Com mirar Ackley Bridge Free fora del Regne Unit

Ackley Bridge és aquesta sèrie de drames britànica que no voldreu perdre quan esteu fora del Regne Unit. No hi ha cap raó que ho haguéssiu. Bé, n’hi ha geo-restriccions potser és a la vostra manera, però els podeu escapar utilitzeu una VPN o un DNS intel·ligent. Que són aquells? Suposeu que haureu de llegir i esbrinar.

Com veure Ackley Bridge en línia

Com veure Ackley Bridge en línia

Com veure el Ackley Bridge de forma gratuïta en línia a l’estranger? Ackley Bridge és una sèrie de dramatúrgia britànica ambientada en una escola acadèmica multicultural del mateix nom. El nou programa de televisió s’ha comparat amb el de la BBC Carretera de Waterloo. Al Regne Unit, Channel 4 (4oD) emetrà el programa primera temporada gratis en línia. Aquest tutorial us mostrarà com se suposa utilitzeu un servidor intermediari VPN o Smart DNS per suprimir les restriccions al Canal 4 fora del Regne Unit, que us permetrà veure el pont de Ackley als EUA, Canadà, Austràlia, Alemanya, França i altres llocs del món.

Transmet el servei en línia de Ackley Bridge mitjançant VPN

Ara, si intenteu accedir a Channel 4 en qualsevol lloc fora de les fronteres del Regne Unit, veureu aquest error de geografia. “Actualment el servei no està disponible a la vostra zona”. Això vol dir que la gent a Austràlia, Irlanda, Canadà i els Estats Units no pot veure Ackley Bridge en línia? No. Això només vol dir que haureu de trobar una porta d’entrada a aquesta activitat de transmissió en línia.

El truc està implicat en aquesta situació. Una forma de dur a terme aquest engany és amb un proveïdor de serveis VPN. Generalment, aquestes eines us permeten obtenir més enllà de les restriccions que puguin bloquejar els plaers de reproducció. Amb l’adreça IP del Regne Unit que obteniu amb una connexió VPN, obtindreu accés a qualsevol canal de transmissió britànic desitgeu malgrat la vostra geolocalització. Aquests són els passos que heu de seguir:

 1. Cal començar amb les coses una subscripció VPN. Eviteu les VPN gratuïtes. 
 2. Creeu un compte VPN i llavors descarregueu l’aplicació oferts al lloc web oficial de VPNs. 
 3. Comença l’aplicació
 4. Inicieu la sessió amb el compte heu creat. 
 5. Ara, ho heu de fer connectar-se a un servidor VPN al Regne Unit.
 6. Després d’això, podreu accedeix a tots els canals que tenen la seva base al Regne Unit.
 7. Transmet el pont Ackley del Canal 4 a l’estranger en qualsevol lloc que estiguis. 

La millor VPN per a Ackley Bridge 

Una preferència personal meva és ExpressVPN. És segur, segur i altament capaç de desbloquejar contingut a l’estranger perfectament. Gràcies a Política de devolució de 30 dies, podeu recuperar els vostres diners en qualsevol moment en aquest període si no us agradava el que us ofereix. 

Com mirar Ackley Bridge gratuït en línia amb Smart DNS

Un altre mètode que implica trampes és Smart DNS. Amb aquesta eina, arribeu a ometreu tot tipus de restriccions de manera molt ràpida. El que és diferent d’aquesta eina és que no és tan segura com una VPN com no reagrupa les dades dels usuaris mitjançant xifrats. El DNS intel·ligent només redueix les dades que són les responsables de determinar la geolocalització dels usuaris, fent que els usuaris apareguin en un altre lloc. En altres paraules, el DNS intel·ligent canvia la ubicació virtual dels usuaris. La ubicació que els usuaris trien depèn d’on es basi el contingut que volen. Per tal de corrent en línia Ackley Bridge gratis en línia, aquí teniu el que s’ha de fer. 

 1. Fes-te un locutor subscripció i una prova gratuïta de 7 dies.
 2. Aquests vídeos / tutorial de configuració us ajudaran configureu el vostre DNS intel·ligent al dispositiu de streaming.
 3. Vés al lloc web de Channel 4 o llançar l’aplicació 4oD.
 4. Finalment, podeu gaudeix del streaming de Ackley Bridge en línia gratis en qualsevol lloc

He suggerit Deslocalitzador perquè és l’únic servidor intermediari Smart DNS que m’ha concedit accés al Canal 4 fora del Regne Unit. Amb els seus Test de 7 dies, no tens absolutament res a perdre i molt a guanyar. Per guanys, volem dir que obtindreu desbloqueu més de 220 canals quan se subscrigui a aquest servei. 

Promoció de Ackley Bridge

Com veure Ackley Bridge en línia?

Serà interessant com es resol la fusió de les dues escoles. El que està segur és que el nou drama britànic va cridar molt l’atenció, encara que sembli una mica semblant a Waterloo Road. El que és cert és que Ackley Bridge és un programa de televisió que val la pena veure.

Per tant, si viviu fora del Regne Unit, només cal fer servir ExpressVPN o Deslocalitzador com s’ha explicat anteriorment, per veure el programa al mateix temps que es fa al Regne Unit. No oblideu compartir amb nosaltres el mètode que teniu previst fer servir un comentari a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me