Com obtenir una adreça IP alemanya fora d’Alemanya

Així que no podeu accedir a canals com canals alemanys com Welt, ARD, ProSieben i ZDFneo en altres països, no? No s’ho agafi personalment. Tampoc ho puc. De fet, ningú fora d’Alemanya no pot, i això té molt a veure amb l’adreça IP que us ha assignat el vostre ISP.


Tanmateix, un cop canviat a alemany, es converteix elegible per accedir a contingut de base alemanya a l’estranger. L’obtenció d’una adreça IP alemanya és la que estic rebent i us explicaré com podeu fer-ho a continuació.

Com obtenir una adreça IP alemanya fora d'Alemanya

Com obtenir una adreça IP alemanya fora d’Alemanya

Obteniu una adreça IP alemanya a l’estranger – VPN

Des de la seva L’adreça IP revela la vostra geolocalització, Els proveïdors ISP poden acabar amb l’accés al contingut al qual no esteu autoritzats a accedir. Si un ISP detecta una adreça IP procedent de fora de les fronteres alemanyes, no podreu accedir a cap canal o servei alemany..

Amb una VPN, però, l’adreça IP deixaria de ser un problema. L’única manera d’accedir a aquests canals, llocs web i serveis alemanys es connecta a Internet mitjançant una adreça IP alemanya. Amb un, podeu transmetre tot tipus de contingut alemany al dispositiu operatiu de PC, Mac, Android i iOS.

Es crea una VPN una xarxa privada que estableix una connexió entre el PC del dispositiu, el telèfon intel·ligent o la tauleta als seus servidors de tot el món. La VPN us permet per utilitzar les adreces IP dels seus servidors perquè pugueu accedeix a qualsevol contingut a l’estranger tu vols. Si el servidor és a Alemanya, apareixerà com si estigués a Alemanya. D’aquesta manera obtindreu accés a contingut que normalment no podeu rebre al vostre país.

Passos: amb una VPN

Tot el que heu de fer és el següent:

  1. Per obtenir una adreça IP alemanya, heu de subscriviu-vos a ExpressVPN.
  2. A continuació, tu Obteniu l’aplicació VPN en funcionament al dispositiu PC, Mac, Android o iOS.
  3. Per tant, obriu l’aplicació i començar a buscar els servidors tu vols.
  4. Trieu un servidor alemany i connecteu el dispositiu a ell.
  5. Si voleu assegurar-vos que s’ha fet un canvi, aneu a WhatIsMyIP.network.
  6. Gaudeix de tot el privilegi que obtens com a local alemany, al món virtual, per descomptat.

Millor VPN per obtenir una IP alemanya

ExpressVPN pot substituir l’adreça IP original per una alemanya a l’instant. Abans de saber-ho, seríeu streaming de serveis basats en alemany a qualsevol lloc fora d’Alemanya. La raó per la qual esmento ExpressVPN és perquè la seva empresa posseeix una àmplia xarxa de més de 2.000 servidors optimitzats per a connexions ràpides.

Amb una subscripció VPN com aquesta, podeu descarregar, carregar i reproduir el contingut sense preocupar-se per l’ample de banda ni el retard. Aquest proveïdor de serveis és el millor del negoci. Però no seria just descartar altres proveïdors de VPN capaços. Podeu consultar-les a la taula següent.

Per què necessiteu una adreça IP alemanya?

Accediu al contingut de restriccions geogràfiques

Per a aquells que vulguin millorar la seva llengua alemanya o mantenir-se en contacte amb la seva ciutat natal, necessiteu una adreça IP alemanya. Una adreça IP alemanya és la seva clau per accedir a llocs web, serveis, contingut i canals de restricció geogràfica. Necessitaran els expatriats alemanys als Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia i França fer malbé la seva ubicació perquè sembli que es troben físicament a Alemanya.

Una identitat anònima

Si obteniu una adreça IP alemanya, ho fareu obtenir una identitat nova en el procés. Ningú no sabria qui ets. Podeu anar en línia sense tenir un sol pensament preocupant al cap. Podeu utilitzar les funcions de seguretat que ofereix una VPN mantenir l’anonimat en línia.

Compra a menys cost

Quan compreu qualsevol producte o producte en línia, el primer que fa el lloc web és escanejar la vostra adreça IP. Fins i tot el rastreja per veure d’on ets. Torna al punt, la el preu de l’objecte varia d’una ubicació a l’altra a causa de les despeses d’enviament i la moneda del país.

De manera que, si la botiga que feu la comanda és a Alemanya i sou al Regne Unit, haureu de pagar un import addicional per accedir al territori. Tanmateix, si obteniu una adreça IP alemanya, el lloc us cobrarà en conseqüència. Bastant dolç d’ulls?

Obteniu una adreça IP alemanya

No s’hauria d’adjuntar massa a la seva adreça IP perquè canviar-la té les seves virtuts. Mireu “Dark”, “Babylon Berlin” i “Stromberg” amb el vostre Adreça IP alemanya en qualsevol lloc amb una VPN. Feu-me saber el proveïdor de serveis VPN al qual voldreu subscriure’s per obtenir una IP alemanya als comentaris. Per obtenir més informació sobre les VPNs que proporcionen IP IP alemanyes, consulteu aquest article a millor VPN per a Alemanya. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me