Com obviar el bloc de VoIP de Qatar?

Com desbloquejar serveis de VoIP com Skype i WhatsApp a Qatar? Per a la majoria de les persones, les xarxes socials són l’única via principal que els permet compartir les seves experiències de vida especials i els seus grans moments amb els seus amics i familiars. L’única cosa que proporciona aquesta sensació d’estar junts i de mantenir-nos connectats, tot i estar a pocs quilòmetres de distància. Atès que l’accés a llocs com Facebook, Instagram i Twitter depèn d’una connexió a Internet, és fàcil que els usuaris es trobin de forma immediata sempre que hi hagi algun problema amb el lloc al qual intenten accedir o amb el seu ISP..

Com obviar el bloc de VoIP de Qatar?

A la majoria de països àrabs, hi ha un nivell molt alt de censura a Internet. Sempre que no poden accedir a qualsevol lloc on intenten accedir-hi, és molt probable que el seu ISP estigui al darrere d’aquestes restriccions. La majoria dels governs àrabs fan un esforç seriós per regular el contingut al qual els seus ciutadans puguin accedir en línia, i Qatar no és una excepció. Són especialment coneguts pels blocs que han creat en aplicacions de VOIP com Skype i Whatsapp.

Aplicacions de VoIP bloquejades a Qatar

La prohibició també s’estén a la característica Facetime de l’iPhone i la regulació a Qatar és tal que els iPhones venuts allà ja tenen l’aplicació desinstal·lada. L’autoritat de comunicació de Qatar decideix mantenir-se en silenci sobre aquesta qüestió i, com a institució que supervisa directament els serveis de comunicació dins del país, és lamentable que optin per no dir res sobre tota la situació..

Qualsevol que estigui a punt de visitar o començar a viure a Qatar haurà de decidir si es manté contingut amb només poder enviar missatges als seus contactes o buscar una solució que els permeti xifrar la seva connexió a Internet i treballar al voltant dels blocs que impedeixin els usuaris. des del vídeo que truca als seus contactes. Si no teniu cap restricció amb les restriccions, hi ha una solució segura que podríeu triar implementar, que us permetrà tornar a utilitzar la vostra aplicació VoIP com la que abans.

Eviteu la prohibició de VoIP de Qatar amb VPN

Les VPN són l’única solució coneguda que us permetrà evitar la prohibició de VoIP a Qatar i, al mateix temps, assegurar-vos que romangueu anònims sempre que esteu connectats. La subscripció a un proveïdor VPN significa que podreu connectar-vos a servidors diferents dels que us connecteu. D’aquesta manera permetreu amagar la vostra ubicació real. La connexió a un servidor diferent us permet canviar també la vostra adreça IP. Això vol dir que podreu aparèixer des de qualsevol lloc on vulgueu semblar. Aquest és un gran avantatge ja que permet superar qualsevol forma de blocs geo-restrictius. A part de poder fer trucades VoIP, tindreu accés a canals de reproducció en directe populars, llocs de jocs i tot el que sigui, a més de la seguretat garantida.

Millors VPNs de Qatar

Ara que ja sabeu el que voleu guanyar mitjançant l’ús d’una VPN, farem un cop d’ull als dies més populars dels proveïdors de serveis VPN que utilitzen Qatar cada dia.. 

1. ExpressVPN

Començar de la nostra llista és ExpressVPN, un servei centrat en proporcionar el millor servei possible, però a un preu premium. Potser, per a la majoria de la gent, és l’únic inconvenient, ja que hi ha molts més serveis a la butxaca per fora, però certament no es comparen amb ExpressVPN.

Fundat el 2009 i basat a les Illes Verges Britàniques, el proveïdor ha tingut més de temps per aprendre com atraure millor els seus clients. Això es veu a través del seu servei d’atenció al client excepcional les 24 hores, el xifratge AES de 256 bits de grau militar i el protocol excepcional OpenVPN. Si busqueu el millor, millor provar la garantia de devolució de 30 dies d’ExpressVPN i veure per què és un proveïdor de primer nivell.

2. NordVPN

Funcionalitat rica, segura i orientada al client, NordVPN Fa tot el possible per proporcionar als seus clients algunes de les eines més útils que funcionen bé per optimitzar el rendiment del seu servei VPN. Una de les seves funcions més populars és el seu servei VPN doble, que transmet les dades dels usuaris a través de dos servidors en lloc d’un. NordVPN també permet fins a 6 connexions simultànies totes sota un sol compte i té un suport complet per a aquells que busquen torrent. El seu proveïdor compta amb més de 3000 servidors distribuïts en més de 94 països. Això és més que suficient per garantir que podeu accedir a qualsevol lloc que vulgueu i obtenir totes les formes de restriccions geogràfiques. 

3. IPVanish

Com a proveïdor de VPN de primer nivell, IPVanish no tira cap cop de puny a l’hora de proporcionar als seus clients el millor en seguretat en línia. La seva estricta política sense registres, unida a un xifrat AES de 256 bits assegura que tots els seus clients es mantenen protegits de qualsevol atac de pirates informàtics i spammers. El servei és compatible amb els tres principals protocols VPN. Amb més de 1000 servidors de 60 països, gairebé no hi ha cap lloc web amb el qual no es vulgui connectar. El proveïdor també s’assegura d’evitar que els usuaris pateixin filtracions DNS i, fins i tot, inclouen una característica de remuntament que permet utilitzar VPN en països que intenten impedir-ho. Si tot això sembla interessant, haureu de provar la seva oferta de garantia de devolució de 7 dies i veure si això pot ser o no el que preferiu.

4. VyprVPN

El quart lloc de la nostra llista és aquest proveïdor de Suïssa molt conegut pels avenços en tecnologia que aporten al mercat VPN. VyprVPN té al voltant de 200.000 IPs que poden triar els seus usuaris. Una altra característica excel·lent és un interruptor automàtic que tanca la connexió en cas que el servei VPN es vegi compromès. VyprVPN també té aplicacions que li permeten funcionar en dispositius basats en Windows, Mac, Android, iOS, Linux. El servei no permet realment moltes connexions simultànies, però, si podeu fer-ho amb tres, no teniu res per preocupar-vos. VyprVPN també té la capacitat única de treballar en àrees en què l’ús de VPN no és compatible, com ara la Xina, i això és a causa del seu protocol de Camaleó. Podeu veure que funciona una vegada que feu una oferta de prova de tres dies.

5. BulletVPN

BulletVPN es pot considerar com un nou participant a tot el mercat de VPN, però això no vol dir que el nivell de servei que s’espera sigui d’ells sigui un problema. És un dels millors serveis, especialment si busqueu un servei que us permeti transmetre des de llocs d’entreteniment més importants com ara American Netflix.

Amb una xarxa de servidors creixent de 52, el proveïdor encara permet fins a cinc connexions simultànies i ofereix opcions de fins a quatre protocols VPN diferents. El xifrat també és fiable i el servei també inclou un interruptor automàtic de matança per Internet. Si encara teniu curiositat sobre què espereu de BulletVPN, podeu avançar i provar la seva garantia de devolució de 30 dies.

Conclusió sobre com treballar al voltant dels blocs de VoIP de Qatar

Sabem bé que hi ha tants serveis VPN al mercat. Això fa que escollir el millor servei VPN sigui molt difícil, sobretot si sou nous a tot això. Els cinc serveis que hem suggerit anteriorment, però, segur que proporcionaran un servei exemplar i una protecció òptima. Tens alguna pregunta o comentari que vols compartir amb nosaltres? Deixeu-los a la secció següent i segurament respondrem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me