Com obtenir una adreça IP canadienne fora de Canadà

Com obtenir una adreça IP canadienne fora del Canadà? Si ets expatriat canadenc en alguna part del món, et dóna una raó sòlida per la qual hauràs de tenir una propietat intel·lectual canadiana. Haureu de poder veure els vostres programes de televisió i els vostres canals de notícies preferits des de la vostra ciutat natal, perquè no hi esteu físicament presents al vostre país. On vas a escoltar les paraules chesterfield, hidro-factura o la frase Penjar una larina o penjar un roger si no ets a Canadà? La televisió és l’única manera en què podreu reviure els moments canadencs i, per això, heu d’obtenir una VPN perquè, malauradament, les restriccions geogràfiques s’apliquen al contingut canadenc. Una VPN pot canviar la vostra adreça IP en una de Canadà, així podreu accedir a canals de TV canadencs com HBO Canada, CTV, CityTV, CBC, CBC Sports, TSN, Sportsnet, Univision Canada i HGTV a l’estranger a PC, Sistemes operatius Mac, Android i iOS.


Com obtenir una adreça IP canadienne fora del Canadà

Com obtenir una adreça IP canadienne fora del Canadà

Obteniu una adreça IP canadenca fora de Canadà mitjançant una VPN

Una VPN és una xarxa privada que connecta el dispositiu a servidors mundials a través d’Internet. Això vol dir que navegueu per Internet mitjançant la connexió a Internet del servidor. Si us connecteu a un servidor Canadà, apareixerà com si navegueu per Internet des del Canadà. Com a resultat, podreu accedir a continguts que no estan disponibles al vostre país.

 1. Inscriviu-vos a una VPN que proporciona servidors VPN al Canadà com ExpressVPN.
 2. Baixeu i instal·leu la vostra aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android o dispositiu iOS.
 3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
 4. Seleccioneu un servidor canadenc i connecteu-lo a ell.
 5. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos que s’ha fet un canvi.
 6. A partir d’ara, podeu navegar per Internet amb la vostra adreça IP canadenca com si estigués al Canadà.

Un proveïdor de VPN com ExpressVPN pot redirigir tot el trànsit a través del servidor VPN, i aquí és on prové la nova adreça IP. ExpressVPN proporciona servidors en moltes ubicacions, de manera que fins i tot podeu obtenir una IP de qualsevol país del món. Totes les dades que passen pel servidor es xifren i no es poden localitzar a través de la vostra IP real. Si busqueu altres proveïdors de serveis, consulteu la taula següent.

Millor VPN per obtenir una adreça IP canadenca

Les VPN són a tot el mercat quan es tracta de quantitats. Tanmateix, si busqueu privacitat i anonimat completes, necessiteu qualitat. És per això que vaig avançar i vaig escollir 4 dels principals VPN per a Canadà que podeu triar. Aquí estan.

ExpressVPN

ExpressVPN és el meu preferit personal, ja que aprecia la privadesa dels usuaris. Quan algunes VPN declaren que tenen una política de registre zero, podríeu pensar que dues vegades no ho fan tots. Aquesta VPN té una política estricta sense registres, de manera que podeu estar segur que les vostres dades romanen privades tot el temps. A més, podeu desbloquejar centenars de canals de reproducció arreu del món a causa que ExpressVPN té més de 3000 servidors a la seva xarxa a més de 90 països.

Aquesta VPN ofereix un encriptació de grau militar AES de 256 bits i un interruptor de mort en cas que es produeixi una caiguda sobtada de la connexió VPN. També permet cinc connexions simultànies. Per saber-ne més, mireu la nostra Revisió ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN és un altre proveïdor que respecta les sol·licituds de privadesa dels clients. No només això, sinó que compta amb més de 5.000 servidors a tot el món per garantir l’accés a contingut georerestringit en més de 50 països.

Quant a la seguretat, aquesta VPN té algunes tecnologies exclusives que altres VPN no tenen. Preneu, per exemple, Double VPN. Aquesta característica us permet dirigir el trànsit a través de dos servidors VPN en lloc d’un. T’imagines què pot fer el doble xifrat? Sí, dues vegades el blindatge de dades que teníeu. Per no parlar de CyberSec, que és per protegir el vostre dispositiu contra la contaminació per programes maliciosos. Amb un xifrat de 256 bits, un interruptor de matança i una protecció contra filtracions DNS, la vostra seguretat en línia es manté en 6 dispositius en un sol compte. És genial. Obteniu més informació sobre aquesta VPN a la nostra pàgina Revisió NordVPN.

BulletVPN

BulletVPN també adopta la política sense registres i també dona suport als usuaris amb els últims xifrats de grau militar. La seva xarxa de servidors VPN és força petita i només cobreix 31 països. Tanmateix, els servidors estan dispersos estratègicament per satisfer les vostres necessitats d’internet.

BulletVPN utilitza el xifrat AES de 256 bits per a la seguretat a Internet perfecta. D’altra banda, ofereix el seu propi servei DNS que desbloqueja desenes de canals, independentment d’on es troben. Consulteu més informació sobre Revisió BulletVPN aquí.

SurfShark

Taula de surf ofereix més de 800 servidors a tot el món. És una de les poques VPN que va ser capaç de passar per alt els blocs VPN de Netflix. Tot i que és nou, però s’ha demostrat que val la pena rivalitzar amb els gegants. Pràcticament, és l’únic proveïdor VPN que ofereix connexions simultànies il·limitades. Fins i tot IPVanish té un límit de 10.

Igual que altres VPN, hi ha un interruptor de matança i protecció contra filtres DNS i serveis Smart DNS, cosa que fa de SurfShark un exemple perfecte de proveïdor de VPN fort. Llegiu més sobre Surfshark en aquesta revisió.

Per què obtenir una IP canadenca?

Si ets un expatriat canadenc, hi ha moltes raons per les quals has d’obtenir una adreça IP canadiana. Començar des de deixar de banda els geo-blocs fins a poder reservar bitllets de vols més barats són només uns avantatges de l’obtenció de la propietat intel·lectual des del Canadà. Alguns altres motius són els següents:

 • Restriccions de derivació

Les restriccions al contingut que vulgueu veure són les pitjors. Especialment si voleu veure TV Global i City TV fora del Canadà. La majoria de llocs canadencs bloquegen contingut d’àudio i vídeo fora del país perquè tenen drets per transmetre contingut només al Canadà. Utilitzen el rastrejador d’adreces IP dels usuaris per esbrinar si la persona que intenta navegar pel contingut restringit té o no una adreça IP canadienne. Per tant, necessiteu una propietat intel·lectual canadiana per veure contingut canadenc a l’estranger. Fer clic a TV global i TV de la ciutat Per obtenir més informació sobre com desbloquejar-los a l’estranger.

 • Accediu als llocs canadencs

Executeu i poseu a prova l’èxit de les vostres campanyes de publicitat en línia a Google, Bing, Yahoo i altres motors de cerca canadencs.

 • Gastar menys diners

Si voleu estalviar diners en els bitllets de vol sense perdre massa temps buscant una bona oferta en llocs diferents, simplement hauríeu de fer malbé la vostra ubicació i el vostre historial de navegació mitjançant una VPN. Això, per descomptat, comporta obtenir una IP temporal canadenca.

 • Aprengueu l’idioma local

Aprengueu l’idioma local del Canadà navegant amb una IP canadiana. Viure a l’estranger pot tenir efectes negatius sobre la llengua pròpia si no es practica freqüentment. Però, res de la televisió no pot servir. Aprendre escoltant paraules o frases de l’idioma és de gran ajuda per al procés d’aprenentatge d’idiomes.

 • Obtenir una identitat nova

Quan canvieu la vostra adreça IP, canvieu la vostra ubicació pràcticament. És a dir, que ets un ciutadà d’un país diferent, la qual cosa t’ofereix automàticament una nova identitat. Per tant, obtenir una adreça IP canadiana és com obtenir una identitat nova al respecte.

Obteniu una IP canadienne

Ara que sabeu que podeu canviar la vostra adreça IP, també podríeu obtenir una de canadenca. Amb els principals motius que ja havíem esmentat per què hauríeu d’obtenir la propietat intel·lectual canadiana, suposem que probablement esteu buscant un bon servei VPN per aconseguir la feina. Sens dubte, confiem que trobareu la manera perfecta de desbloquejar el contingut canadenc de qualsevol ubicació. Per obtenir més informació, assegureu-vos que consulteu la nostra revisió a millor VPN del Canadà.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me