Com obtenir una adreça IP japonesa fora de Japó

Hi ha molts amants de l’anime i lectors de manga al món i la majoria d’ells són als Estats Units. Així que els nord-americans estan fascinats pel contingut japonès, no hi ha cap mal. L’únic problema és que no poden accedir a res des d’on resideixen. Això ens porta a per què necessitaríeu una IP japonesa en primer lloc. Independentment de quin sigueu canviant, obtenir una nova adreça IP us ajudaria a superar el bloqueig de regió i a eliminar les restriccions geogràfiques de contingut multimèdia. Tot això és possible amb un proveïdor de serveis VPN. Sigui quin sigui el motiu que us obliga a obtenir una IP japonesa, no es pot fer sense VPN. Llegiu tot el procés en aquest tutorial a continuació:


Com obtenir una adreça IP japonesa

Com obtenir una adreça IP japonesa

Obteniu una adreça IP japonesa fora de Japó amb una VPN

Per accedir al contingut japonès, heu d’expressar la ubicació i obtenir una adreça IP japonesa. Sembla que us connecteu des del Japó en contraposició a allà on realment es troba per obtenir el privilegi d’un local japonès. Podeu aconseguir-ho tot amb un proveïdor de serveis VPN. Un cop connectat a un, podreu accedir a tot el contingut basat en japonès que desitgeu.

Una VPN és una xarxa privada que connecta el dispositiu a servidors en algun lloc d’Internet. Això us permet navegar per Internet mitjançant la connexió a Internet del servidor. Si aquest servidor es troba en un lloc diferent, apareixerà com si estigués situat en aquest país. Com a resultat, se us concedirà l’adreça IP d’aquest país. Això us permetrà accedir al contingut que normalment no podeu al vostre país. El que heu de fer per obtenir una adreça IP japonesa és el següent:

 1. Registreu-vos amb una VPN que proporciona servidors VPN al Japó com ExpressVPN.
 2. Baixeu i instal·leu la vostra aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android o dispositiu iOS.
 3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
 4. Seleccioneu un servidor japonès i connecteu-lo a ell.
 5. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos que s’ha fet un canvi.
 6. A partir d’ara, podeu navegar per Internet amb la vostra adreça IP japonesa com si estigués al Japó.

ExpressVPN és una de les VPN més populars del mercat perquè ofereix connexions ràpides, una excel·lent seguretat i un programari fàcil d’utilitzar. Amb ExpressVPN, obtindreu accés a la seva massiva xarxa de servidors, que abasta més de 1500 servidors en 145 ubicacions de 94 països diferents, inclosos 2 servidors en 2 ubicacions diferents del Japó. Això significa, podeu obtenir una adreça IP des del Japó o des dels altres 93 països. Per obtenir més informació sobre altres proveïdors de serveis, consulteu la taula següent.

Per què necessiteu una adreça IP japonesa?

Qui ha dit obtenir una adreça IP japonesa no és fàcil, s’equivoca. Amb un proveïdor de serveis VPN, és la cosa més fàcil del món. Les raons per les quals un voldria obtenir una IP japonesa, però, difereixen d’una persona a l’altra. Anem a veure, no? Necessiteu una adreça IP japonesa per

 1. Aconsegueix una millor seguretat: Podeu protegir-vos dels intents de pirateria i estafes en WiFi pública.
 2. Obteniu la censura: Si viviu en algun lloc amb una forta censura a Internet, l’ús d’una VPN us permetria evitar aquesta censura i navegar per la web tan lliure com pugueu al Japó..
 3. Protegeix la teva privadesa: Eviteu que tercers us observen o enregistreu informació sobre què feu en línia.
 4. Descarregueu-lo de manera segura: eviteu les multes i el processament quan torneu mitjançant una VPN.
 5. Accés al contingut restringit amb geo: Desbloqueu contingut japonès com Rakuten i Animax.
 6. Obteniu una identitat anònima: Obtenir una adreça IP japonesa és com obtenir una identitat completament nova. Una identitat tan secreta, ningú no pot saber qui ets realment. A continuació, podeu navegar per la web amb tranquil·litat. Combinant una VPN i una selecció d’eines de privadesa, és possible romandre en l’anonimat en línia.

Obteniu una adreça IP japonesa fora de Japó

L’ús d’una VPN és, de molt, la millor forma més segura i privada d’obtenir una adreça IP japonesa fora de Japó. Només haureu de subscriure-vos a un proveïdor de serveis VPN, que funciona millor per a Japó– i sereu pràcticament transportats fins allà. És senzill, és eficaç i ràpid! Per tant, aneu endavant, obteniu aquesta adreça IP japonesa i, a continuació, informeu-nos per a què la vau utilitzar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me