Com obtenir una adreça IP portuguesa fora de Portugal

Un ciutadà portuguès resident fora de Portugal tindrà problemes per accedir al contingut del seu país local. Això es deu principalment a geo-restriccions i adreces IP inigualables. La connexió a Internet des d’un país diferent prohibeix fer ús de contingut portuguès i això és perquè no utilitzeu una IP portuguesa. No és cap qüestió impossible invertir, ja que per obtenir una nova IP portuguesa només cal un proveïdor de serveis VPN. Continua la informació per obtenir una adreça IP portuguesa mitjançant una VPN.


Com obtenir una adreça IP portuguesa

Com obtenir una adreça IP portuguesa

Com obtenir una adreça IP portuguesa mitjançant una VPN

És avantatjós utilitzar una adreça IP portuguesa si viviu fora de Portugal. Com voleu veure els vostres programes de televisió favorits des de casa o accedir a serveis basats en Portugal sense un? Per sort, una VPN pot concedir-vos l’adreça IP que voleu en connectar-vos a un dels molts servidors. No només una VPN us proporciona una nova IP, sinó que també manté la vostra connexió segura mentre navegueu per Internet. Mireu com podeu obtenir una IP portuguesa mitjançant una VPN:

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN que tingui un servidor VPN a Portugal, el millor dels quals és ExpressVPN.
 2. A continuació, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android o dispositiu iOS.
 3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
 4. Seleccioneu un servidor portuguès i connecteu-lo a ell.
 5. Espereu un parell de segons fins que la connexió VPN estigui assegurada.
 6. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos del canvi.
 7. Ara podeu navegar per Internet amb la vostra adreça IP portuguesa com si estigués a Portugal.

ExpressVPN proporciona trànsit il·limitat, velocitat de connexió super ràpida i un servei VPN fiable i constant tot el temps. Si la seguretat és la vostra prioritat principal, assegureu-vos que us subscriviu a ExpressVPN. Amb aquest proveïdor de serveis, podeu canviar la vostra adreça IP a una de Portugal i gaudir de serveis de qualitat allà on estigueu al món. Assegureu-vos de consultar altres proveïdors de serveis a la taula següent.

Per què necessiteu una adreça IP portuguesa

Una adreça IP és una sèrie de números que representa la ubicació física de qualsevol dispositiu connectat a Internet. Ara que coneixeu el paper que té una adreça IP en relació amb l’accés a Internet, veieu que pot ser molt útil tenir control sobre la pròpia IP per gaudir de la llibertat d’Internet. De manera que és el que fa una IP i així és com es fa servir per servir-vos contingut. Per això, si voleu accedir a contingut portuguès, necessitareu una adreça IP portuguesa. Podeu utilitzar una adreça IP portuguesa per diversos motius:

 1. Accediu al contingut portuguès: Si sou un expatriat portuguès que viu a un país on teniu accés zero als programes i pel·lícules de la vostra ciutat natal, trobareu que és necessari obtenir una adreça IP portuguesa. Un cop hàgiu obtingut la vostra IP de portuguès, podreu veure espectacles com Último a Sair, Odisseia i Conta-me Como Foi.
 2. Obteniu la censura: Alguns llocs web poden ser inaccessibles a causa de geore restriccions o bloquejats pel vostre ISP o pel govern, cosa que impossibilita accedir-hi amb la vostra adreça IP local. Tanmateix, l’ús d’una adreça IP d’un país diferent permet accedir a llocs que quedin bloquejats d’una altra manera.
 3. Millora la seguretat:  Tenir una IP diferent (independentment de la IP), afegeix una capa de seguretat addicional que fa que els tercers us puguin fer el seguiment. Si us preocupa la seguretat, amagar la vostra adreça IP és una bona idea. 
 4. Aprendre portuguès: L’aprenentatge del portuguès es facilita amb un fàcil accés a llocs d’aprenentatge, pel·lícules i programes de televisió portuguesos. Les pel·lícules us ofereixen pràctica d’escolta, context cultural i molta motivació per seguir aprenent. Si estudieu portuguès, necessitareu una adreça IP portuguesa.

Obteniu una adreça IP portuguesa

Si esteu interessats en accedir a contingut portuguès des d’un altre país, haureu d’aconseguir un proveïdor de serveis VPN. L’adreça IP portuguesa proporcionada per la VPN us permetrà desbloquejar tots els llocs, serveis i canals amb seu a Portugal i accedir-hi com si estiguéssiu allà. Informeu-nos del proveïdor de serveis que escollireu per obtenir una adreça IP portuguesa. Què és? millor VPN per a Portugal? Llegiu aquest article per esbrinar-lo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me