Com mirar CNBC fora dels Estats Units amb una VPN o un DNS intel·ligent

L’economia global està canviant. Les polítiques comercials canvien i els mercats es redefineixen per mantenir-se. Aquest és el moment de parar atenció als llocs de notícies financeres, com ara CNBC.

Com veure CNBC fora dels EUA

Com veure CNBC fora dels EUA

CNBC està disponible fora dels Estats Units?

CNBC és, malgrat les polèmiques que l’envolten, un dels canals de notícies financeres més vistos. CNBC té diferents versions fora dels Estats Units que s’adrecen a diferents mercats financers. Tanmateix, la versió nord-americana del canal no es pot accedir fora dels EUA. Si voleu mantenir-vos al capdamunt del mercat financer dels Estats, haureu de trobar la manera de desbloquejar CNBC a l’estranger.

Us explicaré dos mètodes que podeu utilitzar per això: VPN i Smart DNS.

Com desbloquejar CNBC a l’estranger mitjançant una VPN

El primer mètode que explicaré per desbloquejar les restriccions regionals de CNBC és el mètode VPN. Una VPN, breu per a la xarxa privada virtual, és un programari que xifra les vostres dades i reorienta tot el trànsit cap a una connexió privada i segura. Una VPN pot ajudar-vos a mantenir-vos en línia anònim i segur, encara que utilitzeu WiFi pública.

El motiu pel qual una VPN pot desbloquejar contingut restringit regionalment és que una VPN et connecta a diferents servidors de tot el món per establir aquesta connexió segura que he esmentat anteriorment. Quan us connecteu a un servidor que no es troba al vostre país, la vostra adreça IP pública canvia per reflectir la del servidor. Així és com una VPN us pot ajudar a desbloquejar les restriccions regionals.

Com configurar una VPN

La subscripció a i configurar una VPN és relativament fàcil. A continuació, es mostra com podeu obtenir una VPN i desbloquejar CNBC a qualsevol part del món:

  1.  Vés al lloc web d’un proveïdor VPN i registra’t al servei.
  2. Baixeu l’aplicació que s’adapti al dispositiu que utilitzeu. Per regla general, les VPN tindran una aplicació per a Mac, Windows, iOS, i Android dispositius.
  3. Inicieu l’aplicació al dispositiu i inicieu la sessió.
  4. Connecteu-vos a un servidor dels EUA i espereu uns segons per establir la connexió.
  5. Vés al streaming en directe de CNBC i gaudeix-lo! *

És tan fàcil! El bo d’una VPN és que ja tenen aplicacions (de vegades fins i tot plugins del navegador) que podeu utilitzar. No cal que tingueu fons tècnic per utilitzar una VPN.

Millor VPN a la transmissió en directe de CNBC

Suggerim subscripció a ExpressVPN. Es considera el proveïdor de serveis VPN de primer rang i té una llarga llista de funcions per ajudar-lo a mantenir la seva posició global. ExpressVPN té més de 2000 servidors en més de 94 països, de manera que podreu desbloquejar més llocs geo-bloquejats.

ExpressVPN té una garantia de devolució de diners de 30 dies fiable, de manera que podeu provar-la i veure si el servei us serveix..

Si no acaba de ser així, aquí teniu una llista d’altres proveïdors VPN de primer nivell que podeu provar:

Com veure CNBC a l’estranger amb un DNS intel·ligent

El segon mètode que podeu utilitzar per desbloquejar el CNBC americà a l’estranger és mitjançant l’ús d’un Smart DNS. Un DNS intel·ligent, a diferència d’un VPN, és un servei al qual podeu subscriure’s que és específic per desbloquejar llocs geo-restringits. A diferència d’una VPN, un Smart DNS no és un servei que us demani que trieu un servidor al qual connectar-vos. Un proveïdor tindrà una llista de canals desbloquejats que són accessibles mitjançant Smart DNS.

Dit d’una altra manera, quan voleu desbloquejar un canal específic amb un DNS intel·ligent, heu d’assegurar-vos que el canal és compatible amb l’Smart DNS que trieu.

Algunes coses que cal tenir en compte quan s’utilitza un DNS intel·ligent

Com he esmentat anteriorment, un Smart DNS no és el mateix que una VPN. Una VPN protegirà les dades i el trànsit en línia, mentre que un Smart DNS només emmascararà la vostra IP. És correcte, la vostra adreça IP pública no canviarà realment quan feu servir un DNS intel·ligent. Altres coses que heu de tenir en compte són:

  • Un DNS intel·ligent no afectarà la velocitat d’internet.
  • Els proxies DNS intel·ligents no us protegeixen contra el segrest de DNS ni els proxies transparents.
  • Cal configurar un DNS intel·ligent, a diferència d’una VPN.
  • La configuració d’un Smart DNS es pot fer en una selecció més àmplia de dispositius, com PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, etc …

Millor DNS intel·ligent per desbloquejar CNBC

Utilitzo Unlocator com a DNS intel·ligent. Us dóna accés a més de 200 canals desbloquejats, inclòs CNBC, i té un gran equip d’atenció al client que sempre està preparat per ajudar-vos. Unlocator també us ofereix guies i tutorials que us permeten accedir al procés de configuració.

Unlocator té una targeta de crèdit de 7 dies sense necessitat de prova gratuïta i una política de reembossament de 14 dies. Proveu-lo, és un servei increïble que us permet estalviar molt temps i energia amb el vostre streaming.

Mireu CNBC fora dels Estats Units: reflexions finals

En teniu, dos mètodes fàcils per desbloquejar la versió nord-americana de CNBC. Us suggeriria que proveu tots dos mètodes i veieu quin és el que millor us convé. Si només us interessa transmetre alguns canals, pot ser que sigui el vostre servei un DNS intel·ligent. Si us interessa la idea de seguretat en línia, és el que heu de mirar una VPN.

* La versió nord-americana de CNBC requereix que un proveïdor de televisió nord-americà tingui accés. Ni una VPN ni un Smart DNS podran suprimir aquest requisit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me