Com obtenir una adreça IP australiana fora d’Austràlia

Com obtenir una adreça IP australiana fora d’Austràlia? Teniu una adreça IP austríaca amb molts avantatges, especialment si sou un australià resident al Regne Unit, Estats Units, Nova Zelanda, Canadà o qualsevol altre lloc a l’estranger. En el moment en què abandoneu les fronteres amb Austràlia, perdreu la vostra propietat intel·lectual australiana, que sens dubte necessitareu mentre esteu fora del país. Si manteniu la vostra adreça IP de la ciutat natal, us permetrà accedir a tots els vostres canals, serveis i llocs web australians favorits, com si encara hi trobessin.

Com obtenir una adreça IP australiana fora d’Austràlia

Com obtenir una adreça IP australiana fora d’Austràlia

Tot i que hi ha moltes maneres i mètodes d’obtenir una adreça IP australiana, el més eficaç ha de ser a través d’una xarxa privada virtual. Una VPN és capaç d’amagar la vostra adreça IP de manera que no sigueu identificables en línia i no se’n pugui localitzar res. Obteniu més informació sobre com podeu obtenir una adreça IP australiana des de qualsevol part del món en aquest tutorial. Un cop acabat, podreu reproduir canals de televisió australians com Channel 7, Channel 9, Stan, Channel 10, ABC iView, Optus i SBS des de qualsevol lloc del món.

Obteniu una adreça IP australiana mitjançant una VPN

Tot el contingut australià és geo-restringit a l’estranger i, tret que tingueu una propietat intel·lectual australiana, no podreu accedir a cap a l’estranger. La vostra adreça IP s’utilitza per determinar la vostra ubicació. Per tant, qualsevol usuari que utilitzi una IP que no provingui d’Austràlia es donarà de baixa. Una xarxa privada virtual o una VPN és una bona manera de xifrar les dades i aconseguir seguretat, però també és molt útil per emmascarar la vostra adreça IP. El vostre proveïdor de serveis assigna una IP a la vostra connexió a Internet i aquesta IP pot revelar-vos on us heu localitzat. Per tant, només heu de desfer-vos d’aquesta adreça IP que hi ha entre Foxtel Now i Netflix Austràlia.

  1. Registreu-vos amb una VPN, la millor de la qual és ExpressVPN.
  2. Baixeu i instal·leu la vostra aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android o dispositiu iOS.
  3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
  4. Seleccioneu un servidor australià i connecteu-lo a ell.
  5. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos del canvi.
  6. A partir d’ara, podeu navegar per Internet amb la vostra adreça IP australiana com si estigués a Austràlia.

ExpressVPN és un servei VPN segur i ràpid que inclou totes les funcions necessàries per mantenir-se en seguretat en línia. Amb ExpressVPN, podeu connectar-vos a qualsevol de les ubicacions del servidor i navegar en línia des de qualsevol lloc sense cedir la vostra IP. Hi ha altres proveïdors de serveis que us poden concedir una IP australiana, assegureu-vos que els consulteu a la taula següent. Per obtenir un anàlisi detallat de les millors VPN per a Austràlia, consulteu aquesta revisió.

Per què necessiteu una propietat intel·lectual australiana?

Accediu a georestriccions

Vostè és un ciutadà australià que viu als Estats Units, el Regne Unit, França, Alemanya, etc., que vol accedir a llocs web australians des de casa seva. L’obtenció d’una IP australiana és l’única manera en què podreu fer-ho. Heu d’enganyar el lloc web al qual intenteu accedir demostrant-lo que es troba gairebé a Austràlia. Una VPN pot fer-ho.

Aprofiteu els preus més baixos

Quan compres en línia, el lloc web rastreja l’adreça IP del vostre ordinador. Els preus varien en funció de la vostra ubicació. Si la botiga en línia es troba a Austràlia i sou als Estats Units, se us cobrarà per més del que val l’element / producte. Això té a veure amb les restriccions d’accés territorial. Tanmateix, si teniu una adreça IP australiana, no haureu de pagar aquestes taxes i obteniu l’article per un preu inferior al que us cobraven.

Gestionar empreses

Suposem que sou un empresari d’Internet que vol estar al dia de les seves campanyes de màrqueting i empreses a Austràlia. Si no esteu fora d’Austràlia, no podreu accedir a cap lloc web o servei basat a la vostra ciutat natal. Sense una IP austríaca, haureu de posar-ho tot en espera fins que torni o utilitzeu una VPN.

Obteniu una IP australiana

Obtenir una adreça IP no ha estat mai fàcil amb una VPN. Amb un sol toc, us connecteu a qualsevol servidor de tot el món i obteniu la seva IP. Tenir una adreça IP diferent és útil quan s’enfronta a un bloqueig o voleu aconseguir un acord més bo. Un australià i bàsicament qualsevol ciutadà de qualsevol part del món pot canviar la seva adreça IP amb un propòsit més gran. Amb una VPN, és clar, que és absolutament possible i manejable. Té més raons per les quals es pot canviar la seva IP? Informeu-vos què en penseu a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me