu afegit aquestes VPN..

Conclusió: Com instal·lar VPN a iPhone o iPad

Com heu vist, hi ha diverses maneres fiables que podeu utilitzar per connectar-vos a una VPN des del vostre iPhone i la majoria triguen menys de 5 minuts a fer-ho. Per tant, no hi ha cap motiu per deixar-se vulnerable a la protecció de ciberdelinqüents per robar les vostres dades o accedir als vostres comptes en línia. Obteniu una VPN, & mantenir-se protegit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me