Com mirar Mubi a qualsevol part del món?

De vegades, buscar una pel·lícula a Netflix pot trigar molt més del que havíeu previst. En la majoria dels casos, no és que les pel·lícules de la biblioteca no siguin tan atractives, però moltes d’elles semblen tan bones que escollir-ne una per veure, és molt difícil. Si us agrada la majoria de la gent, probablement us sorprendrà un greu cas de paràlisi d’anàlisi. Per als espectadors que no es voldrien cridar l’estrès amb la decisió de veure, Mubi ofereix una alternativa molt convincent. Per començar, aquest servei de streaming únic només ofereix 30 pel·lícules alhora, de manera que escollir-ne una per veure és molt més fàcil.

Com mirar Mubi a qualsevol part del món?

Com mirar Mubi a qualsevol part del món?

Mubi és bo?

La llista de pel·lícules que trobareu en algun moment a la plataforma està realitzada per un equip molt talentós d’informàtics i acadèmics. Podeu trobar una bona combinació de pel·lícules guardonades entre les que vulgueu. Per tal de mantenir el contingut sempre fresc, cada dia s’afegeix un nou film a la llista mentre se n’elimina una altra. Cada pel·lícula roman a la llista només 30 dies.

A més de ser una plataforma de reproducció de pel·lícules, Mubi també permet llegir crítiques expertes de coneguts escriptors de pel·lícules d’una secció editorial que van anomenar “El quadern”. Aquí coneixereu què pensen altres crítics de cinema sobre la pel·lícula que esteu a punt de veure i aprofundireu en el vostre coneixement sobre la cinematografia. A més, si esbrineu que una pel·lícula que teníeu previst veure ja ha passat per sobre de la marca de 30 dies i ja no és a la llista, podríeu arribar a veure-la per 4 dòlars en alta definició a la vostra comoditat..

On es disposa Mubi?

En termes de disponibilitat regional, Mubi ofereix un conjunt de pel·lícules diferent segons el lloc on estiguis basat. Actualment, el servei s’ha localitzat per als usuaris que hi ha al servidor Regne Unit, Estats Units, França i Canadà. Per tant, totes aquestes regions tenen un conjunt diferent de pel·lícules a la llista. Mubi també arribarà aviat a l’Índia.

Si us trobeu fora d’aquestes regions, no podreu accedir a Mubi a causa de restriccions regionals. Tanmateix, hi ha una solució de solució. Com accediríeu a aquests llistats regionals malgrat que en altres parts del món? VPN al rescat.

L’ús d’una VPN per reproduir el servei Mubi fora dels Estats Units, Regne Unit o Canadà?

VPN és una xarxa privada virtual i fa referència a una col·lecció de servidors que permeten accedir a serveis geo-restringits i xifrar la vostra connexió. El xifrat amaga bàsicament tot el trànsit d’Internet. És difícil que algú pugui veure què estàs en línia. La connexió a un servei VPN també us manté anònim durant tot l’ús d’Internet. Les dades personals com ara la vostra ubicació i identitat romanen ocultes. Així doncs, no queda cap informació sobre vosaltres als llocs que trieu visitar. A continuació, es mostra com podeu utilitzar la VPN per mirar Mubi a qualsevol part del món:

  1. El primer que heu de fer és registrar-vos en un servei VPN.
  2. A continuació, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu on vulgueu reproduir el servei Mubi.
  3. Inicieu l’aplicació i connecteu-vos a un servidor VPN als Estats Units.
  4. Després de connectar-vos a un servidor americà, se us proporcionarà un servei temporal Adreça IP americana això fa que sembli que heu localitzat als EUA.
  5. Ara que teniu una IP americana, podeu transmetre fàcilment Mubi des de qualsevol lloc del món.

Si sabeu que dedicareu una gran quantitat de temps a la transmissió, haureu de considerar realment la subscripció a un servei VPN. Això us ajudarà a afondar-vos de totes les mesures que pugui aplicar el vostre ISP per accelerar la vostra connexió. En aquest sentit, acceleració significa qualsevol cosa des de disminuir la velocitat fins a denegar l’accés a determinats llocs i canals de streaming. Si utilitzeu una VPN impedeix que el vostre ISP us espioni, de manera que no tindran ni idea de què esteu.

Millors VPN per veure Mubi a l’estranger

Ara que ja saps què opta per obtenir cortesia d’una subscripció a VPN, fem un cop d’ull al tipus de proveïdors als quals hauràs de pensar en subscriure’t..

1. ExpressVPN

ExpressVPN destaca per ser un dels proveïdors més fiables als quals podeu recórrer per a la vostra protecció en línia. El servei guardonat compta amb més de 2000 servidors dins de la seva xarxa i una presència en més de 90 països. La seva cobertura de servidors gran proporciona fins a 200.000 IP perquè els seus subscriptors s’enllacin i, encara, té una gamma de servidors sigils als quals podeu connectar si el país on esteu no permet la connexió VPN..

Teniu fins a 3 connexions simultànies amb aquest proveïdor. ExpressVPN admet OpenVPN, SSTP, L2TP i PPTP com a protocols VPN. El servei està basat a les Illes Verges Britàniques, de manera que no us preocupa que les vostres dades siguin compartides amb les autoritats, ja que la majoria no tenen jurisdicció. El servei també té una política de registre zero clara, de manera que no tindran ni idea de què esteu connectats. La seguretat es garanteix mitjançant el xifrat AES de 256 bits. El servei també inclou un servei Smart DNS per ocultar la vostra ubicació i identitat. L’amplada de banda ilimitada i el canvi de servidor il·limitat són de sèrie, de manera que podreu reproduir-vos perfectament des de Mubi, independentment del lloc on estigueu. Per veure què més té ExpressVPN, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN.

2. IPVanish

A IPVanish se li ofereix un dels serveis VPN més ràpids del món. Aquest proveïdor basat als Estats Units és popular entre els servidors d’interès gràcies als seus servidors ultra-ràpids. IPVanish es va crear el 1999 i té una xarxa creixent de més de 1500 servidors al seu nom. El servei també utilitza xifratge AES de 256 bits per assegurar-se que el trànsit dels usuaris es manté segur. Les aplicacions IPVanish estan disponibles a iOS, Mac, FireStick, Windows, Linux i Android.

El servei és un dels pocs que té suport per a fins a 10 dispositius simultanis. IPVanish també ofereix un proxy web SOCKS5 al qual podeu recórrer si només voleu amagar la vostra ubicació i identitat sempre que esteu connectats. El servei garanteix que els subscriptors reben amplada de banda il·limitada i commutació il·limitada del servidor. Consulteu la nostra revisió d’IPVanish per veure si aquest és el millor servei per a vosaltres.

3. NordVPN

NordVPN deixa entre mans un dels millors proveïdors amb els quals mai podríeu mirar de registrar-vos. El servei és magre i té un munt de punxons. Amb més de 4.000 servidors per escollir, NordVPN trepitja fàcilment altres proveïdors amb una xarxa molt més petita. El servei es basa a Panamà, i es tracta d’una regió que no és responsable de cap llei de compartició de dades. Això vol dir que les vostres dades estaran en bones mans. Amb la seva política de registre de zero ben implementada, no haureu de preocupar-vos que ningú es faci càrrec de la vostra història de trànsit.

NordVPN es pren molt seriosament la vostra seguretat en línia i té característiques a aquest efecte. El servei enrutitza les vostres dades a través de dos en lloc d’un; per tant, es duplica el ja actual xifrat AES de 256 bits. El servei també ofereix servidors ofuscats per a l’ús de VPN en països on està prohibit, així com servidors dedicats per a aquells que desitgen un servei especialitzat. NordVPN també funciona bé amb Tor per assegurar-vos que sigueu anònims. NordVPN també és ideal per a la navegació, ja que permet connectar-se a servidors específicament optimitzats. Per obtenir un desglossament més complet del que té el servei a la botiga, consulteu la nostra revisió NordVPN.

Observant Mubi a l’estranger

Transmetre des de Mubi fora del Regne Unit, Estats Units, Canadà o França hauria de ser brisa un cop tingueu al vostre costat el proveïdor VPN adequat. ExpressVPN, IPVanish i NordVPN disposen del servei adequat per mantenir la vostra connexió privada, segura i súper ràpida. Continua i consulta totes les nostres ressenyes detallades per obtenir una visió molt més profunda abans de prendre la seva decisió.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me