Com instal·lar VPN al vostre televisor intel·ligent

Poc a poc, sembla que les televisions intel·ligents estan guanyant molta popularitat. Algunes de les marques més populars d’Smart TV inclouen Samsung, Sony, LG, Hisense, Panasonic i Sharp. Els televisors intel·ligents disposen de diverses aplicacions de streaming, com Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO go i BBC iPlayer; són com una parada única per a entreteniment. El problema és que aquestes aplicacions continuen sotmeses a restriccions geolocacionals. Si no es troba físicament als països especificats per aquestes aplicacions, no podreu utilitzar-los.


Com instal·lar VPN al vostre televisor intel·ligent

Com instal·lar VPN al vostre televisor intel·ligent

Per complicar les coses, cada Smart TV utilitza un sistema operatiu diferent que l’altre. Excepte Sony, que s’ha convertit en un sistema operatiu Android estàndard, aquests sistemes operatius no estan configurats per allotjar aplicacions VPN. No us preocupeu, hi ha una manera de treballar. Continua la informació per esbrinar com pots habilitar una connexió VPN o utilitzar un proxy Smart DNS per desbloquejar les aplicacions de streaming de geo-restringit.

Com instal·lar VPN a televisors intel·ligents

Com he dit anteriorment, les televisions intel·ligents normalment no solen acollir una aplicació VPN. Hi ha, però, formes de treballar al voltant:

 • Instal·leu la VPN al vostre router: D’aquesta manera, qualsevol dispositiu que es connecti a Internet del router es connectaria al servei VPN. És important tenir en compte que no tots els routers són compatibles amb VPN i que la configuració d’una connexió VPN al router requereix coneixements tècnics i habilitats. Llegiu aquesta guia per obtenir més informació sobre la instal·lació de VPN al router d’internet.
 • Compartiu la vostra connexió de xarxa amb PC o Mac amb el vostre Smart TV: En lloc de connectar el vostre Smart TV amb el vostre enrutador, compartiu la vostra xarxa des d’un PC o un Mac que tingui una connexió VPN. Aquí teniu un guia que explica com compartir la vostra connexió a Windows.
 • Utilitzeu un servidor intermediari Smart DNS per desbloquejar les restriccions geogràfiques establertes a les aplicacions de streaming. A diferència d’una VPN, un DNS intel·ligent no amaga la vostra IP real. Tot i així, anul·la el problema d’ubicació que tenen els televisors intel·ligents. El més important, Smart DNS es pot configurar directament a la vostra Smart TV, facilitant la seva vida.

Millor VPN per a televisions intel·ligents

Després de considerar les diferents maneres de connectar el vostre Smart TV a una VPN, hem trobat els 3 millors serveis VPN i Smart DNS per al vostre Smart TV

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Deslocalitzador

ExpressVPN

Gegant VPN, ExpressVPN, té més de 2000 servidors arreu del món. Això vol dir que no només obtindreu el millor servei, els xifrats sense nit i els registres de registre zero, també podreu beneficiar-vos de velocitats de descàrrega super ràpides i de cap ample de banda. Quan es tracta de televisors intel·ligents, ExpressVPN també té un servei de proxy Smart DNS simplifica encara més el procés de connexió.

BulletVPN

Una altra VPN que també ofereix serveis de proxy Smart DNS és BulletVPN. A més, BulletVPN té un nombre molt inferior de servidors a tot el món, encara és propi quan es tracta de velocitat d’internet. BulletVPN també supervisa les guies que ensenyen als usuaris com instal·lar VPN en un encaminador i com configurar encaminadors virtuals en un PC o un Mac. Amb una garantia de devolució de 30 dies, BulletVPN no era una de les que es va dedicar a aquesta llista.

Deslocalitzador

Unlocator és un DNS intel·ligent que es pot configurar fàcilment en un Smart TV. Tot i que Unlocator no amaga la vostra adreça IP ni permet triar on és al món que voleu aparèixer, encara pot desbloquejar moltes de les aplicacions de streaming de geo-restringit que es troben al vostre Smart TV. Tingueu en compte que als països on hi ha segrestos DNS o proxies transparents, és possible que un DNS intel·ligent no sigui la millor opció per desbloquejar aquestes aplicacions. Unlocator ofereix una prova gratuïta de 7 dies i un període de reemborsament de 14 dies, per la qual cosa us recomanem que ho proveu!

Millor VPN de TV intel·ligent: reflexions finals

Obtenir el funcionament de les aplicacions amb restriccions geoelèctriques al vostre Smart TV no és una tasca fàcil, sobretot perquè els televisors intel·ligents no són compatibles amb la connexió VPN. Tanmateix, quan hi ha voluntat, hi ha una manera! Si utilitzeu una de les aplicacions esmentades anteriorment per desbloquejar el contingut restringit i configureu la vostra VPN en un router / connectant el vostre PC o Mac VPN a la vostra Smart TV, podreu treballar aquests problemes molestos i transmetre els vostres programes allà on estigueu. món No oblideu provar els mètodes que hem discutit per configurar una xarxa VPN per a la vostra Smart TV, que es descriuen més detalladament en aquesta guia i consultar aquesta guia sobre com mantenir la vostra TV segura en seguretat. Informeu-nos als comentaris si teniu problemes a provar-los.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map