Com obtenir Sky Go als EUA

Com veure Sky Go als EUA? Sky Go és un popular servei de televisió en línia que representa una manera fantàstica perquè els espectadors puguin controlar programes i vídeos en directe i sota demanda. Aquest canal està basat al Regne Unit, de manera que si teniu algun motiu fora del país, no podreu accedir a Sky Go. La raó principal per la qual se li produeix un bloqueig en intentar accedir a Sky Go té a veure amb la teva adreça IP. Un cop vau mudar-vos del país, la vostra adreça IP va canviar ja que ara teniu la adreça IP del país on esteu.

Com veure Sky Go als EUA

Com veure Sky Go als EUA

Ara, l’única manera en què podreu reproduir contingut de Sky Go és si obteniu una IP britànica. I no pot ser una tasca més fàcil per a un proveïdor de serveis VPN. Un proxy de DNS intel·ligent també és capaç de fer-vos arribar a Sky Go allà on estigueu, però no a través de canviar la vostra IP. El problema de fons és que podeu veure Sky Go UK a Amèrica si utilitzeu una VPN o Smart DNS als vostres dispositius PC, Mac, Android i iOS..

Com veure Sky Go als EUA amb una VPN

Els expatriats britànics que viuen a l’estranger ja no hauran d’envejar els ciutadans britànics perquè ells mateixos s’afaiten el luxe de transmetre contingut en directe i sota demanda de Sky Go Amb una VPN, no han de traspassar les fronteres ni evocar cap miracle per accedir a Sky Go. Una VPN, o xarxa privada virtual, és un programari que us proporciona la ubicació que desitgeu canviant l’adreça IP. És una mena de servidor intermediari entre el dispositiu i el lloc web, canal o servei al qual voleu accedir. A continuació, es mostra el que s’obté quan intenta veure Sky Go als Estats Units:

“Sky go només està disponible per als usuaris que es connectin des del Regne Unit o de la República d’Irlanda. Sembla estar fora d’aquests territoris. “

En connectar-se a una VPN, les vostres dades viatgen a través d’aquest túnel digital, creat per la VPN, on es xifren abans d’arribar a qualsevol altra xarxa. Així, si esteu als Estats Units i voleu veure Sky Go UK, haureu de connectar-vos a un servidor del Regne Unit. Això us concedirà una IP britànica temporal i us permetrà accedir al contingut del Regne Unit. Apreneu tots els passos aquí mateix:

  1. Registreu-vos amb un proveïdor de VPN.
  2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android, dispositiu iOS.
  3. Inicieu l’aplicació VPN i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte VPN.
  4. Ara, connecteu-vos a un servidor VPN del Regne Unit. Se us concedirà un Adreça IP britànica.
  5. Finalment, visiteu el lloc web de Sky Go o inicieu la seva aplicació.
  6. Gaudeix de veure la Lucky Man, la nota de Stan i S.W.A.T de Stan Lee als EUA.

Voleu Sky Go als Estats Units? Només cal registrar-se amb ExpressVPN i vegeu quins són els serveis de streaming de desbloqueig sense problemes. Aquest proveïdor de serveis és car per una raó a causa dels seus serveis de qualitat inigualables. Garanteixen eludir tot tipus de geo-restriccions a tot el món, de manera que no donen a ExpressVPN una segona idea. A la taula següent es presenten altres proveïdors de serveis VPN si voleu consultar-los. Llegiu el nostre article sobre el document millor VPN per Sky Go per a una millor comprensió.

Com veure Sky Go als Estats Units amb un servidor intermediari intel·ligent DNS

Una alternativa més barata per aconseguir Sky Go als Estats Units seria mitjançant un servidor intermediari Smart DNS. No és tan segur com una VPN, però sí que fa la feina. Amb això volem dir, es desbloqueja Sky Go i molts altres canals des de qualsevol lloc. El que fa bàsicament és que redirigeix ​​el trànsit necessari per identificar la vostra ubicació geogràfica a través dels servidors designats i permetrà accedir al contingut que desitgi. A continuació, us detallem com utilitzeu un DNS intel·ligent per accedir a Sky Go a Amèrica:

  1. Primer, dirigiu-vos a Unlocator i inscriviu-vos a una prova gratuïta de 7 dies.
  2. Seguiu aquests vídeos / tutorials d’instal·lació per configurar Smart DNS al vostre dispositiu de reproducció.
  3. Vés al lloc web de Sky Go.
  4. Gaudeix del teu accés il·limitat a tot el contingut de Sky Go.

Deslocalitzador és un proxy intel·ligent de DNS bastant constant que pot desbloquejar fàcilment Sky Go als EUA juntament amb altres 200 canals de qualsevol part del món. Funciona a velocitat ràpida perquè no xifra totes les vostres dades com ara el que faria una VPN. Independentment, no deixa de ser una manera barata de desbloquejar alguns dels vostres canals favorits a l’estranger.

Veure Sky Go als EUA

A més de permetre’t veure Sky Go als Estats Units, una VPN inclou molts altres avantatges que milloraran la teva experiència en línia. Tant si voleu desbloquejar Sky Go a Irlanda o un altre canal de tot un altre país, els servidors VPN i Smart DNS us han cobert. Feu-nos saber a la secció de comentaris a continuació quina VPN escollireu per veure Sky Go a Amèrica.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me