Com obtenir una adreça IP sueca fora de Suècia

Com obtenir una adreça IP sueca fora de Suècia? Suècia és un dels millors països per viure, i els que han sortit de les seves fronteres han deixat enrere la propietat intel·lectual de la seva nació. Podríeu pensar que el vostre PI suès ja no us servirà un cop hagueu arribat als EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà o Alemanya. Tanmateix, el temps que invertiu a l’estranger és el que més necessitareu a la vostra IP sueca. Què frustrant serà si mai no hagueu d’acabar la popular sèrie de crèdits suecs The Bridge després d’haver-vos traslladat als Estats Units?


Newsflash, no podeu veure sèries basades en Sueca en canals suecs com C-More, Viaplay o SVT Play fora de Suècia. Si no és clar, us connecteu des de Suècia, i això no passarà sense una IP sueca. De quina altra manera sabreu qui és l’assassí? Continua la informació per obtenir una adreça IP sueca fora de Suècia mitjançant una VPN a qualsevol PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV i Firestick.

Com obtenir una adreça IP sueca

Com obtenir una adreça IP sueca

Com obtenir una IP sueca a l’estranger mitjançant una VPN

La majoria de les persones que volen obtenir una adreça IP sueca solen buscar maneres de veure canals suecs com SVT24, Sujan, TV4 Fakta i sèries de TV com Modus, Fallet i Farang. Malauradament, no en poden mirar cap, tret que es connectin a Internet amb una IP sueca. No és una opció volar amb tota Suècia per obtenir accés. Tot i això, pràcticament canviar d’ubicació a Suècia ho és. Amb una VPN que es pot gestionar. Una xarxa privada virtual o una VPN és una forma excel·lent de xifrar les dades i obtenir seguretat, però la seva usabilitat prové de l’emmagatzemament de les adreces IP dels usuaris. El vostre proveïdor de serveis assigna una adreça IP a la vostra connexió a Internet i aquesta IP pot revelar-vos on esteu ubicats al món. Això vol dir que us haureu de desfer si voleu obtenir una IP sueca. A continuació, us detallem com podeu fer-ho:

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN que tingui un servidor VPN a Suècia, el millor dels quals és ExpressVPN.
 2. A continuació, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al vostre PC, Mac, Android o dispositiu iOS.
 3. Inicieu la sol·licitud i inicieu la sessió.
 4. Seleccioneu un servidor suec i connecteu-lo a ell.
 5. Espereu un parell de segons fins que la connexió VPN estigui assegurada.
 6. Comproveu la vostra adreça IP a través d’un lloc web com WhatIsMyIP.network per assegurar-vos del canvi.
 7. Ara podeu navegar per Internet amb la vostra adreça IP sueca com si estigués a Suècia.

Millor VPN per obtenir una IP sueca

Es troben totes les funcions necessàries i bàsiques d’una VPN ExpressVPN. És el proveïdor de serveis que us ajuda a obviar les restriccions geogràfiques i us manté segur en línia. ExpressVPN respecta i valora la privadesa dels usuaris, per la qual cosa utilitzen els protocols de xifrat més durs disponibles. Hi ha altres proveïdors de serveis que us poden proporcionar una adreça IP sueca, assegureu-vos que els consulteu a la taula següent. Si voleu una anàlisi en profunditat de les millors VPN per a Suècia, feu un cop d’ull aquesta revisió.

Per què necessiteu una IP sueca?

Els usuaris d’Internet que voldrien obtenir una IP sueca són majoritàriament ciutadans suecs que han abandonat el seu país. Hi ha moltes raons per les quals voldrien recuperar-lo, però el més evident és perquè alguns llocs web i serveis suecs locals només són accessibles pels residents de Suècia, els que tenen una IP sueca al seu ordinador / telèfon. Els expatriats suecs que es troben fora del seu país d’origen han d’obtenir una adreça IP sueca si volen accedir als llocs web locals del seu país d’origen des d’on siguin. Tot i que accedir a contingut geo-restringit és el motiu més convincent per obtenir una IP sueca, fem una ullada a les altres raons que condueixen els usuaris a obtenir-ne una:

 • Visiteu llocs web i contingut només suec.
 • Millora els nivells de seguretat amb una IP estrangera.
 • Apreneu suec si veieu programes i pel·lícules de televisió locals.
 • Obteniu una nova identitat en línia.
 • Beneficia de descomptes regionals i compra a preus més baixos.
 • Navegueu pel web amb una IP sueca.
 • Realitzar tasques relacionades amb l’empresa des de l’estranger.

Obteniu una adreça IP sueca

Després d’instal·lar correctament la VPN i connectar-vos a un servidor suec, sembla que utilitzeu Internet des de Suècia. Un cop fet tot això, podreu veure qualsevol canal suec o fer servir qualsevol servei suec amb què us poseu les mans. Ment que bufa, oi? No apareixerà cap missatge d’error ni tampoc d’error a la pantalla perquè, després d’assegurar aquesta connexió VPN, vau viatjar fins a Suècia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me